Προφανώς, γιατί περίμενες κάτι άλλο; για διαχειριστές δημοσίου χρήματος μιλαμεstella έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:05Κι εγώ δυστυχώς. Οπότε συμφωνούμε ότι οι υπεύθυνοι θα προσπαθήσουν να το κάνουν αβαβά και κανείς δε θα φερθεί, με την παραδοχή της αστοχίας του και την παραίτησή του από θέση ευθύνης.Δημοκράτης έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:03Επίσης ξέρω πως δουλεύει το ελληνικό σημοσιοstella έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:00
Όχι, η καθαρίστρια λάδωσε τον γραφιά του υπογείου με δυο ταψιά μουσακά για να χώσει την μπλογκάρα του Μένιου. Ακόμη κι έτσι όμως, ξέρεις ποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη; Βασικά, ξέρεις τι λένε για τις υπογραφές, σωστά;;;![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Πέτσας έδωσε διαφήμιση σε blog του Μένιου Φουρθιώτη που δημιουργήθηκε γι΄αυτό τον σκοπό
-
Δημοκράτης
Re: Ο Πέτσας έδωσε διαφήμιση σε blog του Μένιου Φουρθιώτη που δημιουργήθηκε γι΄αυτό τον σκοπό
-
άγνωστος γνωστός
Re: Ο Πέτσας έδωσε διαφήμιση σε blog του Μένιου Φουρθιώτη που δημιουργήθηκε γι΄αυτό τον σκοπό
Οχι δεν ζητησα κατι τετοιο. Για σενα το λεω που καταρρεεις.Δημοκράτης έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:14Γιατί έτσι γουστάρω λογαριασμό θα σε δώσω ρε ζαιε;άγνωστος γνωστός έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:05Και στην κορφη κανελα. Γιατι δεν πας για υπνο; Αφου δεν μπορεις αλλο.Δημοκράτης έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:04
Στον πολακη να το πεις και σε όλο το δικαστικό σύστημα της εσσδ
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δηλαδη μπορει ο Φουρθιωτης να εχει παρει πχ 50.000€ μπορει να εχει παρει και 150€
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Διαχειριστές δημοσίου χρήματος ξεφτίλες ΝΔ. Ρε συ, μπράβο, δεν σου τό'χα!!!Δημοκράτης έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:15Προφανώς, γιατί περίμενες κάτι άλλο; για διαχειριστές δημοσίου χρήματος μιλαμεstella έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:05Κι εγώ δυστυχώς. Οπότε συμφωνούμε ότι οι υπεύθυνοι θα προσπαθήσουν να το κάνουν αβαβά και κανείς δε θα φερθεί, με την παραδοχή της αστοχίας του και την παραίτησή του από θέση ευθύνης.![]()
τεν τεν έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:04Δεν θέλει φαντασία ρε. Θέλανε να δώσουν τα χρήματα σ1 αυτόν τον μενιο και βρήκαν νόμιμη δίοδο την διαφήμιση. Το μόνο που εμένε ήταν το μέσο και τσουπ ο Θεός κάνει μπλογκstella έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:00Όχι, η καθαρίστρια λάδωσε τον γραφιά του υπογείου με δυο ταψιά μουσακά για να χώσει την μπλογκάρα του Μένιου. Ακόμη κι έτσι όμως, ξέρεις ποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη; Βασικά, ξέρεις τι λένε για τις υπογραφές, σωστά;;;Δημοκράτης έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:57
Ε ναι προφανώς, ο υπουργός έκατσε και έφτιαξε μια λίστα με τα μπλογκς που θα πάρουν λεφτά και είπε να βάλει και του φουρθιωτη μέσα καθώς περίμενε ότι δεν θα τον πάρει πρέφα κάνεις. Λογικό μου ακουγεται![]()
και αρπάζει το παραδάκι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Δημοκράτης
Ναι είδαμε και τους ζαιουςstella έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:16Διαχειριστές δημοσίου χρήματος ξεφτίλες ΝΔ. Ρε συ, μπράβο, δεν σου τό'χα!!!Δημοκράτης έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:15Προφανώς, γιατί περίμενες κάτι άλλο; για διαχειριστές δημοσίου χρήματος μιλαμεstella έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:05
Κι εγώ δυστυχώς. Οπότε συμφωνούμε ότι οι υπεύθυνοι θα προσπαθήσουν να το κάνουν αβαβά και κανείς δε θα φερθεί, με την παραδοχή της αστοχίας του και την παραίτησή του από θέση ευθύνης.![]()
Χορτάσαμε καλό διαχείριση
Έτερον εκάτερον, τώρα τρώνε οι #ΝΔ ξεφτίλεςΔημοκράτης έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:26Ναι είδαμε και τους ζαιουςstella έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:16Διαχειριστές δημοσίου χρήματος ξεφτίλες ΝΔ. Ρε συ, μπράβο, δεν σου τό'χα!!!Δημοκράτης έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:15
Προφανώς, γιατί περίμενες κάτι άλλο; για διαχειριστές δημοσίου χρήματος μιλαμε
Χορτάσαμε καλό διαχείριση![]()
-
Δημοκράτης
Η ΝΔ κυβερνάει έναν χρόνο και τα μεγάλα σκάνδαλα είναι το ότι ο φορθιωτης κατάφερε να φάει χρήμα από το μένουμε σπίτι κι ότι ο Γεωργιάδης έβαλε σε κάποια θέση έναν απτυχιοτο. Ούτε που θυμάμαι πότε ξανά είχαμε χρόνια που αυτά ήταν τα μεγάλα σκάνδαλα στη χωρα
Αν θες να είσαι δίκαιος, ούτε τέτοια συντριπτική πλειοψηφία φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ είχαμε ώστε να βγουν τα σκάνδαλα στην επιφάνεια.Δημοκράτης έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:30 Η ΝΔ κυβερνάει έναν χρόνο και τα μεγάλα σκάνδαλα είναι το ότι ο φορθιωτης κατάφερε να φάει χρήμα από το μένουμε σπίτι κι ότι ο Γεωργιάδης έβαλε σε κάποια θέση έναν απτυχιοτο. Ούτε που θυμάμαι πότε ξανά είχαμε χρόνια που αυτά ήταν τα μεγάλα σκάνδαλα στη χωρα
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- NewModelArmy
Τα σκανδαλα του Συριζα ηταν ο Σταθακης οδηγος στο σκαφος στην ΑιγιναΔημοκράτης έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:30 Η ΝΔ κυβερνάει έναν χρόνο και τα μεγάλα σκάνδαλα είναι το ότι ο φορθιωτης κατάφερε να φάει χρήμα από το μένουμε σπίτι κι ότι ο Γεωργιάδης έβαλε σε κάποια θέση έναν απτυχιοτο. Ούτε που θυμάμαι πότε ξανά είχαμε χρόνια που αυτά ήταν τα μεγάλα σκάνδαλα στη χωρα
-
Δημοκράτης
Καλογρίτσας, καρανικας, νοτοπουλου, η άλλη η χοντρή φίλη του Αλέξη που έγινε επίσης υπουργός, το πως πέρασαν οι ορεσπες με τα δάνεια στην κουντουρα, τις μίζες για τους πρόσφυγες σε φαΐ και στέγαση, το ότι κατασκεύασαν την νοβαρτης να πω κι άλλα;NewModelArmy έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:34Τα σκανδαλα του Συριζα ηταν ο Σταθακης οδηγος στο σκαφος στην ΑιγιναΔημοκράτης έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:30 Η ΝΔ κυβερνάει έναν χρόνο και τα μεγάλα σκάνδαλα είναι το ότι ο φορθιωτης κατάφερε να φάει χρήμα από το μένουμε σπίτι κι ότι ο Γεωργιάδης έβαλε σε κάποια θέση έναν απτυχιοτο. Ούτε που θυμάμαι πότε ξανά είχαμε χρόνια που αυτά ήταν τα μεγάλα σκάνδαλα στη χωρα
-
Δημοκράτης
Έχω εμπιστοσύνη στα τσακάλια της αυγής και του ντοκουμεντο ότι κάνουν καλή δουλειά και τα έχουν ξεσκεπάζει ολαvatraxos έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:33Αν θες να είσαι δίκαιος, ούτε τέτοια συντριπτική πλειοψηφία φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ είχαμε ώστε να βγουν τα σκάνδαλα στην επιφάνεια.Δημοκράτης έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:30 Η ΝΔ κυβερνάει έναν χρόνο και τα μεγάλα σκάνδαλα είναι το ότι ο φορθιωτης κατάφερε να φάει χρήμα από το μένουμε σπίτι κι ότι ο Γεωργιάδης έβαλε σε κάποια θέση έναν απτυχιοτο. Ούτε που θυμάμαι πότε ξανά είχαμε χρόνια που αυτά ήταν τα μεγάλα σκάνδαλα στη χωρα
Εγώ πάλι δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στις γαλάζιες ακρίδες.Δημοκράτης έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:39Έχω εμπιστοσύνη στα τσακάλια της αυγής και του ντοκουμεντο ότι κάνουν καλή δουλειά και τα έχουν ξεσκεπάζει ολαvatraxos έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:33Αν θες να είσαι δίκαιος, ούτε τέτοια συντριπτική πλειοψηφία φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ είχαμε ώστε να βγουν τα σκάνδαλα στην επιφάνεια.Δημοκράτης έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:30 Η ΝΔ κυβερνάει έναν χρόνο και τα μεγάλα σκάνδαλα είναι το ότι ο φορθιωτης κατάφερε να φάει χρήμα από το μένουμε σπίτι κι ότι ο Γεωργιάδης έβαλε σε κάποια θέση έναν απτυχιοτο. Ούτε που θυμάμαι πότε ξανά είχαμε χρόνια που αυτά ήταν τα μεγάλα σκάνδαλα στη χωρα
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Μπρος στην πρωην συνιστωσα σας ειναι σιγουρα καλυτεροι .vatraxos έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:42Εγώ πάλι δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στις γαλάζιες ακρίδες.Δημοκράτης έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:39Έχω εμπιστοσύνη στα τσακάλια της αυγής και του ντοκουμεντο ότι κάνουν καλή δουλειά και τα έχουν ξεσκεπάζει ολαvatraxos έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:33
Αν θες να είσαι δίκαιος, ούτε τέτοια συντριπτική πλειοψηφία φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ είχαμε ώστε να βγουν τα σκάνδαλα στην επιφάνεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση