Δεν ειναι θέμα εκδίκησης. Είναι θέμα επικινδυνοτητας. Το ίδιο θα έλεγα και για έναν παιδεραστή, βιαστή, σιριαλ κιλερ.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 19:00Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να είναι εκδικητική.Naida έγραψε: 12 Ιουν 2020, 18:50 Αν είναι τα πράγματα όπως παρουσιάζονται, έγκλειστη στην φυλακή ή στο ψυχιατρείο μέχρι τα βαθιά γεράματα. Χωρίς δυνατότητα μείωσης ποινής.
Δεν μπορούμε να στερήσουμε από μια νέα γυναίκα, το δικαίωμα στη δεύτερη ευκαιρία.
Υπάρχει και η αρχή της αναλογικότητας. (Αυτό μ' αρέσει περισσότερο απ' όλα).![]()
Εδώ η αναλογικότητα, εκεί η αναλογικότητα, που είναι η αναλογικότητα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Μπράβο στην ελληνική αστυνομία. Στα σωστά δε πρέπει να είμαστε φειδωλοι.
Εννοειται μπραβο
πως να την χαρακτηρισεις ρε πουστη μου. Κατεστρεψε με αισχρο τροπο τη ζωη δυο ολοκληρων οικογενειων.
πως να την χαρακτηρισεις ρε πουστη μου. Κατεστρεψε με αισχρο τροπο τη ζωη δυο ολοκληρων οικογενειων.
Α ναι;omg kai 3 lol έγραψε: 12 Ιουν 2020, 19:15ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 19:03Σαφέστατα ναι. Στην περίπτωση, που υπάρχουν τα εκατομμύρια. Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν, τι γίνεται;omg kai 3 lol έγραψε: 12 Ιουν 2020, 18:57
ασχετως της αποπειρας ανθρωποκτονιας και κατα ποσο αυτη ειναι τετοια, και περα απο την εκδικαση της δικης και την οποια ποινη της δραστιδος,
το θυμα μπορει να κανει αγωγη και να ζητησει αποζημιωση εκατομμυριων για τη σωματικη βλαβη και το ψυχολογικο τραυμα που της προξενησε,
εχουμε δει παρομοιες αγωγες για πολυ πιο ασημαντους λογους ή τραυματισμους στο παρελθον πχ σπασιμο χεριου, συκοφαντηση κλπ.
τα χρηματα οσα κι αν ειναι δε θα μπορεσουν να την αποζημιωσουν πληρως,
αρκει που η δραστιδα θα μεινει με το στρινγκ της
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 19:00 Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να είναι εκδικητική.
Δεν μπορούμε να στερήσουμε από μια νέα γυναίκα, το δικαίωμα στη δεύτερη ευκαιρία.
Υπάρχει και η αρχή της αναλογικότητας. (Αυτό μ' αρέσει περισσότερο απ' όλα).![]()
η δικαιοσυνη δεν πρεπει να ειναι εκδικητικη οσο αποτροπαιο κι αν ειναι ενα εγκλημα,
θυμαμαι μια ειδηση στην αμερικη πριν ενα χρονο οπου ενας δολοφονος στα γεραματα του συναντησε τη μανα που ειχε σκοτωσει το γιο της 30 χρονια πριν,
μετανιωμενος αλλος ανθρωπος απο το "ζωο" που ηταν οταν διεπραξε το εγκλημα, ειχε γραψει και βιβλιο για τη μεταμορφωση του,
η μανα τον συγχωρεσε..
Εγώ που έχω μεσαιωνικές αντιλήψεις, το οποιοδήποτε ψυχάκι έκανε κάτι τέτοιο στο γιο ή την κόρη μου, θα περίμενα να βγει και θα του έκανα την ελεύθερη ζωή κόλαση, με όποιο τρόπο μπορούσα. Στεπ μπάι στεπ, σταγόνα σταγόνα.
Μπορεί να μην πετύχαινε αλλά θα το θεωρούσα έργο ζωής, που αξίζει τον κόπο.
Δεν κάνω πλάκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η δικαιοσύνη πρέπει να είναι εκδικητική. Ακόμα κι ετυμολογικά να το αναλύσεις θα δεις ότι αυτό είναι το σωστό. Η δικαιοσύνη αναπαριστάται ως μια γυναίκα με κλειστά τα μάτια που στο ένα χέρι έχει ξίφος και στο άλλο κρατά μια πλάστιγγα. Δικαιοσύνη έχουμε μόνο όταν η ποινή του δράστη ισορροπεί στη πλάστιγγα με το έγκλημα που διέπραξε. Δηλαδή όταν κάποιος δεν θα μπορούσε να προτιμήσει τι να πάθει, αυτό που έπαθε το θύμα ή αυτό που επιβλήθηκε στον δράστη. Αυτό είναι η δικαιοσύνη. Για κάποιος το ζητούμενο είναι ο σωφρονισμός. Για εμένα το ζητούμενο είναι η δικαιοσύνη.omg kai 3 lol έγραψε: 12 Ιουν 2020, 19:15 η δικαιοσυνη δεν πρεπει να ειναι εκδικητικη οσο αποτροπαιο κι αν ειναι ενα εγκλημα,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 12 Ιουν 2020, 19:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Μπράβο στους δημοσιογράφους να λες (που κι αυτοί την τσέπη τους κοιτάνε). Αν η υπόθεση δεν είχε πάρει αυτή τη δημοσιότητα κι αν ως αποτέλεσμα αυτής της δημοσιότητας οι αστυνομικοί δεν είχαν την πίεση από τους πολιτικούς προϊσταμένους, ενδεχομένως να την ψάχνανε ακόμα όσο θα ψάχνανε τους δολοφόνους της μαρφίν ή τους δολοφόνους του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη.Maspoli έγραψε: 12 Ιουν 2020, 19:19 Μπράβο στην ελληνική αστυνομία. Στα σωστά δε πρέπει να είμαστε φειδωλοι.
Κι εγώ προσεγγίζω το ζήτημα με τον ίδιο τρόπο. Έχω δηλώσει εδώ και πολλά χρόνια ότι δεν πιστεύω πως το ελληνικό κράτος μπορεί ν' αποδώσει δικαιοσύνη και πιο πάνω εξήγησα πώς αντιλαμβάνομαι την έννοια της δικαιοσύνης. Τουλάχιστον μάτι για μάτι και δόντι για δόντι.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 19:24 Α ναι;
Εγώ που έχω μεσαιωνικές αντιλήψεις, το οποιοδήποτε ψυχάκι έκανε κάτι τέτοιο στο γιο ή την κόρη μου, θα περίμενα να βγει και θα του έκανα την ελεύθερη ζωή κόλαση, με όποιο τρόπο μπορούσα. Στεπ μπάι στεπ, σταγόνα σταγόνα.
Μπορεί να μην πετύχαινε αλλά θα το θεωρούσα έργο ζωής, που αξίζει τον κόπο.![]()
Δεν κάνω πλάκα.
Όχι χαρά μου.Naida έγραψε: 12 Ιουν 2020, 19:17Δεν ειναι θέμα εκδίκησης. Είναι θέμα επικινδυνοτητας. Το ίδιο θα έλεγα και για έναν παιδεραστή, βιαστή, σιριαλ κιλερ.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 19:00Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να είναι εκδικητική.Naida έγραψε: 12 Ιουν 2020, 18:50 Αν είναι τα πράγματα όπως παρουσιάζονται, έγκλειστη στην φυλακή ή στο ψυχιατρείο μέχρι τα βαθιά γεράματα. Χωρίς δυνατότητα μείωσης ποινής.
Θέμα επικινδυνότητας είναι για τους υπόλοιπους.
Αυτοί όμως που έχασαν τα πάντα, δεν κινδυνεύουν πια από κάτι.
Τα επικίνδυνα για την κοινωνία κτήνη, τα απομονώνεις από την κοινωνία και δεν παίζεις ζάρια ποντάροντας στη διάθεση του κάθε ψυχάκια.
Και όποιος ξαναπετάει τα τρελλά μωρά στην πίστα, βάζοντας ως προτεραιότητα τη δική τους ποιότητα ζωής, θα πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να παίζει με την ψυχοσύνθεση των άλλων. Δεν είναι δυνατόν να βαραίνουν περισσότερο στην ηθική ζυγαριά τα δικαιώματα του θύτη.
Γιατί με αυτήν την λογική και οι αυτοδικούντες που θα γίνουν θύτες, θα συνεχίσουν να έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια δικαιώματα που είχε ο θύτης πριν γίνει θύμα.
Είναι πολύ απλά τα πράγματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Διαφωνώ. Οι δημοσιογράφοι λειτουργούν πάντα ως κοράκια σ' αυτά τα θέματα.Γάταρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 19:29Μπράβο στους δημοσιογράφους να λες (που κι αυτοί την τσέπη τους κοιτάνε). Αν η υπόθεση δεν είχε πάρει αυτή τη δημοσιότητα κι αν ως αποτέλεσμα αυτής της δημοσιότητας οι αστυνομικοί δεν είχαν την πίεση από τους πολιτικούς προϊσταμένους, ενδεχομένως να την ψάχνανε ακόμα όσο θα ψάχνανε τους δολοφόνους της μαρφίν ή τους δολοφόνους του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη.Maspoli έγραψε: 12 Ιουν 2020, 19:19 Μπράβο στην ελληνική αστυνομία. Στα σωστά δε πρέπει να είμαστε φειδωλοι.
Μπράβο κι από μένα στην αστυνομία που κράτησε τόσο σωστή στάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ναι ρε, απ' ότι έχω καταλάβει την έχουν κυριολεκτικά σφραγισμένη. Και μην ακούς όσους λένε "μα δεν έχει ομολογήσει". Και τι να λέει δλδ που δεν έχει ομολογήσει; Σάμπως και όλοι οι καταδικασμενοι του κόσμου τούτου έχουν ομολογήσει;under έγραψε: 12 Ιουν 2020, 19:11 Εβλεπα τον Κεχαγιοχλου στον Αλφα πριν λιγο να καλει την κατηγορουμενη να πει την αληθεια.Φαινεται οτι οντως ειναι καλα δεμενη η υποθεση.
Και στην τελική σιγά το mastermind η ψωνισμενη ψυχοπαθής (ψευτο)ξανθιά δηλαδή. Καταρχάς θεωρώ ότι δεν περίμενε πως θα πάρει τέτοια δημοσιότητα η επίθεση και ότι θα βρισκόταν "πρώτη στις τάσεις" για τόσο καιρό. Το να χρησιμοποιήσεις τηλεκάρτα (έλεος) σήμερα ισοδυναμεί με το να χρησιμοποιήσεις stealth αεροπλάνο σε έναν τίγκα στα ηλεκτρομαγνητικα κύματα ουρανό. Θα έχεις έναν ηλεκτρομαγνητικα φωτεινό ουρανό με μία μαύρη κουκίδα (το stealth σου) να φαίνεται σαν τη μύγα μεσ'το γάλα.
Πάλι καλά που δεν χρησιμοποίησε και · - -· - - -··· -· δηλαδή.
Επίσης αυτοί που λένε "σε 3 χρονάκια θα είναι έξω να ζει τη ζωούλα της".
Ποια ζωούλα της ακριβώς ρε μάγκες; Η τύπισσα θα είναι στιγματισμενη για πάντα. Ποιος θα την πάρει; Ποιες θα την κάνουν παρέα; Συν του ότι θα έχει για πάντα τον φόβο αντιποινων.
Αυτη πρέπει να φύγει για Βενεζουέλα.
Δεν την παίρνει άλλο για Ελλάδα και μην την συγκρίνετε με την Μαργετη. Τελείως διαφορετικές περιπτώσεις.
Τα εξηγώ ωραία και Αλεφαντισια; Στείλτε τώρα σε πμ το insta της να δω φωτός να δημιουργήσω ένα πλήρες ψυχολογικό προφίλ.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Εγώ θα έλεγα μπράβο στην αστυνομία αν έκανε σωστά τη δουλειά της. Και το να κάνει η αστυνομία σωστά τη δουλειά της σημαίνει το να προσεγγίζει όλες τις υποθέσεις με σοβαρότητα κι όχι μόνο αυτές που λαμβάνουν καθημερινά μεγάλη δημοσιότητα επειδή πιέζονται από τους πολιτικούς της προϊσταμένους που φοβούνται πολιτικό κόστος.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 19:39 Διαφωνώ. Οι δημοσιογράφοι λειτουργούν πάντα ως κοράκια σ' αυτά τα θέματα.
Μπράβο κι από μένα στην αστυνομία που κράτησε τόσο σωστή στάση.
Το ινστα το έχει κλειδωμένο. Τα εξηγείς ωραία. Ποιος θα την προσλάβει αυτή; Πραγματικά δε νομίζω ότι την παίρνει άλλο για Ελλάδα.Πτολεμαίος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 19:42 Επίσης αυτοί που λένε "σε 3 χρονάκια θα είναι έξω να ζει τη ζωούλα της".
Ποια ζωούλα της ακριβώς ρε μάγκες; Η τύπισσα θα είναι στιγματισμενη για πάντα. Ποιος θα την πάρει; Ποιες θα την κάνουν παρέα; Συν του ότι θα έχει για πάντα τον φόβο αντιποινων.
Αυτη πρέπει να φύγει για Βενεζουέλα.
Δεν την παίρνει άλλο για Ελλάδα και μην την συγκρίνετε με την Μαργετη. Τελείως διαφορετικές περιπτώσεις.
Τα εξηγώ ωραία και Αλεφαντισια; Στείλτε τώρα σε πμ το insta της να δω φωτός να δημιουργήσω ένα πλήρες ψυχολογικό προφίλ.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Γάταρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 19:26. Για κάποιος το ζητούμενο είναι ο σωφρονισμός. Για εμένα το ζητούμενο είναι δικαιοσύνη.
Το αυτό. Κάποια εγκληματα/κάποιοι εγκληματίες δεν επιδέχονται σωφρονισμό. Σκληρό; Φασιστικό; Στον πουτσο μου, είναι η αλήθεια.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Για τους θύτες με τους οποίους πλούτισαν τα υποτιθέμενα θύματα τι γίνεται; Κάτι τέτοιο περνάω. Βέβαια δεν έχω κάνει έγκλημα. Πρόκειται για έγκλημα μίσους εις βάρος μου. Δεν λέω ψέμματα. Μου φέρονται σαν σε στυγερό δολοφόνο ή παιδεραστή που αποφυλακίστηκε και αυτό επί δεκαετίες.
Ίσως γι' αυτό ήρθε προς διαφώτιση μου ανώτερο ον.
Προφανώς εδώ δεν πρόκειται για έγκλημα μίσους. Αλλιώς δεν θα την έπιαναν. Αν είναι αυτή βέβαια.
Εξακολουθώ να μην το κατανοώ όμως. Μια εμφανίσιμη, νέα γυναίκα να κάνει μια πράξη σαν αυτή αντί να χαίρεται την ζωή της.
Ίσως γι' αυτό ήρθε προς διαφώτιση μου ανώτερο ον.
Προφανώς εδώ δεν πρόκειται για έγκλημα μίσους. Αλλιώς δεν θα την έπιαναν. Αν είναι αυτή βέβαια.
Εξακολουθώ να μην το κατανοώ όμως. Μια εμφανίσιμη, νέα γυναίκα να κάνει μια πράξη σαν αυτή αντί να χαίρεται την ζωή της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 12 Ιουν 2020, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό είναι σίγουρο.Πτολεμαίος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 19:42
Επίσης αυτοί που λένε "σε 3 χρονάκια θα είναι έξω να ζει τη ζωούλα της".
Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορεί κάλλιστα να αλλάξει όνομα και περιοχή και να συνεχίσει κανονικά τη ζωή της.
Υπάρχει νομολογία που επιτρέπει την αλλαγή στοιχείων ταυτότητας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-