!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ
Δεν έγραψα μόνον αυτό. Έγραψα και ότι είστε επικοινωνιακές σουπιές.Σενέκας έγραψε: 11 Ιουν 2020, 10:55 και έχεις μετά τη γάτα να λέει απο πάνω ότι είμαστε εμείς που κρυβόμαστε πίσω απο τις λέξεις και δε γράφουμε απόψεις. Την πουστιά να τη δεχτώ, όπως και το ότι περνάνε την πουστιά για καυστικό χιούμορ και ιδιοφυές σχόλιο, αλλά να κάνουν και προβολές απο πάνω, ε, πάει πολύ όπως και να το κάνουμε
Και θα συνεχίσω να το γράφω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και όλα αυτά γιατί; γιατί κάνω ερωτήσεις και δεν δέχομαι τα λεγόμενα σου σαν θέσφατα.Σενέκας έγραψε: 11 Ιουν 2020, 11:06sy, δεν παίζεις τίμια αδερφέ, και σε είχα για τίμιο παίκτη. Όταν πας να με βγάλεις μαλάκα που φαντάζεται πράγματα που δεν υπάρχουν, δε βοηθάς τελειώσουμε με την κουτοπονηριά, την επεκτείνεις και ανεβάζεις και την ένταση. Νομίζω στο χωριό μου αυτό, πετάω μαλακίστες,, λίγο αόριστες, λίγο διφορούμενες, και μετά σε βγάζω ηλίθιο επειδή φωνάζεις ότι υπάρχει ο ελέφαντας στο δωμάτιο, στο χωριό μου το λένε gaslightingsys3x έγραψε: 11 Ιουν 2020, 10:59Ενδιαφέρον, γιατί πιστεύεις ότι ο πέρσι λέει όντως αυτό που θέλει και ο χου δεν το κάνει;Σενέκας έγραψε: 11 Ιουν 2020, 10:55
Έλα τώρα. Ο περσέας λέει αυτό που θέλει, δικός σου κρύβεται μονίμως σαν στη λουλού πίσω απο μιμίδια και screenshots, χωρίς να γράφει ποτέ καθαρά αυτά που θέλει, και μάλιστα νομίζει ότι είναι και ιδιοφυής στρατηγική και μας κάνει πλάκα.
και έχεις μετά τη γάτα να λέει απο πάνω ότι είμαστε εμείς που κρυβόμαστε πίσω απο τις λέξεις και δε γράφουμε απόψεις. Την πουστιά να τη δεχτώ, όπως και το ότι περνάνε την πουστιά για καυστικό χιούμορ και ιδιοφυές σχόλιο, αλλά να κάνουν και προβολές απο πάνω, ε, πάει πολύ όπως και να το κάνουμε
Γιατί να νομίζει ο χου κάτι και όχι εσύ;![]()
Δεν υπάρχει κανένας τρόπος μάλλον να παίξει κάποιος τίμια μαζί σου αν δεν δέχεται ντε φάκτο την άποψη σου. Κανένα πρόβλημα από μένα, έχει καλώς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Highlander
Δε βάζουν μυαλό τα ρεπουμπλικανακια, αλλά δεν πειράζει, να συνεχίσουν έτσι, για να εξασφαλιστεί η συσπείρωση των προοδευτικών αντιτραμπικων και η συντριβή του τραμπ στις εκλογές.
https://www.iefimerida.gr/kosmos/tzortz ... -gonatisanΑντιδρούν οι Ρεπουμπλικανοί στις προτάσεις
Ο «Νόμος για τη Δικαιοσύνη και την Αστυνόμευση» που θα παρουσιαστεί ενώπιον των δύο σωμάτων προβλέπει μεταξύ άλλων τη δημιουργία ενός εθνικού μητρώου για τους αστυνομικούς που προχωρούν σε κατάχρηση εξουσίας και φιλοδοξεί να καταστήσει πιο εύκολη την άσκηση νομικών διώξεων σε βάρος αστυνομικών, να επανεξετάσει τη στρατολόγηση και την επαγγελματική κατάρτισή τους.
Το μέλλον του νομοσχεδίου στη Γερουσία, όπου πλειοψηφούν οι Ρεπουμπλικανοί, παραμένει αβέβαιο. Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ που διεκδικεί μια δεύτερη θητεία κατηγόρησε τον αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν και τους Δημοκρατικούς ότι θέλουν «να στερήσουν τα προς το ζην στους αστυνομικούς». Τάχθηκε υπέρ «αποτελεσματικών και καλά αμειβομένων δυνάμεων της τάξης».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 11 Ιουν 2020, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα αυτό σου λέω ρε πουλάκι μου. Όταν δε γράφεις ευθέως αυτό που θες, υποχρεώνεις τον άλλο να κάνει ερμηνείες, και να γράφει απόψεις. Και μετά μπορείς να έρχεσαι στην πλάτη του συνομιλητή σου και να του τη λες για τις απόψεις του(παραδόξως έχει ξαναγίνει το ίδιο πράγμα στο συγκεκριμένο νήμα, πάλι με τον φίλο σου τον χου). Αυτό κάνεις εσύ αυτή τη στιγμή. Έρχεσαι να μου την πεις γιατί ερμηνεύω τον χου, και τον ερμηνεύω λάθος.sys3x έγραψε: 11 Ιουν 2020, 11:16Και όλα αυτά γιατί; γιατί κάνω ερωτήσεις και δεν δέχομαι τα λεγόμενα σου σαν θέσφατα.Σενέκας έγραψε: 11 Ιουν 2020, 11:06sy, δεν παίζεις τίμια αδερφέ, και σε είχα για τίμιο παίκτη. Όταν πας να με βγάλεις μαλάκα που φαντάζεται πράγματα που δεν υπάρχουν, δε βοηθάς τελειώσουμε με την κουτοπονηριά, την επεκτείνεις και ανεβάζεις και την ένταση. Νομίζω στο χωριό μου αυτό, πετάω μαλακίστες,, λίγο αόριστες, λίγο διφορούμενες, και μετά σε βγάζω ηλίθιο επειδή φωνάζεις ότι υπάρχει ο ελέφαντας στο δωμάτιο, στο χωριό μου το λένε gaslightingsys3x έγραψε: 11 Ιουν 2020, 10:59
Ενδιαφέρον, γιατί πιστεύεις ότι ο πέρσι λέει όντως αυτό που θέλει και ο χου δεν το κάνει;
Γιατί να νομίζει ο χου κάτι και όχι εσύ;![]()
Δεν υπάρχει κανένας τρόπος μάλλον να παίξει κάποιος τίμια μαζί σου αν δεν δέχεται ντε φάκτο την άποψη σου. Κανένα πρόβλημα από μένα, έχει καλώς.
![]()
μα δεν είναι καθαρό παιχνίδι αυτό, πως το λένε. Δεν μπορεί να μην το καταλαβαίνεις
Φυσικά και καταλαβαίνω, δύο πράματα, πρώτον ΔΕΝ είσαι υποχρεωμένος ούτε σε υποχρέωσε κάποιος για κάτι και δεύτερον ότι πήζεις με τα πουστ του χου.Σενέκας έγραψε: 11 Ιουν 2020, 11:21Μα αυτό σου λέω ρε πουλάκι μου. Όταν δε γράφεις ευθέως αυτό που θες, υποχρεώνεις τον άλλο να κάνει ερμηνείες, και να γράφει απόψεις. Και μετά μπορείς να έρχεσαι στην πλάτη του συνομιλητή σου και να του τη λες για τις απόψεις του(παραδόξως έχει ξαναγίνει το ίδιο πράγμα στο συγκεκριμένο νήμα, πάλι με τον φίλο σου τον χου). Αυτό κάνεις εσύ αυτή τη στιγμή. Έρχεσαι να μου την πεις γιατί ερμηνεύω τον χου, και τον ερμηνεύω λάθος.sys3x έγραψε: 11 Ιουν 2020, 11:16Και όλα αυτά γιατί; γιατί κάνω ερωτήσεις και δεν δέχομαι τα λεγόμενα σου σαν θέσφατα.Σενέκας έγραψε: 11 Ιουν 2020, 11:06
sy, δεν παίζεις τίμια αδερφέ, και σε είχα για τίμιο παίκτη. Όταν πας να με βγάλεις μαλάκα που φαντάζεται πράγματα που δεν υπάρχουν, δε βοηθάς τελειώσουμε με την κουτοπονηριά, την επεκτείνεις και ανεβάζεις και την ένταση. Νομίζω στο χωριό μου αυτό, πετάω μαλακίστες,, λίγο αόριστες, λίγο διφορούμενες, και μετά σε βγάζω ηλίθιο επειδή φωνάζεις ότι υπάρχει ο ελέφαντας στο δωμάτιο, στο χωριό μου το λένε gaslighting![]()
![]()
μα δεν είναι καθαρό παιχνίδι αυτό, πως το λένε. Δεν μπορεί να μην το καταλαβαίνεις![]()
Δεν σου τι λέω βρε αλλά όπως σε είπα και προηγουμένως, έχει καλώς.
.
.
Μα ναι ρε συ συ, αυτό λέμε τόση ώρα. Φυσικά και πήζω, απλά όχι για τους λόγους που νομίζειςsys3x έγραψε: 11 Ιουν 2020, 11:25Φυσικά και καταλαβαίνω, δύο πράματα, πρώτον ΔΕΝ είσαι υποχρεωμένος ούτε σε υποχρέωσε κάποιος για κάτι και δεύτερον ότι πήζεις με τα πουστ του χου.Σενέκας έγραψε: 11 Ιουν 2020, 11:21Μα αυτό σου λέω ρε πουλάκι μου. Όταν δε γράφεις ευθέως αυτό που θες, υποχρεώνεις τον άλλο να κάνει ερμηνείες, και να γράφει απόψεις. Και μετά μπορείς να έρχεσαι στην πλάτη του συνομιλητή σου και να του τη λες για τις απόψεις του(παραδόξως έχει ξαναγίνει το ίδιο πράγμα στο συγκεκριμένο νήμα, πάλι με τον φίλο σου τον χου). Αυτό κάνεις εσύ αυτή τη στιγμή. Έρχεσαι να μου την πεις γιατί ερμηνεύω τον χου, και τον ερμηνεύω λάθος.sys3x έγραψε: 11 Ιουν 2020, 11:16
Και όλα αυτά γιατί; γιατί κάνω ερωτήσεις και δεν δέχομαι τα λεγόμενα σου σαν θέσφατα.
![]()
μα δεν είναι καθαρό παιχνίδι αυτό, πως το λένε. Δεν μπορεί να μην το καταλαβαίνεις![]()
![]()
Ενδιαφέρον, για ποιους λόγους νομίζεις ότι νομίζω ότι πήζεις με τον χου;Σενέκας έγραψε: 11 Ιουν 2020, 11:28Μα ναι ρε συ συ, αυτό λέμε τόση ώρα. Φυσικά και πήζω, απλά όχι για τους λόγους που νομίζειςsys3x έγραψε: 11 Ιουν 2020, 11:25Φυσικά και καταλαβαίνω, δύο πράματα, πρώτον ΔΕΝ είσαι υποχρεωμένος ούτε σε υποχρέωσε κάποιος για κάτι και δεύτερον ότι πήζεις με τα πουστ του χου.Σενέκας έγραψε: 11 Ιουν 2020, 11:21
Μα αυτό σου λέω ρε πουλάκι μου. Όταν δε γράφεις ευθέως αυτό που θες, υποχρεώνεις τον άλλο να κάνει ερμηνείες, και να γράφει απόψεις. Και μετά μπορείς να έρχεσαι στην πλάτη του συνομιλητή σου και να του τη λες για τις απόψεις του(παραδόξως έχει ξαναγίνει το ίδιο πράγμα στο συγκεκριμένο νήμα, πάλι με τον φίλο σου τον χου). Αυτό κάνεις εσύ αυτή τη στιγμή. Έρχεσαι να μου την πεις γιατί ερμηνεύω τον χου, και τον ερμηνεύω λάθος.
![]()
.
.
Αφού το είπες δεν το είπες; Επειδή είναι ιδιοφυΐα, που διαλεκτικά να το πούμε, μας έχει γαμήσει τα πρέκιαsys3x έγραψε: 11 Ιουν 2020, 11:29Ενδιαφέρον, για ποιους λόγους νομίζεις ότι νομίζω ότι πήζεις με τον χου;Σενέκας έγραψε: 11 Ιουν 2020, 11:28Μα ναι ρε συ συ, αυτό λέμε τόση ώρα. Φυσικά και πήζω, απλά όχι για τους λόγους που νομίζειςsys3x έγραψε: 11 Ιουν 2020, 11:25
Φυσικά και καταλαβαίνω, δύο πράματα, πρώτον ΔΕΝ είσαι υποχρεωμένος ούτε σε υποχρέωσε κάποιος για κάτι και δεύτερον ότι πήζεις με τα πουστ του χου.
![]()
![]()
Ε ναι, είναι σαφές ότι ο sys δεν μπορεί να αντιληφθεί την δίκαια οργή που προκαλούν στις καθαρές ψυχές οι απάνθρωπες αντιλήψεις των αλλωνώνε.
Το βλέπει τελείως επιφανειακά το θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό δεν είναι αναγκαστικά για σένα λόγος για να πήζεις και σίγουρα δεν είναι ο λόγος που νομίζω ότι πήζεις καθώς εγώ απλά παρατηρώ το πήξιμο ασχέτως λόγου (δεν εξετάζω τους λόγους ούτε με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως αν μου το επιτρέπεις εΣενέκας έγραψε: 11 Ιουν 2020, 11:31Αφού το είπες δεν το είπες; Επειδή είναι ιδιοφυΐα, που διαλεκτικά να το πούμε, μας έχει γαμήσει τα πρέκια
Αυτό που όντως είπα είναι ότι είναι μεγαλοφυΐα και ότι σας έχει γαμήσει τα πρέκια διαλεκτικά, ασχέτως τι νομίζεις αυτό για μένα σαν παρατηρητή είναι απλά μιά παρατήρηση.
.
.
- Λίνο Βεντούρα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Λίνο Βεντούρα
ξεκίνησε η αγροτική επανάσταση στην αυτόνομη ζώνη

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
εκτός από αυτό το κατόρθωμα, απέκτησαν και Αντιφαστυνομία
https://twitter.com/realchrisrufo/statu ... 6086599680
- Dwarven Blacksmith
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις