!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Naida έγραψε: 12 Ιουν 2020, 11:37
AlienWay έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:54 Βασικά Naida το λάθος που κάνεις είναι ότι προσπαθείς να ερμηνεύσεις με τη λογική συμπεριφορές στις οποίες εμπλέκεται η ψυχοπαθολογία.

Ομως είναι άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Για παράδειγμα, μία από τις ύποπτες (δεν ξέρω αν είναι η ίδια που προσήχθη) είχε τη συνήθεια να βαράει τα κουδούνια της γειτονιάς της κατά το ξημέρωμα.

Ε, είναι σαν να λες "κάτι δεν μου κάθεται καλά. Ποιος λογικός άνθρωπος βαράει τα κουδούνια μεσα στα χαράματα".

Ελα όμως που συμβαίνει. Γιατι εμπλέκεται η ψυχοπαθολογία.
Μα δεν είπα ότι είναι λογική η συμπεριφορά της. Είπα ότι κάτι δεν μου κάθεται καλά στην όλη υπόθεση.
Το βιτριόλι το αγόρασε online. Με την κάρτα της και τα στοιχεία της και δελτίο αποστολής στη διεύθυνσή της...

Μάλλον δε σου κάθεται καλά το γεγονός ότι οι αληθινοί ψυχοπαθείς συχνά είναι και βλάκες αντίθετα με τις ταινίες που είναι όλοι genius.
Zhukov

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zhukov »

foscilis έγραψε: 12 Ιουν 2020, 11:44
AlienWay έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:54 Βασικά Naida το λάθος που κάνεις είναι ότι προσπαθείς να ερμηνεύσεις με τη λογική συμπεριφορές στις οποίες εμπλέκεται η ψυχοπαθολογία.

Για παράδειγμα, μία από τις ύποπτες (δεν ξέρω αν είναι η ίδια που προσήχθη) είχε τη συνήθεια να βαράει τα κουδούνια της γειτονιάς της κατά το ξημέρωμα.

Ε, είναι σαν να λες "κάτι δεν μου κάθεται καλά. Ποιος λογικός άνθρωπος βαράει τα κουδούνια μεσα στα χαράματα".

Μα δεν είπα ότι είναι λογική η συμπεριφορά της. Είπα ότι κάτι δεν μου κάθεται καλά στην όλη υπόθεση.
Το βιτριόλι το αγόρασε online. Με την κάρτα της και τα στοιχεία της και δελτίο αποστολής στη διεύθυνσή της...

Μάλλον δε σου κάθεται καλά το γεγονός ότι οι αληθινοί ψυχοπαθείς συχνά είναι και βλάκες αντίθετα με τις ταινίες που είναι όλοι genius.
Δεν ισχύει αυτό γιατί θα την είχαν βρεί από την πρώτη μέρα.Με άλλον τρόπο προμηθεύτηκε το βιτριόλι.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

foscilis έγραψε: 12 Ιουν 2020, 11:44

Δεν διαφωνώ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Μα όταν κάποιος έχει ζημιωμένο ψυχισμό, τίποτα δεν κάθεται καλά και όλα μοιάζουν αντικανονικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Zhukov έγραψε: 12 Ιουν 2020, 11:46
Δεν ισχύει αυτό γιατί θα την είχαν βρεί από την πρώτη μέρα.
Γιατί να τη βρούν από την πρώτη μέρα; Πρώτα απ' όλα πολύ αμφιβάλλω ότι θα πήγαινε το μυαλό τους ότι μπορεί κάποιος να είναι τόσο ηλίθιος.

Δεύτερον δε γίνεται να ψάξεις τις κινήσεις εκατομμυρίων καταναλωτών και εκατοντάδων μαγαζιών για "αγορά βιτριολιού κάποια στιγμή μέσα στους προηγούμενους Χ μήνες". Άσε που αν είναι απόδειξη και όχι τιμολόγιο το πιο πιθανό είναι ότι γράφει μόνο "45 ευρώ είδη χημείας".

Άλλο μετά, όταν έχεις υποψίες (και ένταλμα) για συγκεκριμένο άτομο που κοιτάς τις συναλλαγές του και διασταυρώνεις με το μαγαζί.

Το θέμα με την ηλεκτρονική συναλλαγή δεν είναι ότι εντοπίζεται, αλλά ότι δε διαγράφεται ούτε μπορείς να την απαρνηθείς.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

foscilis έγραψε: 12 Ιουν 2020, 11:50
Zhukov έγραψε: 12 Ιουν 2020, 11:46
Δεν ισχύει αυτό γιατί θα την είχαν βρεί από την πρώτη μέρα.
Γιατί να τη βρούν από την πρώτη μέρα; Πρώτα απ' όλα πολύ αμφιβάλλω ότι θα πήγαινε το μυαλό τους ότι μπορεί κάποιος να είναι τόσο ηλίθιος.

Δεύτερον δε γίνεται να ψάξεις τις κινήσεις εκατομμυρίων καταναλωτών και εκατοντάδων μαγαζιών για "αγορά βιτριολιού κάποια στιγμή μέσα στους προηγούμενους Χ μήνες". Άσε που αν είναι απόδειξη και όχι τιμολόγιο το πιο πιθανό είναι ότι γράφει μόνο "45 ευρώ είδη χημείας".

Άλλο μετά, όταν έχεις υποψίες (και ένταλμα) για συγκεκριμένο άτομο που κοιτάς τις συναλλαγές του και διασταυρώνεις με το μαγαζί.

Το θέμα με την ηλεκτρονική συναλλαγή δεν είναι ότι εντοπίζεται, αλλά ότι δε διαγράφεται ούτε μπορείς να την απαρνηθείς.
Νομιζω σύμφωνα με το GDPR επρεπε να μην υπαρχει το ιστορικό αγορών
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Οταν ήμουν νεότερος, είχα συνθέσει αυτό το κλιπάκι συνενώνοντας άλλα, με θέμα την προβληματική και δολοφονική ψυχοσύνθεση.

Είναι μαυρομέταλλο.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

AlienWay έγραψε: 12 Ιουν 2020, 11:49

Μα όταν κάποιος έχει ζημιωμένο ψυχισμό, τίποτα δεν κάθεται καλά και όλα μοιάζουν αντικανονικά.
Δεν διαφωνώ. Απλά κάποια στοιχεία της υπόθεσης μου φαίνονται κάπως περίεργα. Όχι ότι δεν θα μπορούσαν να ισχύουν. Απλά μια σκέψη έκανα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Γνήσια ξανθιά., 9 λόγος που έχουν βγει τα ανέκδοτα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 12 Ιουν 2020, 11:28
Ασέβαστος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:44
Naida έγραψε: 11 Ιουν 2020, 20:46 Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που μια επίσης όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα θα θα κάνει κακό σε μια άλλη όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα. Πόσο ψυχακι να είναι.
γω δεν καταλαβαινο το λογο που ανακατευεις την ομορφια, η το φυλο. οι ανθρωποι συχνα κανουν κακο ο ενας στον αλλο, για διαφορους λογους, ειτε ειναι ομορφοι ειτε ασχημοι, αντρες η γυναικες.
Σε εμάς που είμαστε "λογικοί" δεν βλέπουμε αφορμή βρε Ασέβαστε. Τι πυροδότησε στο μυαλό της την ζήλια αναρωτιέμαι ενώ είναι μια εξίσου εμφανισιμη γυναίκα.
Περισσότερες πιθανότητες για παθολογική ζήλεια έχει μια "φουσκωτή", παρά μια μέτριας εμφάνισης γυναίκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Naida έγραψε: 12 Ιουν 2020, 11:57
AlienWay έγραψε: 12 Ιουν 2020, 11:49

Δεν διαφωνώ. Απλά κάποια στοιχεία της υπόθεσης μου φαίνονται κάπως περίεργα. Όχι ότι δεν θα μπορούσαν να ισχύουν. Απλά μια σκέψη έκανα.
Άντε βρε Κλουζώ
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Αγόρασε το βιτειολι online και η άλλη λέει κάτι δεν μου κάθεται καλα
Τα μεγάλα πνεύματα :lol:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 12 Ιουν 2020, 11:28
Σε εμάς που είμαστε "λογικοί" δεν βλέπουμε αφορμή βρε Ασέβαστε. Τι πυροδότησε στο μυαλό της την ζήλια αναρωτιέμαι ενώ είναι μια εξίσου εμφανισιμη γυναίκα.
και; οι εμφανισιμες, δε ζηλευουν;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Νεος Δημακης;;; :smt017 Ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί στο αστυνομικοδικαστικό σενάριο που παρουσιάζεται για την "υπόθεση με το βιτριόλι" http://tsak-giorgis.blogspot.com/2020/0 ... st_37.html .........Ετυχε να συνομιλούμε με σύντροφο νομικό γι ένα κινηματικό θέμα.
Παρενθετικά ανέφερε ότι έχει μεγάλη περιέργεια :p2: να δει την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της κοπέλας, η οποία κατηγορείται για την γνωστή επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Εδώ δεν έχουμε κάποια νομική ακροβασία αλλά μια δικαστική αυθαιρεσία που δεν μπορεί να σταθεί σε καμιά ακροαματική διαδικασία, μας τόνισε.
Και αυτό το εστίασε επιχειρηματολογώντας ότι η ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος στην δικαστική βάσανο, ενώπιον ενός Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Δεν θα μπούμε εμείς σε υποθέσεις γιατί αποδόθηκε στην φερόμενη δράστη το βαρύτατο κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ η κατηγορία που έπρεπε να την βαρύνει, σύμφωνα με τον συνομιλητή μας, ήταν το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Ούτε φυσικά θα αναλάβουμε τον ρόλο του Πουαρό για τα τεράστια λογικά κενά που παρουσιάζονται, όπως εμφανίζεται αυτή η υπόθεση απ' τις αστυνομικοδικαστικές αρχές.

Πιστεύουμε όμως ότι πρέπει να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί για την εξέλιξη αυτής της ιστορίας.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Οι νεότερες πληροφορίες που ανέβασα πιο πριν σε βίντεο λένε ότι το θύμα σοκαρίστηκε όταν έμαθε ποια είναι η φερόμενη ως δραστής, γιατί την είχε συναντήσει μόνο 5-6 φορές στη ζωή της σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Είναι σχεδόν απίθανο να γνώριζε το θύμα τον γκόμενο της βιτρολοφέρουσας (αυτό καθιστά το περιστατικό ακόμη πιο τραγικό).

Εγώ λέω ότι αν εμπλέκεται γκόμενος, τότε παίζει το ενδεχόμενο μέσα στη παθολογική ζήλια της η δράστης να θεώρησε ότι ο γκόμενός της την απατούσε με το θύμα, ενώ αυτός δεν το είχε καν συναντήσει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”