!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
mao mao

Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Cecily Anne έγραψε: 12 Ιουν 2020, 22:54
mao mao έγραψε: 12 Ιουν 2020, 22:53
γιατί; τι θα τις κάνουν έξω νομίζεις;
Οι άλλοι δεν ξέρω τι θα έκαναν, να σου πω τι θα έκανα εγώ, αν ήμουν το θύμα;
οτι και να πεις, θα είναι το τι νομίζεις οτι θα έκανες. Η πραγματικότητα δεν είναι όπως την φαντάζεσαι.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Εν τω μεταξύ δεν έχω καταλάβει. Με τον τύπο ειχαν σχέση κανονική; κάπου διάβασα για ελεύθερη σχέση. ειχε και το θύμα σχέση μαζί του;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

mao mao έγραψε: 12 Ιουν 2020, 22:55
οτι και να πεις, θα είναι το τι νομίζεις οτι θα έκανες. Η πραγματικότητα δεν είναι όπως την φαντάζεσαι.
Ναι, προφανώς, θεωρητικά μιλάμε. Η πραγματικότητα μπορεί να είναι χειρότερη για κάποια που δεν έχει να χάσει τίποτα πια. Αυτό που φαντάζομαι είναι καλό σενάριο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
zoltan
Phorum.gr user: zoltan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zoltan »

Naida έγραψε: 12 Ιουν 2020, 22:56 Εν τω μεταξύ δεν έχω καταλάβει. Με τον τύπο ειχαν σχέση κανονική; κάπου διάβασα για ελεύθερη σχέση. ειχε και το θύμα σχέση μαζί του;
Κι εγώ το είδα για την "ελέυθερη σχέση", αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί να έχει το θύμα κάποια ιδιαίτερη σχέση με τον άνδρα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Η κατηγορούμενη ήταν ανάμεσα στους 20 λιγότερο πιθανούς υπόπτους της αστυνομίας, αλλά ήταν. Προφανώς κάποιος λόγος θα υπήρχε για να την συμπεριλάβουν από την αρχή.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Cecily Anne έγραψε: 12 Ιουν 2020, 22:19
Πτολεμαίος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 22:08 Τηλεκάρτα που έπαιρνε τηλέφωνο και άλλα νούμερα.

Έλειπε από την δουλειά την ημέρα της επιθεσης γιατί είχε πάει να φτιάξει τα..... νυχάκια της (αχουτο μου το γλυκουλι μου)

Είχε πει του ταξιτζή να περιμένει γιατί ήθελε να πάει σε 3 συνεντευξεις για δουλειά. Ελληνοβλαχααμερικανίδα γαρ :lol:

Έχει την ίδια φωνή με την δραστιδα (κοίτα να δεις ατυχία)

Αγόρασε περούκα (ίδια με της δραστιδος, ωω τι συμπτωσις) γιατί είχε αποτύχει η.... βαφή στα μαλλιά της.

Βρέθηκε ίδια καμπαρντίνα και καμπάνα παντελόνι σπίτι της (μα τι συμπτώσεις ειναι αυτές; πολύ.... γκαντέμω :lol:).

Βρέθηκε ίδιο σακίδιο σπίτι της (ε αμάν πια, όλο το σύμπαν συνομωτησε να κατηγορηθεί άδικα αυτή η αθώα πσυχουλα).

Οι δε απαντήσεις που δίνει είναι αλλού γι' αλλού.

Διάβασα καμία 40αρια γραμμές από τη δικογραφία. Όχι ο Κεχαγιογλου αλλά ούτε ο σατανάς σε σύμπραξη με τον Ιησού δεν την σωζουν.

Τσο και λο στο βλαχοτσοκαρο.
Ένα παντελόνι, ένα σακάκι κλπ, χωρίς επάνω κανένα δείγμα από το οξύ και χωρίς να γίνει ταυτοποίηση σωματότυπου με κάμερες είναι απίθανο να είναι αποδεικτικά στοιχεία.

Ή βρέθηκε η τηλεκάρτα η ίδια και έτσι τη τσίμπησαν εφόσον έκανε το τηλεφώνημα από αυτήν ή ταυτοποιήθηκε η φωνή της ή βρέθηκε ίχνος από το οξύ στα ρούχα. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Σου λένε "καπαρντινα-παντελονι-περουκα-τηλεκαρτα - ταυτοποίηση φωνης-σακιδιο-ελειπε από την δουλειά" και απαντάς "ένα παντελόνι και ένα σακάκι δεν είναι αποδεικτικά στοιχεία".
Δεν περιγράφω άλλο.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Cecily Anne έγραψε: 12 Ιουν 2020, 22:51
bolek έγραψε: 12 Ιουν 2020, 22:46

:p2: στην βαρια σκοπουμενη σωματικη βλαβη κυκλοφορεις ελευθερος εως οτου δικαστεις
:smt005: Αυτή θα παρακαλεί να την χώσουν μέσα πριν τη δίκη.
Αυτό είναι σίγουρο. :lol:

Είναι από τις περιπτώσεις που είναι συλλέκτες μίσους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Πτολεμαίος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 23:05
Σου λένε "καπαρντινα-παντελονι-περουκα-τηλεκαρτα - ταυτοποίηση φωνης-σακιδιο-ελειπε από την δουλειά" και απαντάς "ένα παντελόνι και ένα σακάκι δεν είναι αποδεικτικά στοιχεία".
Δεν περιγράφω άλλο.
Απάντησα σε εσένα που έγραψες για την καπαρντίνα, το σακίδιο και το παντελόνι ΜΟΝΟ. :wave:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

zoltan έγραψε: 12 Ιουν 2020, 23:02
Naida έγραψε: 12 Ιουν 2020, 22:56 Εν τω μεταξύ δεν έχω καταλάβει. Με τον τύπο ειχαν σχέση κανονική; κάπου διάβασα για ελεύθερη σχέση. ειχε και το θύμα σχέση μαζί του;
Κι εγώ το είδα για την "ελέυθερη σχέση", αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί να έχει το θύμα κάποια ιδιαίτερη σχέση με τον άνδρα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Η κατηγορούμενη ήταν ανάμεσα στους 20 λιγότερο πιθανούς υπόπτους της αστυνομίας, αλλά ήταν. Προφανώς κάποιος λόγος θα υπήρχε για να την συμπεριλάβουν από την αρχή.
Αυτός ο άνθρωπος ήταν τυχερός. Ποιος ξέρει πως θα κατέληγε αν δεν την έπιαναν. Γιατί σίγουρα θα έφτανε να του κάνει κακο. Το πως εκρυβε τόσο καλά την ψυχαπάθεια της σε κάνει να ανατριχιαζεις.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

ΓΑΜΙΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΓΑΜΙΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ/ΕΣ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Daje έγραψε: 12 Ιουν 2020, 23:11
ΓΑΜΙΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΓΑΜΙΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ/ΕΣ
Ξέρω τι είναι η ελεύθερη σχέση :lol: δεν ξέρω αν ισχύει ότι είχαν τέτοια ή είχαν κάτι παραπάνω.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 12 Ιουν 2020, 22:52
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:22
Naida έγραψε: 12 Ιουν 2020, 20:30

Το μπολνταρισα.
Οκ, η γνώμη μου γι' αυτά τα θέματα παραμένει σταθερή.
Είμαι κατά της θανατικής ποινής, των δημόσιων λιθοβολισμών κλπ

Αλλά για τα ειδεχθή εγκλήματα (και μ' αυτά δεν εννοώ μόνον αυτά που έχουν ως αποτέλεσμα το θάνατο) θεωρώ δίκαιη την πλήρη απομόνωση του δράστη από την κοινωνία. Δια βίου.

Το υπερβολικό μελό στη λογική του άσωτου υιού, δεν το βρίσκω χαλαρωτικό αλλά εμετικό.

Οπότε, το πράγμα για μένα είναι ξεκάθαρο.

Από τη στιγμή που δεν μπορεί να λειτουργήσει η δια βίου απομόνωση που ανέφερα και παίζουν ποινές χάδι για λόγους ανθρωπιζμού, δεν βρίσκω κάτι το ηθικώς μεμπτό στην αυτοδικία. Αντιθέτως. :)
Πέραν της αυτοδικιας δεν διαφωνώ σε κάτι. Εγκλήματα τέτοιου είδους είναι για ισόβια μέχρι βαθιά γεράματα.
Μα η αυτοδικία δεν είναι κάτι που επιβάλλεται. :lol: Είναι θέμα προσωπικής επιλογής.

Όποιος δεν θέλει να αυτοδικήσει, αν βρεθεί σε κάποια τέτοια φάση, απλώς παίρνει το πακέτο της υπάρχουσας κατάστασης και τελειώνει το θέμα όμορφα και ωραία.

Το τι ΘΑ ήθελε να γίνει ή το πως ΘΑ έπρεπε να αντιμετωπίζονται τα θέματα, δεν έχουν την παραμικρή σημασία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 23:15
Naida έγραψε: 12 Ιουν 2020, 22:52
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:22

Οκ, η γνώμη μου γι' αυτά τα θέματα παραμένει σταθερή.
Είμαι κατά της θανατικής ποινής, των δημόσιων λιθοβολισμών κλπ

Αλλά για τα ειδεχθή εγκλήματα (και μ' αυτά δεν εννοώ μόνον αυτά που έχουν ως αποτέλεσμα το θάνατο) θεωρώ δίκαιη την πλήρη απομόνωση του δράστη από την κοινωνία. Δια βίου.

Το υπερβολικό μελό στη λογική του άσωτου υιού, δεν το βρίσκω χαλαρωτικό αλλά εμετικό.

Οπότε, το πράγμα για μένα είναι ξεκάθαρο.

Από τη στιγμή που δεν μπορεί να λειτουργήσει η δια βίου απομόνωση που ανέφερα και παίζουν ποινές χάδι για λόγους ανθρωπιζμού, δεν βρίσκω κάτι το ηθικώς μεμπτό στην αυτοδικία. Αντιθέτως. :)
Πέραν της αυτοδικιας δεν διαφωνώ σε κάτι. Εγκλήματα τέτοιου είδους είναι για ισόβια μέχρι βαθιά γεράματα.
Μα η αυτοδικία δεν είναι κάτι που επιβάλλεται. :lol: Είναι θέμα προσωπικής επιλογής.

Όποιος δεν θέλει να αυτοδικήσει, αν βρεθεί σε κάποια τέτοια φάση, απλώς παίρνει το πακέτο της υπάρχουσας κατάστασης και τελειώνει το θέμα όμορφα και ωραία.

Το τι ΘΑ ήθελε να γίνει ή το πως ΘΑ έπρεπε να αντιμετωπίζονται τα θέματα, δεν έχουν την παραμικρή σημασία.
Όπως και το τι θα έκανε κάποιος(αυτοδικια) δεν έχει σημασία καθότι είναι μια υποθετική κατάσταση.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Cecily Anne έγραψε: 12 Ιουν 2020, 23:07
Πτολεμαίος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 23:05
Δεν περιγράφω άλλο.
Απάντησα σε εσένα που έγραψες για την καπαρντίνα, το σακίδιο και το παντελόνι ΜΟΝΟ. :wave:
Πτολεμαίος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 22:08 Τηλεκαρτα που έπαιρνε τηλέφωνο και άλλα νούμερα.

Έλειπε από την δουλειά την ημέρα της επίθεσης γιατί είχε πάει να φτιάξει τα..... νυχάκια της (αχουτο μου το γλυκουλι μου)

Είχε πει του ταξιτζή να περιμένει γιατί ήθελε να πάει σε 3 συνεντευξεις για δουλειά. Ελληνοβλαχααμερικανίδα γαρ :lol:

Έχει την ίδια φωνή με την δραστιδα (κοίτα να δεις ατυχία)

Αγόρασε περούκα (ίδια με της δραστιδος, ωω τι συμπτωσις) γιατί είχε αποτύχει η.... βαφή στα μαλλιά της.

Βρέθηκε ίδια καμπαρντίνα και καμπάνα παντελόνι σπίτι της (μα τι συμπτώσεις ειναι αυτές; πολύ.... γκαντέμω :lol:).

Βρέθηκε ίδιο σακίδιο σπίτι της (ε αμάν πια, όλο το σύμπαν συνομωτησε να κατηγορηθεί άδικα αυτή η αθώα πσυχουλα).

Οι δε απαντήσεις που δίνει είναι αλλού γι' αλλού.

Διάβασα καμία 40αρια γραμμές από τη δικογραφία. Όχι ο Κεχαγιογλου αλλά ούτε ο σατανάς σε σύμπραξη με τον Ιησού δεν την σωζουν.

Τσο και λο στο βλαχοτσοκαρο.
"ΜΟΝΟ" :lol: :lol:
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Kάνω μια μικρή παρένθεση στην συνειδητή αποχή μου από δω μέσα γενικότερα* για να πω το εξής:

να είστε πολύ προσεκτικοί ποιοί σας προσεγγίζουν και τί θέλουν
Το τονίζω
Έχω δεχθεί παρενόχληση από γυναίκα stalker στο παρελθόν στα social media και δεν θα το ξεχάσω ποτέ όσο ζω.
Φυσικά, δεν υπήρξε η τραγική κατάληξη που είχε το κορίτσι αυτό, η Ιωάννα, αλλά είναι μια εμπειρία που σου αφήνει μέσα σου διάφορα.
Ας μην λέτε και το μακρύ και το κοντό σας για όλα, εαν η άλλη ή ο άλλος είναι τρελός, ψυχάκι, σκατάνθρωπος, διχασμένη προσωπικότητα ή δεν ξέρω γω τί άλλο, δεν μπορείτε χωρίς να γνωρίζετε να κάνετε εικασίες ούτε να βγάζετε ασφαλή συμπεράσματα για τίποτα, για το πώς σκέφτεται, πώς κινείται κτλ.
Και γενικώς άνθρωποι που σας προσεγγίζουν στην αρχή φιλικά, χωρίς εσείς να μπορέσετε να αντιληφθείτε οτι υπάρχει άλλος λόγος από τον χ,ψ προφανή (όσο τέλος πάντων προφανής και να είναι, γιατί με τα social αυτό το προφανές είναι λίγο δυσδιάκριτο πια) και μετέπειτα επιμένουν με τον τρόπο τους να σας ζητούν στενότερες επαφές, μεγαλύτερη προσβασιμότητα στα προσωπικά σας και στα του οίκου σας, να επιδιώκουν να μπαίνουν σε κύκλο γνωστών σας κτλ και αρχίσετε να παρατηρείτε αντιδράσεις τύπου ΕΙΡΩΝΙΑ, ΘΥΜΟ (δείγμα κάργα εμμονής δηλαδή) κτλ κόφτε λάσπη όσο είναι νωρίς ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΓΧΡΟΝΑ λάβετε και τα μέτρα σας-όσο μεγαλύτερα μέτρα μπορείτε και έχετε στην ευχέρειά σας.
Εγώ ευτυχώς εκείνη την περίοδο είχα επαφές με ιερέα ο οποίος ήταν και ψυχολόγος και μου άνοιξε τα μάτια όταν του ανέφερα κάποια πράγματα οτι "κοίτα γιατί μπορεί να είναι καμιά εμμονική κτλ να φαντάζεται διάφορα, να νομίζει διάφορα κτλ κτλ) γιατί εγώ αγρόν ηγόραζα και νόμιζα άλλα. Άλλη περίπτωση που επεσήμανε οτι μπορεί να ήθελε να με μπλέξει.
Αυτό που θυμάμαι πολύ καλά όμως είναι οτι νοιώθεις σαν να έχουν μπει στο σπίτι σου και να σου βιάζουν την ψυχή. Χρειαζόταν, με την συμβουλή που είχα από τον ψυχολόγο, να προσπαθώ να φαίνομαι χαλαρή απέναντί της και να την αποφεύγω με τρόπο.
Το να έχεις τα δικά σου προβλήματα στην ζωή και να έχεις και ένα ψυχάκι ή μια κυρακατίνα να σε βάζουν στην διαδικασία να πρέπει να απολογείσαι γιατί δεν μπορείς να έχετε επαφές κτλ, να εισπράτεις τον εκνευρισμό της κτλ και να σου έχει μπει ο φόβος οτι πιθανός έχεις μπλέξει με παρανοικό που μπορεί να σου την έχει στημένη στην επόμενη γωνία, είναι κάτι που απλώς δεν παλεύεται. Ούτε μπορείς εσύ να περιμένεις πότε και αν το άτομο αυτό θα αποφασίσει να σταματήσει να ασχολείται μαζί σου (με τον οποιονδήποτε τρόπο).
Στην δική μου περίπτωση, απλά κάποια στιγμή από τον φόβο πέρασα στην άλλη όχθη και μου γύρισε το μάτι και έγινα εγώ ας πούμε η αποφασιστική, να το θέσω έτσι.
Ακόμα και σήμερα, δεν ξέρω τί ακριβώς πραγματικά συνέβαινε (σενάρια πολλά) και δεν ξέρω εαν έχει εμπλακεί στην ζωή μου με άλλους τρόπους (αυτό για το οποίο κόντεψα να φτάσω δεν ξέρω κι εγώ μέχρι που και με γλύτωσε ο καλός φύλακας άγγελος πραγματικά με θαυμαστό τρόπο :D )

Με λίγα λόγια, μετρημένα τα λόγια και οι κινήσεις με άτομα από τα σόσιαλ (όχι μόνο βέβαια) που δεν γνωρίζετε και πάντα με προφυλάξεις (κάποιοι έχουμε τον τρόπο να το κάνουμε και τέλος πάντων με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας να προσπαθεί να διασφαλίζει εαυτόν και οικογένεια). Ο κόσμος έχει αποτρελαθεί.

Το να το γράφω δημόσια (αν και ανώνυμα αλλά οκ εδώ πέρα δεν υπάρχει και πολλή ανωνυμία) για εμένα λειτουργεί κάπως ως λύτρωση. Γι αυτό αλλά και για να επισημάνω σε πόσο δυσάρεστη και δύσκολη και τελικά ίσως και επικίνδυνη θέση μπορείς να βρεθείς στα καλά καθούμενα και να μην ντρέπεστε ή να μην φοβάστε ποτέ να απευθυνθείτε και να μιλήσετε όπου νοιώθετε και όπου θέλετε και όπου πιστεύετε οτι μπορείτε να βρείτε κατανόηση και βοήθεια.

*φυσικά είναι κατάπτυστες οι συμμετοχές στο νήμα αυτό όπως και σε άλλα νήματα όπως με τα ματσάκια μεταξύ φορουμιτζίδων από διάφορα φόρουμ και πάει λέγοντας
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

εξαρταται πως το βλεπεις.
εαν ρωτησεις την γυναικα θα σου πει κανονικη, εαν ρωτησεις τον αντρα θα σου πει ελευθερη
ριξε μια ματια εδω να μορφωθεις. εγω δεν τα πολυκαταλαβα αλλα ισως εσυ...........
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF ... F%84%CE%B1
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”