Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη, σύντροφεφ.Apergos8 έγραψε: 13 Ιουν 2020, 00:21Δηλαδή ο αρχηγός σας ο ΚΑΣ δεν σέβεται καν τον νόμο και είστε υπέρ της παραβίασης του νόμου. Ωραίο παράδειγμα δίνεται.Kauldron έγραψε: 11 Ιουν 2020, 18:26 Βλέπω να σκούζουν αγκαλιασμένοι οι "δεξιοί" με τους ρόζ αριστερούς και με πιάνουν τα γέλια.
Γειά σου Κάσι που τους κερνάς πόνο.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαγγελμα δημιουργιας νεου κασιδιαροκομματος
Re: Διαγγελμα δημιουργιας νεου κασιδιαροκομματος
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τι ειναι αυτα ρε καπιταλιστης πρωην Λεβεντικος και νυν ΔΗΞΑ ο δημητρακης, σε επιασε και σενα κοροοδιο με την επισκεψη στη Β.ΚορεαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:02Obi Wan Iakobi έγραψε: 10 Ιουν 2020, 16:53Mην ξεχναμε οτι ηγειται πλασμα της νυχταςΜπίστης έγραψε: 10 Ιουν 2020, 16:42
Δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία σου αλλά από γούστο και ατμόσφαιρα συμφωνώ![]()
![]()
ειμαστε το μελλον![]()
-
talaipwros
Θα κατέβει και η διαταΡαχήλ μαζι;
- Obi Wan Iakobi
Δυνατο πακετο.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Οχι, αλλά δεν πειράζει. Οι Γκαιμπελίσκοι της νουδού θα πούν διάφορα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
talaipwros
Εσυ δεν εισαι που κατήγγειλες νήματα επειδή έλεγαν οτι ο κασιδιαρης φεύγει από την ΧΑ;Kauldron έγραψε: 13 Ιουν 2020, 01:30Οχι, αλλά δεν πειράζει. Οι Γκαιμπελίσκοι της νουδού θα πούν διάφορα.
Αφού δεν είχαν δώσει λινκ. Ρωτάω, αν δεν είναι η Μακρή, θα ζητήσεις συγγνώμη?talaipwros έγραψε: 13 Ιουν 2020, 01:36Εσυ δεν εισαι που κατήγγειλες νήματα επειδή έλεγαν οτι ο κασιδιαρης φεύγει από την ΧΑ;Kauldron έγραψε: 13 Ιουν 2020, 01:30Οχι, αλλά δεν πειράζει. Οι Γκαιμπελίσκοι της νουδού θα πούν διάφορα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 14 Ιουν 2020, 00:24Αφού δεν είχαν δώσει λινκ. (...)talaipwros έγραψε: 13 Ιουν 2020, 01:36Εσυ δεν εισαι που κατήγγειλες νήματα επειδή έλεγαν οτι ο κασιδιαρης φεύγει από την ΧΑ;Kauldron έγραψε: 13 Ιουν 2020, 01:30
Οχι, αλλά δεν πειράζει. Οι Γκαιμπελίσκοι της νουδού θα πούν διάφορα.
- wooded glade
Οι συριζαίοι παλιά ήταν με το αυτί στο τρανζίστορ για τέτοια και φώναζαν "βάστα Βόμβα".
Τώρα βλέπουν με τον Μητσοτάκη με τα κυάλια ...
Τώρα βλέπουν με τον Μητσοτάκη με τα κυάλια ...
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Μου κάνει εντύπωση που προωθείται το κόμμα του Κασιδιάρη.
Υποψιάζομαι ότι είναι οι συριζαίοι που θέλουν να χάσει το αντίστοιχο ποσοστό η Νέα Δημοκρατία.
Υποψιάζομαι ότι είναι οι συριζαίοι που θέλουν να χάσει το αντίστοιχο ποσοστό η Νέα Δημοκρατία.
Είσαι τόσο σίγουρος ότι οι εν δυνάμει ψηφοφόροι του ναζί ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές ΝΔ;Μηχανικός έγραψε: 14 Ιουν 2020, 08:53 Μου κάνει εντύπωση που προωθείται το κόμμα του Κασιδιάρη.
Εγώ δεν είμαι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- wooded glade
Ναι αλλά τώρα είναι η υπόθεση σα να παρακαλάει η Παναχαϊκή για ήττα του Ολυμπιακού ώστε να τον φέρει στους 23 βαθμούς διαφορά από 26 που είναι.Μηχανικός έγραψε: 14 Ιουν 2020, 08:53 Μου κάνει εντύπωση που προωθείται το κόμμα του Κασιδιάρη.
- wooded glade
Αρχικά, στις ευρωεκλογές, οι νάζοι ψήφισαν Βελό.Beria έγραψε: 14 Ιουν 2020, 10:22Είσαι τόσο σίγουρος ότι οι εν δυνάμει ψηφοφόροι του ναζί ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές ΝΔ;Μηχανικός έγραψε: 14 Ιουν 2020, 08:53 Μου κάνει εντύπωση που προωθείται το κόμμα του Κασιδιάρη.
Εγώ δεν είμαι
Στις εθνικές οι Βελοπουλαίοι του Μαϊου πήγαν κατά ένα ποσοστό στη ΝΔ αλλά ταυτόχρονα περισσότεροι νάζοι εγκατέλειψαν τον "άκου αρχηγέ" και ψήφισαν Βελό.
Αυτό φάνηκε, αλλά μπορεί και ένα 0.5-1.0% πρώην νάζων να πήγε κατ' ευθείαν στη ΝΔ.
Ο Κασι τώρα παίρνει από τον "άκου αρχηγέ" αλλά και από τον Βελό που δεν τραβάει.
Για παραπάνω, να ξαναγυρίσουν οι μέρες του "μυστικού γκάλοπ", δεν το βλέπω.
Ο Σύριζα πάντα ήθελε τα αβγά δεύτερο κόμμα βέβαια. Πέρυσι το Μάρτιο, εποχή που οι ζαίοι μας έλεγαν ακόμα ότι "ετοιμάζεται το μεγάλο come back που θα συντρίψει τις δημοσκοπήσεις", έκαναν κάτι αλχημείες. Αλλά τώρα έχει γίνει κι αυτός της πλάκας ιστορία.
- Obi Wan Iakobi
Σιγουρα υπαρχουν dominatrixGordian Knot έγραψε: 11 Ιουν 2020, 07:35 Τι παίζει με τις γκόμ... ε, τις κοπέλες που δραστηριοποιούνται στον ακροδεξιό χώρο, έχει συνάψει κανείς σχέσεις με κάποια εξ αυτών να μας ενημερώσει;
Είναι παραδοσιακές, βιτσιόζες, dominatrix; Είμαι πολύ περίεργος να μάθω...
Ας κάνει κάποιος μια σύγκριση τυπικής Κνίτισσας (Κνίτισσας έτσι, όχι Συριζαίας) - Δοξούλας.
Ή ακόμα καλύτερα, ας μας δώσει τα φώτα του ο τρισμέγιστος Wooded Glade με ιστορικές αναδρομές και τα ρέστα. Ας αντιπαραβάλει π.χ. την Κανέλλη των mid80s (εθεωρείτο hot μωρό και δικαίως - είχε καμακώσει και μια υπάλληλο της ΕΡΤ σύμφωνα με τις κακές γλώσσες) με την... πως την λένε ρε ’σείς την γυναίκα του «Καιάδα» που ’τανε ωραίο γκομενάκι;

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Επικο πανελ Δοξουλα-Νοσφερατου-Σπινος!
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις