!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Όταν οι αριστεροί "φιλοξενούν" πρόσφυγες/ μετανάστες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Όταν οι αριστεροί "φιλοξενούν" πρόσφυγες/ μετανάστες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Highlander έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:36
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:31
Highlander έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:28

Και ηθικό πλεονέκτημα και ανθρωπισμό έχει, αφού θέλει να είναι καλή η μεταχείριση των προσφύγων και να τους δίνονται οι ανάλογες παροχές.
με το αζημίωτο
κι εγώ αν τσέπωνα τόσα ενοίκια από ΜΚΟ τα ίδια θα έλεγα
θα ήθελα την καλή μεταχείρηση εφόσον αυτό μεταφράζεται σε διαμονή επί πληρωμή στα ακίνητά μου
εμένα δε με ενοχλεί το ότι το κάνει, όπως έγραψα μαγκιά του είναι, μην ακούω για ανθρωπισμούς μόνο
συνέχισε το νταματζ κοντρολ, είναι διασκεδαστικό
Πάντα τα ίδια έλεγε και πριν νοικιάσει σε μκο.
Και ακόμη και αν δεν το έκανε και πριν νοικιάσει σε μκο, το τελικό αποτέλεσμα για τους πρόσφυγες είναι θετικό, διότι προωθείται η προστασία των δικαιωμάτων τους.
Οι μόνοι γενικά που έχουν κατηγορήσει την ενοικίαση σε μκο είναι οι δεξιοακροδεξιοί που έκαψαν και ξενοδοχείο στην Πέλλα γι' αυτόν τον λόγο.
Τώρα να εγκαλούν (επειδή δεν...έδωσε δωρεάν τα διαμερίσματα στη μκο) οι δεξιοακροδεξιοι φαν άδωνη (που έχει πει "να κάνουμε τη ζωή των μεταναστών δύσκολη") τον Παπαδημούλη για έλλειψη ανθρωπισμού, ο οποίος εδώ και χρόνια υπερασπίζεται τα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών και πολεμά την ξενοφοβία που γεννά τις ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος των αλλοδαπών, απλά προκαλεί τα γέλια.
εγώ δεν τον κατηγορώ, το έγραψα δύο φορές ήδη: μαγκιά του
την υποκρισία όμως τη καταγγέλλω
ο τύπος βγάζει λεφτά από το μεταναστευτικό, αυτό είναι μια πραγματικότητα
τα υπόλοιπα είναι απλά δικαιολογήσεις, κενές λέξεις, για να αποκρυφτεί αυτό ακριβώς: ότι το μεταναστευτικό για κάποιους είναι μπίζνα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

taliban έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:41
Highlander έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:39
Nandros έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:33
Και αμείβεται για τον ανθρωπισμό και το ηθικό πλεονέκτημα! :smt077:
.
Αμείβεται για τα διαμερίσματα που δίνει, κάτι που δεν κάνουν καν όλοι λόγω ξενοφοβίας και φόβου στιγματισμού από δεξιοακροδεξιούς του περιγύρου τους.
Αν και συχνά το κάνουν και δεξιοακροδεξιοί, και παράλληλα βρίζουν τους μετανάστες.
Γι' αυτό θεωρώ ότι οι μκο θα πρέπει να ελέγχουν σε ποιον νοικιάζουν και να προτιμούνται όσοι έχουν χρόνια αντιρατσιστική αντιξενοφοβική δράση, όπως ο Παπαδημούλης.
Σε ελεύθερη μετάφραση: Οι Μετανάστες είναι ιδιοκτησία της αριστεράς και τα κέρδη σε βάρος τους θα διανέμονται στα ανάλογα άτομα.

Κατά τα άλλα μιλάς και για ηθικό πλεονέκτημα.

:D
Προφανώς και θα πρέπει να προτιμούνται όσοι έχουν υποστηρίξει τα δικαιώματα των προσφύγων και των μεταναστών, και όχι όσοι τους βρίζουν.
Αυτό είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητο για οποιονδήποτε νοήμονα άνθρωπο.
Αλλά κάποιοι θέλουν και να βγάζουν τον ρατσισμό τους και το μίσος τους, βλάποντας τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, αλλά και να νοικιάζουν σε αντίστοιχη μκο, εε; :roll:
Άβαταρ μέλους
Highlander

Nandros έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:42

με το αζημίωτο
θα ήθελα την καλή μεταχείρηση εφόσον αυτό μεταφράζεται σε διαμονή επί πληρωμή στα ακίνητά μου
εμένα δε με ενοχλεί το ότι το κάνει, όπως έγραψα μαγκιά του είναι, μην ακούω για ανθρωπισμούς μόνο
Και ακόμη και αν δεν το έκανε και πριν νοικιάσει σε μκο, το τελικό αποτέλεσμα για τους πρόσφυγες είναι θετικό, διότι προωθείται η προστασία των δικαιωμάτων τους.
Οι μόνοι γενικά που έχουν κατηγορήσει την ενοικίαση σε μκο είναι οι δεξιοακροδεξιοί που έκαψαν και ξενοδοχείο στην Πέλλα γι' αυτόν τον λόγο.
Τώρα να εγκαλούν (επειδή δεν...έδωσε δωρεάν τα διαμερίσματα στη μκο) οι δεξιοακροδεξιοι φαν άδωνη (που έχει πει "να κάνουμε τη ζωή των μεταναστών δύσκολη") τον Παπαδημούλη για έλλειψη ανθρωπισμού, ο οποίος εδώ και χρόνια υπερασπίζεται τα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών και πολεμά την ξενοφοβία που γεννά τις ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος των αλλοδαπών, απλά προκαλεί τα γέλια.
ΕΓΩ τον εγκαλώ και ξέρεις πολύ καλά, και το ξέρω ότι το ξέρεις, ότι δεν είμαι δεξιοακροδεξιος!
:g030:
Σε έχω μάθει και από την καλή και από την ανάποδη. :g030:
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Highlander έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:42
taliban έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:34

Και ηθικό πλεονέκτημα και ανθρωπισμό έχει, αφού θέλει να είναι καλή η μεταχείριση των προσφύγων και να τους δίνονται οι ανάλογες παροχές και προωθεί από τη θέση του τις πολιτικές αυτές, σε συνδυασμό με την καταπολέμηση της ξενοφοβίας που γεννά τις ρατσιστικές επιθέσεις, σωματικές ή μη.
Τον τσόκο του έχει.
Ηθικό πλεονέκτημα έχουν κάποιες λίγες αναρχοσυλλογικότητες με τις κοινωνικές κουζίνες που προσφέρουν έστω κάτι στην πράξη δίχως ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΚΕΡΔΟΣ.

Τα υπόλοιπα τα κομματικά και τα δήθεν υποκριτές αφήστε τα για αλλού.
Ηθικό πλεονέκτημα και ανθρωπισμό προφανώς και έχει, αφού υπερασπίζεται τα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών και πολεμά την ξενοφοβία και τον ρατσισμό. Τόσο δύσκολο σου είναι να το καταλάβεις δεξιοακροδεξιέ που εναντιώνεσαι στα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών;

Φυσικά, όσοι δίνουν και διαμερίσματα τους τελείως δωρεάν και έχουν παράλληλα αυτήν την αντιρατσιστική δράση είναι διπλά άξιοι συγχαρητηρίων.
Έχετε μετατρέψει την αξία της ανθρώπινης ζωής σε ευρώ και καταθέσεις από ενοίκια.
Αλλά ο ακροδεξιός είμαι εγώ :lol:

Ξεφτιλίσου και άλλο... Μπορείς.
Εικόνα
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Nandros έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:35
Στρακαστρουκας έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:31
Nandros έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:25 Τα Αν και ΙΣΩΣ είναι υποθέσεις.

Επί του Παπαδημούλη δεν θα σχολιάσεις;
Αν σε ενδιαφερουν κομματα τα οποια επιβαλλουν στα στελεχη τους να εχουν σπαρτιατικη οικονομικη λογικη, εχω ενα να σου προτεινω: Το ΚΚΕ.
Επί του Παπαδημούλη δεν θα σχολιάσεις; :003:
Αν τα εχει νομημα, δεν εχω να σχολιασω τιποτα. Οι ρεκορντμαν οπως ειναι οι ΝΔμοκρατες εδω να το ξερεις. Ο ανδριανος εχει 50 ακινητα. Αυτος δεν σε πειραζει ε?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Highlander έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:39
Nandros έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:33

Και ηθικό πλεονέκτημα και ανθρωπισμό έχει, αφού θέλει να είναι καλή η μεταχείριση των προσφύγων και να τους δίνονται οι ανάλογες παροχές και προωθεί από τη θέση του τις πολιτικές αυτές, σε συνδυασμό με την καταπολέμηση της ξενοφοβίας που γεννά τις ρατσιστικές επιθέσεις, σωματικές ή μη.
Και αμείβεται για τον ανθρωπισμό και το ηθικό πλεονέκτημα! :smt077:
.
Αμείβεται για τα διαμερίσματα που δίνει, κάτι που δεν κάνουν καν όλοι λόγω ξενοφοβίας και φόβου στιγματισμού από δεξιοακροδεξιούς του περιγύρου τους.
Αν και συχνά το κάνουν και δεξιοακροδεξιοί, και παράλληλα βρίζουν τους μετανάστες.
Γι' αυτό θεωρώ ότι οι μκο θα πρέπει να ελέγχουν σε ποιον νοικιάζουν και να προτιμούνται όσοι έχουν χρόνια αντιρατσιστική αντιξενοφοβική δράση, όπως ο Παπαδημούλης.
Είπα: Ιδεοληπτικός αριστερός, καπιταλΗστΡικές τσέπες και φραγκοφονιάς!

Να τον χαίρεστε, σας ανεβάζει τα γράδα! :g030:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Highlander

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:43

με το αζημίωτο
εγώ δεν τον κατηγορώ, το έγραψα δύο φορές ήδη: μαγκιά του
την υποκρισία όμως τη καταγγέλλω
ο τύπος βγάζει λεφτά από το μεταναστευτικό, αυτό είναι μια πραγματικότητα
τα υπόλοιπα είναι απλά δικαιολογήσεις, κενές λέξεις, για να αποκρυφτεί αυτό ακριβώς: ότι το μεταναστευτικό για κάποιους είναι μπίζνα
Ποια υποκρισία καλό μου παιδί; Πες μας πού είναι η υποκρισία.

Είπε ο Παπαδημούλης ότι δεν πρέπει να υπάρχει ιδιοκτησία;
Είπε ο Παπαδημούλης ότι δεν πρέπει να νοικιάζονται διαμερίσματα σε μκο για τους πρόσφυγες;
Είπε ο Παπαδημούλης ότι τα μέλη των μκο πρέπει να εργάζονται αποκλειστικά εθελοντικά;
Εξήγησέ μας τι απ' όλα αυτά είπε και το αναίρεσε.
Άβαταρ μέλους
Nandros

Νon4me έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:41:popc:
:g030: Έχω ξεραθεί στα γέλια!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Ψηφιζαν οι προβατινες αλ5 να τα καταργησει ολα με ενα αρθρο και ενα νομο . δεν καταργησε τπτ . μας εριξε και ενα φεσι - συν ενα δημοψηφισμα παρωδια . καπιταλ κοντρολς και εν μεσω αυτων ο πρωταγωνιστης του θρεντ εφερνε χρηματα απ εξω και εστηνε μπιζνα . μετα βελαζουν γιατι ο κουλης θα προβαρει τσαουσεσκικα ποσοστα για καμια ντουζινα χρονια ακομη .

ω μοντιε .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 12 Ιουν 2020, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Highlander

taliban έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:46
taliban έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:34
Τον τσόκο του έχει.
Ηθικό πλεονέκτημα έχουν κάποιες λίγες αναρχοσυλλογικότητες με τις κοινωνικές κουζίνες που προσφέρουν έστω κάτι στην πράξη δίχως ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΚΕΡΔΟΣ.

Τα υπόλοιπα τα κομματικά και τα δήθεν υποκριτές αφήστε τα για αλλού.
Ηθικό πλεονέκτημα και ανθρωπισμό προφανώς και έχει, αφού υπερασπίζεται τα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών και πολεμά την ξενοφοβία και τον ρατσισμό. Τόσο δύσκολο σου είναι να το καταλάβεις δεξιοακροδεξιέ που εναντιώνεσαι στα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών;

Φυσικά, όσοι δίνουν και διαμερίσματα τους τελείως δωρεάν και έχουν παράλληλα αυτήν την αντιρατσιστική δράση είναι διπλά άξιοι συγχαρητηρίων.
Έχετε μετατρέψει την αξία της ανθρώπινης ζωής σε ευρώ και καταθέσεις από ενοίκια.

Εικόνα
Αυτός που ξεφτιλίζεται είναι εσύ δεξιοακροδεξιέ, που όλοι θυμόμαστε τι γράφατε για τα μέλη των μκο και για τους πρόσφυγες/μετανάστες.

Εσύ σε λίγο θα μας πεις ότι οι κοινωνικοί λειτουργοί έχουν μετατρέψει την αξία της ανθρώπινης ζωής σε ευρώ.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Highlander έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:49

Εικόνα
Αυτός που ξεφτιλίζεται είναι εσύ δεξιοακροδεξιέ, που όλοι θυμόμαστε τι γράφατε για τα μέλη των μκο και για τους πρόσφυγες/μετανάστες.

Εσύ σε λίγο θα μας πεις ότι οι κοινωνικοί λειτουργοί έχουν μετατρέψει την αξία της ανθρώπινης ζωής σε ευρώ.
Από πότε έγινε κοινωνικός λειτουργός ο παπαδημούλης; :smt005: :smt005:

Για πες μας και άλλα..

:popc:
Άβαταρ μέλους
Nandros

Στρακαστρουκας έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:47
Nandros έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:35
Στρακαστρουκας έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:31

Αν σε ενδιαφερουν κομματα τα οποια επιβαλλουν στα στελεχη τους να εχουν σπαρτιατικη οικονομικη λογικη, εχω ενα να σου προτεινω: Το ΚΚΕ.
Επί του Παπαδημούλη δεν θα σχολιάσεις; :003:
Αν τα εχει νομημα, δεν εχω να σχολιασω τιποτα. Οι ρεκορντμαν οπως ειναι οι ΝΔμοκρατες εδω να το ξερεις. Ο ανδριανος εχει 50 ακινητα. Αυτος δεν σε πειραζει ε?
Η σύγχυση επηρεάζει την ορθογραφία σου.
Μίλησε κανείς για παρανομία;
Την ψευτοαριστερίλα του, την καπιταλΗστΡική συμπεριφορά και την τσιγκουνιά του κρίνουμε!

Και πάλι whataboutism! :g030:
.
Άβαταρ μέλους
Highlander

taliban έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:52
Highlander έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:49

Εικόνα

Από πότε έγινε κοινωνικός λειτουργός ο παπαδημούλης; :smt005: :smt005:

Για πες μας και άλλα..

:popc:
Ο Παπαδημούλης κάνει πολύ σημαντικότερη δουλειά από κάθε κοινωνικό λειτουργό, καθώς από τη θέση του τόσο ως ευρωβουλευτής, όσο και ως αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου υπερασπίζεται τα δικαιώματα των προσφύγων και των μεταναστών, έναντι της ξενοφοβίας και του ρατσισμού που γεννούν τις ρατσιστικές (μέχρι και δολοφονικές) επιθέσεις εναντίον τους.

Το να νοικιάζεις διαμέρισμα σε μκο είναι απόλυτα θεμιτό, το πρόβλημα είναι με τους μεν δεξιοακροδεξιούς που λένε "δεν το νοικιάζω σε αυτούς γιατί θα μου το βρωμίσουν/καταστρέψουν οι παλιοαλλοδαποί" και τους έτερους ακροδεξιούς που θεωρούν εθνική "προδοσία" την ενοικίαση, διασπείροντας αμφότεροι το ρατσιστικό μίσος και περιθωριοποίηση των προσφύγων/προσφυγισσών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 12 Ιουν 2020, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Nandros

.
Δεν μπορώ να πω. Ο ορεσίβιος σημαιοφόρος στο damage control και τον αυτοεξεφτελισμό του. Ήρωας! :smt077:
.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Nandros έγραψε: 12 Ιουν 2020, 21:57 .
Δεν μπορώ να πω. Ο ορεσίβιος σημαιοφόρος στο damage control και τον αυτοεξεφτελισμό του. Ήρωας! :smt077:
.
Ο μόνος που ξεφτιλίζεσαι είσαι εσύ, μιας και θυμόμαστε τι έγραφες για λαθροεισβολείς, λαθρομουσλιμ και για τα μέλη των μκο.
Το δε ποιόν σου υποδεικνύεται και από την ενθάρρυνση-συμμετοχή στον διαδικτυακό ομοφοβικό τραμπουκισμού σε βάρος μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 12 Ιουν 2020, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”