!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κραχ στα ακίνητα!

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Re: Κραχ στα ακίνητα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

Daje έγραψε: 11 Ιουν 2020, 22:02 - ΝΑΡΕΣ
-ΝΑΡΑ.
15 χρόνια στέρηση , μοναξιά , και το κυριότερο … άνευ θηλυκού. Όπερ σημαίνει χωρίς - ζάρες , χωρίς -νάρα και χωρίς -λάρα. Ξέρεις από που βγαίνει το - λάρα ; Απ' το κουκλάρα. Ξέρεις από που βγαίνει το -νάρα ; Απ' το γκομενάρα. Και ξέρεις από που βγαίνει το - ζάρες ; Απ' το βυζάρες !
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

το βαζω εδω ελλειψη αλλου μερους

γιατι θελει προσοχη η αγορα
https://www.rightmove.co.uk/property-fo ... 13887.html
4 bed detached, 150K, εκανε 210Κ το 2007, το πουλαει η τραπεζα/κατασχεση

ωραια λεω, παμε να δουμε.
μονο μετρητα δεχομαστε διοτι θεμε exchange of contracts σε 4 βδομαδες και αφου δωσετε 10% μπροστα non refundable

δε γαμιε, να δουμε

παω λοιπον και κοιταω το legal pack
The Mortgage Business plc sells with No Title Guarantee and the covenant implied by S.3(3) of the Law of Property (Miscellaneous Provisions) Act 1994 shall apply, so far as it relates to the action or omissions of The Mortgage Business plc, only to the period since the date of possession
χμ, οκ, εχει Power of sale , no title guarantee αλλα αυτο ειναι συνηθης πρακτικα σε repossesed, κοιταω τα covenants, τα γνωστα για φασαρια και λοιπα, να δουμε τον τιτλο

ΟΥΠΣ
B: Proprietorship Register
This register specifies the class of title and identifies the owner. It contains
any entries that affect the right of disposal.
Title absolute
1 (18.08.2009) PROPRIETOR: DAVID RONALD BORE of Meadowbeck, Barnside
Lane, Hepworth, Holmfirth, West Yorkshire HD9 1TN.
2 (18.08.2009) The price stated to have been paid on 30 November 2007 was
£210,000.
3 (18.08.2009) RESTRICTION: No disposition of the registered estate by
the proprietor of the registered estate is to be registered without a
written consent signed by the proprietor for the time being of the
Charge dated 30 November 2007 in favour of The Mortgage Business PLC
referred to in the Charges Register.

4 (10.06.2019) RESTRICTION: No disposition of the registered estate by
the proprietor of the registered estate is to be registered without a
written consent signed by Rikki Burton of Aperture Debt Solutions LLP
(Co. Regn. No. NC001303, Water's Edge, Clarendon Dock, Belfast BT1
3BH.
( τα στοιχεια ειναι ελευθερα στο διαδικτυο, δεν τιθεται θεμα gdpr )

Κοινως οποιος το αγορασει θα πρεπει μετα να ξεχρεωσει και τον Rikki Burton of Aperture Debt Solutions LLP ο οποιος εχει βαλει δευτερο υποθηκη στο σπιτι.

Ο αρχικος αγοραστης φεσωσε την τραπεζα και μετα φεσωσε και τον δευτερο δανειστη, και μαλιστα τον φεσωσε πολυ προσφατα, τα πηρε και εφυγε.
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μπορεί ένα μεσιτικό να βάλει αγγελία για το ακίνητό σου χωρίς να σε ρωτήσει ; :smt017

Έχω βάλει μια αγγελία πώλησης σε ένα σάιτ. Και βλέπω ένα μεσιτικό να έχει πάρει την αγγελία μου ( ακριβώς την αγγελία μου , τα λόγια μου , την περιγραφή μου , τις φωτογραφίες μου ) χωρίς να με ρωτήσει και να την έχει βάλει στο ίδιο σάιτ με την επωνυμία του μεσιτικού και τα τηλέφωνά τους.

Τι παίζει ; :xena: Να τους ζητήσω τον λόγο ή δεν πειράζει γιατί διαφημίζομαι δύο φορές ; :p2:

Λογικά θα έχουν βάλει την αγγελία για να βρουν πελάτη και αν τα καταφέρουν θα μου τον πασάρουν για να πάρουν το ποσοστό τους. Έτσι δεν είναι ; :102:
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Αν δεν έχεις δώσει εντολή να πας από κει και να τους ανοίξεις καινούργια κωλοτρυπίδα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:31 Αν δεν έχεις δώσει εντολή να πας από κει και να τους ανοίξεις καινούργια κωλοτρυπίδα
Δεν έχω δώσει !!!

Αλλά έτσι κι αλλιώς χάνω τίποτα ; Θέλω να πω κερδισμένος δεν βγαίνω ; :p2:
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Ζαποτέκος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:33
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:31 Αν δεν έχεις δώσει εντολή να πας από κει και να τους ανοίξεις καινούργια κωλοτρυπίδα
Δεν έχω δώσει !!!

Θα σου ζητάνε μεσιτικά ρε σύ. Ξέρεις πόσα; Όχι
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:42
Δεν έχω δώσει !!!

Θα μου ζητήσουν μεσιτικά αν μου φέρουν αγοραστή. Στο χέρι μου είναι αν θα δεχτώ ή όχι. Έτσι δεν είναι ;

Ή εννοείς πως αν το πουλήσω μόνος μου θα μου ζητάνε μεσιτικά ; :xena: Μα τότε θα πρέπει να εμφανίσουν εντολή από εμένα ! :lol: Και εγώ δεν έχω υπογράψει τίποτα ούτε έχω δώσει προφορική εντολή ! :D
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Ζαποτέκος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:49
Δεν έχω δώσει !!!

Θα μου ζητήσουν μεσιτικά αν μου φέρουν αγοραστή. Στο χέρι μου είναι αν θα δεχτώ ή όχι. Έτσι δεν είναι ;

Ή εννοείς πως αν το πουλήσω μόνος μου θα μου ζητάνε μεσιτικά ; :xena: Μα τότε θα πρέπει να εμφανίσουν εντολή από εμένα ! :lol: Και εγώ δεν έχω υπογράψει τίποτα ούτε έχω δώσει προφορική εντολή ! :D
Όχι, αν σου φέρουν αυτοί αγοραστή εννοώ.
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:53
Ζαποτέκος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:49

Όχι, αν σου φέρουν αυτοί αγοραστή εννοώ.
:smt023

Στην Αθήνα οι μεσίτες παίρνουν 2%. Ας μου φέρουν αυτοί αγοραστή - γιατί μέχρι τώρα δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ούτε κουνούπι :lol: - και τους δίνω και 2,5 % . :smt005:
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Γνωρίζει κάποιος πόσο πουλιέται η ρίζα η ελιά ; Π.χ. υπάρχουν 10 ρίζες ελιές σε μισό στρέμμα. Το αγροτεμάχιο δεν μπορεί να αξιοποιηθεί αλλιώς παρά μόνο για μάζεμα ελιών. Πόσο θα το κοστολογούσε η αγορά ; :smt017
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Ζαποτέκος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:57 Στην Αθήνα οι μεσίτες παίρνουν 2%. Ας μου φέρουν αυτοί αγοραστή - γιατί μέχρι τώρα δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ούτε κουνούπι :lol: - και τους δίνω και 2,5 % . :smt005:
Περιμένεις να πουλήσεις σπίτι αυτήν την στιγμή;

:-?
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

Green Dragon έγραψε: 04 Αύγ 2020, 23:55
Ζαποτέκος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:57 Στην Αθήνα οι μεσίτες παίρνουν 2%. Ας μου φέρουν αυτοί αγοραστή - γιατί μέχρι τώρα δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ούτε κουνούπι :lol: - και τους δίνω και 2,5 % . :smt005:

papadimoulis approves
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Green Dragon έγραψε: 04 Αύγ 2020, 23:55

Πότε δηλαδή να το επιχειρήσω ; :p2: 10 χρόνια κρίσης έχουμε. Να περιμένω άλλα 10 και στο μεταξύ να τρέχουν οι φόροι , οι λογαριασμοί ΕΥΔΑΠ κ.λπ. ; :011:
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

γραφτο να το ξεφορτωθεις :lol: :lol: :lol:
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

Ζαποτέκος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:28 Μπορεί ένα μεσιτικό να βάλει αγγελία για το ακίνητό σου χωρίς να σε ρωτήσει ; :smt017

Έχω βάλει μια αγγελία πώλησης σε ένα σάιτ. Και βλέπω ένα μεσιτικό να έχει πάρει την αγγελία μου ( ακριβώς την αγγελία μου , τα λόγια μου , την περιγραφή μου , τις φωτογραφίες μου ) χωρίς να με ρωτήσει και να την έχει βάλει στο ίδιο σάιτ με την επωνυμία του μεσιτικού και τα τηλέφωνά τους.

Τι παίζει ; :xena: Να τους ζητήσω τον λόγο ή δεν πειράζει γιατί διαφημίζομαι δύο φορές ; :p2:

Λογικά θα έχουν βάλει την αγγελία για να βρουν πελάτη και αν τα καταφέρουν θα μου τον πασάρουν για να πάρουν το ποσοστό τους. Έτσι δεν είναι ; :102:
Όχι δεν μπορεί άλλο γραφείο. να χει και άλλο μεσιτικόν ο ίδιος παίζει;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”