!!! DEVELOPMENT MODE !!!

«Υπόδουλοι» στη δικτατορία της πολιτικής ορθότητας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: «Υπόδουλοι» στη δικτατορία της πολιτικής ορθότητας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιουν 2020, 17:43Κι εγώ -αν και ζωόφιλη- έχω αρχίσει να θεωρώ τη συμπάθεια προς τους πολιτικαλικορεκτιστές ως μια ακραία μορφή ζωοφιλίας.

Γι' αυτό χρησιμοποιώ τον όρο "δίποδα". Πολλά τετράποδα έχουν πολύ περισσότερο ενδιαφέρον. Τούτοι με παραπέμπουν στους νόμους της ρομποτικής του Ασίμωφ. Μόνον στο λειτουργικό διαφέρουν.
Πολύ πρόσφατο παράδειγμα ενός wannabe κοσμοπολίτη, γιατί υπάρχουμε και μεις που όταν μιλούσαμε γαλλικά και μέναμε σε σουίτες οι άλλοι φτιάχναν γραβιέρες, απέδειξε πως σε ανύποπτο χρόνοα, χωρίς να το καταλάβουν, βγάζουν περισσότερο φασισμό από τους , που αποκαλούν φασίστες, κι εμένα φασίστα με λένε, αλλά δεν ιδρώνω.
Ordem e Progresso.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Cavaliere έγραψε: 14 Ιουν 2020, 17:22
Πάντως δεν είναι ένα παράξενο πράγμα, είναι ο κανόνας σε πολλές χώρες. Να μη θέτεις φυλετικά χαρακτηριστικά όταν ζητάς ρόλο, σε ένα σεμινάριο που παρακολουθούσα πέρσι μαθαίναμε τις ποσοστώσεις σε σήριαλ, αφεντικών, υπαλλήλων, σοφέρ, οικιακών βοηθών, ώστε να αποφεύγονται τα κλισέ που ο Μαύρος είναι πάντα ο υπηρέτης.
ΓΑΛΗ, καταλαβαίνεις πως αν σήμερα παρουσίαζα τον Φιλοκτήτη, θα με κρεμούσαν ανάποδα, για σεξιστή, ρατσιστή, και φασίστα. Οι ίδιοι που τότε γελούσαν και τους άρεσε. Τόσο ζώα.
Στα γρήγορα γράψε κάτι για τον Φιλοκτήτη για να τα συγχρονίσω με αυτά που έχω στου νου για αυτόν
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

nemo έγραψε: 14 Ιουν 2020, 17:52
Πάντως δεν είναι ένα παράξενο πράγμα, είναι ο κανόνας σε πολλές χώρες. Να μη θέτεις φυλετικά χαρακτηριστικά όταν ζητάς ρόλο, σε ένα σεμινάριο που παρακολουθούσα πέρσι μαθαίναμε τις ποσοστώσεις σε σήριαλ, αφεντικών, υπαλλήλων, σοφέρ, οικιακών βοηθών, ώστε να αποφεύγονται τα κλισέ που ο Μαύρος είναι πάντα ο υπηρέτης.
ΓΑΛΗ, καταλαβαίνεις πως αν σήμερα παρουσίαζα τον Φιλοκτήτη, θα με κρεμούσαν ανάποδα, για σεξιστή, ρατσιστή, και φασίστα. Οι ίδιοι που τότε γελούσαν και τους άρεσε. Τόσο ζώα.
Στα γρήγορα γράψε κάτι για τον Φιλοκτήτη για να τα συγχρονίσω με αυτά που έχω στου νου για αυτόν
Ασ΄το είναι απαγορευμένο. Σεξιστικό παραλήρημα μα ρατσιστικά σχόλια για Κινέζους και Ινδιάνους.
Ordem e Progresso.
nemo

Cavaliere έγραψε: 14 Ιουν 2020, 18:00
Ασ΄το είναι απαγορευμένο. Σεξιστικό παραλήρημα μα ρατσιστικά σχόλια για Κινέζους και Ινδιάνους.
ΜΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ γιαυτο λεω τι ειδες εσυ
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

nemo έγραψε: 14 Ιουν 2020, 18:05
Cavaliere έγραψε: 14 Ιουν 2020, 18:00

Η σκηνή που συγκρίνουν τις πούτσες είναι σεξιστική και φαλλοκρατική, επίσης η Αμερικάνα λέει τον άντρας της Ιταλό, guinea, πολύ προσβλητικός όρος.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιουν 2020, 17:26 Χαίρομαι που συννενοηθήκαμε αρκετά. Εγώ δεν συμμερίζομαι τη μεταβίβαση αρχαιας ευθύνης στους "λευκούς" να ξεκαθαρίσω, πιστεύω όμως ότι υπάρχει συστημική διάκριση σήμερα, η οποία δεν είναι άσχετη αλλά εξέλιξη των παλιων διακρίσεων.
Οι ΗΠΑ σήμερα έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό φυλακισμένων στον κόσμο. Υπάρχει συστημικός λόγος γι αυτό, δεν είναι θέμα του Α ή του Β παλιοχαρακτήρα.
Ο πιο εύκολος τρόπος για να δημιουργήσεις έναν παλιοχαρακτήρα, είναι να του επαναλαμβάνεις ότι για την οποιαδήποτε δική του επιλογή, φταίει αυτός που φέρθηκε άσχημα στον προπάππο του.

Στην τελική και οι αξιωματούχοι, καλλιτέχνες, αθλητές, αστυνομικοί κλπ κλπ κλπ απόγονοι σκλάβων ήταν.
Και δεν είναι όλοι οι λευκοί μεγιστάνες.

Δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να υπάρξει αντιρατσιστική συστημικότητα;

Να μη συλλαμβάνουν όποιον μαύρο εγκληματεί ή να πάνε υποχρεωτικά όλοι οι λευκοί να μαζεύουν αμισθί καλαμπόκια;

Τελικώς, είναι ή δεν είναι αμερικάνοι πολίτες;
Αν θεωρούν ότι δεν είναι ας δηλώσουν πρόσφυγες, οικονομικοί μετανάστες ή ότιδήποτε άλλο γουστάρουν και ας ζητήσουν επίδομα ψυχικής οδύνης.

Νισάφι πια με τα ταμπελάκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nemo

Cavaliere έγραψε: 14 Ιουν 2020, 18:08
nemo έγραψε: 14 Ιουν 2020, 18:05
Cavaliere έγραψε: 14 Ιουν 2020, 18:00 Ασ΄το είναι απαγορευμένο. Σεξιστικό παραλήρημα μα ρατσιστικά σχόλια για Κινέζους και Ινδιάνους.
Η σκηνή που συγκρίνουν τις πούτσες είναι σεξιστική και φαλλοκρατική, επίσης η Αμερικάνα λέει τον άντρας της Ιταλό, guinea, πολύ προσβλητικός όρος.
Συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο αν εγινε στην συζήτηση με τον νεοπτολέμο και οκ τα λέμε πάλι :smt023
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

nemo έγραψε: 14 Ιουν 2020, 18:12Συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο αν εγινε στην συζήτηση με τον νεοπτολέμο και οκ τα λέμε πάλι :smt023
:lol:
Για άλλα πράαγματα μιλάμε.
Ordem e Progresso.
nemo

Βρείτε και δέστε το βίντεο με τον πρόεδρο του ΠΟΥ .. που είναι υπεύθυνος για την παγκόσμια υγεία
και δεν είναι ότι ζούμε την δικτατορία της πολιτικής ορθότητας αλλά και του γκε-ισμου
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Ιουν 2020, 17:08
Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιουν 2020, 16:56
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Ιουν 2020, 16:44 κανονικά βάσει της πολιτικής ορθότητας εμείς οι Έλληνες δικαιούμαστε όποτε βλέπουμε Τούρκο να απαιτούμε να γονατίσει και να μας φιλήσει τα πόδια για τα 400 χρόνια σκαβιάς
σωστά;
Το "σύστημα" της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας έχει γκρεμιστεί ήδη, όχι μόνο τα αγάλματα αλλά εκ θεμελίων. Έτσι λύθηκε και το πρόβλημα της συστημικής διάκρισης εναντίων των χριστιανών.

Βασικά αυτή η αναλογία μας οδηγεί απευθείας στο να δεις ότι αυτό που γίνεται στην Αμερική είναι πολύ λάιτ.
οι επιπτώσεις των 400 χρόνων θα μας ακολουθούν επί αιώνες
η Ελλάδα έμεινε εκτός των διαδικασιών που διαμόρφωσαν την σημερινή Ευρώπη και εκτός αυτού ο Ελληνικός λαός υπέστη τρομερές φρικαλεότητες και αδικίες
οι τούρκοι είναι απόγονοι των οθωμανών, όπως εσύ υποστηρίζεις πως οι λευκοί στην αμερική είναι απόγονοι των δουλοκτητών, οπότε και φέρουν την ευθύνη των πράξεων των προγόνων τους όπως οι σημερινοί λευκοί ευθύνονται για τη δουλεία, βάσει του σκεπτικού των αριστερών
μέχρι σήμερα οι Τούρκοι όχι μόνο δεν έχουν "αποκηρύξει" την οθωμανική αυτοκρατορία αλλά την νοσταλγούν
αλλά καταλαβαίνω τι θες να πεις
εκεί που διαφωνούμε είναι ότι στην Αμερική υπάρχει συστημική διάκριση σήμερα
Έχει και παραέχει!

how the country's history of racial inequality drives the high rate of incarceration in America.

Αξίζει να το δεις.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cavaliere έγραψε: 14 Ιουν 2020, 17:48
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιουν 2020, 17:43Κι εγώ -αν και ζωόφιλη- έχω αρχίσει να θεωρώ τη συμπάθεια προς τους πολιτικαλικορεκτιστές ως μια ακραία μορφή ζωοφιλίας.

Γι' αυτό χρησιμοποιώ τον όρο "δίποδα". Πολλά τετράποδα έχουν πολύ περισσότερο ενδιαφέρον. Τούτοι με παραπέμπουν στους νόμους της ρομποτικής του Ασίμωφ. Μόνον στο λειτουργικό διαφέρουν.
Πολύ πρόσφατο παράδειγμα ενός wannabe κοσμοπολίτη, γιατί υπάρχουμε και μεις που όταν μιλούσαμε γαλλικά και μέναμε σε σουίτες οι άλλοι φτιάχναν γραβιέρες, απέδειξε πως σε ανύποπτο χρόνοα, χωρίς να το καταλάβουν, βγάζουν περισσότερο φασισμό από τους , που αποκαλούν φασίστες, κι εμένα φασίστα με λένε, αλλά δεν ιδρώνω.
Καλά, εγώ έχω τον τίτλο αγένειας πολύ περισσότερα χρόνια, σε κερδάω. :lol:

Αλλά ειλικρινά, έτσι όπως πάει το πράγμα δεν μπορώ πια ούτε να θυμώσω μαζί τους.

Μου προκαλούν την ίδια οργή που μου προκαλεί ένα κομοδίνο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Nandros έγραψε: 14 Ιουν 2020, 18:25
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Ιουν 2020, 17:08
Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιουν 2020, 16:56
Το "σύστημα" της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας έχει γκρεμιστεί ήδη, όχι μόνο τα αγάλματα αλλά εκ θεμελίων. Έτσι λύθηκε και το πρόβλημα της συστημικής διάκρισης εναντίων των χριστιανών.

Βασικά αυτή η αναλογία μας οδηγεί απευθείας στο να δεις ότι αυτό που γίνεται στην Αμερική είναι πολύ λάιτ.
οι επιπτώσεις των 400 χρόνων θα μας ακολουθούν επί αιώνες
η Ελλάδα έμεινε εκτός των διαδικασιών που διαμόρφωσαν την σημερινή Ευρώπη και εκτός αυτού ο Ελληνικός λαός υπέστη τρομερές φρικαλεότητες και αδικίες
οι τούρκοι είναι απόγονοι των οθωμανών, όπως εσύ υποστηρίζεις πως οι λευκοί στην αμερική είναι απόγονοι των δουλοκτητών, οπότε και φέρουν την ευθύνη των πράξεων των προγόνων τους όπως οι σημερινοί λευκοί ευθύνονται για τη δουλεία, βάσει του σκεπτικού των αριστερών
μέχρι σήμερα οι Τούρκοι όχι μόνο δεν έχουν "αποκηρύξει" την οθωμανική αυτοκρατορία αλλά την νοσταλγούν
αλλά καταλαβαίνω τι θες να πεις
εκεί που διαφωνούμε είναι ότι στην Αμερική υπάρχει συστημική διάκριση σήμερα
Έχει και παραέχει!

how the country's history of racial inequality drives the high rate of incarceration in America.

Αξίζει να το δεις.
.
netflix :078:
θα το δω πάντως
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

nemo έγραψε: 14 Ιουν 2020, 18:21 Βρείτε και δέστε το βίντεο με τον πρόεδρο του ΠΟΥ .. που είναι υπεύθυνος για την παγκόσμια υγεία
και δεν είναι ότι ζούμε την δικτατορία της πολιτικής ορθότητας αλλά και του γκε-ισμου
nemo, για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα, αν ψάχνετε για συμμάχους του αντιεμβολιαστικού/δραχμικού στρατόπεδου στους αμφισβητίες της πολιτικής ορθότητας, κάνετε μέγα λάθος.

Κάποιες διαφορές είναι σαφέστατες και θα παραμείνουν τέτοιες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nemo

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιουν 2020, 18:39
nemo έγραψε: 14 Ιουν 2020, 18:21 Βρείτε και δέστε το βίντεο με τον πρόεδρο του ΠΟΥ .. που είναι υπεύθυνος για την παγκόσμια υγεία
nemo, για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα, αν ψάχνετε για συμμάχους του αντιεμβολιαστικού/δραχμικού στρατόπεδου στους αμφισβητίες της πολιτικής ορθότητας, κάνετε μέγα λάθος.

Κάποιες διαφορές είναι σαφέστατες και θα παραμείνουν τέτοιες.
:102: :102: :102: πως σου ήρθε! απλώς τον είδα να λικνίζεται με το στριγκάκι και απόρησα για μια τέτοια θέση
και το πρόσθεσα στους -ισμους -πολιτική ορθότητα λέμε :c040:
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

Εγώ διαπιστωνω πως οι αντιρατσιστικες ενέργειες αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες πλάνες του ανθρώπινου πνεύματος που τυρανιστηκε τόσο ουτωσωστε να έχει μία ορθή και αποδεχτη συμπεριφορά . Ο παραλογισμος στηνεται επιτουτου . Ο χώρος των ανθρώπινων δικαιωμάτων είναι για λίγους .Και αυτοί που κατακτούν μία θέση για να μιλούν για τα δικαιώματα κακοποιούν . Υποδουλωνονται όλοι σε ομάδες ,γκετα με παράλογους εκπροσώπους ,αδιστακτους . Εμένα το δέντρο στο πάρκο της πόλης μου θυμίζει πόσο ρατσισμό έχει δεχτεί η οικογένεια μου ,επικαρπονονται τον ίσκιο μας ,την δροσιά μας ,( δροσιά νιώθουν όλοι σε κακοποιούν παγωνεις και σε τρώνε όλοι) Να κόψουν το δέντρο ,δεν θέλω να το βλέπω. Οι προσπάθειες δημιουργίας ενοχής μου μέσω επικέντρωσης μου . Στην μέση είναι το δέντρο και γύρω παγκάκια . Να κόψουν το δέντρο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”