Για πες...Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:44 απλο του λες - ευγενικα παντα - πως δεν θες - μνμτα - προσπαθεια επαφης με οποιονδηποτε τροπο αλλιως θα ενημερωσεις τις αρχες για παρενοχληση
δεν το εχεις κανει ...
διεγραψε το μειλ αν γινεται -δεν το ανοιξα - στειλε πμ αν νομιζεις πως εχει κατι να προσφερει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
-
- Casper -
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Εκεί στο τέλος που του είπες Καληνύχτα, τύπισσα, πρέπει να το κατάλαβε σίγουρα!- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:48Για πες...Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:44 απλο του λες - ευγενικα παντα - πως δεν θες - μνμτα - προσπαθεια επαφης με οποιονδηποτε τροπο αλλιως θα ενημερωσεις τις αρχες για παρενοχληση
δεν το εχεις κανει ...
διεγραψε το μειλ αν γινεται -δεν το ανοιξα - στειλε πμ αν νομιζεις πως εχει κατι να προσφερει
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Casper -
Ψεύτικο είναι το e-mail. Δεν έχω θέμα. Και δεν το βρίσκω καν, δεν διαγράφεται. Τεσπα η ουσία είναι οι 3 εικόνες και φυσικά το "δεν θέλω σχέση και καλύτερα να μην ξαναβρεθούμε" ήταν προφορικό από κοντά και δεν μπορώ να το αποδείξω. Δεν ξέρω πόσο πιο καθαρά θα μπορούσα να το πω αυτό. Ε τώρα να αρχίσουμε τις απειλές με αστυνομίες το βρίσκω τραβηγμένο.
-
- Casper -
Feindflug έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:51Εκεί στο τέλος που του είπες Καληνύχτα, τύπισσα, πρέπει να το κατάλαβε σίγουρα!- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:48Για πες...Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:44 απλο του λες - ευγενικα παντα - πως δεν θες - μνμτα - προσπαθεια επαφης με οποιονδηποτε τροπο αλλιως θα ενημερωσεις τις αρχες για παρενοχληση
δεν το εχεις κανει ...
Μετά αραίωσε πάντως.
οσο καταφερα να μεταφρασω- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:48Για πες...Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:44 απλο του λες - ευγενικα παντα - πως δεν θες - μνμτα - προσπαθεια επαφης με οποιονδηποτε τροπο αλλιως θα ενημερωσεις τις αρχες για παρενοχληση
δεν το εχεις κανει ...
το γιατι το κανεις ειναι πολυπλοκο βεβαια δεν εχει μονο μια αιτια η στοχο αλλα καλυτερα να το εξηγησεις εσυ - οπως νομιζεις παντα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 10 Ιουν 2020, 20:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Καλά ρε, εν περδεύεσαι με τας αλλαγές στην προφοράν όταν γράφκεις;- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:52Ψεύτικο είναι το e-mail. Δεν έχω θέμα. Και δεν το βρίσκω καν, δεν διαγράφεται. Τεσπα η ουσία είναι οι 3 εικόνες και φυσικά το "δεν θέλω σχέση και καλύτερα να μην ξαναβρεθούμε" ήταν προφορικό από κοντά και δεν μπορώ να το αποδείξω. Δεν ξέρω πόσο πιο καθαρά θα μπορούσα να το πω αυτό. Ε τώρα να αρχίσουμε τις απειλές με αστυνομίες το βρίσκω τραβηγμένο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μάλλον μπήκε στην φόρτιση για να επιστρέψει δημήτριος, δικιά μου!- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:53Feindflug έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:51Εκεί στο τέλος που του είπες Καληνύχτα, τύπισσα, πρέπει να το κατάλαβε σίγουρα!![]()
Μετά αραίωσε πάντως.
Dein Herz, meine Gier
-
- Casper -
Εντάξει λίγες λέξεις ήταν διαφορετικές, αλλιώς η ίδια θα έκανα μετάφραση. Θεωρώ πως βγαίνει μια χαρά άκρη :pΑγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:55οσο καταφερα να μεταφρασω- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:48Για πες...Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:44 απλο του λες - ευγενικα παντα - πως δεν θες - μνμτα - προσπαθεια επαφης με οποιονδηποτε τροπο αλλιως θα ενημερωσεις τις αρχες για παρενοχληση
δεν το εχεις κανει ...
διεγραψε το μειλ αν γινεται -δεν το ανοιξα - στειλε πμ αν νομιζεις πως εχει κατι να προσφερειδινεις εδαφος στον παιχτη - το συζητας κ με τις φιλες που σου κανουν κ μαυηματα μην εισαι αποτομη - κλασσικη περιπτωση δλδ τραβα με κ ας κανω πως τσιναω
το γιατι το κανεις ειναι πολυπλοκο βεβαια δεν εχει μονο μια αιτια η στοχο αλλα καλυτερα να το εξηγησεις εσυ - οπως νομιζεις παντα
Ήμουν έξω και με είδαν που χαλάστηκα με τα πολλά μηνύματα, όπως και το όνομά του. Ε δεν άντεξα και τους το είπα. Κι' αυτές απ' την δουλειά ήταν και μου είπαν πως ήμουν απότομη. Ήταν και παραμονή Χριστουγέννων.
Τι να εξηγήσω; Έτσι λειτουργώ. Μπορείς να πεις κάτι με 1000 τρόπους. Το θέμα είναι να καταλάβει ο άλλος τι θες να πεις με όσο το δυνατόν καλύτερο χειρισμό. Παράδειγμα
"Άσε μας ρε παπάρα, μας έπρηξες πια. Άντε τράβα".
Και με τον δικό μου "σταμάτα σε παρακαλώ, είσαι πιεστικός, όχι άλλα μηνύματα."
Ε εγώ προτιμώ τον 2ο. Ουσιαστικά το ίδιο λες απλά με καλύτερο τρόπο. Στον τρόπο διαφωνείς ή στο τι θα καταλάβει ο άλλος, που ούτως ή άλλως θα το καταλάβει και με τους 2 τρόπους; Σίγουρα πιστεύω θα εκτιμήσει τον 2ο. Θα νιώσει λιγότερο αμήχανα. Αν έκανε κάτι άλλο τραγικό δεν θα υπήρχαν καν εξηγήσεις. Θα έτρωγε κατευθείαν μπλοκ.
-
- Casper -
Κάποιες φορές μιλάω έτσι και από κοντά και ώρες ώρες λέω wtf?sys3x έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:55Καλά ρε, εν περδεύεσαι με τας αλλαγές στην προφοράν όταν γράφκεις;- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:52Ψεύτικο είναι το e-mail. Δεν έχω θέμα. Και δεν το βρίσκω καν, δεν διαγράφεται. Τεσπα η ουσία είναι οι 3 εικόνες και φυσικά το "δεν θέλω σχέση και καλύτερα να μην ξαναβρεθούμε" ήταν προφορικό από κοντά και δεν μπορώ να το αποδείξω. Δεν ξέρω πόσο πιο καθαρά θα μπορούσα να το πω αυτό. Ε τώρα να αρχίσουμε τις απειλές με αστυνομίες το βρίσκω τραβηγμένο.
![]()
οσο εγραφες μηπως ξαναστειλε ;- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 21:03Εντάξει λίγες λέξεις ήταν διαφορετικές, αλλιώς η ίδια θα έκανα μετάφραση. Θεωρώ πως βγαίνει μια χαρά άκρη :pΑγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:55οσο καταφερα να μεταφρασωδινεις εδαφος στον παιχτη - το συζητας κ με τις φιλες που σου κανουν κ μαυηματα μην εισαι αποτομη - κλασσικη περιπτωση δλδ τραβα με κ ας κανω πως τσιναω
Ήμουν έξω και με είδαν που χαλάστηκα με τα πολλά μηνύματα, όπως και το όνομά του. Ε δεν άντεξα και τους το είπα. Κι' αυτές απ' την δουλειά ήταν και μου είπαν πως ήμουν απότομη. Ήταν και παραμονή Χριστουγέννων.ωραίο δώρο του έκανες, μου λένε.
Τι να εξηγήσω; Έτσι λειτουργώ. Μπορείς να πεις κάτι με 1000 τρόπους. Το θέμα είναι να καταλάβει ο άλλος τι θες να πεις με όσο το δυνατόν καλύτερο χειρισμό. Παράδειγμα
Ε εγώ προτιμώ τον 2ο. Ουσιαστικά το ίδιο λες απλά με καλύτερο τρόπο. Στον τρόπο διαφωνείς ή στο τι θα καταλάβει ο άλλος, που ούτως ή άλλως θα το καταλάβει και με τους 2 τρόπους; Σίγουρα πιστεύω θα εκτιμήσει τον 2ο. Θα νιώσει λιγότερο αμήχανα. Αν έκανε κάτι άλλο τραγικό δεν θα υπήρχαν καν εξηγήσεις. Θα έτρωγε κατευθείαν μπλοκ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Είσαι μια ποντικομαμη εσυ!!
Πάντως αυτα δεν εχουνε καλά ξεμπερδέματα συνηθως. Στο τέλος θα της στείλει και φωτογραφία με πάπια
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Casper -
Ναι. Δεν τα άνοιξα.Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 21:06οσο εγραφες μηπως ξαναστειλε ;- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 21:03Εντάξει λίγες λέξεις ήταν διαφορετικές, αλλιώς η ίδια θα έκανα μετάφραση. Θεωρώ πως βγαίνει μια χαρά άκρη :pΑγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:55
οσο καταφερα να μεταφρασωδινεις εδαφος στον παιχτη - το συζητας κ με τις φιλες που σου κανουν κ μαυηματα μην εισαι αποτομη - κλασσικη περιπτωση δλδ τραβα με κ ας κανω πως τσιναω
Ήμουν έξω και με είδαν που χαλάστηκα με τα πολλά μηνύματα, όπως και το όνομά του. Ε δεν άντεξα και τους το είπα. Κι' αυτές απ' την δουλειά ήταν και μου είπαν πως ήμουν απότομη. Ήταν και παραμονή Χριστουγέννων.ωραίο δώρο του έκανες, μου λένε.
Και μόλις έστειλε και το άνοιξε συνέχισε την κουβέντα που ΕΚΛΕΙΣΕ χθες. Γενικά ό,τι να' ναι. Τι λέω τώρα; "Άντε τράβα";
-
- Casper -
He is way ahead of you.- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 21:10 Και μόλις έστειλε και το άνοιξε συνέχισε την κουβέντα που ΕΚΛΕΙΣΕ χθες. Γενικά ό,τι να' ναι. Τι λέω τώρα; "Άντε τράβα";![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-
- 575 Απαντήσεις