Το "κορίτσι", δεν το λέω υποτιμητικά αλλά με την έννοια της φρεσκάδας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεσλιχάν Κιοσέ, η πρώτη γυναίκα οδηγός του ΚΤΕΛ Κομοτηνής
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεσλιχάν Κιοσέ, η πρώτη γυναίκα οδηγός του ΚΤΕΛ Κομοτηνής
Μια χαρά κορίτσι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έλα ντε. Και όμορφη, και καλό βλέμμα, υγιές.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 14:26 Μια χαρά κορίτσι.![]()
Ordem e Progresso.
Moυ αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι, σκέφτονται όμορφα και όσο πρέπει. Θα μάθω να κάνω μια δουλειά ευχάριστα, να βγάζω το ψωμί μου, θα κάνω και μια οικογένεια, δεν θα είναι τίποτα τέλειο αλλά θα περνάω καλά, και αν δεν πρέπει να ξέρω πόσο τοις εκατό των Κινέζων φοράνε στρινγκ για να εντυπωσιάσω τον hellegennes και τους λοιπούς γκουγκλαδόρους, δεν έχασα και κάτι.
Δες πόση χαρά και υγεία αποτυπώνεται σε αυτό το κορίτσι, και δες κάτι μάτια ροφού στα μαλακισμένα των πανεπιστημίων, των υποτροφιών, και της υψηλής διανόησης.
Ordem e Progresso.
- hellegennes
Υψηλή ανάλυση ψυχικής υγείας και προσωπικότητας από μια φωτογραφία. 
Btw, θα με εντυπωσίαζαν οι γκουγκλαδόροι αν ήταν προσφιλής μου τακτική, αλλά δεν είναι. Όμως μ' αρέσουν τα τρίβια· you get that right.
Btw, θα με εντυπωσίαζαν οι γκουγκλαδόροι αν ήταν προσφιλής μου τακτική, αλλά δεν είναι. Όμως μ' αρέσουν τα τρίβια· you get that right.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
εκει το πηγαινα απο την αρχη. ειναι ειδηση επειδη οι οπισθοδρομικοι υπανθρωποι της θρησκειας της μολις και μετα βιας μπαινουν στον 20 αιωνα.hellegennes έγραψε: 12 Ιουν 2020, 14:15Γιατί ενώ φαίνεται όμορφη, μετά βίας διακρίνεις το πρόσωπό της πίσω από την θεοκρατία.Ασέβαστος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:01 ναι, και;
μια γυναικα οδηγει λεοφωρειο, ωραια, τι εγινε; γιατι ειναι ειδηση;
αυτο ειναι η ειδηση, οτι επετρεψαν οι ουγκανοι σε μια μουσουλμανα να οδηγησει λεοφωρειο. αυτο ειναι που συμβαινει για πρωτη πιθανον φορα. αν βγαλεις απο τη μεση το θρησκευμα της, δεν ειναι ειδηση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ανέβασα συνδέσμους με ΜΜΕ που είχαν ως είδηση γυναίκα-όχι μουσουλμανα-οδηγο λεωφορειου και το 2015 και το 2018.Ασέβαστος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 18:41εκει το πηγαινα απο την αρχη. ειναι ειδηση επειδη οι οπισθοδρομικοι υπανθρωποι της θρησκειας της μολις και μετα βιας μπαινουν στον 20 αιωνα.hellegennes έγραψε: 12 Ιουν 2020, 14:15Γιατί ενώ φαίνεται όμορφη, μετά βίας διακρίνεις το πρόσωπό της πίσω από την θεοκρατία.Ασέβαστος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:01 ναι, και;
μια γυναικα οδηγει λεοφωρειο, ωραια, τι εγινε; γιατι ειναι ειδηση;
αυτο ειναι η ειδηση, οτι επετρεψαν οι ουγκανοι σε μια μουσουλμανα να οδηγησει λεοφωρειο. αυτο ειναι που συμβαινει για πρωτη πιθανον φορα. αν βγαλεις απο τη μεση το θρησκευμα της, δεν ειναι ειδηση.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Ασέβαστος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:29ειναι η πρωτη φορα που γυναικα οδηγει λεοφωρειο;
και γιατι ειναι προβλημα αν πρωτη φορα εγινε το 20; απαγορευοταν να γινει 50 χρονια πριν; η επρεπε με το ζορι να βρουμε γυναικες να τις βαζουμε να οδηγουν, χωρις να θελουν;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
γενικά όποτε κάποια γυναίκα γίνεται οδηγός στα ΚΤΕΛ, να ανοίγετε ένα νήμα να μας ενημερώνετε, παρακαλώ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 196 Προβολές
-