!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- wooded glade
Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Θα ομολογήσει μετά από sleep deprivation.
Άμα σου βάλουν ένα κομπρεσέρ δίπλα στο κελί σου, δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν για βασανιστήρια.
Τι θα πεις ;
Άμα σου βάλουν ένα κομπρεσέρ δίπλα στο κελί σου, δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν για βασανιστήρια.
Τι θα πεις ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
talaipwros
Δεν ειναι τελειως μουφα, σου βγαίνουν προτεινόμενοι φιλοιwooded glade έγραψε: 12 Ιουν 2020, 00:51Αυτό που λένε "βρες ποιός βλέπει τη σελίδα σου στο φέϊσμπουκ" είναι μούφα, δεν ισχύει.stargazer έγραψε: 12 Ιουν 2020, 00:49Απ ότι έχω καταλάβει εκεί βασίζεται η μισή επιτυχία του φεηςμπουκ, στο ότι μπορείς να βλέπεις τα προφίλ ανθρώπων που δεν θες να μιλάς η άλλων που δεν θα είχες ελπίδες να μιλήσειςAlienWay έγραψε: 12 Ιουν 2020, 00:43 Και μόνο που έβλεπε φανατικά τις φωτογραφίες του θύματος, αρκεί.
Για μένα το πιο σοβαρό είναι η τηλεκάρτα. Αν είναι η ίδια, τι μπορεί να πει;
Αλλά αυτή έκανε διάφορα like.
Αν την ψάξεις και σε ψάξει χωρίς να στε φίλοι αλλά με κοινους βγαίνει μέχρι και notification, μου βγαλε μια παλιά φίλη και όταν τα λέγαμε αυτό έγινεtalaipwros έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:00Δεν ειναι τελειως μουφα, σου βγαίνουν προτεινόμενοι φιλοιwooded glade έγραψε: 12 Ιουν 2020, 00:51Αυτό που λένε "βρες ποιός βλέπει τη σελίδα σου στο φέϊσμπουκ" είναι μούφα, δεν ισχύει.stargazer έγραψε: 12 Ιουν 2020, 00:49
Απ ότι έχω καταλάβει εκεί βασίζεται η μισή επιτυχία του φεηςμπουκ, στο ότι μπορείς να βλέπεις τα προφίλ ανθρώπων που δεν θες να μιλάς η άλλων που δεν θα είχες ελπίδες να μιλήσεις
Λυπαμαι τον τυπο που έκανε παιχνίδι με δυο ναρες, ξαφνικά θα μεινει με το πουλί στο χερι.
- wooded glade
Όχι δεν βγαίνουν.talaipwros έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:00Δεν ειναι τελειως μουφα, σου βγαίνουν προτεινόμενοι φιλοιwooded glade έγραψε: 12 Ιουν 2020, 00:51Αυτό που λένε "βρες ποιός βλέπει τη σελίδα σου στο φέϊσμπουκ" είναι μούφα, δεν ισχύει.stargazer έγραψε: 12 Ιουν 2020, 00:49
Απ ότι έχω καταλάβει εκεί βασίζεται η μισή επιτυχία του φεηςμπουκ, στο ότι μπορείς να βλέπεις τα προφίλ ανθρώπων που δεν θες να μιλάς η άλλων που δεν θα είχες ελπίδες να μιλήσεις
Οι φίλοι του φίλου βγαίνουν σαν προτεινόμενοι και επίσης από γκρουπ που είσαι μέλος νομίζω βγαίνουν.
Από μία σελίδα που απλά θα επισκεφτώ δεν βγαίνει καμιά αλληλεπίδραση.
- wooded glade
Μπα, αυτός έχει πέντε Κάντιλακ τουλάχιστον - εξ ου και σφάζονται στην ποδιά του.nick έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:07 Λυπαμαι τον τυπο που έκανε παιχνίδι με δυο ναρες, ξαφνικά θα μεινει με το πουλί στο χερι.
Αυτός πάει να την κάνει φίδι τώρα, με μία βόλτα στο Φλοίσβο θα πετύχει άλλες.
-
talaipwros
Ε καλα τωραwooded glade έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:11Όχι δεν βγαίνουν.talaipwros έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:00Δεν ειναι τελειως μουφα, σου βγαίνουν προτεινόμενοι φιλοιwooded glade έγραψε: 12 Ιουν 2020, 00:51
Αυτό που λένε "βρες ποιός βλέπει τη σελίδα σου στο φέϊσμπουκ" είναι μούφα, δεν ισχύει.
Οι φίλοι του φίλου βγαίνουν σαν προτεινόμενοι και επίσης από γκρουπ που είσαι μέλος νομίζω βγαίνουν.
Μεσα στην βδομάδα δυο μάστορες που κανουν δουλειες σε κατι σπιτια μου βγηκαν προτεινόμενοι. Απο που και ως που; δεν εχουμε απολύτως κανενα κοινο στοιχείο. Απλως με εψαξαν στο Facebook
- wooded glade
Request κάνει όποιος θέλει.talaipwros έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:21Ε καλα τωραwooded glade έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:11Όχι δεν βγαίνουν.
Μεσα στην βδομάδα δυο μάστορες που κανουν δουλειες σε κατι σπιτια μου βγηκαν προτεινόμενοι. Απο που και ως που; δεν εχουμε απολύτως κανενα κοινο στοιχείο. Απλως με εψαξαν στο Facebook
Εγώ τώρα κοιτάω τους "προτεινόμενους" και όλοι mutual friend έχουν, έναν-δύο-πέντε-δέκα.
Νομίζω μου βγήκαν και κάτι σέξυ μούφες αλλά η μία είχε mutual friend (είναι ένας που μάλλον από χαζομάρα την έκανε friend). Αλλά τις άλλες σέξυ μούφες δεν τις κοίταξα καν - χάθηκαν τώρα.
- wooded glade
Το βρήκα το like.
Είναι στην πρώτη φώτο, τελευταία ανάρτηση της Ιωάννας, 20 Μαϊου λέει.
Σκέτο like, όχι καρδούλα ή wow.
Είναι στην πρώτη φώτο, τελευταία ανάρτηση της Ιωάννας, 20 Μαϊου λέει.
Σκέτο like, όχι καρδούλα ή wow.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Έλα μάγκες, αν έχει χρησιμοποιηθεί η τηλεκάρτα και για τον κηπουρό και για το ταξί, αυτή είναι.
Αυτά τα "δεν έχει ομολογήσει ακόμα-μπορεί να είναι αθώα" για καμιά σειρά στο νετφλιξ καλά είναι.
Αυτά τα "δεν έχει ομολογήσει ακόμα-μπορεί να είναι αθώα" για καμιά σειρά στο νετφλιξ καλά είναι.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Ο «κηπουρος» τελικα τον εφτιαξε τον «κηπο»?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Η καριόλα που έριξε βιτριόλι, το έκανε από ερωτική αντιζηλία και ήταν λέει και διαδικτυακή φίλη με το θύμα ανταλλάσσοντας λάικ μαζί της .
Γω να ξέρετε μόνο σε γυναίκες θα κάνω λάικ από δω και μπρος .
Σε άντρες κομμένο, δεν εμπορώ τα εξτρίμ σπορ .
Γω να ξέρετε μόνο σε γυναίκες θα κάνω λάικ από δω και μπρος .
Σε άντρες κομμένο, δεν εμπορώ τα εξτρίμ σπορ .
Hang on sloopy 
Ρε γμτ κάτι με προβληματίζει στην όλη αφήγηση. Δεν ξέρω τι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Έλα το αστυνομικό δαιμόνιο. Πιάσε το πηγούνι θεληματικά, σκέψου με το ζωηρό βλέμα και πες μας τι δε σου κολλάει
Έχεις αποθηκεύσει τα τηλ τους στο κινητό σου?talaipwros έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:21Ε καλα τωραwooded glade έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:11Όχι δεν βγαίνουν.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-