Ποιο σπίτι; Για να πληρώσω online λογαριασμό θα πρέπει να περιμένω στο κινητό μου τηλέφωνο τον κωδικό επιβεβαίωσης. Παντού, μα παντού είναι απαραίτητο το κινητό τηλέφωνο. Από τη στιγμή που στις υπηρεσίες σου ως κράτος το απαιτείς είναι είδος πρώτης ανάγκης. Δεν χωράει συζήτηση σε αυτό...Δημοκράτης έγραψε: 08 Ιουν 2020, 21:17Στο σπίτι σου χρησιμοποιείς mobile Internet; πραγματικά πάρα πολύ έξυπνοΕμπεδοκλής έγραψε: 08 Ιουν 2020, 21:10Για το λόγο ότι στον 21ο αιώνα αποτελεί είδος πρώτης ανάγκης. Παντού είναι απαραίτητο. Είτε για να ανοίξεις τραπεζικό λογαριασμό, είτε για τη μισθοδοσία σου, είτε για κάποιο επίδομα, παντού. Ακόμη και για να βγεις από το σπίτι σου επί κορονοϊού Από τη σιγμή που το κράτος το απαιτεί για τις υπηρεσίες του είναι είδος πρώτης ανάγκης και θα πρέπει να υπάρχει διατίμηση.Δημοκράτης έγραψε: 08 Ιουν 2020, 15:28
Για ποιο λόγο να βάλει ανώτατο όριο στην τιμή το κράτος; αν δεν σ αρέσει η τιμή μη το χρησιμοποιείς άνθρωπε μου. Τόσο απλό ειναι
Για το ιό από όσο ξέρω δωρεάν SMS στέλνατε τα MB τι τα ηθελες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καταργεί η Cosmote το πακέτο των 8.5 ευρώ
-
Εμπεδοκλής
Re: Καταργεί η Cosmote το πακέτο των 8.5 ευρώ
αν μαθαμε κατι επι κορωνοιου ειναι οτι το ιντερνε δεν ειναι luxury αλλά utility. ο χάρτης που εβαλε ο πσι ειναι καταθλιπτικος
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Δημοκράτης
Τα sm που λαμβάνεις είναι δωρεάνΕμπεδοκλής έγραψε: 08 Ιουν 2020, 21:20Ποιο σπίτι; Για να πληρώσω online λογαριασμό θα πρέπει να περιμένω στο κινητό μου τηλέφωνο τον κωδικό επιβεβαίωσης. Παντού, μα παντού είναι απαραίτητο το κινητό τηλέφωνο. Από τη στιγμή που στις υπηρεσίες σου ως κράτος το απαιτείς είναι είδος πρώτης ανάγκης. Δεν χωράει συζήτηση σε αυτό...Δημοκράτης έγραψε: 08 Ιουν 2020, 21:17Στο σπίτι σου χρησιμοποιείς mobile Internet; πραγματικά πάρα πολύ έξυπνοΕμπεδοκλής έγραψε: 08 Ιουν 2020, 21:10
Για το λόγο ότι στον 21ο αιώνα αποτελεί είδος πρώτης ανάγκης. Παντού είναι απαραίτητο. Είτε για να ανοίξεις τραπεζικό λογαριασμό, είτε για τη μισθοδοσία σου, είτε για κάποιο επίδομα, παντού. Ακόμη και για να βγεις από το σπίτι σου επί κορονοϊού Από τη σιγμή που το κράτος το απαιτεί για τις υπηρεσίες του είναι είδος πρώτης ανάγκης και θα πρέπει να υπάρχει διατίμηση.
Κοίτα μη το κουράζουμε με τις μπαρούφες στις επόμενες εκλογές ψήφισε το κόμμα που θα προτείνει δια τιμήσεις
-
Εμπεδοκλής
Για να τα λάβω θα πρέπει να έχω αριθμό. Για να έχω αριθμό θα πρέπει να πληρώνω κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Δεν μπορώ να διατηρήσω τον αριθμό αν δεν πληρώνω κάποιο πάγιο. Τι δεν καταλαβαίνεις;Δημοκράτης έγραψε: 08 Ιουν 2020, 21:40Τα sm που λαμβάνεις είναι δωρεάνΕμπεδοκλής έγραψε: 08 Ιουν 2020, 21:20Ποιο σπίτι; Για να πληρώσω online λογαριασμό θα πρέπει να περιμένω στο κινητό μου τηλέφωνο τον κωδικό επιβεβαίωσης. Παντού, μα παντού είναι απαραίτητο το κινητό τηλέφωνο. Από τη στιγμή που στις υπηρεσίες σου ως κράτος το απαιτείς είναι είδος πρώτης ανάγκης. Δεν χωράει συζήτηση σε αυτό...Δημοκράτης έγραψε: 08 Ιουν 2020, 21:17
Στο σπίτι σου χρησιμοποιείς mobile Internet; πραγματικά πάρα πολύ έξυπνο
Κοίτα μη το κουράζουμε με τις μπαρούφες στις επόμενες εκλογές ψήφισε το κόμμα που θα προτείνει δια τιμήσεις
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Κάποιοι δεν έχουν μάθει ακόμα ότι υπάρχουν κινητά με κάρτα!
.
Κάποιοι δεν έχουν μάθει ακόμα ότι υπάρχουν κινητά με κάρτα!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Δημοκράτης
Το πρόβλημα σου είναι ότι θα πρέπει να βάζεις μια κάρτα των 10 τον χρόνο ώστε να έχεις αριθμό; αυτό είναι το μεγάλο σου πρόβλημα που πρέπει να σου λύσει η ελληνική κυβέρνηση με διατιμηση;Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Ιουν 2020, 22:03Για να τα λάβω θα πρέπει να έχω αριθμό. Για να έχω αριθμό θα πρέπει να πληρώνω κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Δεν μπορώ να διατηρήσω τον αριθμό αν δεν πληρώνω κάποιο πάγιο. Τι δεν καταλαβαίνεις;Δημοκράτης έγραψε: 08 Ιουν 2020, 21:40Τα sm που λαμβάνεις είναι δωρεάνΕμπεδοκλής έγραψε: 08 Ιουν 2020, 21:20
Ποιο σπίτι; Για να πληρώσω online λογαριασμό θα πρέπει να περιμένω στο κινητό μου τηλέφωνο τον κωδικό επιβεβαίωσης. Παντού, μα παντού είναι απαραίτητο το κινητό τηλέφωνο. Από τη στιγμή που στις υπηρεσίες σου ως κράτος το απαιτείς είναι είδος πρώτης ανάγκης. Δεν χωράει συζήτηση σε αυτό...
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Για Κοσμοτέ πρέπει κάθε 3μηνο(αν και διαδίδουν για 2μηνο) να ανανεώνεις. Αλλιώς το κόβουν. Είναι δηλαδή ετήσια κατ΄ ελάχιστον 4x10 αν δεν είναι 4x12 με φπα.Δημοκράτης έγραψε: 08 Ιουν 2020, 22:27 Το πρόβλημα σου είναι ότι θα πρέπει να βάζεις μια κάρτα των 10 τον χρόνο ώστε να έχεις αριθμό; αυτό είναι το μεγάλο σου πρόβλημα που πρέπει να σου λύσει η ελληνική κυβέρνηση με διατιμηση;![]()
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
Δημοκράτης
Εγώ στην γουιντ βάζω κάθε χρόνου ή 6μηνο δεν θυμάμαι βάλε γουιντΣπύρος έγραψε: 08 Ιουν 2020, 22:38Για Κοσμοτέ πρέπει κάθε 3μηνο(αν και διαδίδουν για 2μηνο) να ανανεώνεις. Αλλιώς το κόβουν. Είναι δηλαδή ετήσια κατ΄ ελάχιστον 4x10 αν δεν είναι 4x12 με φπα.Δημοκράτης έγραψε: 08 Ιουν 2020, 22:27 Το πρόβλημα σου είναι ότι θα πρέπει να βάζεις μια κάρτα των 10 τον χρόνο ώστε να έχεις αριθμό; αυτό είναι το μεγάλο σου πρόβλημα που πρέπει να σου λύσει η ελληνική κυβέρνηση με διατιμηση;![]()
Πολύ κλάψα για το 10ευρω όμως μιλάμε για τρελή τσιγκουνια
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
2μηνο είναι ή 6 ευρώ τον μήνα. Και λοιπόν;Σπύρος έγραψε: 08 Ιουν 2020, 22:38Για Κοσμοτέ πρέπει κάθε 3μηνο(αν και διαδίδουν για 2μηνο) να ανανεώνεις. Αλλιώς το κόβουν. Είναι δηλαδή ετήσια κατ΄ ελάχιστον 4x10 αν δεν είναι 4x12 με φπα.Δημοκράτης έγραψε: 08 Ιουν 2020, 22:27 Το πρόβλημα σου είναι ότι θα πρέπει να βάζεις μια κάρτα των 10 τον χρόνο ώστε να έχεις αριθμό; αυτό είναι το μεγάλο σου πρόβλημα που πρέπει να σου λύσει η ελληνική κυβέρνηση με διατιμηση;![]()
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Eθνικοκοινωνιστης
ειδες το ελευθερο χερι της αγορας τελικα?
τα παραπονα σας στον κυριο Μανο

τα παραπονα σας στον κυριο Μανο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
καπιταλισμος
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
μηπως ο "καλος" (sic) καπιταλισμος ωφειλονταν στον "κακο" κομμουνισμο?
λεμε τωρα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Εμπεδοκλής
Καλά, εντάξει. Ο κάθε λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει ότι δεν έχεις ιδέα ούτε για το πόσο υποχρεωτική είναι η κατοχή αριθμού κινητού τηλεφώνου, ούτε την τιμολογιακή πολιτική των εταιρειών του κλάδου. Δεν έχει νόημα η περαιτέρω συζήτηση μαζί σου. Για να υπάρχει συζήτηση θα πρέπει να υπάρχει η ελάχιστη γνώση του θέματος για το οποίο συζητάμε.Δημοκράτης έγραψε: 08 Ιουν 2020, 22:27Το πρόβλημα σου είναι ότι θα πρέπει να βάζεις μια κάρτα των 10 τον χρόνο ώστε να έχεις αριθμό; αυτό είναι το μεγάλο σου πρόβλημα που πρέπει να σου λύσει η ελληνική κυβέρνηση με διατιμηση;Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Ιουν 2020, 22:03Για να τα λάβω θα πρέπει να έχω αριθμό. Για να έχω αριθμό θα πρέπει να πληρώνω κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Δεν μπορώ να διατηρήσω τον αριθμό αν δεν πληρώνω κάποιο πάγιο. Τι δεν καταλαβαίνεις;Δημοκράτης έγραψε: 08 Ιουν 2020, 21:40
Τα sm που λαμβάνεις είναι δωρεάν
Κοίτα μη το κουράζουμε με τις μπαρούφες στις επόμενες εκλογές ψήφισε το κόμμα που θα προτείνει δια τιμήσεις![]()
Γιατί δεν επεμβαίνει ο Ρουγβίκωνας να τους σπάσει τα γραφεία; 
Άμα είχατε ψηφίσει πάλι Σαμαρά, θα σας είχε βάλει παντού δωρεάν wi-fi, θα είχατε ελεύθερα τα δεδομένα και θα παίρνετε τηλέφωνα με εφαρμογές.
Αλλά μου θέλετε Τσίπρα.
Αλλά μου θέλετε Τσίπρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 173 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος