Τώρα δουλεύεις;shrike έγραψε: 26 Ιουν 2018, 13:28Δεδερνωγω, αλλάζει εύκολα και σε Δεδέρνογο.
Γμτ, και είπα να τα κρατάω αυτά κάπου, μια χαρά τοπωνύμια φκιάχνουν.
Θα το σκαρώσω σε κάποια στιγμή το αριστούργημά μου, πού θα μου πάει;
Στις διακοπές, ίσως, που θα 'χω χαλαρό μυαλό (κανόνισε τι θα πεις, γι' αυτό το τελευταίο, ε;).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
↣ Εκτός Θέματος
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Άη φηλ γιου.Ασέβαστος έγραψε: 26 Ιουν 2018, 11:03μολις σκεφτηκα να κανω ενα τοπικ "αποχωρω" για τρολλια, αλλα εκτος απο αναισθητο γουρουνι ειμαι και τεμπελης.bizeli έγραψε: 26 Ιουν 2018, 00:48
Ακούστε να δείτε. Έτσι και καταφέρουμε να διώξουμε και τον ασέβαστο που είναι ο πιο ζαμανφουτίστας από όλους ... τότε εντάξει θα αξίζουμε χειροκρότημα.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Είναι σαν τα είπα!shrike έγραψε: 26 Ιουν 2018, 13:28 Στις διακοπές, ίσως, που θα 'χω χαλαρό μυαλό (κανόνισε τι θα πεις, γι' αυτό το τελευταίο, ε;).
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Ναι. Είναι από τις φάσεις της δουλειάς που βρίσκομαι μπροστά σε υπολογιστή και μπορώ και να χαζολογώ ταυτόχρονα με τη δουλειά.don't speak έγραψε: 26 Ιουν 2018, 13:32Τώρα δουλεύεις;shrike έγραψε: 26 Ιουν 2018, 13:28Δεδερνωγω, αλλάζει εύκολα και σε Δεδέρνογο.Custom_F έγραψε: 26 Ιουν 2018, 13:16
Δεδερνωγω. Βάζω άλλους.![]()
Δεν είναι αξιαγάπητο το μπαλαρινακι μου;![]()
![]()
Στις διακοπές, ίσως, που θα 'χω χαλαρό μυαλό (κανόνισε τι θα πεις, γι' αυτό το τελευταίο, ε;).
Όταν δεν μιλάω στο τηλέφωνο ή αν δεν έχω να βγάλω προσφορές, παραγγελίες κλπ ή αν δεν επεξεργάζομαι ζόρικες εικόνες δεν έχω πρόβλημα να κάνω 3-4 "χαλαρά" πράματα ταυτόχρονα, ειδικά όταν κάποια απ' αυτά "δουλεύουν μόνα τους", έστω ως έναν βαθμό. Επίσης, με την δουλειά που (δεν) πλακώνει εδώ και καιρό, αυτές οι "χαλαρές" φάσεις είναι όλο και περισσότερες, γι' αυτό και σπαταλάω τόσο χρόνο στο phorum (παλιότερα έκανα έως και μήνες να μπω).
Απαιτώ ειδική αναφορά κ αφιέρωση στις πρώτες σελίδες. Ευχαριστώ.shrike έγραψε: 26 Ιουν 2018, 13:38Ναι. Είναι από τις φάσεις της δουλειάς που βρίσκομαι μπροστά σε υπολογιστή και μπορώ και να χαζολογώ ταυτόχρονα με τη δουλειά.don't speak έγραψε: 26 Ιουν 2018, 13:32Τώρα δουλεύεις;shrike έγραψε: 26 Ιουν 2018, 13:28
Δεδερνωγω, αλλάζει εύκολα και σε Δεδέρνογο.
Όταν δεν μιλάω στο τηλέφωνο ή αν δεν έχω να βγάλω προσφορές, παραγγελίες κλπ ή αν δεν επεξεργάζομαι ζόρικες εικόνες δεν έχω πρόβλημα να κάνω 3-4 "χαλαρά" πράματα ταυτόχρονα, ειδικά όταν κάποια απ' αυτά "δουλεύουν μόνα τους", έστω ως έναν βαθμό. Επίσης, με την δουλειά που (δεν) πλακώνει εδώ και καιρό, αυτές οι "χαλαρές" φάσεις είναι όλο και περισσότερες, γι' αυτό και σπαταλάω τόσο χρόνο στο phorum (παλιότερα έκανα έως και μήνες να μπω).
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Τι αναφορά και αφιέρωση βρε, ποσοστό απ' τις εισπράξεις θα σου δώσω.Custom_F έγραψε: 26 Ιουν 2018, 13:44Απαιτώ ειδική αναφορά κ αφιέρωση στις πρώτες σελίδες. Ευχαριστώ.Spoiler
shrike έγραψε: 26 Ιουν 2018, 13:38Ναι. Είναι από τις φάσεις της δουλειάς που βρίσκομαι μπροστά σε υπολογιστή και μπορώ και να χαζολογώ ταυτόχρονα με τη δουλειά.
Σωθήκαμε...shrike έγραψε: 26 Ιουν 2018, 13:45Τι αναφορά και αφιέρωση βρε, ποσοστό απ' τις εισπράξεις θα σου δώσω.Custom_F έγραψε: 26 Ιουν 2018, 13:44Απαιτώ ειδική αναφορά κ αφιέρωση στις πρώτες σελίδες. Ευχαριστώ.Spoiler
shrike έγραψε: 26 Ιουν 2018, 13:38
Ναι. Είναι από τις φάσεις της δουλειάς που βρίσκομαι μπροστά σε υπολογιστή και μπορώ και να χαζολογώ ταυτόχρονα με τη δουλειά.
Ας κατοχυρώσω γω αφιέρωση κ αναφορά κ αν είναι θα σαφησω να μου δώσεις κ ένα 40%.
-
mec
Λολ, έχεις πάθει μεγάλη νίλα εσύ.Αγις έγραψε: 26 Ιουν 2018, 10:34Οι επιθυμίες πρέπει να γίνονται σεβαστές.Custom_F έγραψε: 26 Ιουν 2018, 10:24Σιγουρο; Εγω νομιζα οτι απλως δε μπορει να χρησιμοποιησει το λογαριασμο, γινεται γκρι. Βεβαια σιγουρα θα μπορουν να τον ενεργοποιησουν παλι, αλλα θα κατσουν να διαγραφουν ποστ και παραθεσεις για να μην υπαρχει ουτε ως αναμνηση; δυσκολο μου φαινεται. Ασε που θα πρεπει να υπαρχει και μια περιοδος μην αλλαξουν γνωμη.Juno έγραψε: 26 Ιουν 2018, 08:21
Όταν διαγράφεται κάποιος, γιατί να σβήνει ο λογαριασμός του; Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, έχει ανοίξει νήματα και όλα αυτά θα φύγουν μαζί με τον λογαριασμό.
Οποιος -οποια το μετανιώσει( που δεν νομίζω αυτές οι αποφάσεις παίρνονται απο σοβαρά άτομα μετά απο βαθια σκέψη ) κάνει εγγραφή με άλλο Νικ πχ '' Μετανιωμένος Υάκινθος '' η '' Πικραμένη Μανόλια''
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
bizeli έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:15
Ή ένα νήμα διαπόμπευσης σαν τον νόμο 4000/1958 για τους τεντιμπόηδες.

(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Εγώ δε θέλω να έχει τέτοια χρήση.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:17bizeli έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:15
Ή ένα νήμα διαπόμπευσης σαν τον νόμο 4000/1958 για τους τεντιμπόηδες.
![]()
Απλά το ανέφερα για να καλύψω όλες τις περιπτώσεις που θα σκεφτόταν κάποιος για ένα τέτοιο νήμα.
Κρίνοντας πάντα από τις φωτογραφίες που είχαν ανεβάσει δημόσια και από οσες ειχα δει - Βανδόνος -Ερμής - Νάνδρος μουρχονται αυτή τη στιγμή .
Τους άλλους (φλωρομπούμπηδες κλπ ) μάλλον τους θυμάσαι - η είναι αδιάφοροι .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Α για εμφάνιση μιλάμε;Αγις έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:25
Κρίνοντας πάντα από τις φωτογραφίες που είχαν ανεβάσει δημόσια και από οσες ειχα δει - Βανδόνος -Ερμής - Νάνδρος μουρχονται αυτή τη στιγμή .
Τους άλλους (φλωρομπούμπηδες κλπ ) μάλλον τους θυμάσαι - η είναι αδιάφοροι .![]()
Φαίνονται και ''ψημένοι '' με βάση αυτά που ασχολούνται στην ζωή τους- εργασία και στις δραστηριοτητές τους - στα οποία δεν περιλαμβάνεται η ανθοδετική - δ'ασκαλος στον Κωστέα - Γειτονα - γραφιάς σε υπουργείο- ''εργαζόμενος'' σε ΜΚΟ - η θαυμαστής του Φουρθιώτη και της Μενεγάκη.bizeli έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:32Α για εμφάνιση μιλάμε;Αγις έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:25
Τους άλλους (φλωρομπούμπηδες κλπ ) μάλλον τους θυμάσαι - η είναι αδιάφοροι .![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έχεις κάνει τη μελέτη σου βλέπω ...Αγις έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:39 Φαίνονται και ''ψημένοι '' με βάση αυτά που ασχολούνται στην ζωή τους- εργασία και στις δραστηριοτητές τους - στα οποία δεν περιλαμβάνεται η ανθοδετική - δ'ασκαλος στον Κωστέα - Γειτονα - γραφιάς σε υπουργείο- ''εργαζόμενος'' σε ΜΚΟ - η θαυμαστής του Φουρθιώτη και της Μενεγάκη.
Χρειάζεται μελέτη ;bizeli έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:52Έχεις κάνει τη μελέτη σου βλέπω ...Αγις έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:39 Φαίνονται και ''ψημένοι '' με βάση αυτά που ασχολούνται στην ζωή τους- εργασία και στις δραστηριοτητές τους - στα οποία δεν περιλαμβάνεται η ανθοδετική - δ'ασκαλος στον Κωστέα - Γειτονα - γραφιάς σε υπουργείο- ''εργαζόμενος'' σε ΜΚΟ - η θαυμαστής του Φουρθιώτη και της Μενεγάκη.
Εσύ δεν διακρίνεις μετά από τόσα χρόνια και τόσα μηνύματα τι περίπου είναι ο καθε ένας - καθε μία ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania