Ε καλά δεν θυμάμαι να έχω πάνω από 600-700. Κι από αυτούς η πλειοψηφία είναι συμμαθητές από το σχολείο που πρέπει να βλεπόμαστε μια φορά το χρόνο σε καμιά υπηρεσία ή καφετέρια. Επίσης, πάνω από εναν αριθμό, νομίζω 5000, σε αναγκάζει να κάνεις νέο λογαριασμο.Yochanan έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:32
Συμφωνώ και καλά έκανες - δε του χρωστάς τπτ. Πλην όμως δεν μπορώ να μη σχολιάσω οτι αυτός ακριβώς ειναι ο ρόλος του ΦΒ για πολύ κόσμο (ειδικά για τους πολύ κοινωνικούς συναθρώπους μας με τους 5000 φίλους).![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
- Cecily Anne
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- rums to let
don't speak έγραψε: 13 Ιουν 2020, 21:37 Δοκίμασε με το ξέχασα τον κωδικό να δεις αν σου στείλει λινκ, αλλιώς θα πρέπει ο Σπύρος να το δει.
Τον έχω ενημερώσει, όποτε μπορέσει όμως.

Custom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:59 Όταν έχεις το όπλο μες τα πόδια σου, ενδεχομένως κάποια περίεργη στιγμη να στη δώσει κ να το χρησιμοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη
Cecily Anne έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:37 . Σε γενικές γραμμές, εγώ, για να διώξω πελάτη, θα πρέπει να είμαι 100% σίγουρη ότι έχει κάνει μαλακία. Ο παραπάνω μπετόστοκος που περιγράφω είναι από αυτούς που ΔΕΝ μπλέκεις, διότι μόνο κακό θα συμβεί. Ούτε μπαν, ούτε τίποτα.
Καλά κανείς δε διώχνει πελάτη χωρίς να υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος. Απλά το σκηνικό που περιγράφεις μου μοιάζει ακραίο και πολύ σπάνιο. Δλδ γιος πελάτη να έχει το ακαταλογιστο και να στέλνει επιμένοντας, λες και είναι stalker.
Τι τραβατε και σεις τα ωραια παιδγια απ τα σπαμερια των σοσιαλ νετγουορκσ
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- Eθνικοκοινωνιστης
Albrecht έγραψε: 18 Ιουν 2020, 14:14 Eθνικοκοινωνιστης
[img]https://i.postimg.cc/XvPW7rCH/FB-I ... .jpg[/img]
προσεξτε τα dislike,βεβαια δενεται ευκολα οποτε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα

-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
Σουβλιτσα η νοσοκομα
Nero το μωρο
Nero το μωρο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- like here nowhere
- like here nowhere
Custom_F έγραψε: 18 Ιουν 2020, 13:17Να βγει ο Νωντας να ζητησει συγγνωμη και απο τις δυο.Naida έγραψε: 18 Ιουν 2020, 13:10Αυτή θα είπε στην καφετζού δεν του σηκωνεται και εκείνη της είπε έχει αγχος για αυτό. Οι αντρηδες να τα βλέπουν αυτά τι χαμό προκαλούν αμα δεν τους σηκώνεταιCustom_F έγραψε: 18 Ιουν 2020, 12:45
Η χαρτοριχτρα θα της ελεγε οτι δεν του σηκωνεται γιαυτο δε θελει να συναντιεστε πιο συχνα. Χα!
Αυτοι καθε δυο μηνες βλεποσαντε, διαλεγε τη μερα αυτος να μη του σηκωνεται;![]()
like here nowhere
the comet the course the tail
the comet the course the tail
Ορεστης 35 obvAlbrecht έγραψε: 18 Ιουν 2020, 14:14 Eθνικοκοινωνιστης
[img]https://i.postimg.cc/XvPW7rCH/FB-I ... .jpg[/img]
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-
- 575 Απαντήσεις