Όταν συκοφαντούμαι τελείως παράλογα και θρασύτατα ως "ρατσιστής" και "φίλος των ναζί" (με την... αιτιολόγηση ότι υποστηρίζω τη... μίσθωση διαμερίσματος σε μκο) προφανώς και απαιτώ να μου παρατεθεί απόδειξη ρατσιστικών και φιλοναζιστικών απόψεων που υποτίθεται ότι έχω εκφράσει.
Τέλος η ανοχή στη συκοφάντηση και την αλλοίωση των εννοιών των λέξεων με δικαιολόγια την υποτιθέμενη ηλιθιότητα/γραφικότητα του συκοφάντη.
Οκ ευχαριστώ για τα links Στο pm.
Έχεις δίκιο και ανακαλώ για τους άνω,άδικους, χαρακτηρισμούς (φιλονεοναζι και ρατσιστές).
Free hugs :
Spoiler
Όταν συκοφαντούμαι τελείως παράλογα και θρασύτατα ως "ρατσιστής" και "φίλος των ναζί" (με την... αιτιολόγηση ότι υποστηρίζω τη... μίσθωση διαμερίσματος σε μκο) προφανώς και απαιτώ να μου παρατεθεί απόδειξη ρατσιστικών και φιλοναζιστικών απόψεων που υποτίθεται ότι έχω εκφράσει.
Τέλος η ανοχή στη συκοφάντηση και την αλλοίωση των εννοιών των λέξεων με δικαιολόγια την υποτιθέμενη ηλιθιότητα/γραφικότητα του συκοφάντη.
Οκ ευχαριστώ για τα links Στο pm.
Έχεις δίκιο και ανακαλώ για τους άνω,άδικους, χαρακτηρισμούς (φιλονεοναζι και ρατσιστές).
Free hugs :
Spoiler
Μάγκας ο Παπαδημούλης που με νόμιμο χρήμα επένδυσε και βγήκε κερδισμένος.
Αντίθετα ανίκανος ο υπουργός ανάπτυξης που σε σχέση διαπλοκής διαφημίζει site και χρωστάει 1.000.000 ευρώ.
Philip Mortimer έγραψε: 13 Ιουν 2020, 17:04
Καλα κάνει ο Παπαδημούλης.
Αυτή η επίθεση σε βάρος του για τις προσωπικές επενδύσεις που κάνει είναι τελείως λαϊκιστική.
η επίθεση δεν στοχεύει στις επενδύσεις καθαυτές
έγκειται στην ιδεολογική παράμετρο η οποία έκανε τις επενδύσεις αυτές δυνατές
εδώ υπάρχει μια μορφή διαπλοκής μεταξύ ιδεολογικών συμπλεγμάτων και χρηματικού κέρδους
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Philip Mortimer έγραψε: 13 Ιουν 2020, 17:04
Καλα κάνει ο Παπαδημούλης.
Αυτή η επίθεση σε βάρος του για τις προσωπικές επενδύσεις που κάνει είναι τελείως λαϊκιστική.
η επίθεση δεν στοχεύει στις επενδύσεις καθαυτές
έγκειται στην ιδεολογική παράμετρο η οποία έκανε τις επενδύσεις αυτές δυνατές
εδώ υπάρχει μια μορφή διαπλοκής μεταξύ ιδεολογικών συμπλεγμάτων και χρηματικού κέρδους
Δεν υπάρχει καμία διαπλοκή... Νόμιμα επενδύει σε διαμερίσματα στο κέντρο...