!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Μπήκα να δω καμία φώτο να γελάσω... :roll:

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Cecily Anne έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:14
Namrail έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:13
Cecily Anne έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:04

Το ότι είμαστε ξέρω'γω επαγγελματίες και αυτός είναι γιος πελάτη και ξέρω'γω θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, διότι μπορεί να είναι αυτός μπαμπουίνος, αλλά ο μπαμπας του μπορεί να μου φέρνει δουλειές; Δεν είναι έτσι εύκολα αυτά. Θέλει προσεκτικό χειρισμό το κάθε ζωντοβολο.
Όταν κάποιος συμπεριφέρεται σαν μπαμπουίνος, του συμπεριφερεσαι ανάλογα.

Αν ο "μπαμπάς που φέρνει δουλειές" δυσαρεστηθεί, του εξηγείς τη φάση, ότι έχει γιο μαλάκα, και αν δεν την καταλάβει, δικό του πρόβλημα.
:fp: Να το κλείσομε, να πάμε για καμιά βουτιά, αν είναι έτσι. ΠΑΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ;
Καλά οκ. Οπότε τέτοιου είδους περιπλοκές , σύμφωνα με τη δική σου αντίληψη, προκύπτουν τόσο συχνά, ώστε είτε θα κλείσεις το μαγαζί είτε θα αναγκαστείς να φερθείς με το γάντι σε κάθε μπαμπουίνο γιατί "ο πατέρας του φέρνει δουλειές".

Και η δική μου έδρα ξέρεις, είναι μια μικρή πόλη. Πολύ μικρή, την οποία έχω αναφέρει.

Και στο γραφείο έχουμε δύο πολύ εμφανίσιμες μηχανικούς. Ποτέ δεν μου ανέφεραν τέτοιες περιπλοκες (και λέμε μεταξύ μας τα πάντα).

Αλλά άσε το δικό μου γραφείο, γιατί είναι εξαιρςση. Ειδική μεταχείριση σε μπαμπουίνους, επειδή υπήρχαν ευρύτερες συνεργασίες που δεν έπρεπε να χαλάσουν δεν έχω ματακούσει στη μικρή αυτή πόλη.

Άλλο να αρνηθεί μια κοπέλα σε κάποιον ευγενικά και άλλο να φέρεται με το γάντι σε ψυχασθενείς γιατί ο μπαμπάς φέρνει δουλειές.

Υπάρχει και κάποιο όρι, νομίζω.
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Cecily Anne έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:22
- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:09
Cecily Anne έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:07

Ναι, είναι επικίνδυνο να τον εκνευρίσεις. Μόνη σου γράφεις ότι οι άλλες τον μπλόκαραν απλώς κι αυτός ξέφευγε και σχολίαζε, για να τις ξεφτιλίσει, για κάτι τόσο τελευταίο. Πού και να του ανάψεις καμιά ξεγυρισμένη προσβλητική χυλόπιτα, τι θα κάνει; Είναι απρόβλεπτοι αυτοί ρε. Θένε προσεκτικό χειρισμό.
Ναι ρε γι' αυτό λέω πως αν ήμουν ακόμα στη δουλειά δεν θα το έκανα. Όμως ο Άγις λέει πως είναι επικίνδυνο αυτό και ρωτάω, δεν είναι επικίνδυνη η απειλή με αστυνομία που πρότεινε ο ίδιος; Έτσι δεν εκνευρίζεται χειρότερα ή νομίζεις πως με το που ακούσει αστυνομία θα φοβηθεί;
Φίλε, άνθρωπο που του λες για αστυνομία και συνεχίζει αγνοώντας την προειδοποίηση, είναι να τον φοβάσαι. Ζητάς γνώμη δικηγόρου, αστυνομίας, κρατάς συνομιλίες κλπ.

Δεν μου εχει τύχει, αλλά τουλ. εγώ θα έπαιρνα γνώμη δικηγόρου, έστω φίλου δικηγόρου, πάνω σε ένα καφέ, αν όχι επίσημα.
Ok, άρα η απειλή δεν είναι τόσο ακραία όσο την είχα στο μυαλό μου.
Custom_F έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:29 Μπήκα να δω καμία φώτο να γελάσω... :roll:
Εγώ φταίω γι' αυτό. :oops:
Βάλε εσύ να συνεχίσει κανονικά το θέμα να μην νιώθω άσχημα. :oops:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:24
Ερμής έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:11 Κασπερ γιατί ασχολείσαι;
1ον γιατί μου έσπασε τα νεύρα και 2ον επειδή ο Άγις συμπέρανε πως τον γουστάρω με τον τρόπο που το χειρίστηκα. Γι' αυτό του έστειλα την συνομιλία και γι' αυτό ζήτησα και την συμβουλή του.

Εντάξει τελείωσε το θέμα. Με το μπλοκ θα ησυχάσω. :)
Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:11
- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:05

Ρε συ Άγι. Είναι επικίνδυνο ΑΥΤΟ και δεν είναι η απειλή με αστυνομία; Εκτός κι' αν δεν το εννοούσες και το πήρα εγώ στα σοβαρά.

Πάντως εγώ στα σοβαρά σε ρώτησα για συμβουλή, δεν τρόλλαρα.
δεν χωρανε πλακες σε τετοια θεματα
αν σε ενοχλει κ δεν σταματα δεν απειλεις - ενημερωνεις πως δεν θες επαφες - ζητας να γινει σεβαστο αλλιως θα υποχρεωθεις να απευθυνθεις στις αρχες
το οχι ειναι οχι δλδ δεν ειναι ισως - θα δουμε και χαχαχουχα - παιχνιδακια
αν παλι σ αρεσει ετσι δικη σου η ζωη δεν μας πεφτει λογος
Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:44 απλο του λες - ευγενικα παντα - πως δεν θες - μνμτα - προσπαθεια επαφης με οποιονδηποτε τροπο αλλιως θα ενημερωσεις τις αρχες για παρενοχληση
δεν το εχεις κανει ...
Με το "δεν το έχεις κάνει" θεώρησα πως από εκείνη την στιγμή έπρεπε να ενημερώσω τις αρχές. Που σου είπα πως το βρήκα ακραίο. Εδώ αν πει κάποια για σοβαρότερα θέματα πως κατήγγειλε κάποιον για παρενόχληση, την κράζετε ότι είναι υπερβολική κτλ, και με συμβουλεύεις να το κάνω εγώ; Εκτός κι' αν δεν το εννοείς και το λες απλά για να "φοβηθεί" ο τύπος και να με αφήσει ήσυχη χωρίς να προχωρήσω στην πράξη. Τεσπα εννοείται πως δεν μ' αρέσουν τα παιχνιδάκια και γι' αυτό το συζητάω και προχώρησα στο μπλοκ.

Το εξαντλήσαμε, φτάνει :lol:
δεν με ενδιαφερει ποιοι γραφουν για υπερβολικες αντιδρασεις κ εννοω αυτο ακριβως που εγραψα - εξηγεις πως δν θες επαφες - να γινει σεβαστο η θα ενημερωσεις τις αρχες .
ρωτησε νομικο με την πρωτη ευκαιρια γιατι πρεπει να το κανεις σε περιπτωσεις ακολουθων που ενοχλουν συστηματικα κ να εχεις αποδειξεις
παντως παιχνιδακια κ μνματα αν δεν θελεις επαφες - η ξεφτιλισματα τυπου ναμρειλ δεν θα σε βοηθησουν
αν παλι σ αρεσει ετσι οπως το χειριζεσαι δικο σου θεμα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Namrail έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:32
Καλά οκ. Οπότε τέτοιου είδους περιπλοκές , σύμφωνα με τη δική σου αντίληψη, προκύπτουν τόσο συχνά, ώστε είτε θα κλείσεις το μαγαζί είτε θα αναγκαστείς να φερθείς με το γάντι σε κάθε μπαμπουίνο γιατί "ο πατέρας του φέρνει δουλειές".

Και η δική μου έδρα ξέρεις, είναι μια μικρή πόλη. Πολύ μικρή, την οποία έχω αναφέρει.

Και στο γραφείο έχουμε δύο πολύ εμφανίσιμες μηχανικούς. Ποτέ δεν μου ανέφεραν τέτοιες περιπλοκες (και λέμε μεταξύ μας τα πάντα).

Αλλά άσε το δικό μου γραφείο, γιατί είναι εξαιρςση. Ειδική μεταχείριση σε μπαμπουίνους, επειδή υπήρχαν ευρύτερες συνεργασίες που δεν έπρεπε να χαλάσουν δεν έχω ματακούσει στη μικρή αυτή πόλη.

Άλλο να αρνηθεί μια κοπέλα σε κάποιον ευγενικά και άλλο να φέρεται με το γάντι σε ψυχασθενείς γιατί ο μπαμπάς φέρνει δουλειές.

Υπάρχει και κάποιο όρι, νομίζω.
Το μπανάρισμα είναι το "αρνούμαι ευγενικά"; Εγώ που δεν ασχολήθηκα να απαντήσω ποτέ νομίζω ήμανε πιο ευγενική πάντως. Σε γενικές γραμμές, εγώ, για να διώξω πελάτη, θα πρέπει να είμαι 100% σίγουρη ότι έχει κάνει μαλακία. Ο παραπάνω μπετόστοκος που περιγράφω είναι από αυτούς που ΔΕΝ μπλέκεις, διότι μόνο κακό θα συμβεί. Ούτε μπαν, ούτε τίποτα.

Φίλη μου σε άλλο γραφείο λάμβανε λουλούδια από γνωστό τύπο κάθε τρεις και λίγο για ΠΟΛΥ καιρό, σε σημείο να έχει καταντήσει κρίπι. Ο τύπος άφηνε στο γραφείο τους δουλειές πολλών μηδενικών. Είναι δυνατόν να τον τραμπουκίσει; Πέραν της πλάκας, αυτά που λες ΔΕ γίνονται.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:33
Δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος να νοιώθεις εσύ άσχημα επειδή είναι μαλάκας κάποιος άλλος. :)

Απλώς σταμάτα να ξοδεύεις την ενέργεια και την καλή σου πρόθεση, διαθέτοντας χώρο και χρόνο σε τοξικά άτομα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Casper -

Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:36 δεν με ενδιαφερει ποιοι γραφουν για υπερβολικες αντιδρασεις κ εννοω αυτο ακριβως που εγραψα - εξηγεις πως δν θες επαφες - να γινει σεβαστο η θα ενημερωσεις τις αρχες .
ρωτησε νομικο με την πρωτη ευκαιρια γιατι πρεπει να το κανεις σε περιπτωσεις ακολουθων που ενοχλουν συστηματικα κ να εχεις αποδειξεις
παντως παιχνιδακια κ μνματα αν δεν θελεις επαφες - η ξεφτιλισματα τυπου ναμρειλ δεν θα σε βοηθησουν
αν παλι σ αρεσει ετσι οπως το χειριζεσαι δικο σου θεμα
Δεν μ' αρέσει, απλά εξήγησα πώς το βλέπω και γιατί λειτουργώ έτσι, εφόσον με ρώτησες. Δεν είπα πως είμαι σωστή.

Τελοσπάντων. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση/συμβουλή. :) :wave:
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:40
- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:33
Δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος να νοιώθεις εσύ άσχημα επειδή είναι μαλάκας κάποιος άλλος. :)

Απλώς σταμάτα να ξοδεύεις την ενέργεια και την καλή σου πρόθεση, διαθέτοντας χώρο και χρόνο σε τοξικά άτομα.
:g030:
Αυτό θα κάνω. Σας ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Ετσι φαντάζομαι τον τυπικο, μέσο, συριζαίο χρήστη

Εικόνα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

Κουμουνδούρου: Η Φάρμα των Ζαίων
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:33.
Καλέ ούτε καν. Απλά είπα. Ο, τι θες να λες!
Εγώ δεν έχω φαντασία δυστυχώς, αλλά πολλά απαυτα που βάζουν, τα βρίσκω πολύ έξυπνα κ εύστοχα!

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Τι λέτε; Τι έπαιξε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Casper -

Custom_F έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:53
Εγώ δεν έχω φαντασία δυστυχώς, αλλά πολλά απαυτα που βάζουν, τα βρίσκω πολύ έξυπνα κ εύστοχα!
Ισχύει, ειδικά το κουλούρι :lol:
Άβαταρ μέλους
Custom_F

- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:08
Custom_F έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:53

Ισχύει, ειδικά το κουλούρι :lol:
Τι να λέμε τώρα! Χαλαρά τα καλύτερα ταιριασματα! :smt023 :romance-hearteyes:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 21:13 Yochanan πες εσύ τι πρέπει να πω. Κυρίως ΠΩΣ να το πω.
να μην πεις. θα γραψει 5-6, θα βαρεθει, και τελος. οτι και να πεις, θα ειναι αφορμη να συνεχισει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 21:39Στον Άγι είχα στείλει 8 φωτογραφίες.
Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”