Ναι εντάξει τώρα αρχίσαμε το γνωστό ρεπερτόριο των αμόρφωτων και αποτυχημένων της ζωής (που αντλούν τουλάχιστον μία ψευδαίσθηση ότι είναι σημαντικοί από τον εθνικισμο) για ναινεκους.Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:25δεν εχετε σχεση με την πραγματικοτητα - ριψασπιδες ειστε πολιτικα - χεσμενοι που προτιμουν να προσκυνανε κ ας χαθουν μερικα νησια αρκει να εχουμε την ησυχια μας κατα ΓΑΠ η μην χαθει η γλωσσα μας κατα Ζουραρι + τα δικα σου περι ματαιοτητας αντιδρασης - διαχρονικα η δικαιολογια των νενεκωνPhilip Mortimer έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:19Δε φταίω εγώ αν σε ενοχλεί η πραγματικότητα.Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:16
καμια σχεση με την συζητηση οσα γραφεις - σημιτοτρικυμια στα καλυτερα της - σαν ακεφαλο κοτοπουλο που τρεχει κατι τελευταια μετρα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μας οδηγουνε σε πολεμο οι μπατριωτες: "Βυθιστε το πλωτο γεωτρυπανο της Τουρκιας"
- Philip Mortimer
Re: Μας οδηγουνε σε πολεμο οι μπατριωτες: "Βυθιστε το πλωτο γεωτρυπανο της Τουρκιας"
Re: Μας οδηγουνε σε πολεμο οι μπατριωτες: "Βυθιστε το πλωτο γεωτρυπανο της Τουρκιας"
Μανμου δώσαμε κώλο στα μνημόνια.Philip Mortimer έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:17Ναι, όπως "δώσαμε κψλο" στους δανειστές με τα μνημονια. Βέβαια, χωρίς μνημόνια και χωρίς ΕΕ θα είχαμε γίνει βενεζουελα αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.exiledd έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:11 Απλά Μόρτιμερ κάποια στιγμή έρχεσαι με την πλάτη στον τύχο,όπου καλείσαι είτε να δώσεις κ@λο αμαχητί,είτε τουλάχιστον να προσπαθήσεις να αντισταθείς.
Κανείς δε σου εγγυάται ότι και πάλι δε θα σου το ανόιξουν το γκροβεράκι,απλά αν δεν αντισταθείς,εχεις μηδέν (0) πιθανότητες να το αποτρέψεις.
Έτσι όπως έχει κανταντήσει η διεθνής κοινότητα δεν παίζει πια το talking ourselves outta trouble.
Ο Ερντογάν και το τουρκικό κατεστημένο εδώ και χρόνια μπλοφάρουν με τα 12 ν.μίλια,με το Αιγαίο και την υφαλοκρηπίδα...
Θα έρθει η ώρα που θα αναγκαστούμε από τις συνθήκες,ακόμα και απρόθυμοι να κάνουμε call αυτήν την μπλόφα...
Αντιστοίχως, μπορεί να θεωρεί κάποιος "δώσαμε κψλο" το να μην ικανοποιηθούν οι προσδοκίες μας για διάφορα κοιτάσματα, αλλά πάντως δε θα έχουμε εικόνες Κύπρου 1974, ούτε 1897. Βέβαια αυτό για τους υπεραπτριωτες είναι πάλι μια άλλη ιστορία.
Εγώ προσωπικά εργαζόμενος σε callcenter,από τις χειρότερες σκ@τοδουλειές που μπορείς να φανταστείς,εφτάσα από 850€-900€ να παίρνω 400 κάτι...
Και μου παγώσαν και τις τριετίες για να δώ αύξηση του Αγίου Π@ύτσου...
Σε άλλες περιπτώσεις ξέρω κόσμο που ενώ την κουτσοέβγαζε,κατέληξε να ψάχνει στα σκουπίδια.
Το ότι εσύ είσαι ευκατάστατος και έχεις πχ 2,3 ακίνητα και σου'κατσε καλά και η φάση με το Airbnb,δε σημαίνει πως αυτό είναι και η νόρμα...
Και άλλο τα μνημόνια,άλλο η επιθετικότητα του γείτονα...
Ακόμη κι εγώ ή...αριστεράντζα το κατανοώ αυτό...
συνεχισε με τα τρομερα επιχειρηματα για το τι ειναι οι συνομιλητες σουPhilip Mortimer έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:27Ναι εντάξει τώρα αρχίσαμε το γνωστό ρεπερτόριο των αμόρφωτων και αποτυχημένων της ζωής για ναινεκους.Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:25δεν εχετε σχεση με την πραγματικοτητα - ριψασπιδες ειστε πολιτικα - χεσμενοι που προτιμουν να προσκυνανε κ ας χαθουν μερικα νησια αρκει να εχουμε την ησυχια μας κατα ΓΑΠ η μην χαθει η γλωσσα μας κατα Ζουραρι + τα δικα σου περι ματαιοτητας αντιδρασης - διαχρονικα η δικαιολογια των νενεκων
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Philip Mortimer
Ενω θα ήταν καλύτερα να έπαιρνες ο,τι τρόφιμο περίσσευε με δελτίο;exiledd έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:29Μανμου δώσαμε κώλο στα μνημόνια.Philip Mortimer έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:17Ναι, όπως "δώσαμε κψλο" στους δανειστές με τα μνημονια. Βέβαια, χωρίς μνημόνια και χωρίς ΕΕ θα είχαμε γίνει βενεζουελα αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.exiledd έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:11 Απλά Μόρτιμερ κάποια στιγμή έρχεσαι με την πλάτη στον τύχο,όπου καλείσαι είτε να δώσεις κ@λο αμαχητί,είτε τουλάχιστον να προσπαθήσεις να αντισταθείς.
Κανείς δε σου εγγυάται ότι και πάλι δε θα σου το ανόιξουν το γκροβεράκι,απλά αν δεν αντισταθείς,εχεις μηδέν (0) πιθανότητες να το αποτρέψεις.
Έτσι όπως έχει κανταντήσει η διεθνής κοινότητα δεν παίζει πια το talking ourselves outta trouble.
Ο Ερντογάν και το τουρκικό κατεστημένο εδώ και χρόνια μπλοφάρουν με τα 12 ν.μίλια,με το Αιγαίο και την υφαλοκρηπίδα...
Θα έρθει η ώρα που θα αναγκαστούμε από τις συνθήκες,ακόμα και απρόθυμοι να κάνουμε call αυτήν την μπλόφα...
Αντιστοίχως, μπορεί να θεωρεί κάποιος "δώσαμε κψλο" το να μην ικανοποιηθούν οι προσδοκίες μας για διάφορα κοιτάσματα, αλλά πάντως δε θα έχουμε εικόνες Κύπρου 1974, ούτε 1897. Βέβαια αυτό για τους υπεραπτριωτες είναι πάλι μια άλλη ιστορία.
Εγώ προσωπικά εργαζόμενος σε callcenter,από τις χειρότερες σκ@τοδουλειές που μπορείς να φανταστείς,εφτάσα από 850€-900€ να παίρνω 400 κάτι...
Σε άλλες περιπτώσεις ξέρω κόσμο που ενώ την κουτσοέβγαζε,κατέληξε να ψάχνει στα σκουπίδια.
Το ότι εσύ είσαι ευκατάστατος και έχεις πχ 2,3 ακίνητα και σου'κατσε καλά και η φάση με το Airbnb,δε σημαίνει πως αυτό είναι και η νόρμα...
Κατά τ αλλά για την ίδια ακριβώς λογική μιλαμε.
Την ψευδαίσθηση ότι τα δικαιούμαστε όλα και οτι όλα είναι εφικτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 10 Ιουν 2020, 18:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Philip Mortimer
Ε καλά δεν είδα να έχεις και τίποτα καλύτερα.Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:30συνεχισε με τα τρομερα επιχειρηματα για το τι ειναι οι συνομιλητες σουPhilip Mortimer έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:27Ναι εντάξει τώρα αρχίσαμε το γνωστό ρεπερτόριο των αμόρφωτων και αποτυχημένων της ζωής για ναινεκους.Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:25
δεν εχετε σχεση με την πραγματικοτητα - ριψασπιδες ειστε πολιτικα - χεσμενοι που προτιμουν να προσκυνανε κ ας χαθουν μερικα νησια αρκει να εχουμε την ησυχια μας κατα ΓΑΠ η μην χαθει η γλωσσα μας κατα Ζουραρι + τα δικα σου περι ματαιοτητας αντιδρασης - διαχρονικα η δικαιολογια των νενεκων![]()
πως να τα δεις με τοση κινδυνολογια ;Philip Mortimer έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:31Ε καλά δεν είδα να έχεις και τίποτα καλύτερα.Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:30συνεχισε με τα τρομερα επιχειρηματα για το τι ειναι οι συνομιλητες σουPhilip Mortimer έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:27
Ναι εντάξει τώρα αρχίσαμε το γνωστό ρεπερτόριο των αμόρφωτων και αποτυχημένων της ζωής για ναινεκους.![]()
''να προσεχεις το δελτιο σου'' παντως μην μεινεις απο τροφιμα
αν δεν γνωριζεις πως εμεινε ιστορικη η φραση ευχαριστως να στην γραψω
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Highlander
Ο εν λόγω χρήστης νομίζω ότι έπρεπε να έχει φάει ήδη περμα μπαν, καθώς έχει στο ενεργητικό του και άλλα τέτοια σχόλια και ακόμα χειρότεραexiledd έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:53 Παιδιά για μισό.
Ελευθερία του λόγου σημαίνει να μπορείς να λες ακόμα και αυτά που λέει ο Nothern.
Που δε λέει κάτι ακραίο,δε λέει δηλαδή πως πρέπει να δωθεί ελληνική επικράτεια στην Τουρκία.Λέει πως σαν λαός και σαν κοινωνία είμαστε ασόβαροι και καραγκιόζηδες.
Και ξέρετε κάτι;
Ως ένα βαθμό ισχύει,απλά το παραξήλωσε.
Και ο Kaldron έφτασε στο σημείο πιο πριν να τον απειλεί διαδικτυακά;;;
Με φυσική εξόντωση;
Και ο συντονισμός πετά αετό;
Δεν πατάω το report,γιατί είναι σίγουρο perma για το Χελώνο αυτό,και αν ασχοληθεί σοβαρά ο Πίθηξ και το πάει μέχρι ΔΗΕ μιλάμε και για ντράβαλα για το ίδιο το site...
Απλά Χελώνε κάνε edit μόνος σου μανμου.Ως άνθρωπος που βίωσε απειλές όπως είπες,έπρεπε να προσέχεις περισσότερο...
Απαράδεκτος απλά.
Όσον αφορά το άτομό μου,ως παιδί στο γυμνάσιο είχα πέσει θύμα τραμπουκισμού για αρκετό καιρό,μέχρι που μια μέρα αντιστάθηκα,τις άρπαξα αλλά παραδόξως σταμάτησαν και οι εκφοβισμοί.Είχαν βρεί άλλο δύστυχο παιδί,που δεν του πέρναγε από το μυαλό να σηκώσει κεφάλι.
Ο τραμπούκος,είτε είναι σχολικός τσόγλανος,είτε ο Ερντο,ποντάρει στα εύκολα απλά και μόνο με τακτικές εκφοβισμου...
Και ναι θα υπάρχουν ελληνικά φέρετρα,αλλά θα υπάρχουν και αρκετά τουρκικά,οπότε πολλές φορές το να πας σε μάχη είναι μονόδρομος..
Υπ΄'οψιν λογίζομαι ως αριστερός ή "αριστερός"εδώ μέσα...
Μεγάλη κουβέντα αυτή Μόρτιμερ...Philip Mortimer έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:30Ενω θα ήταν καλύτερα να έπαιρνες ο,τι τρόφιμο περίσσευε με δελτίο;exiledd έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:29Μανμου δώσαμε κώλο στα μνημόνια.Philip Mortimer έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:17
Ναι, όπως "δώσαμε κψλο" στους δανειστές με τα μνημονια. Βέβαια, χωρίς μνημόνια και χωρίς ΕΕ θα είχαμε γίνει βενεζουελα αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Το μόνο που θα πω εγώ είναι το πως για να θεσπιστεί επίδομα αλληλεγύεις έπρεπε να έρθει ο Σύριζα,αφού ο Σαμαράς το έδωσε σε πολύ λίγους προς το τέλος για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους,καθώς ήταν αντίθετη η πολιτική του με...handouts όπως τα λένε...
Εδώ δωρεάν κάρτα στους ανέργους για τα ΜΜΜ δόθηκε πρώτη φορά επί Σύριζα,άσε τα επιδόματα...
Το θέμα δεν είναι ότι μπήκαμε στα μνημόνια,αλλά το ότι αυτή η σάπια μεταπολιτευτική πασοκοθρεμμένη δήθεν τάχα σοσιαλιστική νομενκλατούρα,επέλεξε στα δύσκολα να γράψει στα καλοζωισμένα της π@π@ρια τους αδύναμου και τους πιο έκθετους στη μνημονιακή λαίλαπα.
Και το εξοργιστικό είναι ότι δεν κρατήσανε ούτε τα προσχήματα,το κάνανε ανερυθρίαστα και στην ψύχρα,για να σώσουν το τομάρι τους και τα κεκτημένα τους..
Τέσπα το αφήνω εδώ γιατί θα βγούμε off topic,χώρια που τέτοιες συζητήσεις έχουν γίνει άρδην στο παραπχόρουμ κατά καιρούς...
Άλλο τα μνημόνια,άλλο το bullying της Τουρκίας...
δεν πιστευεις -κατα την αποψη μου παντα τπτ απ ολα αυτα τα σπαραξικαρδια - αφησε το αφου το εγραψες πρωταexiledd έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:40Μεγάλη κουβέντα αυτή Μόρτιμερ...Philip Mortimer έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:30Ενω θα ήταν καλύτερα να έπαιρνες ο,τι τρόφιμο περίσσευε με δελτίο;exiledd έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:29
Μανμου δώσαμε κώλο στα μνημόνια.
Το μόνο που θα πω εγώ είναι το πως για να θεσπιστεί επίδομα αλληλεγύεις έπρεπε να έρθει ο Σύριζα,αφού ο Σαμαράς το έδωσε σε πολύ λίγους προς το τέλος για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους,καθώς ήταν αντίθετη η πολιτική του με...handouts όπως τα λένε...
Εδώ δωρεάν κάρτα στους ανέργους για τα ΜΜΜ δόθηκε πρώτη φορά επί Σύριζα,άσε τα επιδόματα...
Το θέμα δεν είναι ότι μπήκαμε στα μνημόνια,αλλά το ότι αυτή η σάπια μεταπολιτευτική πασοκοθρεμμένη δήθεν τάχα σοσιαλιστική νομενκλατούρα,επέλεξε στα δύσκολα να γράψει στα καλοζωισμένα της π@π@ρια τους αδύναμου και τους πιο έκθετους στη μνημονιακή λαίλαπα.
Και το εξοργιστικό είναι ότι δεν κρατήσανε ούτε τα προσχήματα,το κάνανε ανερυθρίαστα και στην ψύχρα,για να σώσουν το τομάρι τους και τα κεκτημένα τους..
Τέσπα το αφήνω εδώ γιατί θα βγούμε off topic,χώρια που τέτοιες συζητήσεις έχουν γίνει άρδην στο παραπχόρουμ κατά καιρούς...
Άλλο τα μνημόνια,άλλο το bullying της Τουρκίας...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τι εννοείς "δεν πιστεύω";Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:46δεν πιστευεις -κατα την αποψη μου παντα τπτ απ ολα αυτα τα σπαραξικαρδια - αφησε το αφου το εγραψες πρωταexiledd έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:40Μεγάλη κουβέντα αυτή Μόρτιμερ...Philip Mortimer έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:30
Ενω θα ήταν καλύτερα να έπαιρνες ο,τι τρόφιμο περίσσευε με δελτίο;
Άλλο τα μνημόνια,άλλο το bullying της Τουρκίας...μην βγεις κ οφ τοπικ
κ φυσικα δεν πειθεις με τα μπουλινγκ κλπ διαφανης φερετζες ειναι
Αφού τα υπέστην...
Και ναι άλλο τα μνημόνια άλλο ο τραμπουκισμός της Τουρκίας.
Εδώ κάνει το λάθος ο...εκσυγχρονιστής Μορτυ....
Που μπλέκει το ένα με το άλλο...
δεκτον - δεν εχω διαβασει γραφομενα σου σε βαθος χρονουexiledd έγραψε: 10 Ιουν 2020, 19:34Τι εννοείς "δεν πιστεύω";Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:46δεν πιστευεις -κατα την αποψη μου παντα τπτ απ ολα αυτα τα σπαραξικαρδια - αφησε το αφου το εγραψες πρωταexiledd έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:40
Μεγάλη κουβέντα αυτή Μόρτιμερ...
Άλλο τα μνημόνια,άλλο το bullying της Τουρκίας...μην βγεις κ οφ τοπικ
κ φυσικα δεν πειθεις με τα μπουλινγκ κλπ διαφανης φερετζες ειναι
Αφού τα υπέστην...
Και ναι άλλο τα μνημόνια άλλο ο τραμπουκισμός της Τουρκίας.
Εδώ κάνει το λάθος ο...εκσυγχρονιστής Μορτυ....
Που μπλέκει το ένα με το άλλο...
σωστα τα αλλα για τον Μορτιμερ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πολύ σωστά.Northern Spirit έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:22 O πολεμος δεν ειναι απλο πραγμα διοτι δεν σημαδευεις εσυ σημαδευει και ο αντιπαλος. Και την ωρα του πολεμου σκανε και οβιδες τριγυρω, βομβαρδισμοι απο αεροπλανα κλπ.
Το πώς αποδιδει ο καθενας σε τετοιες συνθηκες δεν το ξερεις. Στο θεμα μας η διαφορα ειναι οτι δεν εχουμε καμια πολεμικη εμπειρια σε αντιθεση με τους Τουρκους..
ΟΙ δε βολες με πραγματικα πυρα που εχουνε κανει στο στρατο ειναι ελαχιστες με το επιχειρημα οτι τα πυρομαχικα ειναι ακριβα.Στην Τουρκια ομως χριμοποιουνε πραγματικες βολες σε συνθηκες πολεμου συνεχως εδω και 40 χρονια.
Οπως και νάχει δεν μας συμφερει σε καμια περιπτωση πολεμικη συγκρουση και οχι μονο για στρατιωτικους λογους.
Στρατιώτης είναι ένα επάγγελμα, όπως όλα τα άλλα. Όπως σε όλα τα επαγγέλματα η εκπαίδευση, το ταλέντο και η εμπειρία σε κάνουν επιτυχημένο επαγγελματία
Όποιος στρατός έχει μεγαλύτερο επαγγεματισμό αυτός έχει το πάνω χέρι.
Στον ελληνικό πόσοι είναι οι επαγγελματίες και πόσοι οι "οπλισμένοι με δικράνια χωρικοί";
Κοιτούσα από περιέργεια τα μεγέθη. Μόνο η χωροφυλακή των απέναντι είναι 200.000 επαγγελματίες σύμφωνα με wiki...
Εσύ κάνεις σοφιστείες.Northern Spirit έγραψε: 10 Ιουν 2020, 16:55Kauldron έγραψε: 10 Ιουν 2020, 16:20Northern Spirit έγραψε: 09 Ιουν 2020, 14:05 Για να συνοψιζουμε:
Ελλαδα:
1. Πληθυσμος 11 εκατομυρια
2. Τελευταιο εξοπλιστικο πριν 20 χρονια επι Σημιτη.
3. Τελευταια φορα που αγορασαμε φρεγατα εχουμε ξεχασει ποτε ητανε.
4. Τελευταια φορα που αγορασαμε αεροσκαφη πρωτης γραμμης εχουμε επισης ξεχασει ποτε ητανε.
5. Αγορα αντιαεροπορικων, πυραυλικων συστηματων κλπ επισης.
6. Οπλα ηλεκτρονικου πολεμου (ΛΟΛ)
7. Κατι λιγα drones που τα εχουμε για επιδειξη.
Πολεμικη εμπειρια στρατου: τελευταια φορα το 1974. Εκτοτε μονο σε ασκησεις και ταινιες.
Εθνικο οραμα: οι διορισμοι στο δημοσιο και η συνταξη απο τα 50 (40 αν ειναι δυνατον)
Τουρκια:
1. Πληθυσμος 80 εκατομυρια.
2. Μεγαλο διαρκες εξοπλιστικο προγραμμα που περιλαμβαινει πυραυλους, φρεαγατες, αεροπλανα, μεχρι και μικρο αεροπλανοφορο.
3. Ισχυρη εγχωρια στρατιωτικη βιομηχανια που παραγει οχηματα πυραυλους, σκαφη, αεροσκαφη.
4. Ισχυρη αεραμυνα με S-400.
5. Mεγαλη πολεμικη εμπειρια απο μαχες με Κουρδους, σε Συρια, Ιρακ, Λιβυη.
6. Στρατιωτικες βασεις στη ερυτερη περιοχη.
Εθνικο οραμα: ισχυρη Τουρκια και αναβιωση του Οθωμανισμου.
Προιστορια: η Ελλαδα δε νικησε σχεδον ποτε σε πολεμο 1 εναντιον 1 την Τουρκια.
Σε τετοιο προριβαλλον οροσιμενοι ονειρευονται να στειλουνε "μηνυματα" και αν χρειαστει να κηρυξουνε πολεμο στην Τουρκια
Υ.Γ. Για οσους δεν σκαμπαζουνε (οι περισσοτεροι μπατριωτες δηλαδη) να πώ οτι το προβλημα της χωρας δεν ειναι οτι ειναι μικροτερη απο την Τουρκια. Ειναι οτι ειναι ασοβαροι, χαβαλετζηδες που νομιζουνε οτι η εξωτειρκη πολιτικη εξασκειται με απειλες και παλικαρισμους απο τα σοσιαλ μηντια.Έχουν κανένα αεροπλανοφόρο? ΘΑ έχουν, και αυτό το ακούμε εδώ και 20 χρόνια. Όσο για αεροπλάνα, με τα F-16 είναι.2. Μεγαλο διαρκες εξοπλιστικο προγραμμα που περιλαμβαινει πυραυλους, φρεαγατες, αεροπλανα, μεχρι και μικρο αεροπλανοφορο.
Σιγά μην παράγει και διαστημόπλοια. Κατ' αρχάς δεν "παράγουν" τίποτα. Παίρνουν απ' έξω τα διάφορα μέρη, και τα συναρμολογούν στη Μογγολία, με δικής τους σχεδίασης σασί, που τόσο καλά σχεδιασμένο είναι, ωστε κόλλησε σε 5 πόντους λάσπη στον Έβρο (σε χωματόδρομο), επειδή είχαν βάλει κάπου 10 τόνους σε 4 ρόδες. Μογγόλοι, ηλίθιοι.3. Ισχυρη εγχωρια στρατιωτικη βιομηχανια που παραγει οχηματα πυραυλους, σκαφη, αεροσκαφη.
Α, τώρα σ' αρέσουν τα ρωσικά όπλα? Δεν είναι μπακατέλες?4. Ισχυρη αεραμυνα με S-400.Οι S-400 ΔΕΝ είναι ενεργοί ακόμα, και ούτε λειτουργούν σε συνδυασμό με τα υπάρχοντα όπλα αεράμυνας που έχουν οι μογγόλοι, δηλαδή κάτι ράπιερ της κακιάς ώρας. Επιπλέον από μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν πολλά, αφού πρέπει ν' αναπτυχθούν σε συνδυασμό ΚΑΙ με βραχέως βεληνεκούς όπλα, τα οποία δεν διαθέτουν. Αν τ' αναπτύξουν στα μικρασιατικά παράλια δε, θα τα χτυπήσουμε ακόμα και με όλμους.
Μεγάλες απώλειες θέλεις να πείς. Αυτοί που πολεμάνε είναι κάτι κατσαπλιάδες του FSA. Με λεφτά του Κατάρ.5. Mεγαλη πολεμικη εμπειρια απο μαχες με Κουρδους, σε Συρια, Ιρακ, Λιβυη.
Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ, μας λές οτι ο εθνικισμός ισχυροποιεί μια χώρα, την ίδια ώρα που αγωνίζεσαι εναντίον του εθνικισμού στην Ελλάδα. Αγωνίζεσαι, δηλαδή για ν' αποδυναμωθεί η Ελλάδα.Εθνικο οραμα: ισχυρη Τουρκια και αναβιωση του Οθωμανισμου.
Ισχύει αυτό που λέει ο Thor. Τους πίθηκους, και τους πιθηκομούτσουνους, στην Τουρκία τους μαζεύει η Τουρκική αστυνομία, και αρκετούς τους "κανονίζουν". Συνεπώς μας λές οτι έτσι πρέπει να κάνει το ελληνικό κράτος και με 'σενα. Εντοπισμός, και "επίσκεψη" από την κρατική ασφάλεια. Ε, λοιπόν, ΣΥΜΦΩΝΩ.
Να δούμε μετά αν θα μιλάς κατά της Ελλάδας. Κι εσύ και κάτι άλλοι.
Ασε τις σοφιστειες. Εχω πει οτι ο εθνικισμος ωφελει μεγαλους: Ρωσους, Κινεζους, στην περιοχη μας Τουρκους κλπ γιατι αυτοι επιλεγουνε τον εθνικισμο για επεκταση. Μικρες χωρες σαν την ελλαδα δεν κερδιζουνε τιποτε απο τον εθνικισμο αφου δεν ειναι σε θεση να κοντραρουνε τους αλλους εθνικιστες τους μεγαλους.
Για S-400 η απαντηση ειναι απλη: εδω συγκρινουμε Ελλαδα και Τουρκια. Οι S-400 δεν προσφερανε τιποτε στη Συρια γιατι το Ισραηλ ειχε αντιμετρα σε αυτους. εμεις εχουμε ; Οχι αρας εμας οι s-400 θα μας φυστικωσουνε κανονικα. Αν ειμασταν ξυπνοι θα δουευαμε με το Ισραηλ για να αποκτησουμε ηλετρνονικο εξπίσμο να τους τζαμαρουμε. Αλκα οπως ειπα εμεις ψωλαρμενιζουμε.
Τελος: η Τυρκια παντοτε συγκρινεται σχεση με εμας..Αν δεν εχεις θεωρεις σημαντικο οτι οτι πχ παραγει drones και πυραυλους επειδη ταχα καποια κομματια ειναι εισαγωμενα το μονο που κανεις ειναι να κοροιδευεις τον εαυτο σου. Οι Τλυρκο ιεχουνε πολλαπλα ωφελη απο την συναρμολοιση και εστω μερικη εγχωρια παραγωγη γιατι ριχνουνε το κοστος παραγωγης. Στελνουνε στη Λιββυη και Συρια Μπαιρακταρ drones pου τα κατασκευαζουνε φθηνα ενω εμεις εχουμε ελαχιστα Αμερικανικα και αυτα για επιδειξη..Ποιος κερδιζει απο αυτο; Ο Τουρκος. Επισης ο Τουρκος κατασκευαζει πυρομαχικα κατι τεραστια σημασιας για το κοστος ενος πολεμου.
Γιάυτο και μπορει να διεξαγει πολεμους σε πολλα μετωπα χωρις ιδαιτερο κοστος για την οικονομια της. Στην Λιβυη κερδιζουνε με μερικα drones παλια τανκς και πυραυλους και λιγους ξενους μισθοφορους.
Δηλαδή εμείς οφείλουμε να δίνουμε κώλο στον τουρκικό εθνικισμό. Κάνεις λάθος που συνδέεις τον εθνικισμό με την "επέκταση". Όταν πήγαμε ν' απελευθερώσουμε τις υπό κατοχή περιοχές της Ανατολίας, το '22, υπήρξε η άνοδος του τουρκικού εθνικισμού, ο οποίος ΔΕΝ στόχευε τότε στην επέκταση, αλλά στη διάσωση των κεκτημένων. Ομοίως και όταν ο Χίτλερ επιτέθηκε στη Σοβιετία, ο σοβιετικός "εθνικισμός" αν υπάρχει τέτοιο πράγμα στόχευε στη διάσωση των κεκτημένων. Επομένως μια χαρά χρησιμεύει ο εθνικισμός όταν αντιμετωπίζεις επίθεση. Δηλαδή αντί εθνικισμού σε τέτοιες περιπτώσεις τί προτείνεις? Δοσικωλισμό?Ασε τις σοφιστειες. Εχω πει οτι ο εθνικισμος ωφελει μεγαλους: Ρωσους, Κινεζους, στην περιοχη μας Τουρκους κλπ γιατι αυτοι επιλεγουνε τον εθνικισμο για επεκταση. Μικρες χωρες σαν την ελλαδα δεν κερδιζουνε τιποτε απο τον εθνικισμο αφου δεν ειναι σε θεση να κοντραρουνε τους αλλους εθνικιστες τους μεγαλους.
Δεν χρησιμοποιήθηκαν S-400 στη Συρία, και ούτε μπορεί στην παρούσα φάση η Τουρκία να χρησιμοποιήσει S-400. Βασικά δεν έχεις ιδέα τί ακριβώς κάνει ένας Α/Α πύραυλος, ούτε καν ξέρεις πώς χρησιμοποιείται. Το S-400 είναι ένας φορέας που βάλλει 4 διαφορετικούς πυραύλους, βραχέως βεληνεκούς, μέσου μεγάλου και εξαιρετικά μεγάλου. Στις τρείς πρώτες περιπτώσεις, δε μας κάνει τίποτα. στην τέταρτη, όταν σου λένε βεληνεκές 150 km (πχ) αυτό σημαίνει ΤΑ ΜΙΣΑ στην πράξη, γιατί για να χτυπήσεις κάτι απ' τα 150 km πρέπει να έχει μέγεθος τουπόλεβ, και να μην εκτελεί ΚΑΝΕΝΑΝ ελιγμο διαφυγής. Οι Α/Α πύραυλοι μπορούν υπό προϋποθέσεις να βληθούν από άλλους Α/Α πυραύλους (εν πτήσει) μπορούν να χτυπηθούν οι φορείς τους (αν κάνουν τη βλακεία και τους βάλουν στις ανατολικές ακτές) μπορούν να βληθούν οι φορείς με όπλα βαθέως πλήγματος (scalp EG και άλλα), μπορούν να κορεσθούν με στόχους (φτηνά υπερελαφρά και ελαφρά ντρόουνς απ' τα οποία έχουμε) κλπ.Οι S-400 δεν προσφερανε τιποτε στη Συρια γιατι το Ισραηλ ειχε αντιμετρα σε αυτους.
Όταν θέλεις να μιλήσεις για κάτι, να κάθεσαι να διαβάζεις πριν.
Οχι τάχα, ΕΙΝΑΙ εισαγώμενα. Και βασικά κομμάτια, όπως η μηχανή. Ακόμα και το "εθνικό άρμα" τους (που είναι τώρα στα σχέδια), παρακαλάνε τη Γερμανία να τους δώσει μηχανές ντίζελ.ταχα καποια κομματια ειναι εισαγωμενα το μονο που κανεις ειναι να κοροιδευεις τον εαυτο σου.
Ομοίως και το "τουρκικό" επιθετικό ελικόπτερο ΑΤΑΚ (δηλαδή το Μανγκούστα της Αγκούστα), φέρει μηχανή απ' τη Rolls Royce. Πάρε στοιχεία και για τα δυο, και από μη ελληνική πηγή, βέβαια:
https://www.defenseworld.net/news/26142 ... uFGDKZS-UkTurkey’s major indigenous defence programs such as the Altay tank and the ATAK combat helicopter could face significant delays over denial of engine technology by European firms.
Αφού είναι Τούρκοι ρε. Είναι ηλίθιοι και σκατόψυχοι. Ορκ είναι. πώς να φτιάξουν μηχανή τα Όρκ?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
διπλωματικα δεν εχεις περιθωρια ... πας για τετελεσμενα δεν ειναι θεμα δυναμεων η ορεξης για πολεμο ... η Τουρκια σε ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ να αντιδρασεις οποτε αυτο και θα κανεις ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Τι διαβάζουμε σε αυτό το πχώρουμ....Kauldron έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:46 Αφού είναι Τούρκοι ρε. Είναι ηλίθιοι και σκατόψυχοι. Ορκ είναι. πώς να φτιάξουν μηχανή τα Όρκ?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 795 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 0 Απαντήσεις