!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι φαν του «Χάρι Πότερ» δεν μπορούν να απολαύσουν τις περιπέτειες του, μετα τα tweet που έκανε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Οι φαν του «Χάρι Πότερ» δεν μπορούν να απολαύσουν τις περιπέτειες του, μετα τα tweet που έκανε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

AlienWay έγραψε: 09 Ιουν 2020, 17:59 Καταλάβατε τώρα πόσο εύκολο είναι να απαγορευτεί κάποιος στις μέρες μας;

Οι πολιτικορθάκηδες δεν χρησιμοποιούν τη λέξει "απαγορευτεί", αντ' αυτού, προτιμούν την πιο ήπια "ακυρωθεί", διότι ξέρουν πόσο φασιστική είναι μια απαγόρευση.

Εδώ πρόσφατα έχει γίνει θέμα με τον μικεκάκιους, που οι φεμινίστριες στα σχόλιά του ζητάνε ευθέως ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ (ούτε καν να ακυρωθεί).
Όλα αυτά γίνονται αποκλειστικά επειδή οι έχοντες χρήμα ανέχονται και υποθάλπουν τις απαγορεύσεις.Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα φοβερό λαικό κίνημα για τις ακραίες περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Οι φαν του «Χάρι Πότερ» δεν μπορούν να απολαύσουν τις περιπέτειες του, μετα τα tweet που έκανε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enterprise-psi έγραψε: 09 Ιουν 2020, 17:58 Καμία φορά τον Τιτανικό, εκτός από εκεί που βυθίζεται γιατί αντικειμενικά γαμαει η φάση ,

Τον άρχοντα τον διάβασα για να γαμησω , τα κατάφερα , αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν άξιζε 🤣

Διάβασε forgotten realms και άσε τα φλωρακια τα χόμπιτ 😁
Πρώτον, θα σε έλεγα να το δεις έστω τώρα αλλά το φιλμ είναι για κιν. αίθουσα.
Δεύτερον, βιβλία που βγαίνουν σε ταινίες δεν τα διαβάζω, μία φορά την πάτησα με το 1984 (βλέπε και το ανέκδοτο με τα ποντίκια στα σέβεν)
Τρίτον, όλοι έχουμε πέσει χαμηλά για να γαμήσομε αλλά όχι τόσο (είναι χοντρά και μεγάλα αυτά τα βιβλία).

Δεν υπάρχει καμμία σκηνή που να αξίζει στον Τιτανικό, και να υπήρχε ακόμη, είναι κβαντική μηχανική στο μακρόκοσμο, τουλούμπα χωρίς ρίγες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

πατησιωτης έγραψε: 09 Ιουν 2020, 18:05
AlienWay έγραψε: 09 Ιουν 2020, 17:59 Καταλάβατε τώρα πόσο εύκολο είναι να απαγορευτεί κάποιος στις μέρες μας;

Οι πολιτικορθάκηδες δεν χρησιμοποιούν τη λέξει "απαγορευτεί", αντ' αυτού, προτιμούν την πιο ήπια "ακυρωθεί", διότι ξέρουν πόσο φασιστική είναι μια απαγόρευση.

Εδώ πρόσφατα έχει γίνει θέμα με τον μικεκάκιους, που οι φεμινίστριες στα σχόλιά του ζητάνε ευθέως ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ (ούτε καν να ακυρωθεί).
Όλα αυτά γίνονται αποκλειστικά επειδή οι έχοντες χρήμα ανέχονται και υποθάλπουν τις απαγορεύσεις.Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα φοβερό λαικό κίνημα για τις ακραίες περιπτώσεις.
Τις ανέχονται και τις υποθάλπτουν γιατί το mindset τους έχει φυράνει από την παγκοσμιοποίηση και το χρήμα. Δεν έχουν επαφή με τον λαό.

Εναλλακτικά τις επικροτούν για να τις επιβάλλουν. Δεν ξέρω τι από τα δύο ισχύει, αλλά καλά θα κάνουν τα διεθνή σοβαρά μέσα να μην ενισχύουν αυτή τη κουλτούρα της απαγόρευσης.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Στο παρακάτω βίντεο υπάρχουν σχόλια που ομιλούν για ακύρωση, απαγόρευση και για "επικίνδυνα λόγια".

Δείτε το και ας συζητήσουμε μετά αν αυτά τα λόγια είναι επικίνδυνα (επίσης αν θέλει κανείς ας το ανεβάσει σε ξεχωριστό νήμα. Εγώ έχω κουραστεί να υφίσταμαι υβρεις που θίγω τέτοια πράγματα).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

μπραβο στα παληκαρια

αυτος εινα ο μισανδρος κοσμος,αυτος ακριβως :g030: :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Zoomer έγραψε: 09 Ιουν 2020, 12:56 Φίλοι μπουμερς πράγματι έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε που τα L.G.B.T.Q.I.A.+ άτομα παρομοιάζονταν με κουνουπίδια, θεωρούνταν από την επιστήμη "deranged" etc.
Μετά τα furries υπάρχει κόσμος που κάνει identify ως ελάφια και άλλα τέτοια ωραία, οπότε το κουνουπίδι μια χαρα παρομοίωση είναι.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

vantono έγραψε: 09 Ιουν 2020, 11:29 Ειμαι ο μόνος που κατι χαριπότερ και άρχοντες δαχτυλιδιών κτλ,οχι απλά δεν με εντυπωσίασαν,αλλα τα σιχαίνομαι και τα θεωρώ πατάτες?
Το έργο του τόλκιν αν δεν υπήρχε δεν θα είχαμε το GOT, το D&D, και ένας θεός ξέρει πόσες ακόμα σειρές βιβλίων,ταίνιες, επιτραπέζια, βιντεο γκειμς, οπότε καλώς υπάρχει. Δεν ξανά βλέπω τις ταινίες LOTR ούτε να με πληρώνουν. Tα hobbit ήταν καλύτερα αλλά και αυτά δεν ξέρω αν θα τα ξανά παρακολουθούσα. Μόνο George R. R. Martin, τώρα περιμένουμε το House of the Dragon
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
klg

Null έγραψε: 09 Ιουν 2020, 18:50
vantono έγραψε: 09 Ιουν 2020, 11:29 Ειμαι ο μόνος που κατι χαριπότερ και άρχοντες δαχτυλιδιών κτλ,οχι απλά δεν με εντυπωσίασαν,αλλα τα σιχαίνομαι και τα θεωρώ πατάτες?
Το έργο του τόλκιν αν δεν υπήρχε δεν θα είχαμε το GOT, το D&D, και ένας θεός ξέρει πόσες ακόμα σειρές βιβλίων,ταίνιες, επιτραπέζια, βιντεο γκειμς, οπότε καλώς υπάρχει. Δεν ξανά βλέπω τις ταινίες LOTR ούτε να με πληρώνουν. Tα hobbit ήταν καλύτερα αλλά και αυτά δεν ξέρω αν θα τα ξανά παρακολουθούσα. Μόνο George R. R. Martin, τώρα περιμένουμε το House of the Dragon
wtf?
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

klg έγραψε: 09 Ιουν 2020, 18:51
wtf?
Μου άρεσε ο Άζογκ ο Βεβηλωτης και η μάχη των πέντε στρατών με τα ορκς κτλ. Βέβαια θα μπορούσε να βεβηλώσει λίγο περισσότερο. Και η σκηνή με τον εξορκισμό του Σάουρον είχε πλάκα, ειδικά στο σινεμά. Από τα χομπιτ μου έμειναν και πέντε πράγματα, από τα λοτρ όχι :c040:
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

AlienWay έγραψε: 09 Ιουν 2020, 18:21
πατησιωτης έγραψε: 09 Ιουν 2020, 18:05

Τις ανέχονται και τις υποθάλπτουν γιατί το mindset τους έχει φυράνει από την παγκοσμιοποίηση και το χρήμα. Δεν έχουν επαφή με τον λαό.

Εναλλακτικά τις επικροτούν για να τις επιβάλλουν. Δεν ξέρω τι από τα δύο ισχύει, αλλά καλά θα κάνουν τα διεθνή σοβαρά μέσα να μην ενισχύουν αυτή τη κουλτούρα της απαγόρευσης.
Τα διεθνή μέσα τα έχουν αυτοί.Είναι αυτό που έλεγαν παλιά οι κομμουνιστές άρχουσα τάξη και άρχουσα ιδεολογία.Δεν φυραίνει το μυαλό αυτών από κάτι,αυτοί φυραίνουν τα μυαλά των άλλων με ότι τους συμφέρει. :D
Εν προκειμένω έχουν επιλέξει αυτό που λέγεται βαλκανιοποίηση - balkanization είναι όρος από την αγαπημένη μας περιοχή - της κοινωνίας που άρχουν κατά πάσα πιθανότητα ώστε να μη μπορεί να σχηματισθεί συνεκτικό μέτωπο εναντίον τους.
Εάν ο πληθυσμός είναι χωρισμένος σε ομάδες και υποομάδες "αδικημένων" που μάχονται για τα δικαιώματά τους μεταξύ τους αυτοί έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.
Φυσικά ένας ανεξάρτητος νους δεν θεωρεί ότι πρέπει να τρώει αμάσητη την ιδεολογία που συμφέρει τον Μπέζο περισσότερο απ΄ότι παλιότερα την ιδεολογία του βασιλιά της Αγγλίας,έστω και εάν δεν μπορεί να την αλλάξει.
Στο βρεταννικό κοινοβούλιο κάποτε έλεγαν ότι η βουλή μπορεί να κάνει τα πάντα εκτός από το να κάνει τους άντρες γυναίκες και τις γυναίκες άντρες.Τώρα μπορεί και αυτό και το έκανε και η βουλή του Τσίπρα. :lol:
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει εμείς να τους πιστέψουμε.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Η Ρόουλινγκ είχε βάλει σε μια παράσταση μαύρη ηθοποιό να παίξει την Ερμιόνη και όταν της την είπαν, τουίταρε
πως στα βιβλία έτσι και αλλιώς δεν αναφέρεται πουθενά το χρώμα του χαρακτήρα και αμέσως την βομβάρδισαν
με απόσπασμα περιγραφής της Ερμιόνης, την κατηγορούσε τότες όλο το σύμπαν για sjw. Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί
πιο πριν στο νήμα δεν τα διάβασα.
Άβαταρ μέλους
klg

Null έγραψε: 09 Ιουν 2020, 18:55
klg έγραψε: 09 Ιουν 2020, 18:51

wtf?
Μου άρεσε ο Άζογκ ο Βεβηλωτης και η μάχη των πέντε στρατών με τα ορκς κτλ. Βέβαια θα μπορούσε να βεβηλώσει λίγο περισσότερο. Και η σκηνή με τον εξορκισμό του Σάουρον είχε πλάκα, ειδικά στο σινεμά. Από τα χομπιτ μου έμειναν και πέντε πράγματα, από τα λοτρ όχι :c040:
Εμένα μου φάνηκε πάλι μετά το 1ο (που ήταν όντως καλό) απλά money grab. Με το ζόρι να πετάξουμε το Λέγκολας στο στορυ, να τον βάλουμε να κάνει καραγκιοζιλίκια για το comic relief της φάσης, να βάλουμε εντελώς άκυρο (βασικά ηλίθιο) ρομάντζο μετάξυ νάνου και elf και άλλα ωραία που δεν μου έρχονται αυτή τη στιγμή γιατί έχω κάνει erase τις ταινίες από το μυαλό μου. Που όχι ότι με νοιάζει τόσο το canon της φάσης, το βιβλίο είναι τόσο condensed που σου δίνει την ευελεξία να κάνεις πολλά πράγματα, αλλά ο Τζάκσον του γάμησε τη μάνα.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία σύγκριση με το LOTR.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Εμένα μ άρεσαν οι αλλαγές στο χομπιτ. Έκανα την ιστορία πιο γεμάτη και πιο φιλικοί σε όσους ειναι πάνω από 12 χρόνων
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Null έγραψε: 09 Ιουν 2020, 19:03 Η Ρόουλινγκ είχε βάλει σε μια παράσταση μαύρη ηθοποιό να παίξει την Ερμιόνη και όταν της την είπαν, τουίταρε
πως στα βιβλία έτσι και αλλιώς δεν αναφέρεται πουθενά το χρώμα του χαρακτήρα και αμέσως την βομβάρδισαν
με απόσπασμα περιγραφής της Ερμιόνης, την κατηγορούσε τότες όλο το σύμπαν για sjw. Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί
πιο πριν στο νήμα δεν τα διάβασα.
Οι πιο πολλοί δεν την κατηγορούσαν για SJW αλλά για pandering. Δηλαδή αυτό που τα ξεκίνησε όλα ήταν ότι είπε ότι ο Νταμπλντορ είναι γκει... ΑΦΟΥ είχαν τελειώσει και τα 7 βιβλία χωρίς να το γράψει. Μετά πάλι το ίδιο με τη μαύρη Ερμιόνη.

Δηλαδή ο ακτιβισμός της έχει μια δυσάρεστη αίσθηση ότι είναι είτε tokenism είτε corporate είτε ξεπερασμένου τύπου, από τις εποχές που αρκούσε να κλείσεις λίγο το μάτι και θεωρούταν γενναίο ενώ πλέον θεωρείται το αντίθετο, δειλό.

Α και πλέον βγήκαν και οι ταινίες με το νέο Νταμπλντορ - Γκριντεβαλντ και η σχέση τους πάλι είναι σχεδόν αόρατη, δεν απεικονίζεται.

Αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να μην έχει ταιριάξει ούτε με τους woke ούτε με τους antiPC και είναι σε μια περίεργη λιμπο.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Οχι
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”