Καλά το πάεις κουμπάρε.
"Εν έσιεις λόον να το κρύφκεις"
Καλά το πάεις κουμπάρε.
Εφορεσα το τσουρομαντρι- Casper - έγραψε: 11 Ιουν 2020, 12:08Καλά το πάεις κουμπάρε.![]()
"Εν έσιεις λόον να το κρύφκεις"
Μάλιστα τι ακριβώς είναι αυτό;
Αυτή την φράση ούτε εγώ δεν την ξέρωKiki mat έγραψε: 11 Ιουν 2020, 12:12Εφορεσα το τσουρομαντρι
καλά, κι εσυ γιατι δεν απαντουσες ενα ξερό "ναι" χωρις πολλά-πολλά, την πρωτη φορά που σε ρωτησε αν εχεις σχεση?Cecily Anne έγραψε: 10 Ιουν 2020, 21:53Βρε μάναμ, δεν καταλαβαίνουν όλοι.Namrail έγραψε: 10 Ιουν 2020, 21:46
Το θέμα είναι ότι υπεραναλυεις τα πάντα. Όπως έκανες πάντα από όσο σε θυμάμαι.
Τι νόημα έχει να του στείλεις αυτά που του έστειλες; Ότι "καταντάει πιεστικός " και δεν θες τάχα να συνεχκστει αυτό και ένα σωρό επεξηγήσεις. Λες και του οφείλεις καμία εξήγηση.
Υπήρχαν πολύ καλύτερες λύσεις ειτε ήθελες να τον ξεφτιλισεις είτε απλά να τον από απομακρύνεις.
Η πιο απλή. Την πρώτη φορά του απαντάς μετά από 3 ώρες, τη δεύτερη μετά από μια μέρα, την τρίτη μετα από 5 μέρες κοκ.
Αν σε ρωτήσει γιατί, λες γελοίες δικαιολογίες. Τη μια ότι τον μπλοκαρες κατά λάθος, την άλλη ότι δε σου ήρθε ειδοποίηση κλπ.
Τη στιγμή που αναπόφευκτα θα τσατιζοταν και θα σε ρωτούσε αν τον αποφεύγεις, με χαλαρό ύφος θα του έλεγες ότι δεν συμβαίνει αυτό, αλλά έτυχε να αφιερώνεις όλο το χρόνο σε εναν "πραγματικά ωραίο" άντρα που γνώρισες και δεν είχες ελεύθερες ώρες για κάτι άλλο.
Αν δεν έφευγε και μετά από αυτό αλλά συνέχιζε να επιμένει, θα μπορούσες να τον ξεφτιλισεις με το γάντι ανοίγοντας "στο άσχετο" μια κουβέντα για τα beta male και πόσο αηδιαστικά είναι.![]()
Τις προάλλες με κάνει άντ ένας στο φβ, επίθετο γνωστό, συγχωριανού μου (500 κάτοικοι τώρα το χωριό), παρ'όλ'αυτά αυτόν δεν τον ήξερα. Τεσπα. τον κάνω αξέπτ, συγχωριανός είναι, κοινους φίλους είχαμε κλπ. Στέλνει "καλημέρα έχεις σχέση";
Δεν απαντάω. Την επόμενη στέλνει "Γεια σου είσαι ελεύθερη;" Δεν απαντάω. Την επόμενη "θες να πάμε για καφέ;" Δεν απαντάω. Την επόμενη "καλημέρα έχεις σχέση"; Δεν απαντάω.
Την επόμενη το πρωί που πήγαινα στο γραφείο, τον πετυχαίνω φάτσα κάρτα στο δρόμο. Με αναγνωρίζει, κοντοστέκεται, ώχου λέω θα μου μιλήσει, χώνομαι στο στενό και παω από άλλο δρόμο.
Καμιά βδομάδα μετά, έχω βγει με μια παρεα και είναι ένας καθηγητής και ήρθε στην κουβέντα το όνομά του παραπάνω για άσχετο θέμα, εξηγώ κι εγώ πάνω εκεί τι συνέβη και μου λέει ο άνθρωπος ότι τον είχε μαθητή και ότι εξαιτίας του στέλνει πρωτα μηνυμα. Στην αρχή τις έπιανε στο δρόμο και έκανε τις ίδιες ερωτήσεις με την ίδια σειρά live.![]()
![]()
Γι'αυτό σου λέω. ΔΕΝ καταλαβαίνουν όλοι.
εγώ ξέρετε, ασχολούμαι με τις ταβανόπροκες...
Για ποιό λόγο θα δώσω αναφορά στον κάθε άσχετο στο φβ για το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή;vantono έγραψε: 11 Ιουν 2020, 13:02
καλά, κι εσυ γιατι δεν απαντουσες ενα ξερό "ναι" χωρις πολλά-πολλά, την πρωτη φορά που σε ρωτησε αν εχεις σχεση?Πόσο πιο πρήξας θα γινοταν αν του το ξεκαθάριζες αμεσως?
Συμφωνώ και καλά έκανες - δε του χρωστάς τπτ. Πλην όμως δεν μπορώ να μη σχολιάσω οτι αυτός ακριβώς ειναι ο ρόλος του ΦΒ για πολύ κόσμο (ειδικά για τους πολύ κοινωνικούς συναθρώπους μας με τους 5000 φίλους).Cecily Anne έγραψε: 11 Ιουν 2020, 21:06Για ποιό λόγο θα δώσω αναφορά στον κάθε άσχετο στο φβ για το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή;vantono έγραψε: 11 Ιουν 2020, 13:02
καλά, κι εσυ γιατι δεν απαντουσες ενα ξερό "ναι" χωρις πολλά-πολλά, την πρωτη φορά που σε ρωτησε αν εχεις σχεση?Πόσο πιο πρήξας θα γινοταν αν του το ξεκαθάριζες αμεσως?