!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Naida έγραψε: 16 Ιουν 2020, 22:06
Namrail έγραψε: 16 Ιουν 2020, 22:03
Naida έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:58

Δηλαδή την παρακολουθουσε τόσο καιρό μέχρι και παγιδευμένο αυτοκίνητο :o φουλ οργάνωση αλλά δεν φρόντισε να ξεφορτωθεί τόσο ενοχοποιητικά στοιχεία;
Η οργάνωση δεν λέει τίποτα χωρίς την απαραίτητη τεχνογνωσία.

Ένας καθημερινός άνθρωπος θα αφήσει στοιχεία στην αστυνομία μετά από ένα έγκλημα.
Μα αυτή δεν άφησε απλά στοιχεία. Άφησε την ενοχή της στο σπίτι φόρα παρτίδα. Δεν ξέρω για ανθρώπο με τόση υπομονή και μεθοδικότητα μου μοιάζει περίεργο..
Ίσως κράτησε περούκα κ κάρτα για να βιτριολιασει κ άλλη. Ίσως το ξαναπα, δε θυμάμαι...
Ακόμη κ στα οικιακά σκουπίδια της να ταχεωπεταξει, θα είχαν εξαφανιστεί.
Τώρα τα στοιχεία απτό τηλ της ήταν διεγραμμενα, αλλά τπτ δεν διαγράφεται απότι κατάλαβα εντελώς κ τα βρίσκουν όταν χρειάζεται.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Custom_F έγραψε: 16 Ιουν 2020, 22:08

Ίσως κράτησε περούκα κ κάρτα για να βιτριολιασει κ άλλη. Ίσως το ξαναπα, δε θυμάμαι...
Τώρα τα στοιχεία απτό τηλ της ήταν διεγραμμενα, αλλά τπτ δεν διαγράφεται απότι κατάλαβα εντελώς κ τα βρίσκουν όταν χρειάζεται.
Ίσως απλά καρακαύλωνε κάθε φορά που τα έβλεπε και κωλοχαιρόταν για το κακό που προκάλεσε. Στο τέλος μπορεί να τα κάδρωνε κιόλα. Ποτέ δεν ξέρεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Naida έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:58

Δηλαδή την παρακολουθουσε τόσο καιρό μέχρι και παγιδευμένο αυτοκίνητο :o φουλ οργάνωση αλλά δεν φρόντισε να ξεφορτωθεί τόσο ενοχοποιητικά στοιχεία;

Ένας καθημερινός άνθρωπος θα αφήσει στοιχεία στην αστυνομία μετά από ένα έγκλημα.
Μα αυτή δεν άφησε απλά στοιχεία. Άφησε την ενοχή της στο σπίτι φόρα παρτίδα. Δεν ξέρω για ανθρώπο με τόση υπομονή και μεθοδικότητα μου μοιάζει περίεργο..
ισως να αφησε τα στοιχεια + φτιαγμενα εκ των υστερων σημειωματα με νομικη συμβουλη :102:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Καλά ναι από τηλ. και σοσιαλ κτλ. μένουν ίχνη παρά την διαγραφή.
Αγις έγραψε: 16 Ιουν 2020, 22:10
Namrail έγραψε: 16 Ιουν 2020, 22:03 Η οργάνωση δεν λέει τίποτα χωρίς την απαραίτητη τεχνογνωσία.

ισως να αφησε τα στοιχεια + φτιαγμενα εκ των υστερων σημειωματα με νομικη συμβουλη :102:
Μπορεί, αυτό λογικά δεν θα μπορεί να διευκρινιστεί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Cecily Anne έγραψε: 16 Ιουν 2020, 22:09

Ίσως απλά καρακαύλωνε κάθε φορά που τα έβλεπε και κωλοχαιρόταν για το κακό που προκάλεσε. Στο τέλος μπορεί να τα κάδρωνε κιόλα. Ποτέ δεν ξέρεις.
Ναι. Αυτό είπε ο δικηγόρος του θύματος σαν πιθανή εξήγηση.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Γάταρος έγραψε: 16 Ιουν 2020, 20:59
Πτολεμαίος έγραψε: 16 Ιουν 2020, 20:44
Γάταρος έγραψε: 16 Ιουν 2020, 17:48 Έχεις κάποια σχέση με το χυσοτάφι;
:smt005: :smt005: τώρα το κλικαρα στο γοογλε.
Τι καφρίλα είναι αυτή ρε; :lol: :lol:
:8)
Μλκ μου έχω κλασει στα γέλια.
"στὸ μαπίδι σου ἀπάνω θὰ σπινιάρουν οἱ ψωλιὲς
κι ἀπ' τὰ μάτια σου θὰ στάζουν τῶν δαιμόνων οἱ χυσιὲς" :smt005: :smt005: :smt005:

Θαρρώ όμως πως η δική μου ποίηση είναι λίγο πιο εκλεπτυσμένη.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

- Casper - έγραψε: 16 Ιουν 2020, 22:19
Παίζει και το πολύ απλό σενάριο να είχε ποτίσει η βαφή τον εγκέφαλο και να νόμιζε ότι είναι τόσο και γαμώ που δεν παίζει να την βρουν ποτέ. Πιο πολύ σε αυτό τείνω προσωπικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Cecily Anne έγραψε: 16 Ιουν 2020, 22:21
Παίζει και το πολύ απλό σενάριο να είχε ποτίσει η βαφή τον εγκέφαλο και να νόμιζε ότι είναι τόσο και γαμώ που δεν παίζει να την βρουν ποτέ. Πιο πολύ σε αυτό τείνω προσωπικά.
Θαναι πιστευω το ίδιο που είπε κ για τα ρούχα.
Σιγά, μια τηλεκάρτα κ μια περούκα. Δεν είναι στοιχεία αρκετά. Πολλές γυναίκες έχουν μια περούκα κ μια τηλεκάρτα. Που ξέρουν ότι είναι αυτά που χρησιμοποιήθηκαν;
Εντω όμως είναι ελλαντα. Ντεν είναι ουεςα. Κ μόνο μαυτα θα καταδικαζοταν.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

EXOYME NEA ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΙΝΑ?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Cecily Anne έγραψε: 16 Ιουν 2020, 22:21
Ισχύει. Πιο πιθανό αυτό είναι. Σου λέει τόσο καιρό το οργάνωνα, κανείς δεν θα με αναγνωρίσει, δεν θα με βρουν ποτέ.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Daje έγραψε: 16 Ιουν 2020, 22:28 EXOYME NEA ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΙΝΑ?
Μη χαίρεσαι. Δεν μπορείς να κάνεις τπτ. Είναι έγκυος ήδη
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Πτολεμαίος έγραψε: 16 Ιουν 2020, 22:21 Μλκ μου έχω κλασει στα γέλια.
κι ἀπ' τὰ μάτια σου θὰ στάζουν τῶν δαιμόνων οἱ χυσιὲς" :smt005: :smt005: :smt005:

Το ήξερα ότι θα κολλήσεις. :8)
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Γάταρος έγραψε: 16 Ιουν 2020, 22:39
Πτολεμαίος έγραψε: 16 Ιουν 2020, 22:21 Μλκ μου έχω κλασει στα γέλια.

Το ήξερα ότι θα κολλήσεις. :8)
Ειναι guilty pleasure. Πράγματα που ένας εναλλακτικός εαυτός μου θα έγραφε μα ο κανονικός δεν το κάνει διότι φοβάται την ηθική πτώση.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Cecily Anne έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:09
omg kai 3 lol έγραψε: 16 Ιουν 2020, 20:41 ειναι ατιμο πραγμα η παθολογικη ζηλεια, μια φιλη μου αναγκαστηκε να προσλαβει bodyguard για να γλιτωσει απο τον πρωην της αφου εμφανιζοταν απο το πουθενα οπουδηποτε μεσα στα clubs στο σουπερμαρκετ εξω απτο σχολειο με το παιδι κοκ.
Γιατί δεν έκανε ασφαλιστικά μέτρα;

γιατι ηταν τοσο τρελαμενος που δε καταλαβαινε απο αυτα, μονο η φυσικη παρουσια μπραβου λειτουργουσε αποτρεπτικα οπως και εγινε

απο την αλλη στην πρωην μου λειτουργησε η απειλη των ασφαλσιτικων μετρων, ο πρωην της ερχοταν και καθοταν σα μπαστακας επι ωρες με το αυτοκινητο εξω απτο σπιτι της σε μια ησυχη συνοικια των ΒΠ ε δε θελει και πολυ να παρει καποιους την αστυνομια, οποτε στη 2η 3η φορα τον απειλησε με ασφ.μετρα και ησυχασε
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

omg kai 3 lol έγραψε: 17 Ιουν 2020, 00:55
Cecily Anne έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:09
omg kai 3 lol έγραψε: 16 Ιουν 2020, 20:41 ειναι ατιμο πραγμα η παθολογικη ζηλεια, μια φιλη μου αναγκαστηκε να προσλαβει bodyguard για να γλιτωσει απο τον πρωην της αφου εμφανιζοταν απο το πουθενα οπουδηποτε μεσα στα clubs στο σουπερμαρκετ εξω απτο σχολειο με το παιδι κοκ.
Γιατί δεν έκανε ασφαλιστικά μέτρα;

γιατι ηταν τοσο τρελαμενος που δε καταλαβαινε απο αυτα, μονο η φυσικη παρουσια μπραβου λειτουργουσε αποτρεπτικα οπως και εγινε

απο την αλλη στην πρωην μου λειτουργησε η απειλη των ασφαλσιτικων μετρων, ο πρωην της ερχοταν και καθοταν σα μπαστακας επι ωρες με το αυτοκινητο εξω απτο σπιτι της σε μια ησυχη συνοικια των ΒΠ ε δε θελει και πολυ να παρει καποιους την αστυνομια, οποτε στη 2η 3η φορα τον απειλησε με ασφ.μετρα και ησυχασε
Εσυ ησουν ο πρώην της πρώην σου;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”