Απο τον στάλκερ του Ταρκόφσκυ βλέπω, μεχρι Ράμπο και Μεγάλη των μπατσων σχολή. Πιτσιρίκι εβλεπα και σπάιντερμαν. Δεν ειμαι ιδιότροπος ή κουλτουριάρης με τις ταινίες. Απλώς αυτά ποτέ δεν μου εκατσαν καλά. Τα θεωρούσα φουλ βαρετά.Otto Weininger έγραψε: 09 Ιουν 2020, 11:52Ε ναι, εσύ ως πιτσιρίκι έβλεπες μόνο την Λευκή του Κιζλόφσκυvantono έγραψε: 09 Ιουν 2020, 11:42Δεν συνδυάζονται μεταξύ τους, ουτε τα συνδύασα. Τα ανέφερα απλώς με την ιδιότητα οτι ειναι δυο ταινίες με τεράστια απήχηση, που εμενα δεν μου τράβηξαν ποτέ το ενδιαφερον. Το πρώτο ποτερ το εκλεισα στα 20 λεπτα (και ημουν και πιτσιρικι τοτε) και τον πρώτο αρχοντα στα 10.Imperium έγραψε: 09 Ιουν 2020, 11:37
Ουδεμία σχέση τα δύο τους, πώς κατάφερες και τα τσουβάλιασες;
Τέσπα. Σαν συγχρονο παραμύθι για μικρα παιδιά ο κύκλος του Αρχοντα κάπωςτρώγεται.
Ο Τόλκιν κατείχε τη γλώσσα.
Ο Πότερ είναι σίχαμα για την εποχή Καρντάσιαν-Ίνστα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι φαν του «Χάρι Πότερ» δεν μπορούν να απολαύσουν τις περιπέτειες του, μετα τα tweet που έκανε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Οι φαν του «Χάρι Πότερ» δεν μπορούν να απολαύσουν τις περιπέτειες του, μετα τα tweet που έκανε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ
- Dwarven Blacksmith
Re: Οι φαν του «Χάρι Πότερ» δεν μπορούν να απολαύσουν τις περιπέτειες του, μετα τα tweet που έκανε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ
Όχι, δεν είσαι ο μόνος που ανήγαγε σε άποψη και ταυτότητα το να μην του αρέσει κάτι.vantono έγραψε: 09 Ιουν 2020, 11:29 Ειμαι ο μόνος που κατι χαριπότερ και άρχοντες δαχτυλιδιών κτλ,οχι απλά δεν με εντυπωσίασαν,αλλα τα σιχαίνομαι και τα θεωρώ πατάτες?
- Highlander
H kpop είναι πάρα πολύ επιδραστική.Imperium έγραψε: 09 Ιουν 2020, 11:45Σώπα!Highlander έγραψε: 09 Ιουν 2020, 11:39 Η kpop κοινότητα (που είναι πολύ ευαισθητοποιημένη στα θέματα ισότητας) κυρίως πάντως βλέπω ότι εκφράζει πολύ έντονες αντιδράσεις και θεωρεί ότι αποτελεί έκφραση τρανσφοβίας.
Η qpop κοινότητα τι λέει;
έβλεπα πως σε ξένα φόρουμ την λένε αποκαλούν, δηλαδή trans-exclusionary radical feminist. ουσιαστικά δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα σε τρανς να αυτοπροσδιορίζονται ως γυναίκες, γιατί υποβαθμίζεται το γυναικείο φύλο και το κανονικό φεμινιστικό κίνημα. όσον αφορά τον ρατσισμό της, οι περισσότεροι αναγνώστες με σημερινές ανησυχίες βλέπουν τους ξύλινους και προκάτ δευτερεύοντες χαρακτήρες που παίζουν με τρόουπς, π.χ. η μοναδική κινέζα που εμφανίζεται στα βιβλία λέγεται "τσο τσανγκ".Highlander έγραψε: 09 Ιουν 2020, 11:39 Δε νομίζω ότι έχει δώσει ρατσιστικά δείγματα η Ρόουλινγκ, αλλά αυτή η δήλωσή της ήταν κάπως ατυχής.
Η kpop κοινότητα (που είναι πολύ ευαισθητοποιημένη στα θέματα ισότητας) κυρίως πάντως βλέπω ότι εκφράζει πολύ έντονες αντιδράσεις και θεωρεί ότι αποτελεί έκφραση τρανσφοβίας.
είναι μάστιγα πλέον το να νομίζουμε ότι οι καλλιτέχνες, μουσικοί, συγγραφείς, που ως παιδιά θαυμάζαμε, τελικά είναι σκατάνθρωποι που ως ενήλικες δεν θα κάναμε παρέα και δεν θα αντέχαμε την άποψη τους χωρίς να τσακωθούμε για να τους αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος, αλλά είναι σημεία των καιρών μας και του κάνσελ κάλτσουρ. προσωπικά έχω εδώ και πολλά χρόνια που απολαμβάνω τέχνη χωρίς να ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για τον δημιουργό, διότι όλο και κάποια χοντρομαλακία θα έχει πει μία στο τόσο.
είχα δει και αυτό το meme πριν καιρό, που εξηγεί λίγο το σκεπτικό κάποιων, και θα σε ενδιαφέρει.

Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- vantono
Κι εσύ τέκνον Νανούτε?Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιουν 2020, 11:57Όχι, δεν είσαι ο μόνος που ανήγαγε σε άποψη και ταυτότητα το να μην του αρέσει κάτι.vantono έγραψε: 09 Ιουν 2020, 11:29 Ειμαι ο μόνος που κατι χαριπότερ και άρχοντες δαχτυλιδιών κτλ,οχι απλά δεν με εντυπωσίασαν,αλλα τα σιχαίνομαι και τα θεωρώ πατάτες?![]()
Τελικά τα αρχοντοπότερ εχουν μεγαλύτερη γκάμα γκρούπιζ απ'οσο περίμενα. Μέχρι και τραμπικούς με ντεμς ενώνουν!
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Αναφέρεσαι σε βιβλία ή ταινίες;vantono έγραψε: 09 Ιουν 2020, 11:29 Ειμαι ο μόνος που κατι χαριπότερ και άρχοντες δαχτυλιδιών κτλ,οχι απλά δεν με εντυπωσίασαν,αλλα τα σιχαίνομαι και τα θεωρώ πατάτες?
Καλό.Δημοκράτης έγραψε: 09 Ιουν 2020, 11:51 Προσωπικά πιστεύω ότι οι sjw θα τελειώσουν σε 5 6 χρόνια που θα είναι εκτός μόδας. Κάτι σαν τους ιμο, τους χιπστερ και ότι άλλο εμφανίζεται για λίγα χρόνια και μετά ξεχνιέται. Ως τότε όμως παίζει να σφαχρουν μεταξύ τους. Ήδη οι βιγκαν πλακώνονται με τους βετζετεριανς, οι λεβιές με τα τραβελια κτλ πέρσι πριν γυρίσουν το εσχος τηλεοπτική σειρά bat woman οι προοδευτικοι διαμαρτυρονται γιατί ή ηθοποιός που έπαιξε την batwoman δεν ήταν 100% λεσβια αλλά μπαι...
Σαν τους emo λέει. Πάει ο καφές...
Ελπίζω να μην διεκδικείς πνευματικά δικαιώματα, 'cause amma gonna use it, baby!
- vantono
Ξεκάθαρα ταινίες. Τα βιβλία ειναι άλλη ιστορία, και εκει πράγματι ειναι πασιφανής η χαοτική διαφορά ποιότητας μεταξύ τους. Του Πότερ θα το είχα προσάναμμα για το τζάκι, του άρχοντα για να το στερεώνω κατω και να παίζω γάμπες.
Βλιβλία...;;;
Ίντα κουζουλά 'ναι τούτα πάλι;
- Otto Weininger
Α καλά.vantono έγραψε: 09 Ιουν 2020, 12:05Ξεκάθαρα ταινίες. Τα βιβλία ειναι άλλη ιστορία, και εκει πράγματι ειναι πασιφανής η χαοτική διαφορά ποιότητας μεταξύ τους. Του Πότερ θα το είχα προσάναμμα για το τζάκι, του άρχοντα για να το στερεώνω κατω και να παίζω γάμπες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- vantono
Μην τσιμπάτε μωρέ, σας βλέπω οτι σνοουφλεηκιάζετε λίγο και απλώς λατρεύω να υπερβάλω.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αυτοί είναι οι άνθρωποι της τέχνης για τις μάζες. Η σύγκρουσή τους αναλώνεται συνεχώς σε μαλακίες. Χωρίς νόημα. Η επερχόμενη επανάσταση θα πρέπει να είναι πολιτισμική. Δε γράφονται πια βιβλία δεν γυρίζονται ταινίες δε γράφονται τραγούδια. Βιώνουμε το τέλος μιας ιδεολογικής άνθησης. Την ένδεια αυτή την κατευθύνουν σκοτεινοί κύκλοι με μόνο σκοπό τη φίμωση. Εξοργιστείτε φίλοι μου ενάντια στο θάνατο του φωτός.
Δικέ μου, κάτι ανάλογο έχω πάθει και γω. Τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών δεν τον έβλεπα, γιατί πήγαιναν όλοι να το δουν και λέγανε Τι ταινιάρα είναι αυτή, να πας να την δεις και κάτι τέτοια. Την είδα πολύ αργότερα και ομολογώ όμως ότι μου άρεσε.vantono έγραψε: 09 Ιουν 2020, 11:29 Ειμαι ο μόνος που κατι χαριπότερ και άρχοντες δαχτυλιδιών κτλ,οχι απλά δεν με εντυπωσίασαν,αλλα τα σιχαίνομαι και τα θεωρώ πατάτες?
Χάρι Πότερ δεν έχω δει ποτέ πάνω από 20 λεπτά. Έχω την ίδια αντίδραση σχεδόν σε οτιδήποτε μαζικό όπως star wars, σειρές, Netflix και τέτοια. Ο αντικομφορμισμός κυλάει μέσα μου.
Χαίρομαι πολύ και συγκινούμαι ταυτόχρονα, που βρήκα έναν συνοδοιπόρο στο μονοπάτι της αντιδράσεως στην διασκέδαση των μαζών.

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Απλά ενώ αυτή είναι επιτυχημένη πολυεκατομμυριούχος και (όπως είδαμε από το ιστορικό τουί της πριν λίγους μήνες) ολωσδιόλου μη-ακυρώσιμη, ο Ντάνιελ είναι αναγκασμένος να βγάλει τα προς το ζην με κάποιον τρόπο για τα επόμενα 40-50 χρόνια και αν τσαντίσει το woke crowd αυτός ο τρόπος αποκλείεται να περιλαμβάνει το σινεμά.georgebi έγραψε: 09 Ιουν 2020, 11:13
«Παρότι η Ρόουλινγκ είναι αναμφισβήτητα υπεύθυνη για την πορεία που πήρε η ζωή μου, ως άνθρωπος αισθάνομαι υποχρεωμένος να πω κάτι αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο ηθοποιός, σημειώνοντας πως δεν πρόκειται για μια εσωτερική διαμάχη ανάμεσα στον ίδιο και τη συγγραφέα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 127 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από regarding_to_Being
-
- 25 Απαντήσεις