!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μητσοτακική Δημοκρατία
- Υδράργυρος
Re: Μητσοτακική Δημοκρατία
Ε βέβαια. Να μας κυβερνήσει και το καθυστερημένο του. Ελπίζω να έχω ψοφήσει μέχρι τότεphorumitis έγραψε: 17 Ιουν 2020, 12:54 Κουβαλάει τα παιδιά του σε επίσημες συναντήσεις λες και είναι πριγκηπες βασιλικής οικογένειάς. Μόνο σε τριτοκοσμικες μπανανιες γίνονται αυτα
![]()
- Highlander
Τον προετοιμάζει για 3ο κατά σειρά. Στατιστικά το 2050.
ΜακάριΥδράργυρος έγραψε: 17 Ιουν 2020, 12:56 Ε βέβαια. Να μας κυβερνήσει και το καθυστερημένο του. Ελπίζω να έχω ψοφήσει μέχρι τότε
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
1ον το παιδί δεν φταίει σε τίποτα ούτε έχει απασχολήσει τον δημόσιο βιο. Όταν κατέβει στην πολιτική( που θα κατέβει γιατί οι Μητσοτακηδες αν δεν τους ταιζει το δημόσιο δεν μπορουν) πες ότι θελεις.Υδράργυρος έγραψε: 17 Ιουν 2020, 12:56Ε βέβαια. Να μας κυβερνήσει και το καθυστερημένο του. Ελπίζω να έχω ψοφήσει μέχρι τότεphorumitis έγραψε: 17 Ιουν 2020, 12:54 Κουβαλάει τα παιδιά του σε επίσημες συναντήσεις λες και είναι πριγκηπες βασιλικής οικογένειάς. Μόνο σε τριτοκοσμικες μπανανιες γίνονται αυτα
![]()
2ον Σαν παλαιός πασοκος δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς για οικογενειοκρατίες. Εκτός και αν τον ΓΑΠ τον είχατε ψηφίσει για το κοφτερό του μυαλο
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Το οτι ειναι σε οικογενειακο γευμα με τον Νιεταναχου και οτι και ο Νετανιαχου ειχε ερθει με τη γυναικα και το παιδι του στην Αθηνα δεν ειναι κατι που απασχολει τον γνωστο τρωγλοδυτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος under την 17 Ιουν 2020, 13:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Μαυροβασίλης
Gewponos90 έγραψε: 17 Ιουν 2020, 13:111ον το παιδί δεν φταίει σε τίποτα ούτε έχει απασχολήσει τον δημόσιο βιο. Όταν κατέβει στην πολιτική( που θα κατέβει γιατί οι Μητσοτακηδες αν δεν τους ταιζει το δημόσιο δεν μπορουν) πες ότι θελεις.Υδράργυρος έγραψε: 17 Ιουν 2020, 12:56Ε βέβαια. Να μας κυβερνήσει και το καθυστερημένο του. Ελπίζω να έχω ψοφήσει μέχρι τότεphorumitis έγραψε: 17 Ιουν 2020, 12:54 Κουβαλάει τα παιδιά του σε επίσημες συναντήσεις λες και είναι πριγκηπες βασιλικής οικογένειάς. Μόνο σε τριτοκοσμικες μπανανιες γίνονται αυτα
![]()
2ον Σαν παλαιός πασοκος δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς για οικογενειοκρατίες. Εκτός και αν τον ΓΑΠ τον είχατε ψηφίσει για το κοφτερό του μυαλο

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Ελπίζω κι αυτό μαζί σου
Προηγείται στην διαδοχή ο βλαχοδήμαρχος και εκ μητρός Βαμπιράκης
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν είναι μόνο η εξυπνάδα του παγκόσμιου διανοητή αλλά και το δημοκρατικόν του τρόπου.Gewponos90 έγραψε: 17 Ιουν 2020, 13:11
Δακτυλίδι και κατόπιν εορτής λαική επικύρωση με πανηγύρι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Υδράργυρος
Μια χαρά είμαστε. Ή θα χω ψοφήσει ή θα χω αλτσχάιμερ
- Υδράργυρος
Μη μου ζαλίζεις τα @@ τύπε. Που ξέρεις τι ήμουν εγώ; Με ξέρεις από χτες;Gewponos90 έγραψε: 17 Ιουν 2020, 13:11
Οι δημοκρατικοί πολίτες δεν ανησυχούμε για τον Jr, όσο για το ότι ο πρωθυπουργός έχει επαφές με τον άθλιο, διεφθαρμένο ημι-δικτάτορα Μπίμπι. Τι να κάνουμε που αυτό επιτάσσει το εθνικό συμφέρον; 
- Υδράργυρος
Ο νεποτισμός είναι διαφθορά
-
Δημοκράτης
elchav έγραψε: 17 Ιουν 2020, 12:58ΜακάριΥδράργυρος έγραψε: 17 Ιουν 2020, 12:56 Ε βέβαια. Να μας κυβερνήσει και το καθυστερημένο του. Ελπίζω να έχω ψοφήσει μέχρι τότε
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Υδράργυρος έγραψε: 17 Ιουν 2020, 13:30Μη μου ζαλίζεις τα @@ τύπε. Που ξέρεις τι ήμουν εγώ; Με ξέρεις από χτες;Gewponos90 έγραψε: 17 Ιουν 2020, 13:11
Δηλαδή το 2009 δεν ψήφισες ΓΑΠ; Δεν υπήρξες ΠΑΣΟΚ; Το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν φουλ στην οικογενειοκρατία; Αν δεν θες να σου ζαλίζουν τα αρχιδια βρες άλλο τρόπο να κάνεις αντιπολίτευση και όχι σε πράγματα που επιλεκτικά σε ενοχλούν.
Όσο ζαλιζα τα αρχιδια των Νεοδημοκρατων όταν μίλαγαν για ρουσφέτια, έτσι ζαλίζω και τα δικά σας. Και σε όποιον αρεσει
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 97 Απαντήσεις
- 1902 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-