Με τι πρόγραμμα έκανες την μετάφραση στα ελληνικά;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
- rums to let
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Με τι πρόγραμμα έκανες την μετάφραση στα ελληνικά;
Custom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:59 Όταν έχεις το όπλο μες τα πόδια σου, ενδεχομένως κάποια περίεργη στιγμη να στη δώσει κ να το χρησιμοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη
-
- Casper -
Τι σημαίνει αυτό;Cecily Anne έγραψε: 10 Ιουν 2020, 21:30 Κάσπερ, χωρίς να διαβάσω αναλυτικά τα μηνύματα, you are in the blues (or pinks).
Είμαι όντως. Ποτέ δεν το έκρυψαNamrail έγραψε: 10 Ιουν 2020, 21:31Ο τύπος μοιάζει για κλασικός αξιολυπητος καγκουρας.- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:37 Άγι παίζει να σου έστειλα e-mail καταλάθος
Δες τι του είπα και πες. Οι φίλες είπαν πως ήμουν απότομη πάντως. Εγώ θεωρώ πως όντως ήμουν απότομη, αλλά "απότομη ευγενική" και του το ξεκαθάρισα. Δεν ξέρω τώρα πώς το εννοείς εσύ το ξεκαθάρισμα της κατάστασης.
Εσύ από την άλλη μοιάζεις για αμαθη με βάση όσα του γράφεις.
Σενέκας έγραψε: 10 Ιουν 2020, 21:26sorry, αλλά δεν μπορώ να αντέξω ότι γράφεις με προφορά. Οφείλω να καλέσω τον elchav- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:48Για πες...Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:44 απλο του λες - ευγενικα παντα - πως δεν θες - μνμτα - προσπαθεια επαφης με οποιονδηποτε τροπο αλλιως θα ενημερωσεις τις αρχες για παρενοχληση
δεν το εχεις κανει ...
διεγραψε το μειλ αν γινεται -δεν το ανοιξα - στειλε πμ αν νομιζεις πως εχει κατι να προσφερει![]()

Είχα να δω τέτοιους διαλόγους από τη σελίδα της σχολής στην Αγγλία.
Το ίδιο gag reflex
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Cecily Anne
Άμα καμιά φίλη μου αρχίζει και μου λέει μαλακίες για κάνα αγόρι, ότι δήθεν την κυνηγά κλπ κλπ. αλλά παράλληλα εκφράζει και παράπονα για την πάρτη του, παίρνω το κινητό και σκρολάρω τη συνομιλία.
Όταν οι οθόνη είναι κατά κύριο λόγο μπλε (ή ρόζ) στην περίπτωσή μας, σημαίνει ότι μιλάει ο ένας μόνος του και ο άλλος τον γράφει.
Τουτέστιν σε αυτές τις περιπτώσεις, you are in the blues και δεν ξανασχολείσαι.
(ταχύρυθμα εντατικά στα γκομενικά ειναι αυτά, άκου την παλιά).
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Παιχτουρας
σιγουρα θα ανακαλυψει το πχορουμ κ θα γινει μελος
σιγουρα θα ανακαλυψει το πχορουμ κ θα γινει μελος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μπορείς στο επόμενο σου ποστ σε μένα πχ να γράψεις με προφορά δηλαδή; το κάνεις κατά βούληση;- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 21:05Κάποιες φορές μιλάω έτσι και από κοντά και ώρες ώρες λέω wtf?sys3x έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:55Καλά ρε, εν περδεύεσαι με τας αλλαγές στην προφοράν όταν γράφκεις;- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:52
Ψεύτικο είναι το e-mail. Δεν έχω θέμα. Και δεν το βρίσκω καν, δεν διαγράφεται. Τεσπα η ουσία είναι οι 3 εικόνες και φυσικά το "δεν θέλω σχέση και καλύτερα να μην ξαναβρεθούμε" ήταν προφορικό από κοντά και δεν μπορώ να το αποδείξω. Δεν ξέρω πόσο πιο καθαρά θα μπορούσα να το πω αυτό. Ε τώρα να αρχίσουμε τις απειλές με αστυνομίες το βρίσκω τραβηγμένο.
![]()
Δεν το κάνω επίτηδες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Casper -
Και οι άλλοι λένε πως δεν καταλαβαίνουν
Στον Άγι είχα στείλει 8 φωτογραφίες. Νομίζω στις πρώτες 2 ήταν αυτός και μίλαγε μόνος του. Κυρίως με καρδούλες και μαλακίες. Απλά ρίχνουν την ευθύνη στον άλλον ενώ του λες κάτι και δεν καταλαβαίνει. Ε τότε τι φταις εσύ; Βέβαια τότε με άκουσε και αραίωσε αλλά εγώ στη θέση του δεν θα είχα καν τα μούτρα να με αντικρύσω, όχι να μου ξαναστέλνω. Γενικά έχεις δίκαιο και ευχαριστώ. Εννοείται σε ακούω. :pCecily Anne έγραψε: 10 Ιουν 2020, 21:35Άμα καμιά φίλη μου αρχίζει και μου λέει μαλακίες για κάνα αγόρι, ότι δήθεν την κυνηγά κλπ κλπ. αλλά παράλληλα εκφράζει και παράπονα για την πάρτη του, παίρνω το κινητό και σκρολάρω τη συνομιλία.
Όταν οι οθόνη είναι κατά κύριο λόγο μπλε (ή ρόζ) στην περίπτωσή μας, σημαίνει ότι μιλάει ο ένας μόνος του και ο άλλος τον γράφει.
Τουτέστιν σε αυτές τις περιπτώσεις, you are in the blues, δηλαδή δεν ξανασχολείσαι.
- rums to let
Custom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:59 Όταν έχεις το όπλο μες τα πόδια σου, ενδεχομένως κάποια περίεργη στιγμη να στη δώσει κ να το χρησιμοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη
Σόρρυ μαν με πρόλαβαν.
.
.
-
- Casper -
Παιδιά κουράστηκα σήμερα με τις ειδοποιήσεις και το γράψιμο, δεν το έχω συνηθίσει, enough 
Σκληρός ριόλης.Cecily Anne έγραψε: 10 Ιουν 2020, 21:35Άμα καμιά φίλη μου αρχίζει και μου λέει μαλακίες για κάνα αγόρι, ότι δήθεν την κυνηγά κλπ κλπ. αλλά παράλληλα εκφράζει και παράπονα για την πάρτη του, παίρνω το κινητό και σκρολάρω τη συνομιλία.
Τουτέστιν σε αυτές τις περιπτώσεις, you are in the blues και δεν ξανασχολείσαι.
.
.
Να, αυτό πχ θα μπορούσες να το γράψεις με προφορά.- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 21:41 Παιδιά κουράστηκα σήμερα με τις ειδοποιήσεις και το γράψιμο, δεν το έχω συνηθίσει, enough![]()
.
.
-
- Casper -
Άλλο να ξέρω ότι ο απέναντι δεν καταλαβαίνει κυπριακά. Οι Κύπριοι καταλαβαίνουν και ελληνικά. Βασικά ελληνικά γράφουμε επίσημα, ελληνικά μαθαίνουμε στο σχολείο. Γι' αυτό λέω δεν το κάνω επίτηδες.sys3x έγραψε: 10 Ιουν 2020, 21:38Μπορείς στο επόμενο σου ποστ σε μένα πχ να γράψεις με προφορά δηλαδή; το κάνεις κατά βούληση;- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 21:05Κάποιες φορές μιλάω έτσι και από κοντά και ώρες ώρες λέω wtf?sys3x έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:55
Καλά ρε, εν περδεύεσαι με τας αλλαγές στην προφοράν όταν γράφκεις;
![]()
Δεν το κάνω επίτηδες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5383 Προβολές
-