!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαγγελμα δημιουργιας νεου κασιδιαροκομματος
Re: Διαγγελμα δημιουργιας νεου κασιδιαροκομματος
Πρώτο νήμα ολη την ώρα. Κατά τ' άλλα δεν τους τσούζει. 
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Χελλόου!
Όλοι Κας θα πάμε, κ συ, αν είσαι ΓΤΠ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τι θα πει ''πιστός''; Κανένας δεν είναι υπεράνω κριτικής. Εγώ με τον Μιχαλολιάκο γνωρίζομαι από το 1978 και παλιότερα κάναμε πολλή παρέα. Εχω παρακολουθήσει την πορεία της ΧΑ από τη ίδρυσή της ως τώρα. Πράγματα που έκανε με έβρισκαν σύμφωνο, άλλα πράγματα όχι. Για διαφόρους λόγους που δεν θα κάτσω να τους αναλύσω εδώ, φαίνεται ότι ο κύκλος της πάει να κλείσει. Από κει και πέρα φαίνεται οτι ο Κασιδιάρης έχει τα φόντα να διαδεχθεί. Αρκεί να προσέξει μερικά πράγματα. Θα δείξει στην πορεία.
Σ' έκανα για πολύ νεαρό.Bandit59 έγραψε: 10 Ιουν 2020, 01:04Τι θα πει ''πιστός''; Κανένας δεν είναι υπεράνω κριτικής. Εγώ με τον Μιχαλολιάκο γνωρίζομαι από το 1978 και παλιότερα κάναμε πολλή παρέα. Εχω παρακολουθήσει την πορεία της ΧΑ από τη ίδρυσή της ως τώρα. Πράγματα που έκανε με έβρισκαν σύμφωνο, άλλα πράγματα όχι. Για διαφόρους λόγους που δεν θα κάτσω να τους αναλύσω εδώ, φαίνεται ότι ο κύκλος της πάει να κλείσει. Από κει και πέρα φαίνεται οτι ο Κασιδιάρης έχει τα φόντα να διαδεχθεί. Αρκεί να προσέξει μερικά πράγματα. Θα δείξει στην πορεία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Bandit59 έγραψε: 09 Ιουν 2020, 21:23 Οι αριστεράτζες έμαθαν και τον ....έγκριτο δημοσιογράφο Αρη Σπίνο! Ασε που αναδημοσιεύουν παπαριές του μισότρελου Καλέτζη. Να δω τί έχει σειρά!![]()
Τον Σπίνο δεν τον ξέρω. Άλλη απορία έχω. Αυτό που λέει για τις 2 συγκεντρώσεις ισχύει; Έκανε όντως ο Αρχηγός που θα τον ψήφιζαν όλοι οι Έλληνες 2 απανωτές και μαζεύτηκαν 60 άτομα συνολικά;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- wooded glade
Ο Καλέτζης το ανθρωπάκι δε φταίει.
Ήταν και μέλος του πχόρουμ και μας είχε καλέσει μάλιστα σε μιά δεξίωση της Ουγγρικής πρεσβείας, όπου θα βλέπαμε και τους έφιππους τοξότες.
Έκανε το λάθος όμως να μας κάνει την πρόσκληση πολύ λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το event και δεν μπορούσαμε να πάμε.
Ήταν και μέλος του πχόρουμ και μας είχε καλέσει μάλιστα σε μιά δεξίωση της Ουγγρικής πρεσβείας, όπου θα βλέπαμε και τους έφιππους τοξότες.
Έκανε το λάθος όμως να μας κάνει την πρόσκληση πολύ λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το event και δεν μπορούσαμε να πάμε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Αν δώσεις 500ευρο σε τράπεζα σου κρατάνε 5 ευρώ.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Πηγαίνατε και σινεμά μαζί ;Bandit59 έγραψε: 10 Ιουν 2020, 01:04Τι θα πει ''πιστός''; Κανένας δεν είναι υπεράνω κριτικής. Εγώ με τον Μιχαλολιάκο γνωρίζομαι από το 1978 και παλιότερα κάναμε πολλή παρέα.
Ε τι ήθελες να κάνανε; να κάτσουν να σκάσουν.
.
.
Παρέα με εκρηκτικό ταμπεραμέντο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 10 Ιουν 2020, 11:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τί να διαδεχθεί; Αφού την κοπάνησε.Bandit59 έγραψε: 10 Ιουν 2020, 01:04 Από κει και πέρα φαίνεται οτι ο Κασιδιάρης έχει τα φόντα να διαδεχθεί.
Διαδοχή γίνεται όταν αναλαμβάνεις αυτό που αφήνει ο προηγούμενος (ή στην περίπτωση φασιστικών μορφωμάτων αυτό που μένει αφού ξεκάνεις τον προηγούμενο).
Απόψε κάνεις μπαμ.
.
.
Έχεις δίκαιο, ο Κας δεν είναι ένας απλός διάδοχος, είναι υπερβολικά γαμάτος για να είναι απλά ένας διάδοχος.stavmanr έγραψε: 10 Ιουν 2020, 11:04Τί να διαδεχθεί; Αφού την κοπάνησε.Bandit59 έγραψε: 10 Ιουν 2020, 01:04 Από κει και πέρα φαίνεται οτι ο Κασιδιάρης έχει τα φόντα να διαδεχθεί.
Διαδοχή γίνεται όταν αναλαμβάνεις αυτό που αφήνει ο προηγούμενος (ή στην περίπτωση φασιστικών μορφωμάτων αυτό που μένει αφού ξεκάνεις τον προηγούμενο).
.
.
Του είπε ένα βράδυ ο ΝΓΜ: είσαι να σκάσουμε ΕΛΛΗ απόψε; Παίζει σοβιετική ταινιαρα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση