!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μια χαρα του κατσε του 60αρη μπαρμπα η 31αρα...

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: Μια χαρα του κατσε του 60αρη μπαρμπα η 31αρα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Ιουν 2020, 11:43 Τι μαλακίες διαβάζουμε πάλι. Ο Μπραντ Πιτ δεν είναι 60άρης. Είναι 56.
Δεν ειναι Γιαννης ειναι Γιαννακης. Μπαρμπαδι ειναι κ καλύτερα να προσέχει τώρα με τον κορωνοιο, ειναι σε κρίσιμη ηλικια :g030:
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Ιουν 2020, 11:38 Από την ανιστον, η όπως κατάντησε τώρα η τζολι, καλύτερη είναι.
:smt023

Εγκρίνω την σχέση !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Ιουν 2020, 11:43 Τι μαλακίες διαβάζουμε πάλι. Ο Μπραντ Πιτ δεν είναι 60άρης. Είναι 56. Δεν είναι τα νεοελληνικά 56 με τα προγούλια, τις φαλάκρες και τα λίπη. Είναι τα θεία 56 των αρχαίων αγαλμάτων. Για μένα η γκόμενα είναι πολύ λίγη για τον Μπραντ.
Εγώ έβρισκα πολύ λίγη και την Άνιστον. Μόνον με την Σαρλίζ Θερόν ήταν συμβατό ζευγάρι.

Προσωπική άποψη, έτσι; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Ιουν 2020, 11:48
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Ιουν 2020, 11:43 Τι μαλακίες διαβάζουμε πάλι. Ο Μπραντ Πιτ δεν είναι 60άρης. Είναι 56.
Δεν ειναι Γιαννης ειναι Γιαννακης. Μπαρμπαδι ειναι κ καλύτερα να προσέχει τώρα με τον κορωνοιο, ειναι σε κρίσιμη ηλικια :g030:
Εκπληκτικέ, τσάκα μια μπύρα και απόλαυσε.

Μαλάκες, μου σηκώθηκε λίγο.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

aljawn έγραψε: 17 Ιουν 2020, 11:37
Σενέκας έγραψε: 17 Ιουν 2020, 01:36 σε κρίση μέσης ηλικίας
Ποια κρίση μέσης ηλικίας, μια χαρά περνάει ο Μπεν. Η Γκάρνερ ναι, τώρα πενηντάρα έχει λιγότερες επιλογές.
αυτό το'κανε νομίζω πριν κανα δυο χρόνια. Αν αγόρασε και χάρλευ δεν ξέρω :lol:

Εικόνα

να και νομίζω ότι τελευταία θεωρητικά καθάρισε τουλάχιστον με το πιοτί
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Ρε σεις πιστεύετε ότι ο Πιτ έχει θέμα να βγάλει γκόμενά 20χρονη; πάτε καλά που του έφεξε με αυτή γιατί είναι 31;
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Ιουν 2020, 11:51
Δεν ειμαι κομπλεξικος, ηταν θεογκομενος στο fight club πριν 20 χρονια. Και ειναι κ καλος ηθοποιός. Αλλα πλεον εχει σιτεψει, ας κανει στην μπάντα να περασουν οι νεοτεροι, όπως ο Τιμπερλεικ ή ακομα κ ο ΝτιΚαπριο που ακομα πιάνει η μπογια του :g030:

Βεβαια ο πιο ωραιος αντρας που περασε απο τη μεγάλη οθονη ήταν ο συχωρεμενος ο καγκουρας του fast n furious :g030: :blm:
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Τι κάβλα που είναι η Ρόμπι. Και για να είμαστε ειλικρινείς, στα Μπαφτα μιλούσε για τον Πιτ και έλιωνε σαν ξερολούκουμο.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Σενέκας έγραψε: 17 Ιουν 2020, 11:52
aljawn έγραψε: 17 Ιουν 2020, 11:37
Σενέκας έγραψε: 17 Ιουν 2020, 01:36 σε κρίση μέσης ηλικίας
Ποια κρίση μέσης ηλικίας, μια χαρά περνάει ο Μπεν. Η Γκάρνερ ναι, τώρα πενηντάρα έχει λιγότερες επιλογές.
αυτό το'κανε νομίζω πριν κανα δυο χρόνια. Αν αγόρασε και χάρλευ δεν ξέρω :lol:

Εικόνα

να και νομίζω ότι τελευταία θεωρητικά καθάρισε τουλάχιστον με το πιοτί
Για κάποιο λόγο αν και τον θεωρώ μέτριο ηθοποιό με όλο το ταλέντο να έχει πάει στον αδελφό του δεν μπορώ παρά να νιώσω συμπάθεια για κάποιον που φαινομενικά έχει τα πάντα στον κόσμο αλλά πάσχει από κατάθλιψη.
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2020, 11:46 Ο Πητ είναι από τους άντρες που (εμφανισιακά τουλάχιστον) θα κυκλοφορούσε χαλαρά με ωραίες 25αρες χωρίς να έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Η κυρία, έχει γλυκειά φατσούλα αλλά είναι ακριβώς αυτό. Το συμπαθητικό κορίτσι της διπλανής πόρτας.
οι βιβλιοΦΑΓΟΙ συχνα αγοραζουν βιβλια απο παλαιοβιβλιοπωλέια αδιαφοροντας για το εξωφυλλο
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

aljawn έγραψε: 17 Ιουν 2020, 11:55

Τι κάβλα που είναι η Ρόμπι. Και για να είμαστε ειλικρινείς, στα Μπαφτα μιλούσε για τον Πιτ και έλιωνε σαν ξερολούκουμο.
Μουνάρα. Σίγουρα τη γάμησε. Τη γάμησε τη Ρόμπι ο ΜπραΝΤ. Γάμα τα μουνιά Μπραντ. Μαζί σου.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Athos έγραψε: 17 Ιουν 2020, 11:48
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 17 Ιουν 2020, 03:39 Αμα σου πώ ότι είμαι πενηντάρης καί μέ χαλβάδιαζε
ένα 14χρονο Αφγανάκι λουσμένο στή Χάρη πώς θά τόβλεπες δηλαδή ;;;
το πορτοφόλι σου το έλεγξες;
.

Τά μουσλίμια δεν κλέβουν εύκολα.....

Κόβουν χέρια τά Κοράνια.....

Πρίν χρόνια μέ ρώταγε γυφτάκι 11 χρονώνε....είσαι παντρεμένος ;;;

Τά γυφτάκια ΞΕΡΟΥΝ.....από νωρίς τί παίζεται....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Ιουν 2020, 11:55
Δεν ειμαι κομπλεξικος, ηταν θεογκομενος στο fight club πριν 20 χρονια. Και ειναι κ καλος ηθοποιός. Αλλα πλεον εχει σιτεψει, ας κανει στην μπάντα να περασουν οι νεοτεροι, όπως ο Τιμπερλεικ ή ακομα κ ο ΝτιΚαπριο που ακομα πιάνει η μπογια του :g030:

Βεβαια ο πιο ωραιος αντρας που περασε απο τη μεγάλη οθονη ήταν ο συχωρεμενος ο καγκουρας του fast n furious :g030: :blm:
Είχε σιτέψει πριν από καμιά 10ετία. Τώρα περιέργως είναι και πάλι θεογκόμενος.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Ιουν 2020, 11:55 Δεν ειμαι κομπλεξικος, ηταν θεογκομενος στο fight club πριν 20 χρονια. Και ειναι κ καλος ηθοποιός. Αλλα πλεον εχει σιτεψει, ας κανει στην μπάντα να περασουν οι νεοτεροι, όπως ο Τιμπερλεικ ή ακομα κ ο ΝτιΚαπριο που ακομα πιάνει η μπογια του :g030:

Φαίνεται ότι είσαι άντρας, οι περισσότερες γυναίκες με τις οποίες έχω παρακολουθήσει τις ταινίες, προτιμούσαν τον Ντίζελ.
Και όχι, δεν τον μπέρδευαν με τον Σέιν Ντίζελ.

Τώρα το να είσαι διεθνής κάγκουρας και να πεθάνεις σε αυτοκινητιστικό, είναι σαν να είσαι δικηγόρος και να σκοτωθείς από φάκελο δικογραφίας.
Καταλαβαίνεις το γελοίο της ιστορίας.
My Life had stood, a Loaded Gun
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Ιουν 2020, 11:55

:p2: ο πιο ωραιος πρεπει να ηταν ο μαρλον μπραντο που ειχε και πολυ καλη φωτογενια
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”