Γιατι άραγε δεν πήρε δικηγόρο τον δικό της και πήρε τον Κεχαγιόγλου;stavmanr έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:11
Σε αυτό το νήμα δεν θα στοχοποιήσουμε το δικηγόρο που αναλαμβάνει την υπεράσπιση;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ναι αλλα μια στις χιλιες να μην ειναι αυτη ,δεν πρεπει να εισαι 100% σιγουρος?
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Δεν κανουν ολοι ποινικα ,ο λυκουρεζος ειχε αρνηθει διενεξη αρραβωνθαρηδων,ο κουγιας το πηρε .Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:18Γιατι άραγε δεν πήρε δικηγόρο τον δικό της και πήρε τον Κεχαγιόγλου;stavmanr έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:11
Σε αυτό το νήμα δεν θα στοχοποιήσουμε το δικηγόρο που αναλαμβάνει την υπεράσπιση;![]()
![]()
![]()
-
- Casper -
Εξαρτάται από την περίπτωση. Ομολογείς όταν συμφέρει να ομολογήσεις.- Casper - έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:06Τι να σου πω. Σε ντοκιμαντέρς που είδα, κάποιες φορές συμφέρει πολύ να συνεργαστείς με την αστυνομία, για να μειώσεις την ποινή σου.
Ο λόγος που αρνούνται όλοι να θέσουν λεπτομερή κατάθεση χωρίς παρουσία του δικηγόρου τους, δεν είναι τυχαίος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 12 Ιουν 2020, 13:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η δράστης είχε εμμονή μαζί της από το παρελθόν. Ε, όταν ο γκόμενός της έκανε like στο θύμα, της γύρισαν τα μυαλά.Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:17Για να έχει χάσει το μυαλό της η άλλη μαζί του σημαίνει οτι γαμούσε καλά. Τεσπα, πολλές θα έχουν την περιέργεια να τον δούνε. Θα μετράει στα υπέρ του το συμβάν. Θα λέει ψιθυριστά "είμαι ο τύπος που..."vantono έγραψε: 12 Ιουν 2020, 12:17
Η άλλη η ψυχανώμαλη ηταν η τρελή και παλαβή μαζί του.
*εκτος αν έχω χάσει επεισόδια.
Εντωμεταξύ το θύμα και ο γκόμενος, μάλλον δεν γνωρίζονταν παρά μόνο στο facebook.
Αν όντως είχαν δεσμό, το θύμα θα καταλάβαινε με τη μία περί ποίας πρόκειται. Οταν όμως άκουσε το όνομά της, έπεσε από τα σύννεφα -το είπε ο δικηγόρος της. Δεν είχε πάει καν το μυαλό της σε αυτή.
Αυτή ήταν μία stalker.
Το έγκλημα έγινε για ένα like στο facebook. Οπως λέμε "για 5 μέτρα γης".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Casper -
Σίγουρα. Για το συμφέρον τους το κάνουν. Πρώτα θα συμβουλευτούν τον δικηγόρο τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:21Εξαρτάται από την περίπτωση. Ομολογείς όταν συμφέρει να ομολογήσεις.- Casper - έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:06Τι να σου πω. Σε ντοκιμαντέρς που είδα, κάποιες φορές συμφέρει πολύ να συνεργαστείς με την αστυνομία, για να μειώσεις την ποινή σου.
Ο λόγος που αρνούνται όλοι να θέσουν λεπτομερή κατάθεση χωρίς παρουσία του δικηγόρου τους, δεν είναι τυχαίος.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Θα μετρούσε απόλυτα αν αποδεικνυοταν οτι υπήρχε μεταξύ τους σχέση-τρίγωνο. Οταν ομως η μία εκ των δύο ειναι απλως τρελή και παλαβή με την πάρτη σου, και η άλλη ουτε καν που σε ξερει και το μονο που σε εκανε ειναι ενα αξεπτ μαζι με χιλιάδες (δεκάδες χιλιάδες ίσως) αλλες ανδρικές περσονες-λογαριασμούς στο προφιλ της και χωρις να εχετε καν μιλησει, δεν ισχυει αυτο. Αν υπήρξε καποια επαφή έστω και με μηνύματα ερωτικού τύπου-περιεχομένου οκ, να δεχτώ οτι ο τύπος ειναι δε ουλτιμέητ αλφα μέηλ.Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:17Για να έχει χάσει το μυαλό της η άλλη μαζί του σημαίνει οτι γαμούσε καλά. Τεσπα, πολλές θα έχουν την περιέργεια να τον δούνε. Θα μετράει στα υπέρ του το συμβάν. Θα λέει ψιθυριστά "είμαι ο τύπος που..."vantono έγραψε: 12 Ιουν 2020, 12:17
-
- Casper -
Αυτό είναι ακόμα πιο τραγικό. Σε κάνει να φοβάσαι ακόμα και την σκιά σου.AlienWay έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:21Η δράστης είχε εμμονή μαζί της από το παρελθόν. Ε, όταν ο γκόμενός της έκανε like στο θύμα, της γύρισαν τα μυαλά.Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:17Για να έχει χάσει το μυαλό της η άλλη μαζί του σημαίνει οτι γαμούσε καλά. Τεσπα, πολλές θα έχουν την περιέργεια να τον δούνε. Θα μετράει στα υπέρ του το συμβάν. Θα λέει ψιθυριστά "είμαι ο τύπος που..."vantono έγραψε: 12 Ιουν 2020, 12:17
Εντωμεταξύ το θύμα και ο γκόμενος, μάλλον δεν γνωρίζονταν παρά μόνο στο facebook.
Αν όντως είχαν δεσμό, το θύμα θα καταλάβαινε με τη μία περί ποίας πρόκειται. Οταν όμως άκουσε το όνομά της, έπεσε από τα σύννεφα -το είπε ο δικηγόρος της. Δεν είχε πάει καν το μυαλό της σε αυτή.
Αυτή ήταν μία stalker.
Εγώ στην αρχή σοκαρίστηκα γιατί δεν είχαμε ιδέα τι είχε συμβεί και έλεγα "σκέψου τώρα να περπατάς αμέριμνη στο δρόμο και να σου καταστρέψει ένα άκυρο άτομο με το έτσι θέλω την ζωή". Είναι τρομακτικό.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν πρόκειται να μείνει πάνω από 4 χρόνια μέσα.Τα είπε ο Δημητρακόπουλος.Η κατηγορία θα πάει από ανθρωποκτονία σε βαριά βλάβη που είναι μέχρι 10 χρόνια.Εφεση,ένσταση και καλή διαγωγή στη φυλακή και στα 40 της θα είναι έξω.
- Υδράργυρος
Το συνεργάζομαι με την αστυνομία σημαίνει οτι βοηθάω να πιάσουν και άλλους, άλλο αυτό.- Casper - έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:16
Τι να σου πω. Σε ντοκιμαντέρς που είδα, κάποιες φορές συμφέρει πολύ να συνεργαστείς με την αστυνομία, για να μειώσεις την ποινή σου.
Απλά ομολογούνε όταν τους έχουν παρουσιάσει πλεόν τόσα στοιχεία ώστε να είναι ακράδαντα σίγουρο οτι έχει δέσει η υπόθεση, και κρατάνε τον ύποπτο χωρίς ύπνο, νερό και φαγητό μέχρι να ομολογήσει, και αυτος ομολογεί για να πάει για ύπνο.
Και στα τροχαία, δεν αναλαμβάνεις ευθύνες επί τόπου, στα υπόψη και αυτό. Άστο να το βρούνε αυτοί που ξέρουν. Δύο φορές εχω δει μπροστά μου να λέει πάνω στον πανικό εγώ φταίω ενώ σύμφωνα με τον κοκ δεν έφταιγε.
- Υδράργυρος
Δεν ξέρεις για τι έγινε το έγκλημα. Πως δεν γνωρίζονταν; Αφού ήταν τα γραφεία τους γειτονικά. Κάθε μέρα την έβλεπε, της είχε ζητήσει και το φβ τηςAlienWay έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:21
Η δράστης είχε εμμονή μαζί της από το παρελθόν. Ε, όταν ο γκόμενός της έκανε like στο θύμα, της γύρισαν τα μυαλά.
Αυτή ήταν μία stalker.
Και μάλιστα όταν αυτό το άτομο το έχεις δει 5 φορές στη ζωή σου. Σε εκδηλώσεις όπου σε αποκαλεί "χρυσή μου" και σε φιλάει σταυρωτά.- Casper - έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:26Αυτό είναι ακόμα πιο τραγικό. Σε κάνει να φοβάσαι ακόμα και την σκιά σου.AlienWay έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:21Η δράστης είχε εμμονή μαζί της από το παρελθόν. Ε, όταν ο γκόμενός της έκανε like στο θύμα, της γύρισαν τα μυαλά.Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:17
Για να έχει χάσει το μυαλό της η άλλη μαζί του σημαίνει οτι γαμούσε καλά. Τεσπα, πολλές θα έχουν την περιέργεια να τον δούνε. Θα μετράει στα υπέρ του το συμβάν. Θα λέει ψιθυριστά "είμαι ο τύπος που..."
Αυτή ήταν μία stalker.
Εγώ στην αρχή σοκαρίστηκα γιατί δεν είχαμε ιδέα τι είχε συμβεί και έλεγα "σκέψου τώρα να περπατάς αμέριμνη στο δρόμο και να σου καταστρέψει ένα άκυρο άτομο με το έτσι θέλω την ζωή". Είναι τρομακτικό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ξέρεις πόσοι έχουν 2 ταυτοχρονα; τους κάνει Αλφα; nope.vantono έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:25Θα μετρούσε απόλυτα αν αποδεικνυοταν οτι υπήρχε μεταξύ τους σχέση-τρίγωνο. Οταν ομως η μία εκ των δύο ειναι απλως τρελή και παλαβή με την πάρτη σου, και η άλλη ουτε καν που σε ξερει και το μονο που σε εκανε ειναι ενα αξεπτ μαζι με χιλιάδες (δεκάδες χιλιάδες ίσως) αλλες ανδρικές περσονες-λογαριασμούς στο προφιλ της και χωρις να εχετε καν μιλησει, δεν ισχυει αυτο. Αν υπήρξε καποια επαφή έστω και με μηνύματα ερωτικού τύπου-περιεχομένου οκ, να δεχτώ οτι ο τύπος ειναι δε ουλτιμέητ αλφα μέηλ.Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:17Για να έχει χάσει το μυαλό της η άλλη μαζί του σημαίνει οτι γαμούσε καλά. Τεσπα, πολλές θα έχουν την περιέργεια να τον δούνε. Θα μετράει στα υπέρ του το συμβάν. Θα λέει ψιθυριστά "είμαι ο τύπος που..."vantono έγραψε: 12 Ιουν 2020, 12:17
Το ότι η αλλη πέταξε βιτριόλι δεν κάνει αυτον αλφα μεηλ. Κάνει αυτή ψυχοπαθή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Υπήρχε περίπτωση να το δινε σε αυτον;perseus έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:20Δεν κανουν ολοι ποινικα ,ο λυκουρεζος ειχε αρνηθει διενεξη αρραβωνθαρηδων,ο κουγιας το πηρε .Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:18Γιατι άραγε δεν πήρε δικηγόρο τον δικό της και πήρε τον Κεχαγιόγλου;stavmanr έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:11
![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay