Εδώ επιτέθηκαν σε ηλικωμένη ανάπηρη σε καροτσάκι και σε άστεγο που του 'καψαν το κατάλυμα!hades έγραψε: 12 Ιουν 2020, 00:07Θέλω να πιστεύψω ότι ψεύτικο Είναι απίστευτο αυτό που είδαOtto Weininger έγραψε: 11 Ιουν 2020, 23:59Απίστευτο. Δεν θα τους βγει σε καλό.nostromos έγραψε: 11 Ιουν 2020, 23:56 Blm σκουπίδια...φονιάδες
https://mobile.twitter.com/truebluecana ... 4629172226
Δλδ δέχονται ραντομ λευκοί επιθέσεις και δεν κουνιέται φύλλο ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Golden Age
Re: Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ
H πηγή είναι κάτι εμφανώς λοιδορικά tweets από άτομα με ίδιες απόψεις με τις δικές σου, δεν υπάρχει κανένα αντιρατσιστικό γκρουπ που καλεί να κατεδαφιστούν οι πυραμίδες.
https://nilefm.com/digest/article/5803/ ... -by-slaves
Πήρες θάρρος από τη στιγμιαία ακτίνα φωτός ότι η χλωροκίνη μπορεί και να μην ήταν άχρηστη τελικά και πλέον ποστάρεις χοαξιές με ρυθμούς αρίστου, μαζέψου λίγο.
Ή κάνε ό,τι θες, ελευθερία λόγου έχουμε, αλλά κάπου εδώ τελείωσα να ασχολούμαι σοβαρά μαζί σου, αν θέλω να σπάω πλάκα με χοαξάκιδες έχουμε και qanon πλέον στο φόρουμ.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Stalker έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:19 Πήρες θάρρος από τη στιγμιαία ακτίνα φωτός ότι η χλωροκίνη μπορεί και να μην ήταν άχρηστη τελικά και πλέον ποστάρεις χοαξιές με ρυθμούς αρίστου, μαζέψου λίγο.
Ή κάνε ό,τι θες, ελευθερία λόγου έχουμε, αλλά κάπου εδώ τελείωσα να ασχολούμαι σοβαρά μαζί σου...
ReconcileStalker Sig..If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
We're on a mission from God 777
E και λοιπόν;Northern Spirit έγραψε: 11 Ιουν 2020, 19:59 Παρα τις συνεχεις κατηγοριες απο τον απατεωνα χουντοπροεδρο οτι η Αντιφα βρισκεται πισω απο τις διαμαρτυριες και την βια δεν υπαρχει κανενα στοιχειο για κατι τετοιο. Κανεις απο οσους εχουνε συλλυφθει και αντιμετωπιζουνε σοβαρες κατηγοριες δεν εχει σχεση με αντιφα.
Ο τυπος ειναι ο ορισμος της απατης.
Το είναι απλώς ούγκανα, δεν φτάνει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι, προφανώς δε φτάνει. Δε φτάνει όταν έχεις μιλήσει κάτι εκατοντάδες φορές για τρομοκράτες, και έχεις φτάσει να χαρακτηρίζεις αντιφα τρομοκράτες μέχρι γέρους 75 χρονών που διαδηλώνουν ειρηνικά. Άμα σε πούνε εσένα φασίστω θα τσινίσεις, αλλά στον Τσίτο Μπενίτο δίνεις το ελεύθερο να χαρακτηρίζει αντίφα τρομοκράτη όποιον γουστάρει, γιατί "ούγκανο και τρομοκράτης, όπως και να το κάνουμε είναι το ίδιο"ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 08:40E και λοιπόν;Northern Spirit έγραψε: 11 Ιουν 2020, 19:59 Παρα τις συνεχεις κατηγοριες απο τον απατεωνα χουντοπροεδρο οτι η Αντιφα βρισκεται πισω απο τις διαμαρτυριες και την βια δεν υπαρχει κανενα στοιχειο για κατι τετοιο. Κανεις απο οσους εχουνε συλλυφθει και αντιμετωπιζουνε σοβαρες κατηγοριες δεν εχει σχεση με αντιφα.
Αυτά είναι δικοί σου συνειρμοί, καλή μου σουπιά και όχι δικές μου εκφράσεις.Σενέκας έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:06Όχι, προφανώς δε φτάνει. Δε φτάνει όταν έχεις μιλήσει κάτι εκατοντάδες φορές για τρομοκράτες, και έχεις φτάσει να χαρακτηρίζεις αντιφα τρομοκράτες μέχρι γέρους 75 χρονών που διαδηλώνουν ειρηνικά. Άμα σε πούνε εσένα φασίστω θα τσινίσεις, αλλά στον Τσίτο Μπενίτο δίνεις το ελεύθερο να χαρακτηρίζει αντίφα τρομοκράτη όποιον γουστάρει, γιατί "ούγκανο και τρομοκράτης, όπως και να το κάνουμε είναι το ίδιο"ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 08:40E και λοιπόν;Northern Spirit έγραψε: 11 Ιουν 2020, 19:59 Παρα τις συνεχεις κατηγοριες απο τον απατεωνα χουντοπροεδρο οτι η Αντιφα βρισκεται πισω απο τις διαμαρτυριες και την βια δεν υπαρχει κανενα στοιχειο για κατι τετοιο. Κανεις απο οσους εχουνε συλλυφθει και αντιμετωπιζουνε σοβαρες κατηγοριες δεν εχει σχεση με αντιφα.
Οπότε, επιμένω στο χαρακτηρισμό "ούγκανα".
Και ο λόγος που βρήκα εκπληκτική την πιο πάνω φωτο ήταν επειδή μου θύμισε σκηνικό Ρώμης μετά την επέλαση των βανδάλων.
Βάλανε και το πιτσιρίκι ως κερασάκι στην τούρτα. Συγκλονιστική σημειολογία, δε λέω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
τελικα ειναι μουφα, ποιος να το περιμενε;Golden Age έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:14Εδώ επιτέθηκαν σε ηλικωμένη ανάπηρη σε καροτσάκι και σε άστεγο που του 'καψαν το κατάλυμα!hades έγραψε: 12 Ιουν 2020, 00:07Θέλω να πιστεύψω ότι ψεύτικο Είναι απίστευτο αυτό που είδα
Δλδ δέχονται ραντομ λευκοί επιθέσεις και δεν κουνιέται φύλλο ;
Δηλαδή αν μείνουν οι πυραμίδες, όλα καλά;Stalker έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:19H πηγή είναι κάτι εμφανώς λοιδορικά tweets από άτομα με ίδιες απόψεις με τις δικές σου, δεν υπάρχει κανένα αντιρατσιστικό γκρουπ που καλεί να κατεδαφιστούν οι πυραμίδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Α βλέπω παίζεις κι εσύ το ίδιο το 4chanικο παιχνιδάκι. Χαριτωμένο. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το περίμεναΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:19Αυτά είναι δικοί σου συνειρμοί, καλή μου σουπιά και όχι δικές μου εκφράσεις.Σενέκας έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:06Όχι, προφανώς δε φτάνει. Δε φτάνει όταν έχεις μιλήσει κάτι εκατοντάδες φορές για τρομοκράτες, και έχεις φτάσει να χαρακτηρίζεις αντιφα τρομοκράτες μέχρι γέρους 75 χρονών που διαδηλώνουν ειρηνικά. Άμα σε πούνε εσένα φασίστω θα τσινίσεις, αλλά στον Τσίτο Μπενίτο δίνεις το ελεύθερο να χαρακτηρίζει αντίφα τρομοκράτη όποιον γουστάρει, γιατί "ούγκανο και τρομοκράτης, όπως και να το κάνουμε είναι το ίδιο"
Και ο λόγος που βρήκα εκπληκτική την πιο πάνω φωτο ήταν επειδή μου θύμισε σκηνικό Ρώμης μετά την επέλαση των βανδάλων.
Βάλανε και το πιτσιρίκι ως κερασάκι στην τούρτα. Συγκλονιστική σημειολογία, δε λέω.![]()
Α, βλέπω ότι σχολίασες μόνον αυτό που έγραψα για τη φωτο και τίποτα για τα μπολντ. Κι εγώ το περίμενα.Σενέκας έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:22Α βλέπω παίζεις κι εσύ το ίδιο το 4chanικο παιχνιδάκι. Χαριτωμένο. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το περίμεναΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:19Αυτά είναι δικοί σου συνειρμοί, καλή μου σουπιά και όχι δικές μου εκφράσεις.Σενέκας έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:06
Όχι, προφανώς δε φτάνει. Δε φτάνει όταν έχεις μιλήσει κάτι εκατοντάδες φορές για τρομοκράτες, και έχεις φτάσει να χαρακτηρίζεις αντιφα τρομοκράτες μέχρι γέρους 75 χρονών που διαδηλώνουν ειρηνικά. Άμα σε πούνε εσένα φασίστω θα τσινίσεις, αλλά στον Τσίτο Μπενίτο δίνεις το ελεύθερο να χαρακτηρίζει αντίφα τρομοκράτη όποιον γουστάρει, γιατί "ούγκανο και τρομοκράτης, όπως και να το κάνουμε είναι το ίδιο"
Βάλανε και το πιτσιρίκι ως κερασάκι στην τούρτα. Συγκλονιστική σημειολογία, δε λέω.![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
παρακολουθεί κανείς τι συμβαίνει στο κρατίδιο που ελέγχουν οι βλμ-αντιφα

- Northern Spirit
Τι και λοιπο; Οταν εχεις ηγετη που ψευδετα διαρκωςι σετα μηντια και διασπειρει θεωρις συνομωσιας για διαδηλωτες, το μονο ουγκανο ειναι αυτος.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2020, 08:40E και λοιπόν;Northern Spirit έγραψε: 11 Ιουν 2020, 19:59 Παρα τις συνεχεις κατηγοριες απο τον απατεωνα χουντοπροεδρο οτι η Αντιφα βρισκεται πισω απο τις διαμαρτυριες και την βια δεν υπαρχει κανενα στοιχειο για κατι τετοιο. Κανεις απο οσους εχουνε συλλυφθει και αντιμετωπιζουνε σοβαρες κατηγοριες δεν εχει σχεση με αντιφα.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Otto Weininger
Ποστάρω χοαξιες σε ρυθμό Αρίστου και να μαζευτω;Stalker έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:19H πηγή είναι κάτι εμφανώς λοιδορικά tweets από άτομα με ίδιες απόψεις με τις δικές σου, δεν υπάρχει κανένα αντιρατσιστικό γκρουπ που καλεί να κατεδαφιστούν οι πυραμίδες.
https://nilefm.com/digest/article/5803/ ... -by-slaves
Πήρες θάρρος από τη στιγμιαία ακτίνα φωτός ότι η χλωροκίνη μπορεί και να μην ήταν άχρηστη τελικά και πλέον ποστάρεις χοαξιές με ρυθμούς αρίστου, μαζέψου λίγο.
Ή κάνε ό,τι θες, ελευθερία λόγου έχουμε, αλλά κάπου εδώ τελείωσα να ασχολούμαι σοβαρά μαζί σου, αν θέλω να σπάω πλάκα με χοαξάκιδες έχουμε και qanon πλέον στο φόρουμ.
Και παύεις να ασχολείσαι εσύ σοβαρά μαζί μου;
Τι λες ρε μεγάλε; Για ξεκινά να βάζεις τις χοαξιες να τις δούμε.
1. Με την χλωροκινη δεν πήρα θάρρος λόγω θεραπείας, ασχετε τύπε. Αποδείχτηκε ότι στήσανε έρευνα σε παγκόσμιο επίπεδο. Σου έτριψαν στα μούτρα ότι δε διστάζουν να δημοσιεύσουν μουφες ακόμα και σε τόσο υψηλό επίπεδο.
2. Έχουμε βάλει άπειρα facts εδώ για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, έχετε επιλέξει να τα αγνοήσετε όλα. Όπως και στο νήμα του Τραμπ.
Και έρχεσαι εσύ ειδικά να μου πεις ότι δήθεν παύεις να ασχολείσαι σοβαρά; Για δείξε μου για αρχή ένα σοβαρό ποστ σου και βλέπουμε και παρακάτω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Northern Spirit
την τυφλα σας ειδατε...Τελικα ακολουθειτε την τακτικη του αρχηγου σας να ψευδεστε σε καθε ποστ...Otto Weininger έγραψε: 12 Ιουν 2020, 00:54 Όπως είπα και στο άλλο, είδαμε αρκετά λιντσαρισματα λευκών από τον όχλο αυτές τις μέρες. Γι'αυτό και δε μας έκανε εντύπωση σε πρώτη φάση.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Otto Weininger
Α δεν έχουν συμβεί. Οκ. Τα παράπονα στον Τραμπικο ΣΚΑΙ.Northern Spirit έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:50την τυφλα σας ειδατε...Τελικα ακολουθειτε την τακτικη του αρχηγου σας να ψευδεστε σε καθε ποστ...Otto Weininger έγραψε: 12 Ιουν 2020, 00:54 Όπως είπα και στο άλλο, είδαμε αρκετά λιντσαρισματα λευκών από τον όχλο αυτές τις μέρες. Γι'αυτό και δε μας έκανε εντύπωση σε πρώτη φάση.
Τρία τα έδειξε αυτός.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 3 Απαντήσεις