!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Δώστε ένας χριστιανός το θρι μπούλετ σάμαρι. Τί κρατάμε από την όλη ιστορία;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- wooded glade
Οι άντρες σίγουρα κάνουν τα εγκλήματα δράκων Σέϊχ Σου και τα περισσότερα από τα εν βρασμώ.
Αλλά στα premeditated προηγούνται οι γυναίκες μακράν.
Αλλά στα premeditated προηγούνται οι γυναίκες μακράν.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
γω δεν καταλαβαινο το λογο που ανακατευεις την ομορφια, η το φυλο. οι ανθρωποι συχνα κανουν κακο ο ενας στον αλλο, για διαφορους λογους, ειτε ειναι ομορφοι ειτε ασχημοι, αντρες η γυναικες.Naida έγραψε: 11 Ιουν 2020, 20:46 Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που μια επίσης όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα θα θα κάνει κακό σε μια άλλη όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα. Πόσο ψυχακι να είναι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΣ ΕΤΣΙ, ΤΑ ΣΚΑΜΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ @@ ΜΟΥ!Ασέβαστος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:44γω δεν καταλαβαινο το λογο που ανακατευεις την ομορφια, η το φυλο. οι ανθρωποι συχνα κανουν κακο ο ενας στον αλλο, για διαφορους λογους, ειτε ειναι ομορφοι ειτε ασχημοι, αντρες η γυναικες.Naida έγραψε: 11 Ιουν 2020, 20:46 Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που μια επίσης όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα θα θα κάνει κακό σε μια άλλη όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα. Πόσο ψυχακι να είναι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Βασικά Naida το λάθος που κάνεις είναι ότι προσπαθείς να ερμηνεύσεις με τη λογική συμπεριφορές στις οποίες εμπλέκεται η ψυχοπαθολογία.
Ομως είναι άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Για παράδειγμα, μία από τις ύποπτες (δεν ξέρω αν είναι η ίδια που προσήχθη) είχε τη συνήθεια να βαράει τα κουδούνια της γειτονιάς της κατά το ξημέρωμα.
Ε, είναι σαν να λες "κάτι δεν μου κάθεται καλά. Ποιος λογικός άνθρωπος βαράει τα κουδούνια μεσα στα χαράματα".
Ελα όμως που συμβαίνει. Γιατι εμπλέκεται η ψυχοπαθολογία.
Για παράδειγμα, μία από τις ύποπτες (δεν ξέρω αν είναι η ίδια που προσήχθη) είχε τη συνήθεια να βαράει τα κουδούνια της γειτονιάς της κατά το ξημέρωμα.
Ε, είναι σαν να λες "κάτι δεν μου κάθεται καλά. Ποιος λογικός άνθρωπος βαράει τα κουδούνια μεσα στα χαράματα".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Παλιό ανέκδοτο.
Επειδή χρειάζεται λίγη παντομίμα, παρακαλώ επιστρατεύστε τη φαντασία σας.
Η δασκάλα ρωτά τα παιδάκια τι δουλειά θα επιλέξουν για να βγάζουν χρήματα.
Εκτός από τα τετριμμένα: γιατρός, δικηγόρος, αστροναύτης κλπ, όταν έρχεται η σειρά του Τοτού, αυτός αρχίζει να πιάνει το σώμα του σε διαφορά σημεία –χεριά, πόδια, πλάτη—και να δηλώνει: εγώ θα γεμίσω τούφες, τούφες, τούφες.
Η δασκάλα, απορημένη, του λέει ότι αυτό δεν είναι δουλειά και πως δεν είναι δυνατόν με τις τούφες να βγάζει χρήματα.
Εκείνος τότε απαντά προς τη δασκάλα: μα τι λέτε κυρία, εδώ η αδερφή μου μια έχει εδώ, φέρνοντας το χέρι ανάμεσα στα ποδιά του, και έχει χεστεί στο τάλιρο.
Εκτός από τα τετριμμένα: γιατρός, δικηγόρος, αστροναύτης κλπ, όταν έρχεται η σειρά του Τοτού, αυτός αρχίζει να πιάνει το σώμα του σε διαφορά σημεία –χεριά, πόδια, πλάτη—και να δηλώνει: εγώ θα γεμίσω τούφες, τούφες, τούφες.
Η δασκάλα, απορημένη, του λέει ότι αυτό δεν είναι δουλειά και πως δεν είναι δυνατόν με τις τούφες να βγάζει χρήματα.
Εκείνος τότε απαντά προς τη δασκάλα: μα τι λέτε κυρία, εδώ η αδερφή μου μια έχει εδώ, φέρνοντας το χέρι ανάμεσα στα ποδιά του, και έχει χεστεί στο τάλιρο.
- Dwarven Blacksmith
Οκ μπούμερΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 11:01 Παλιό ανέκδοτο.
talaipwros έγραψε: 12 Ιουν 2020, 08:47ναι, λες απο κει να εγινε η δουλεια;Lugozzi έγραψε: 12 Ιουν 2020, 08:37Έχεις αποθηκεύσει τα τηλ τους στο κινητό σου?talaipwros έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:21
Ε καλα τωρα
Μεσα στην βδομάδα δυο μάστορες που κανουν δουλειες σε κατι σπιτια μου βγηκαν προτεινόμενοι. Απο που και ως που; δεν εχουμε απολύτως κανενα κοινο στοιχείο. Απλως με εψαξαν στο Facebook
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
ότι όταν βλέπεις προφίλ γυναίκα 30+ βλάχα οξυζενέ extensions περίεργα πειραγμένα φρύδια βυζιά έξω με αισθητική αναρτήσεων sex & the city καλύτερα να το κάνεις κατευθείαν μπλοκ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:38 Δώστε ένας χριστιανός το θρι μπούλετ σάμαρι. Τί κρατάμε από την όλη ιστορία;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
1.200 ινστα φωτο από ξανθιες με μπουτια και θολωμένα μούτρα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:38 Δώστε ένας χριστιανός το θρι μπούλετ σάμαρι. Τί κρατάμε από την όλη ιστορία;
2.Μια μύχια ευχαρίστηση των απανταχού χαλιαμούτρων
3.Τον τύπο που έμεινε μπουκάλα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Υδράργυρος
Αυτόν μην τον λυπάσαι, θα βρει άλλη
Για να ρίχνει η μια 35χρονη θεάρα βιτριόλι στα μούτρα της άλλης θεάρας για παρτυ του σημαίνει οτι γαμέι καλά, δε θα μείνει έτσι
Σε εμάς που είμαστε "λογικοί" δεν βλέπουμε αφορμή βρε Ασέβαστε. Τι πυροδότησε στο μυαλό της την ζήλια αναρωτιέμαι ενώ είναι μια εξίσου εμφανισιμη γυναίκα.Ασέβαστος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:44γω δεν καταλαβαινο το λογο που ανακατευεις την ομορφια, η το φυλο. οι ανθρωποι συχνα κανουν κακο ο ενας στον αλλο, για διαφορους λογους, ειτε ειναι ομορφοι ειτε ασχημοι, αντρες η γυναικες.Naida έγραψε: 11 Ιουν 2020, 20:46 Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που μια επίσης όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα θα θα κάνει κακό σε μια άλλη όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα. Πόσο ψυχακι να είναι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τα μέσα τώρα θα επικεντρωθούν στη εξαφάνιση της 10χρονης μαθήτριας.Τελείωσε αυτό το θέμα.
Μα δεν είπα ότι είναι λογική η συμπεριφορά της. Είπα ότι κάτι δεν μου κάθεται καλά στην όλη υπόθεση.AlienWay έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:54 Βασικά Naida το λάθος που κάνεις είναι ότι προσπαθείς να ερμηνεύσεις με τη λογική συμπεριφορές στις οποίες εμπλέκεται η ψυχοπαθολογία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να ενα σαμαριΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:38 Δώστε ένας χριστιανός το θρι μπούλετ σάμαρι. Τί κρατάμε από την όλη ιστορία;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις