!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγία Σοφία και Ερντογάν
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Αγία Σοφία και Ερντογάν
τωρα το βιντεακι των σκοπιανων που πηγες και ξετρυπωσες τι ακριβως προσθετει στην κουβεντα;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο Ερντογάν εντός της χώρας του.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχω άλλα να με κάψουν.bolek έγραψε: 12 Ιουν 2020, 15:40ειναι η γη των προγονων μας. εχουμε κληρονομικα δικαιωματα σε αυτην για αυτο οταν μπορεσουμε θα την ελευθερωσουμεμε τον ιδιο τροπο που αυτοι την κατεκτησαν
- Κόκκορας
το θεμα ειναι αν ενδιαφεριε τον πρωθυπουργο και την κυβερνηση
προσωπικα ασφαλως με ενδιαφερει,δεν διαγραφω μονοκοντυλια την ιστορια και το παρελθον μας(ουτε κ το παρον μας,δηλαδη την θρησκεια μας)
αλλα και για πολιτικους λογους ειναι σωστο κ εξυπνο να πιεζουμε τον τουρκο
προσωπικα ασφαλως με ενδιαφερει,δεν διαγραφω μονοκοντυλια την ιστορια και το παρελθον μας(ουτε κ το παρον μας,δηλαδη την θρησκεια μας)
αλλα και για πολιτικους λογους ειναι σωστο κ εξυπνο να πιεζουμε τον τουρκο
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Οι Έλληνες θέλουμε η Αγία Σοφία να λειτουργήσει ως Ελληνορθόδοξη εκκλησία. Οι Τούρκοι θέλουν να λειτουργήσει ως τζαμί. Νομίζω ότι μπορεί να επέλθει ένας συμβιβασμός. Δεδομένου ότι ένας Φαραώ ανήγειρε δύο πυραμίδες για να σημαδέψουν την Αγία Σοφία αλλά και κατασκεύασε δρόμο για να σημαδέψει την Βηθλεέμ νομίζω ότι μία πρόταση θα ήταν να λειτουργήσει η Αγία Σοφία ως Κοπτική εκκλησία. Η Αίγυπτος στην οποία ζουν Χριστιανικοί Κόπτες είναι μία Μουσουλμανική χώρα οπότε η Τουρκία δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να το δεχτεί, δεδομένου ότι η Αγία Σοφία ανεγέρθηκε από Χριστιανούς.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Κατά την γνώμη μου, η συναισθηματική φόρτιση μας εμποδίζει να αντιληφθούμε την πραγματικότητα στην πλήρη διάστασή της.
Ναι, αν ξαναποκτήσουμε αυτά τα εδάφη (και εγώ από εκεί κατάγομαι), σαφώς και θα επιβάλλουμε τα θέλω μας και θα κινηθούμε ως νικητές. Αν όμως, ΑΝ...
Προς το παρόν όμως, και για τα επόμενα χρόνια, δεν διαφαίνεται τέτοια πιθανότητα.
Ακόμα και καταστεί τόσο αδύναμη η Τουρκία ώστε να θελήσουν να της αρπάξουν εδάφη οι μεγάλοι παίκτες (ΗΠΑ, Ρωσία), πιστεύετε ότι θα το κάνουν για να μας τα χαρίσουν;
Ακόμα και μοιρασιά να γίνει, εμείς το πολύ πολύ να πάρουμε τίποτε ψιχουλάκια που θα πέσουν από το τραπέζι.
Την Κωνσταντινούπολη, απλώς ξεχάστε την.
Όμως, δεν βλέπω να απάντησε κάποιος στο ερώτημα-μπόνους.
Ναι, αν ξαναποκτήσουμε αυτά τα εδάφη (και εγώ από εκεί κατάγομαι), σαφώς και θα επιβάλλουμε τα θέλω μας και θα κινηθούμε ως νικητές. Αν όμως, ΑΝ...
Προς το παρόν όμως, και για τα επόμενα χρόνια, δεν διαφαίνεται τέτοια πιθανότητα.
Ακόμα και καταστεί τόσο αδύναμη η Τουρκία ώστε να θελήσουν να της αρπάξουν εδάφη οι μεγάλοι παίκτες (ΗΠΑ, Ρωσία), πιστεύετε ότι θα το κάνουν για να μας τα χαρίσουν;
Ακόμα και μοιρασιά να γίνει, εμείς το πολύ πολύ να πάρουμε τίποτε ψιχουλάκια που θα πέσουν από το τραπέζι.
Την Κωνσταντινούπολη, απλώς ξεχάστε την.
Όμως, δεν βλέπω να απάντησε κάποιος στο ερώτημα-μπόνους.
Πρέπει να καταλάβεις ότι η φωτιά που καίει στο απέναντι βουνό, θα έρθει και σε σένα...Gherschaagk έγραψε: 12 Ιουν 2020, 15:42Έχω άλλα να με κάψουν.bolek έγραψε: 12 Ιουν 2020, 15:40ειναι η γη των προγονων μας. εχουμε κληρονομικα δικαιωματα σε αυτην για αυτο οταν μπορεσουμε θα την ελευθερωσουμεμε τον ιδιο τροπο που αυτοι την κατεκτησαν
Είτε λοιπόν την σταματάς εκεί, ή χάνεις και το σπίτι σου.
Διάλεξε...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Διαλέγω το Αιγαίο και τα ψάρια του. Με τόσο νερό θα σβήσει πολλές φωτιές.OANNHSEA έγραψε: 12 Ιουν 2020, 18:16Πρέπει να καταλάβεις ότι η φωτιά που καίει στο απέναντι βουνό, θα έρθει και σε σένα...Gherschaagk έγραψε: 12 Ιουν 2020, 15:42Έχω άλλα να με κάψουν.bolek έγραψε: 12 Ιουν 2020, 15:40
ειναι η γη των προγονων μας. εχουμε κληρονομικα δικαιωματα σε αυτην για αυτο οταν μπορεσουμε θα την ελευθερωσουμεμε τον ιδιο τροπο που αυτοι την κατεκτησαν
Διάλεξε...
.
- Σπύρος
- Επικοινωνία:
Οι Έλληνες κατά πρώτο λόγο δεν δέχονται την λειτουργία της Αγίας Σοφίας ως τζαμί διότι φοβούνται ότι θα υπάρχουν εμπόδια στην σωστή συντήρηση του μνημείου. Φοβούνται δηλαδή την καταστροφή του μνημείου. Με αυτό το σκεπτικό δεν γίνεται να συντηρηθεί σωστά και να λειτουργήσει ως τζαμί. Να συντηρηθεί καλά αλλά και να λειτουργήσει ως εκκλησία ενδεχομένως να μπορεί να γίνει. Πάνω σε αυτό μπορούν να τοποθετηθούν οι ειδικοί.
[/α]
Όπως έγραψα και πιο πάνω, δεν βλέπω κάποιον να προτείνει μία λογική και εφαρμόσιμη στάση της Ελλάδας.
Ευχολόγια, συναισθηματικές εκφορτίσεις, παροιμίες και "αν", "θα", "εάν" και "όταν" βλέπω.
Εσύ, αγαπητέ OANNHSEA, τι προτείνεις πρέπει να κάνουμε ως Ελλάδα ώστε να μην χάσουμε το σπίτι μας;
Ευχολόγια, συναισθηματικές εκφορτίσεις, παροιμίες και "αν", "θα", "εάν" και "όταν" βλέπω.
Εσύ, αγαπητέ OANNHSEA, τι προτείνεις πρέπει να κάνουμε ως Ελλάδα ώστε να μην χάσουμε το σπίτι μας;
Αυτό πίστευαν και άλλοτε...Gherschaagk έγραψε: 12 Ιουν 2020, 18:18Διαλέγω το Αιγαίο και τα ψάρια του. Με τόσο νερό θα σβήσει πολλές φωτιές.OANNHSEA έγραψε: 12 Ιουν 2020, 18:16Πρέπει να καταλάβεις ότι η φωτιά που καίει στο απέναντι βουνό, θα έρθει και σε σένα...
Διάλεξε...
.
Και έγιναν σκλάβοι ή λίπασμα...
Διαλέγεις...
.
- Σπύρος
- Επικοινωνία:
Τι πρέπει να κάνουμε. Σε πρώτη φάση μπορούμε να βασιστούμε στην ΟΥΝΕΣΚΟ. Στην συνέχεια αν οι Τούρκοι επιμείνουν μπορουμε με δική μας πρωτοβουλία να οργανώσουμε πανορθόδοξη ομάδα πίεσης με εμπάργκο εμπορικό ή και στρατιωτικό. Η περίπτωση πολεμικής εμπλοκής θα πρέπει να είναι η τελευταία επιλογή. Στην τελευταία περίπτωση ένα λογικό σενάριο περιλαμβάνει κατάληψη της Ανατολικής Θράκης από Ρωσία, Ελλάδα και Βουλγαρία και μοιρασιά της με τριχοτόμηση της Κωνσταντινούπολης.
[/α]
Ο Σουν Τζου είχε πει: νικητής είναι όποιος στρατηγός έχει κάνει πολλούς υπολογισμούς μέσα στο κεφάλι του...Λοξίας έγραψε: 12 Ιουν 2020, 19:13 Όπως έγραψα και πιο πάνω, δεν βλέπω κάποιον να προτείνει μία λογική και εφαρμόσιμη στάση της Ελλάδας.
Εφόσον δεν μπορούμε να νικήσουμε αε ανοιχτό πόλεμο, τότε κάνουμε τη νίκη του εχθρού να έχει πολύ μεγάλο κόστος...
Αυτό σημαίνει ότι πρώτα τα άχρηστα υποκείμενα που μας κυβερνούν θα έπρεπε να αρχίσουν μία άγρια προπαγάνδα στο εξωτερικό με κύριο θέμα: οι Τούρκοι κάνουν τζαμιά χριστιανικούς ναούς με το έτσι θέλω... Χριστιανική Ευρώπη - χριστιανικές ΗΠΑ...
Εάν πιάσει η προπαγάνδα, τότε με βάση την ίδια ιδεολογία και με την ίδια προπαγάνδα χτυπάμε τις κυβερνήσεις των κρατών που βάζουν πλάτη στη Τουρκία...
Τρίτον, χρηματοδοτούμε όλους τις ακραίες χριστιανικές οργανώσεις στην Ευρώπη, με αντάλλαγμα το να καταφέρονται ενάντια στους μουσουλμάνους που κάνουν τζαμιά τους χριστιανικούς ναούς με το έτσι θέλω....
Αυτά για αρχή...
.
- Κόκκορας
το πραγμα εχει φουντωσει τοσο,ο τραμπ δειχνει να μην δινει δεκαρα αν η τουρκια εισβαλλει στην μια ή στην αλλη χωρα
δεν θα αργησει το θερμο επεισοδιο ή ο πολεμος
ελπιζω να εχουμε ετοιμασει και καποιες αμυντικες συμφωνιες
δεν θα αργησει το θερμο επεισοδιο ή ο πολεμος
ελπιζω να εχουμε ετοιμασει και καποιες αμυντικες συμφωνιες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 261 Απαντήσεις
- 13167 Προβολές