Καλα! Γιατι θυμωσες καλε;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιουν 2020, 17:58Οκ, δεν κατάλαβα λάθος.
Δεν ξέρω πως λέτε εσείς την υπερπαραγωγή αλλά εγώ όταν λέω ΜΑΛΑΚΕΣ εννοώ τύπους σαν και σένα.
Με ή χωρίς τσόντα.
Και έχω πλήρη επίγνωση του τι γράφω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ανδροκεντρικός καζινοκαπιταλισμός! Ο έθνι και λοιποι ινσελομιγκτάου να τα βλέπουν αυτά.Psekasma έγραψε: 11 Ιουν 2020, 17:39 Πραγματικά, αν είναι αλήθεια αυτα που δημοσιεύτηκαν , μιλάμε για απίστευτη κατάντια της ελληνικής κοινωνίας.
Μια γυνάικα σε ηλικία που θα μπορούσε να ήταν μάνα και στυλοβάτης οικογένειας να προξενήσει τέτοιο κακό σε μια άλλη γυναικα για τα ...μάτια ενός άντρα? wtf
Λυπάμαι πραγματικά.
Ακουσατε αυτο που ειπαν οτι συνεληφθη για ενα αλλο πλημμελημα και οχι για την επιθεση στην Ιωαννα?
Για να την κρατησουν μεσα λεει και την πιεσουν να ομολογησει.
Για να την κρατησουν μεσα λεει και την πιεσουν να ομολογησει.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
γιατί εξάπτεσαι;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιουν 2020, 17:58Οκ, δεν κατάλαβα λάθος.
Δεν ξέρω πως λέτε εσείς την υπερπαραγωγή αλλά εγώ όταν λέω ΜΑΛΑΚΕΣ εννοώ τύπους σαν και σένα.
Με ή χωρίς τσόντα.
Δώσε μας λίγη από την επίγνωσή σου
Εν τω μεταξυ κανει μπαμ απο το βλεμμα οτι ειναι τρελαμενη.
Πωπωπω μακριαααααααα
Πωπωπω μακριαααααααα
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Το 1ο θέμα την έβγαλε κανονικά
Όλες οι 35-40άρες χωρίς οικογένεια και παιδιά ίδιες φαίνονται πλέον.
paul25 έγραψε: 11 Ιουν 2020, 17:59Καλα! Γιατι θυμωσες καλε;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιουν 2020, 17:58Οκ, δεν κατάλαβα λάθος.paul25 έγραψε: 11 Ιουν 2020, 17:51
Υπερπαραγωγη λεμε μια εντυπωσιακη λαικου προτυπου γυναικα. Δηλαδη ξανθια, βυζαρου, γεματα χειλη κλπ, το προτυπο της τσοντας.
Με ή χωρίς τσόντα.
Και έχω πλήρη επίγνωση του τι γράφω.![]()
Μα δεν θύμωσα. Απλώς τσεκάρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απο την ωρα που διερευσε οτι την συνελαβαν, βγηκαν φωτο κανονικες.
Νωριτερα κυκλοφορουσαν στο διαδικτυο ονοματεπωνυμο, face, instagram (κλειδωμενα ολα)
Η Ιωαννα γαμω τα κοριτσια φαινοταν.Zhukov έγραψε: 11 Ιουν 2020, 18:05 Όλες οι 35-40άρες χωρίς οικογένεια και παιδιά ίδιες φαίνονται πλέον.
Ναρα και χαρουμενη.
Κριμα.
Στη φατσα οχι κατι ιδιαιτερο . αλλα εχει βυζαρες ΒΥΖΑΡΕΣ οι οποιες υποτάσσουν ακομη και το βλεμα του ιασων αντιγονη .
εντιτ . ακυρο . σε μια φωτο με το μαυρο φορεμα φορα βικτοριας σικρετ σουτιεν . στις αλλες το στηθος της ειναι μακρια και αγαπημενοι .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 11 Ιουν 2020, 18:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Δεν ξέρω αν γράφτηκε ήδη.
Η ύποπτη έγινε κρατούμενη.
Βρήκαν την τηλεκάρτα, περούκα και καμπαρντίνα στο σπίτι της!
.
Δεν ξέρω αν γράφτηκε ήδη.
Η ύποπτη έγινε κρατούμενη.
Βρήκαν την τηλεκάρτα, περούκα και καμπαρντίνα στο σπίτι της!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Θα την βγαλει τρελη ο Κεχαγιογλου και την βλεπω σε κανα 2-3 χρονακια να ειναι εξω.
Να μου πεις εδω βγηκαν απο τη φυλακη εκεινοι οι σατανιστες που πετσοκοψαν κοσμο, σιγα μην δε βγει αυτοι.
ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ εδω και τωρα. Οταν εχει καρατσεκαριστει εννοειται η ενοχη.
Να μου πεις εδω βγηκαν απο τη φυλακη εκεινοι οι σατανιστες που πετσοκοψαν κοσμο, σιγα μην δε βγει αυτοι.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Είναι ΜΟΥΝΑΡΑ βρε! Δεν είναι κρίμα;Daje έγραψε: 11 Ιουν 2020, 18:11 Θα την βγαλει τρελη ο Κεχαγιογλου και την βλεπω σε κανα 2-3 χρονακια να ειναι εξω.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Γερομπισμπίκη την έχεις;Nandros έγραψε: 11 Ιουν 2020, 18:15Είναι ΜΟΥΝΑΡΑ βρε! Δεν είναι κρίμα;Daje έγραψε: 11 Ιουν 2020, 18:11 Θα την βγαλει τρελη ο Κεχαγιογλου και την βλεπω σε κανα 2-3 χρονακια να ειναι εξω.
ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ εδω και τωρα. Οταν εχει καρατσεκαριστει εννοειται η ενοχη.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις