!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γκρεμιζουμε αγάλματα, καίμε ταινιες... ΖΗΤΩ η Πολιτιστική Επανάσταση .

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Re: Γκρεμιζουμε αγάλματα, καίμε ταινιες... ΖΗΤΩ η Πολιτιστική Επανάσταση .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Χουργιατς έγραψε: 11 Ιουν 2020, 15:37
τεν τεν έγραψε: 11 Ιουν 2020, 15:31
Μα οι μαύροι είχαν σκλάβους;;
πουλούσαν κιόλα :102:

https://en.wikipedia.org/wiki/Ghezo
Πέφτω από τα σύννεφα.
Εγώ νόμιζα οι σκλάβοι ήταν μόνο μαύροι και οι λευκοί τα αφεντικά τους.
Δεν πιστεύω να εμπλέκονται και άλλες φυλές με δουλεμπόριο όπως πχ οι άραβες
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

georgebi έγραψε: 11 Ιουν 2020, 14:21 στο Άγαλμα Βενιζέλου
Ακόμη μοιράζει πόνο ο Εθνάρχης. :grfl:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Highlander έγραψε: 11 Ιουν 2020, 10:16 Με 57% είχε βγει ο Khan, δε σας χάλασε. :003:
Γενικά τα αστικά κέντρα είναι πολυπολιτισμικά και liberal.
Καθολου δε με χαλασε προσωπικά, ειμαι safe στο μικροαστικό μου προαστιο, τωρα πώς την παλευουν οσοι μένουν στον Αγιο Λουκα στα Πατήσια κ βλέπουν καθε μερα κάτω απο το σπιτι τους πολυπολιτισμικα βερια με σισα, μαυρες πουτανες να κανουν πιατσα πανω στην Πατησίων κ τους νταβαδες τους με γιαταγανια κτλ, αν σε αυτούς αρεσει εμενα μου περισσεύει. Αλλα για κάποιον ανεξήγητο λογο οι περισσότεροι που εμεναν εκει την εχουν κοπανησει κ μενουν σε μη πολυπολιτισμικα μικροαστικά προάστια σαν το δικο μου. Ειδικα οι αριστεροι, πανε Εξάρχεια, πετάνε καμια μολοτοφ κ μετα επιστρέφουν στο σπιτι της μαμας στο Χαλάνδρι, τον Αλιμο και τη Φιλοθεη :102:
Μαλλον κ αυτούς τους χαλαει ο πολυπολιτισμος :102:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

τεν τεν έγραψε: 11 Ιουν 2020, 15:41
Χουργιατς έγραψε: 11 Ιουν 2020, 15:37
τεν τεν έγραψε: 11 Ιουν 2020, 15:31
Μα οι μαύροι είχαν σκλάβους;;
πουλούσαν κιόλα :102:

https://en.wikipedia.org/wiki/Ghezo
Πέφτω από τα σύννεφα.
Εγώ νόμιζα οι σκλάβοι ήταν μόνο μαύροι και οι λευκοί τα αφεντικά τους.
Δεν πιστεύω να εμπλέκονται και άλλες φυλές με δουλεμπόριο όπως πχ οι άραβες
Εεεεεεεεε! :rtfm:

Εικόνα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Ιουν 2020, 15:45
Highlander έγραψε: 11 Ιουν 2020, 10:16 Με 57% είχε βγει ο Khan, δε σας χάλασε. :003:
Καθολου δε με χαλασε προσωπικά, ειμαι safe στο μικροαστικό μου προαστιο, τωρα πώς την παλευουν οσοι μένουν στον Αγιο Λουκα στα Πατήσια κ βλέπουν καθε μερα κάτω απο το σπιτι τους πολυπολιτισμικα βερια με σισα, μαυρες πουτανες να κανουν πιατσα πανω στην Πατησίων κ τους νταβαδες τους με γιαταγανια κτλ, αν σε αυτούς αρεσει εμενα μου περισσεύει. Αλλα για κάποιον ανεξήγητο λογο οι περισσότεροι που εμεναν εκει την εχουν κοπανησει κ μενουν σε μη πολυπολιτισμικα μικροαστικά προάστια σαν το δικο μου. Ειδικα οι αριστεροι, πανε Εξάρχεια, πετάνε καμια μολοτοφ κ μετα επιστρέφουν στο σπιτι της μαμας στο Χαλάνδρι, τον Αλιμο και τη Φιλοθεη :102:
Να προσθέσω πως και ο Μπέος στον Βόλο βγήκε με 57% και κάτι ψιλά από τον πρώτο γύρο και από ό,τι φαίνεται έχουν χαλαστεί αρκετοί. :giggle:
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

τεν τεν έγραψε: 11 Ιουν 2020, 15:41 οι άραβες

σε πιάνω μα κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε εμείς ρατσιστές αν παραθέσουμε τη γνώμη του Ιμπν Χαλντούν ή τι γράφει το Xουνταντ αλ-Αλάμ για τους πληθυσμούς της υποσαχάριας Αφρικής :102:
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εικόνα British #BlackLivesMatter protesters asked about why they want the Cecil Rhodes statue torn down. Answer? “I don’t actually know who he is” https://twitter.com/BasedPoland/status/ ... 54118?s=20
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

georgebi έγραψε: 11 Ιουν 2020, 18:05 Εικόνα British #BlackLivesMatter protesters asked about why they want the Cecil Rhodes statue torn down. Answer? “I don’t actually know who he is” https://twitter.com/BasedPoland/status/ ... 54118?s=20
Και να σκεφτεις κάποτε υπήρχε χώρα με το όνομά του,η Ροδεσία.Μετονομάσθηκε σε Ζιμπάμπουε μόλις πήραν οι μαύροι την εξουσία με τον Μουγκάμπε που κατόρθωσε να κάνει ρεκόρ Γκίνες στον πληθωρισμό με 1.000.000 %.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Ιουν 2020, 15:45
Στην Αθήνα δεν υπάρχει παράδοση πολυπολιτισμου, ούτε έχει ακόμα εμπεδωθεί, βρισκόμαστε ακόμα στα πρώτα χρόνια. Είναι λογικό σε περιοχές που ζουν πολύ φτωχοί μετανάστες να υπάρχει και κάποια εγκληματικότητα (όχι τόση όση παρουσιάζεται).

Πάντως γενικά ήδη τα παιδιά και οι έφηβοι σε πατησια, κυψέλη κλπ έχουν μάθει να ζουν σε πολυπολιτισμικό περιβάλλον και να κάνουν παρέες με άτομα διαφορετικής καταγωγής και background.

Στα Εξάρχεια κυρίως αριστεροί μένουν.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

πατησιωτης έγραψε: 11 Ιουν 2020, 18:40 μόλις πήραν οι μαύροι την εξουσία με τον Μουγκάμπε
We all love Robert Mugabe :lol: :lol:
Εικόναhttps://twitter.com/MUGABE_ROBERT_/stat ... 43874?s=20
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Χουργιατς έγραψε: 11 Ιουν 2020, 15:59
τεν τεν έγραψε: 11 Ιουν 2020, 15:41 οι άραβες

σε πιάνω μα κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε εμείς ρατσιστές αν παραθέσουμε τη γνώμη του Ιμπν Χαλντούν ή τι γράφει το Xουνταντ αλ-Αλάμ για τους πληθυσμούς της υποσαχάριας Αφρικής :102:
Χου, λατρεία, διαβάζεις Ιμπν Χαλδούν? Ποια μετάφραση διαβάζεις; Έχω τη Μουκαντίμα σε ελληνική μετάφραση αλλά δεν είναι καλή γμτ, είναι απο 2ο χέρι και ψάχνω μια καλύτερη
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

ο Ναιτζελ Φαραζ έχασε άμεσα τη ραδιοφωνική εκπομπή του επειδή παρομοίασε τους ΒΛΜ με τους Ταλιμπάν

https://www.businessinsider.com/nigel-f ... nts-2020-6
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

dna replication έγραψε: 11 Ιουν 2020, 19:50 ο Ναιτζελ Φαραζ έχασε άμεσα τη ραδιοφωνική εκπομπή του επειδή παρομοίασε τους ΒΛΜ με τους Ταλιμπάν

:smt038
Αυτά καλό είναι να γίνονται.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

georgebi έγραψε: 11 Ιουν 2020, 19:01
πατησιωτης έγραψε: 11 Ιουν 2020, 18:40 μόλις πήραν οι μαύροι την εξουσία με τον Μουγκάμπε
We all love Robert Mugabe :lol: :lol:
[img]https://i.postimg.cc/85NGnzLJ/2745 ... .jpg[/img]https://twitter.com/MUGABE_ROBERT_/stat ... 43874?s=20
Επειδή γενοκτόνησε λευκούς ε; :lol:

Εαν κανένας λευκός έκανε ακριβώς τα ίδια με αυτόν σε μαύρους, τώρα θα αποτελούσε δια νόμου ποινικό αδίκημα η όποια θετική αναφορά σε αυτόν.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Highlander έγραψε: 11 Ιουν 2020, 19:51
dna replication έγραψε: 11 Ιουν 2020, 19:50 ο Ναιτζελ Φαραζ έχασε άμεσα τη ραδιοφωνική εκπομπή του επειδή παρομοίασε τους ΒΛΜ με τους Ταλιμπάν

:smt038
Αυτά καλό είναι να γίνονται.
Ζούμε σε σοβιετικό καθεστώς!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”