Εγώ σταρακια, αθλητικά και τέτοια μπαλαρινοειδη φοράω. Γόβες κάποιες μ' αρέσουν αλλά προσωπικά δεν τις φοράω.Kiki mat έγραψε: 09 Ιουν 2020, 06:32Mαρεσουν τα παπούτσια πολύ ,τρελαινομαι για γοβες . Εάν και φοραω σχεδόν μόνιμα αθλητικά και μποτάκια .. Δεν ξέρω γιατί αλλά εγώ που φορές που χαρακτηρίζομουν ως fashion victim , έχω μία απέχθεια στο λουστρίνι . Δεν μαρεσει μου θυμίζει φτώχεια. Ξέρεις ένα τρύπιο ζευγάρι παπούτσια και ένα καλό λουστρίνι για τις φωτογραφίες τις επίσημες . Εσείς με βλέπετε με εγκαταλειμμένο εαυτό .. Αβαφη,χοντρη και ένα χάλι .Naida έγραψε: 07 Ιουν 2020, 23:27 Θέλω να βγω για ψώνια hondos κτλ και να θέλω βρω να πάρω τέτοια οπωσδήποτε![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιθυμίες
Re: Επιθυμίες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Α γμτ και ότι είχα κανονίσει να πουλήσω το νεφρό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν τελείωσαν τα κόκκινα λουστρίνια επειδή τελείωσαν τα louboutin. Θα βρεις άλλα και θα κρατήσεις το νεφρό. Δεν ξέρω αν θα είναι ευκολοπερπάτητα βέβαια αλλά δε μπορώ να πω επ' αυτού. Έχω Cole Haan τα οποία μου βγάζουν την πίστη γιατί η γόβα είναι γόβα, δεν είναι για να βγάλεις πεντάωρο στο όρθιο.
Επίσης μου έχει πει κοπέλα πως μπορώ να αλλάξω ολόκληρο τον πάτο του παπουτσιού σε τσαγκάρικο και να γίνει πιο άνετο έτσι αλλά δεν το τόλμησα μην τις πάρω καμιά ώρα στο χέρι.
Επίσης μου έχει πει κοπέλα πως μπορώ να αλλάξω ολόκληρο τον πάτο του παπουτσιού σε τσαγκάρικο και να γίνει πιο άνετο έτσι αλλά δεν το τόλμησα μην τις πάρω καμιά ώρα στο χέρι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Harisalan13
Οι μισοί θα πουν τζοκερ
γαμουν οι γοβες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εννοείται καλέ. Δεν είχα προσέξει ότι είναι louboutin. Βέβαια όσο έχω ψάξει τέτοια ακριβώς δεν έχω βρει. Αλλά σήμερα θα πάω για ψώνιαGherschaagk έγραψε: 10 Ιουν 2020, 09:46 Δεν τελείωσαν τα κόκκινα λουστρίνια επειδή τελείωσαν τα louboutin. Θα βρεις άλλα και θα κρατήσεις το νεφρό. Δεν ξέρω αν θα είναι ευκολοπερπάτητα βέβαια αλλά δε μπορώ να πω επ' αυτού. Έχω Cole Haan τα οποία μου βγάζουν την πίστη γιατί η γόβα είναι γόβα, δεν είναι για να βγάλεις πεντάωρο στο όρθιο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δε μπορεί, κάπου θα τις πετύχεις.Naida έγραψε: 10 Ιουν 2020, 14:09Εννοείται καλέ. Δεν είχα προσέξει ότι είναι louboutin. Βέβαια όσο έχω ψάξει τέτοια ακριβώς δεν έχω βρει. Αλλά σήμερα θα πάω για ψώνιαGherschaagk έγραψε: 10 Ιουν 2020, 09:46 Δεν τελείωσαν τα κόκκινα λουστρίνια επειδή τελείωσαν τα louboutin. Θα βρεις άλλα και θα κρατήσεις το νεφρό. Δεν ξέρω αν θα είναι ευκολοπερπάτητα βέβαια αλλά δε μπορώ να πω επ' αυτού. Έχω Cole Haan τα οποία μου βγάζουν την πίστη γιατί η γόβα είναι γόβα, δεν είναι για να βγάλεις πεντάωρο στο όρθιο.
Επίσης μου έχει πει κοπέλα πως μπορώ να αλλάξω ολόκληρο τον πάτο του παπουτσιού σε τσαγκάρικο και να γίνει πιο άνετο έτσι αλλά δεν το τόλμησα μην τις πάρω καμιά ώρα στο χέρι.![]()
![]()
οπότε μπορεί και να βρω.
Κοίτα τώρα κάτι πράγματα, θέλω να πάω να βάλω τα καλοκαιρινά τα peep toes μου.
Σε μπαλαρινοειδη και peep toe και κόκκινο και λουστρινέ δύσκολο. Εδώ ούτε σε eshop δεν βρίσκω.Gherschaagk έγραψε: 10 Ιουν 2020, 14:14Δε μπορεί, κάπου θα τις πετύχεις.Naida έγραψε: 10 Ιουν 2020, 14:09Εννοείται καλέ. Δεν είχα προσέξει ότι είναι louboutin. Βέβαια όσο έχω ψάξει τέτοια ακριβώς δεν έχω βρει. Αλλά σήμερα θα πάω για ψώνιαGherschaagk έγραψε: 10 Ιουν 2020, 09:46 Δεν τελείωσαν τα κόκκινα λουστρίνια επειδή τελείωσαν τα louboutin. Θα βρεις άλλα και θα κρατήσεις το νεφρό. Δεν ξέρω αν θα είναι ευκολοπερπάτητα βέβαια αλλά δε μπορώ να πω επ' αυτού. Έχω Cole Haan τα οποία μου βγάζουν την πίστη γιατί η γόβα είναι γόβα, δεν είναι για να βγάλεις πεντάωρο στο όρθιο.
Επίσης μου έχει πει κοπέλα πως μπορώ να αλλάξω ολόκληρο τον πάτο του παπουτσιού σε τσαγκάρικο και να γίνει πιο άνετο έτσι αλλά δεν το τόλμησα μην τις πάρω καμιά ώρα στο χέρι.![]()
![]()
οπότε μπορεί και να βρω.
Κοίτα τώρα κάτι πράγματα, θέλω να πάω να βάλω τα καλοκαιρινά τα peep toes μου.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι, τι να σου πω, δεν θα το χαράμιζα. Θα έψαχνα για 9ποντο+.Naida έγραψε: 10 Ιουν 2020, 14:26 Σε μπαλαρινοειδη και peep toe και κόκκινο και λουστρινέ δύσκολο. Εδώ ούτε σε eshop δεν βρίσκω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τύπε, το ξέρω πως σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις αλλά αυτά ειδικά είναι άνετα. Τόσο πολύ που τα έχω φορέσει και σε κατσάβραχο. Αλλά έχω κάτι μπεζ λουστρίνια τα οποία όποτε τα φοράω μου κόβεται η ανάσα.
Πριν πολλά χρόνια δούλευα σε μια εταιρία και η γραμματέας ηταν μια εντυπωσιακή ψηλή, ξανθιά γυναικάρα που ντυνόταν πολύ ουαου λες και ήταν απο περιοδικό βγαλμένη και μου έχουν μείνει οι τζιν replay γόβες που φόραγε.
Εντυπωσιακοτατες και αυτές που φοράς, υπέροχες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Casper -
Replay
Black
Εύγε. Πολύ ωραία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση