https://cyprustimes.com/ellinas-pige-gi ... nismo-pic/

Το είδα το βίντεο, μάλλον τον έχουν μπλέξει και του είπαν, θα ποζάρεις κι εμείς θα σε κάνουμε αβαβά και τη γλίτωσες. Κι εγώ αν πήγαινα στην Καισάρεια να δουλέψω, ίσως με βλέπατε στη θέση του, και να μουρμουρίζω, ένας ο Θεός και ο Μωάμεθ ο αρχικαράμπαμπας.Zhukov έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:29 Ενας κάτοικος Θεσσαλονίκης πήγε στην Τουρκία για να δουλέψει και πριν από μερικές ημέρες, αποφάσισε να ασπαστεί τον μουσουλμανισμό
[img]https://i.postimg.cc/3RK031Kr/elli ... .png[/img]
https://cyprustimes.com/ellinas-pige-gi ... nismo-pic/
δεν τον λες και φτωχαδάκι .. μάλλον είναι φορολογικοί οι λόγοι.Ο Αθανάσιος Καρανάτσιος έγινε μάλιστα και θέμα στα ΜΜΕ της Τουρκίας, καθώς έκανε ιδιαίτερη αίσθηση πως ένας Ελληνας χριστιανός μετά από 3 χρόνια εργασίας στην Καισαρεία, αποφάσισε να ασπαστεί το Ισλάμ. Ο 30χρονος μηχανικός, πήγε στην Τουρκία όπου είχε αναλάβει την επιθεώρηση ενός εργοστασίου και έμεινε εκεί. Στην διάρκεια παραμονής του άρχισε να διαβάζει για το Ισλάμ και αποφάσισε να γίνει μουσουλμάνος.
Έχουν απαλλαγή φόρων οι μουσουλμάνοι;Να το σκεφτώ τότε γιατί ο χριστιανισμός δεν μου προσφέρει κάτι.Athos έγραψε: 12 Ιουν 2020, 11:11δεν τον λες και φτωχαδάκι .. μάλλον είναι φορολογικοί οι λόγοι.Ο Αθανάσιος Καρανάτσιος έγινε μάλιστα και θέμα στα ΜΜΕ της Τουρκίας, καθώς έκανε ιδιαίτερη αίσθηση πως ένας Ελληνας χριστιανός μετά από 3 χρόνια εργασίας στην Καισαρεία, αποφάσισε να ασπαστεί το Ισλάμ. Ο 30χρονος μηχανικός, πήγε στην Τουρκία όπου είχε αναλάβει την επιθεώρηση ενός εργοστασίου και έμεινε εκεί. Στην διάρκεια παραμονής του άρχισε να διαβάζει για το Ισλάμ και αποφάσισε να γίνει μουσουλμάνος.
Αλλά θα φάει καλά. Έχει υποχρεώσεις το ισλαμιλίκι..
Έχει και πλεονεκτήματα. Γίνεσαι μέλος ενός μεγάλου και ανερχόμενου έθνους των 90 εκατομμυρίων, με άλλα τόσα σε κράτη δορυφόρους
στην απαλλαγή το μυαλό σου ελληνάρα.Zhukov έγραψε: 12 Ιουν 2020, 11:14Έχουν απαλλαγή φόρων οι μουσουλμάνοι;Να το σκεφτώ τότε γιατί ο χριστιανισμός δεν μου προσφέρει κάτι.Athos έγραψε: 12 Ιουν 2020, 11:11δεν τον λες και φτωχαδάκι .. μάλλον είναι φορολογικοί οι λόγοι.Ο Αθανάσιος Καρανάτσιος έγινε μάλιστα και θέμα στα ΜΜΕ της Τουρκίας, καθώς έκανε ιδιαίτερη αίσθηση πως ένας Ελληνας χριστιανός μετά από 3 χρόνια εργασίας στην Καισαρεία, αποφάσισε να ασπαστεί το Ισλάμ. Ο 30χρονος μηχανικός, πήγε στην Τουρκία όπου είχε αναλάβει την επιθεώρηση ενός εργοστασίου και έμεινε εκεί. Στην διάρκεια παραμονής του άρχισε να διαβάζει για το Ισλάμ και αποφάσισε να γίνει μουσουλμάνος.
Αλλά θα φάει καλά. Έχει υποχρεώσεις το ισλαμιλίκι..
Τι πέναλτυ έχουν οι χριστιανοί στην Τουρκία;Athos έγραψε: 12 Ιουν 2020, 11:19
Όχι βρε, πέναλτυ στους χριστιανούς έχουνε.
Αυτά είναι μέτρα, όχι εδώ που μου καταπιεζόσαστε από την αναγραφή στις ταυτότητες..
κρατάω μια πισινή, από τη φάτσα του φαίνεται πως δε μπορεί να απαρνηθεί τον ΠΑΟΚZhukov έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:29 Ενας κάτοικος Θεσσαλονίκης πήγε στην Τουρκία για να δουλέψει και πριν από μερικές ημέρες, αποφάσισε να ασπαστεί τον μουσουλμανισμό