Παρακολουθώ τον Κρανιδιώτη στο Facebook και στο Instagram(και ενίοτε και στο Twitter).Τον έχω ρωτήσει(με messanger) την άποψη του για τον Παπανδρέου και είπε το αυτονόητο,ότι δηλαδή εκτιμά την εξωτερική του πολιτική αλλά διαφωνεί 100% με την εσωτερική του πολιτική.Δηλαδή θα έπρεπε να αγνοήσει και τα θετικά της θητείας του Παπανδρέου;Όσον αφορά την εσωτερική πολιτική του ΠΑΣΟΚ την δεκαετία του 1980 είναι γεγονός ότι συνέβαλαν στην ηθική παρακμή της ελληνικής κοινωνίας(η οποία πάντως είχε αρχίσει δειλά δειλά απο την δεκαετία του 1970 και επι χούντας με την μαζική στροφή της τότε ελληνικής νεολαίας στην αριστερά και το κίνημα των χίπιδων(που πήραν ενεργό μέρος στην σεξουαλική επανάσταση που άρχισε στα τέλη της δεκαετίας του 1950 και στην Ελλάδα έφτασε στα τέλη της δεκαετίας του 1960).Μολονότι δεν είμαι υποστηρικτής του Κρανιδιώτη και διαφωνώ σε κάποια σημεία μαζί του ας μην τα ισωπεδώνουμε όλα.Ο Κρανιδιώτης άλλωστε είναι απο τους λίγους πολιτικούς που μιλάνε στα ίσα για τους αναρχομπαχαλάκηδες https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theaterGolden Age έγραψε: 07 Ιουν 2020, 08:09Ο Φαήλος είναι Ανδρεοπαπανδρεϊκός. Ο Ανδρέας Παπανδρέου, μπορεί κατα καιρούς να κρατούσε μια ισχυρή στάση στην εξωτερική πολιτική, σε ότι αφορά όμως το εσωτερικό της Ελλάδος, έβαζε τους μαρξιστές να σοδομίζουν πνευματικά και ηθικά την ελληνική κοινωνία. Λίγο μετά την πρωθυπουργία του, άρχισαν να προκύπτουν εθνομηδενιστές, να καίγοντια ελληνικές σημαίες κλπ. Ο Φαήλος ας πάει στο Λεβέντη, όπου και ανήκει ιδεολογικά. Αν και θα χουν διαφωνίες για τον Ανδρέα.MasterofDope έγραψε: 06 Ιουν 2020, 04:39Ρε φιλε ο Κασιδιάρης και σε εκτιμώ εξαιτίας του blog σου πριν λιγο καιρό έβριζε ολους που φεύγαν απο την Χ.Α και ηταν πιστό σκυλί του ΝΓΜ και τώρα μας το παιζει ενωτικός και για την Πατρίδα;
Ειμαστε σοβαροί και Πατριώτης-Εθνικιστης να εισαι ΔΕΝ στηρίζεις Βελόπουλο η Κασιδιάρη!!!Τι να πω χιλιες φορές ο Φαηλος Κρανιδιώτης ειλικρινά σου μιλάω
https://twitter.com/failosK/status/1268 ... 53088?s=20
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαγγελμα δημιουργιας νεου κασιδιαροκομματος
Re: Διαγγελμα δημιουργιας νεου κασιδιαροκομματος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patriot την 08 Ιουν 2020, 11:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπεράνω όλων η πατρίς
- Golden Age
Του Κασιδιάρη δεν είναι «Έλληνες» σκέτο, αλλά «Έλληνες Για Την Πατρίδα». Το άλλο το πολιτικό ψώνιο απλά ψάχνει ευκαιρία να βγει απο την αφάνεια. Έγινε για λίγο γνωστός την εποχή της συμφωνίας των Πρσπών, αλλά επειδή κατάλαβαν περι τίνος πρόκειται, αμέσως τον ξέχασαν όλοι.Apergos8 έγραψε: 08 Ιουν 2020, 01:26Δεν αρχιζετε καλά: https://www.tanea.gr/2020/06/05/politic ... matoklopi/
Και δεν είναι τυχαίο που το θέμα το αναδεικνύει ένα απ' τα πλέον βρωμερά μέσα της ελληνικής σκηνής.Golden Age έγραψε: 08 Ιουν 2020, 11:30Του Κασιδιάρη δεν είναι «Έλληνες» σκέτο, αλλά «Έλληνες Για Την Πατρίδα». Το άλλο το πολιτικό ψώνιο απλά ψάχνει ευκαιρία να βγει απο την αφάνεια. Έγινε για λίγο γνωστός την εποχή της συμφωνίας των Πρσπών, αλλά επειδή κατάλαβαν περι τίνος πρόκειται, αμέσως τον ξέχασαν όλοι.Apergos8 έγραψε: 08 Ιουν 2020, 01:26Δεν αρχιζετε καλά: https://www.tanea.gr/2020/06/05/politic ... matoklopi/Γάταρος έγραψε: 04 Ιουν 2020, 16:44
Εμείς οι Έλληνες, θα φροντίσουμε να γίνει κι αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Να λοιπόν που μια πιθανή άνοδος Κασιδιάρη θα μπορούσε να έχει και έμμεσα οφέλη για την Ελλάδα.oldjedi έγραψε: 07 Ιουν 2020, 23:55Γάταρος έγραψε: 07 Ιουν 2020, 14:06Αν στηρίξεις Κρανιδιώτη και συνεργαστεί με Κασιδιάρη, θ' αποσύρεις την υποστήριξή σου;oldjedi έγραψε: 07 Ιουν 2020, 12:43 Ποτε δεν πλησιασα τον Κασιδιαρη , η την ΧΑ ...
Μετα την ΝΔουλα , απετυχα στην επιλογη μου , τον Καμμενο δηλαδη ...
Τωρα Βελοπουλο δαγκωτο και ΑΝ αποτυχω και σε αυτη την επιλογη , τοτε πλεον Κρανιδιωτη ...![]()
Απολυτως ... Θα προτιμησω να μην ψηφισω καθολου ( κατι που ειναι αντιθετο με τις πεποιθησεις μου ) παρα να ψηφισω εστω και δια της πλαγιας εναν ναζι ...
Να στο ξεκαθαρισω : ειμαι εναντιος καθε ολοκληρωτικου πολιτικου συστηματος . Για μενα ο ναζισμος ( χιτλερισμος ) και ο κουμμουνισμος ( σταλινισμος ) ειναι οι 2 οψεις του νομισματος του ολοκληρωτισμου ...και σαν δημοκρατης ( ετσι θεωρω τον εαυτο μου ) ειμαι εναντιος του ολοκληρωτισμου ...
Κατανοητον ;;
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Golden Age
Κάτι πρέπει να πει και στους Δεξιούς. Μην το ψάχνεις, την άλλη φορά είχε υποστηρίξει την κομμουνιστική θέση να αλλάξει το όνομα ενός στρατοπέδου στα Τρίκαλα και απλά αντί για την πρόταση των κομμουνιστών, αντιπρότεινε τη μετανονομασία προς τιμή ενός άλλου καπετάνιου του ΕΛΑΣ. Ο άνθρωπος κεντροαριστερός είναι. Απλά έχει κάποιες καλές εθνικιστικές απόψεις κι έτσι δεν χωράει σήμερα στο χώρο του. Εαν όμως μπει στη βουλή, θα πήξεις στην Ανδρεοπαπανδρεΐλα και στα εγκώμια (δηλαδή την προπαγάνδα) για αριστερούς και κομμουνιστές. Να τους ακούν οι νέοι ως σωστούς, να τους κάνουν πρότυπα και μετά οι πραγματικοί πολιτικοί τους χώροι να προσυλητίζουν πιο εύκολα τους νέους. Γι' αυτό και ο δεξιός ηγετικός πυρήνας, μαζί με τον πάλαι ποτέ αντιπρόεδρό του, με τους οποίους συνίδρυσαν το κόμμα, αποχώρησαν απο το κόμμα του.Patriot έγραψε: 08 Ιουν 2020, 11:29Παρακολουθώ τον Κρανιδιώτη στο Facebook και στο Instagram(και ενίοτε και στο Twitter).Τον έχω ρωτήσει(με messanger) την άποψη του για τον Παπανδρέου και είπε το αυτονόητο,ότι δηλαδή εκτιμά την εξωτερική του πολιτική αλλά διαφωνεί 100% με την εσωτερική του πολιτική.Δηλαδή θα έπρεπε να αγνοήσει και τα θετικά της θητείας του Παπανδρέου;Όσον αφορά την εσωτερική πολιτική του ΠΑΣΟΚ την δεκαετία του 1980 είναι γεγονός ότι συνέβαλαν στην ηθική παρακμή της ελληνικής κοινωνίας(η οποία πάντως είχε αρχίσει δειλά δειλά απο την δεκαετία του 1970 και επι χούντας με την μαζική στροφή της τότε ελληνικής νεολαίας στην αριστερά και το κίνημα των χίπιδων(που πήραν ενεργό μέρος στην σεξουαλική επανάσταση που άρχισε στα τέλη της δεκαετίας του 1950 και στην Ελλάδα έφτασε στα τέλη της δεκαετίας του 1960).Μολονότι δεν είμαι υποστηρικτής του Κρανιδιώτη και διαφωνώ σε κάποια σημεία μαζί του ας μην τα ισωπεδώνουμε όλα.Ο Κρανιδιώτης άλλωστε είναι απο τους λίγους πολιτικούς που μιλάνε στα ίσα για τους αναρχομπαχαλάκηδες https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theaterGolden Age έγραψε: 07 Ιουν 2020, 08:09Ο Φαήλος είναι Ανδρεοπαπανδρεϊκός. Ο Ανδρέας Παπανδρέου, μπορεί κατα καιρούς να κρατούσε μια ισχυρή στάση στην εξωτερική πολιτική, σε ότι αφορά όμως το εσωτερικό της Ελλάδος, έβαζε τους μαρξιστές να σοδομίζουν πνευματικά και ηθικά την ελληνική κοινωνία. Λίγο μετά την πρωθυπουργία του, άρχισαν να προκύπτουν εθνομηδενιστές, να καίγοντια ελληνικές σημαίες κλπ. Ο Φαήλος ας πάει στο Λεβέντη, όπου και ανήκει ιδεολογικά. Αν και θα χουν διαφωνίες για τον Ανδρέα.MasterofDope έγραψε: 06 Ιουν 2020, 04:39
Ρε φιλε ο Κασιδιάρης και σε εκτιμώ εξαιτίας του blog σου πριν λιγο καιρό έβριζε ολους που φεύγαν απο την Χ.Α και ηταν πιστό σκυλί του ΝΓΜ και τώρα μας το παιζει ενωτικός και για την Πατρίδα;
Ειμαστε σοβαροί και Πατριώτης-Εθνικιστης να εισαι ΔΕΝ στηρίζεις Βελόπουλο η Κασιδιάρη!!!Τι να πω χιλιες φορές ο Φαηλος Κρανιδιώτης ειλικρινά σου μιλάω
https://twitter.com/failosK/status/1268 ... 53088?s=20
- Golden Age
Έχεις να πεις κάτι για τις πολιτικές θέσεις του φορέα του;oldjedi έγραψε: 07 Ιουν 2020, 23:55Γάταρος έγραψε: 07 Ιουν 2020, 14:06Αν στηρίξεις Κρανιδιώτη και συνεργαστεί με Κασιδιάρη, θ' αποσύρεις την υποστήριξή σου;oldjedi έγραψε: 07 Ιουν 2020, 12:43 Ποτε δεν πλησιασα τον Κασιδιαρη , η την ΧΑ ...
Μετα την ΝΔουλα , απετυχα στην επιλογη μου , τον Καμμενο δηλαδη ...
Τωρα Βελοπουλο δαγκωτο και ΑΝ αποτυχω και σε αυτη την επιλογη , τοτε πλεον Κρανιδιωτη ...![]()
Απολυτως ... Θα προτιμησω να μην ψηφισω καθολου ( κατι που ειναι αντιθετο με τις πεποιθησεις μου ) παρα να ψηφισω εστω και δια της πλαγιας εναν ναζι ...
Να στο ξεκαθαρισω : ειμαι εναντιος καθε ολοκληρωτικου πολιτικου συστηματος . Για μενα ο ναζισμος ( χιτλερισμος ) και ο κουμμουνισμος ( σταλινισμος ) ειναι οι 2 οψεις του νομισματος του ολοκληρωτισμου ...και σαν δημοκρατης ( ετσι θεωρω τον εαυτο μου ) ειμαι εναντιος του ολοκληρωτισμου ...
Κατανοητον ;;
![]()
Με τί κριτήρια τον κρίνεις;
Το Έλληνες ΓΤΠ δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Κασιδιάρης και οι συμβουλοι του δεν σκεφτονται.Εγώ που δεν είμαι πολιτικός μπορώ να σκεφτώ χίλια δυο κατάλληλα ονόματα....Νεα Ελλάδα,Ελληνική Αναγέννηση,ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,Έλληνες εθνικιστές,ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ κτλ.Η ονομασία που διάλεξαν για κόμμα(αν δεν την απορρίψει την ονομασία ο άρειος πάγος) δείχνει οτι δεν έχουν καν σκέψη και φαντασία.Kauldron έγραψε: 08 Ιουν 2020, 11:41Και δεν είναι τυχαίο που το θέμα το αναδεικνύει ένα απ' τα πλέον βρωμερά μέσα της ελληνικής σκηνής.Golden Age έγραψε: 08 Ιουν 2020, 11:30Του Κασιδιάρη δεν είναι «Έλληνες» σκέτο, αλλά «Έλληνες Για Την Πατρίδα». Το άλλο το πολιτικό ψώνιο απλά ψάχνει ευκαιρία να βγει απο την αφάνεια. Έγινε για λίγο γνωστός την εποχή της συμφωνίας των Πρσπών, αλλά επειδή κατάλαβαν περι τίνος πρόκειται, αμέσως τον ξέχασαν όλοι.Apergos8 έγραψε: 08 Ιουν 2020, 01:26
Δεν αρχιζετε καλά: https://www.tanea.gr/2020/06/05/politic ... matoklopi/
Υπεράνω όλων η πατρίς
Καλά, εντάξει.Patriot έγραψε: 08 Ιουν 2020, 11:51Το Έλληνες ΓΤΠ δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Κασιδιάρης και οι συμβουλοι του δεν σκεφτονται.Εγώ που δεν είμαι πολιτικός μπορώ να σκεφτώ χίλια δυο κατάλληλα ονόματα....Νεα Ελλάδα,Ελληνική Αναγέννηση,ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,Έλληνες εθνικιστές,ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ κτλ.Η ονομασία που διάλεξαν για κόμμα(αν δεν την απορρίψει την ονομασία ο άρειος πάγος) δείχνει οτι δεν έχουν καν σκέψη και φαντασία.Kauldron έγραψε: 08 Ιουν 2020, 11:41Και δεν είναι τυχαίο που το θέμα το αναδεικνύει ένα απ' τα πλέον βρωμερά μέσα της ελληνικής σκηνής.Golden Age έγραψε: 08 Ιουν 2020, 11:30
Του Κασιδιάρη δεν είναι «Έλληνες» σκέτο, αλλά «Έλληνες Για Την Πατρίδα». Το άλλο το πολιτικό ψώνιο απλά ψάχνει ευκαιρία να βγει απο την αφάνεια. Έγινε για λίγο γνωστός την εποχή της συμφωνίας των Πρσπών, αλλά επειδή κατάλαβαν περι τίνος πρόκειται, αμέσως τον ξέχασαν όλοι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Golden Age
Δεν υπάρχει ακρωνύμιο ΓΤΠ, είναι επινόηση των πολιτικών του αντιπάλων, συγκεκριμένα του τηλεγνωστού Χατζηστεφάνου. Δεν έχουν φτιάξει ακρωνύμιο για το κόμμα.Patriot έγραψε: 08 Ιουν 2020, 11:51Το Έλληνες ΓΤΠ δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Κασιδιάρης και οι συμβουλοι του δεν σκεφτονται.Εγώ που δεν είμαι πολιτικός μπορώ να σκεφτώ χίλια δυο κατάλληλα ονόματα....Νεα Ελλάδα,Ελληνική Αναγέννηση,ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,Έλληνες εθνικιστές,ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ κτλ.Η ονομασία που διάλεξαν για κόμμα(αν δεν την απορρίψει την ονομασία ο άρειος πάγος) δείχνει οτι δεν έχουν καν σκέψη και φαντασία.Kauldron έγραψε: 08 Ιουν 2020, 11:41Και δεν είναι τυχαίο που το θέμα το αναδεικνύει ένα απ' τα πλέον βρωμερά μέσα της ελληνικής σκηνής.Golden Age έγραψε: 08 Ιουν 2020, 11:30
Του Κασιδιάρη δεν είναι «Έλληνες» σκέτο, αλλά «Έλληνες Για Την Πατρίδα». Το άλλο το πολιτικό ψώνιο απλά ψάχνει ευκαιρία να βγει απο την αφάνεια. Έγινε για λίγο γνωστός την εποχή της συμφωνίας των Πρσπών, αλλά επειδή κατάλαβαν περι τίνος πρόκειται, αμέσως τον ξέχασαν όλοι.
Την ονομασία γιατί να την απορρίψει ο Άρειος Πάγος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 08 Ιουν 2020, 11:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γάταρος έγραψε: 08 Ιουν 2020, 00:19Αφού είσαι ενάντια στον ολοκληρωτισμό, να υποθέσω πως αν ζούσες στην αρχαιότητα θα ήσουν ενάντια στον Μέγα Αλέξανδρο και στον Λεωνίδα; Θεωρείς π.χ. ότι ο Βελόπουλος που είναι δημοκράτης, είναι ανώτερος από τον Μ.Αλέξανδρο και τον Λεωνίδα που διοικούσαν ολοκληρωτικά καθεστώτα;oldjedi έγραψε: 07 Ιουν 2020, 23:55 Απολυτως ... Θα προτιμησω να μην ψηφισω καθολου ( κατι που ειναι αντιθετο με τις πεποιθησεις μου ) παρα να ψηφισω εστω και δια της πλαγιας εναν ναζι ...
Κατανοητον ;;
Καθε πραγμα στον καιρο του και ο κολιος τον Αυγουστο ...
Απο τον Αλεξανδρο μεχρι σημερα εχουν περασει 2500 χρονια και η ανθρωποτητα προοδευσε και δοκιμασε ολες τις πολιτικες ... Απεδειχθη οτι η δημοκρατια ειναι το πολιτευμα με το οποιο η κοινωνια αναπτυσσεται πιο ομαλα .
Και στο Βυζαντιο ανθισε η φεουδοκρατια η οποια ηταν μια απο τις αιτιες καταρρευσις του ... Δεν σημαινει οτι πρεπει να γυρισουμε στην φεουδοκρατια , η στην ελεω θεου βασιλεια .Ο Αλεξανδρος και ο Λεωνιδας ειναι εξαιρεσεις ... Ποσοι αλλοι βασιλεις των Μακεδονων υπηρξαν ασημαντοι ;; και ποσοι βασιλεις της Σπαρτης απεδειχθησαν "μικροι" ;;
Ας υποθεσουμε οτι ο Μιχαλολιακος πετυχαινε να κανει την ΧΑ κυβερνηση ...Μετα τον θανατο του ( χτυπαω ξυλο για τον ανθρωπο ) εισαι σιγουρος πως αν τον διαδεχονταν η Ουρανια , θα ηταν το ιδιο αποτελεσματικη ;; Η ο οποιοσδηποτε διαδοχος του ;;
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Καποιοι χαρηκαν , επειδη εγραψα οτι ισως δεν ψηφισω κατω απο συγκεκριμενες περιστασεις ...Να τους ενημερωσω , οτι δεν προκειται να επιτρεψω με την ψηφο μου , την επανεισοδο ενος ναζιστικου κομματος στην βουλη ...
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να είναι ασύνδετη με την εσωτερική.Ή εάν είναι,αυτό που σχηματίζεται μετά τη ρήξη εξαφανίζεται όση δόξα και εάν κουβαλάει.Παράδειγμα ο Μεταξάς.Τίποτα δεν έμεινε από την 4η Αυγούστου γιατί εσωτερική πολιτική που μοιάζει με την πολιτική του Άξονα και εξωτερική πολιτική με τους Συμμάχους έχουν μια τεράστια αντίφαση που καλύπτεται μόνο από την κατοχή της εξουσίας.Άπαξ και χαθεί αυτή δεν μένει μετά τίποτα.Golden Age έγραψε: 08 Ιουν 2020, 11:44 Κάτι πρέπει να πει και στους Δεξιούς. Μην το ψάχνεις, την άλλη φορά είχε υποστηρίξει την κομμουνιστική θέση να αλλάξει το όνομα ενός στρατοπέδου στα Τρίκαλα και απλά αντί για την πρόταση των κομμουνιστών, αντιπρότεινε τη μετανονομασία προς τιμή ενός άλλου καπετάνιου του ΕΛΑΣ. Ο άνθρωπος κεντροαριστερός είναι. Απλά έχει κάποιες καλές εθνικιστικές απόψεις κι έτσι δεν χωράει σήμερα στο χώρο του. Εαν όμως μπει στη βουλή, θα πήξεις στην Ανδρεοπαπανδρεΐλα και στα εγκώμια (δηλαδή την προπαγάνδα) για αριστερούς και κομμουνιστές. Να τους ακούν οι νέοι ως σωστούς, να τους κάνουν πρότυπα και μετά οι πραγματικοί πολιτικοί τους χώροι να προσυλητίζουν πιο εύκολα τους νέους. Γι' αυτό και ο δεξιός ηγετικός πυρήνας, μαζί με τον πάλαι ποτέ αντιπρόεδρό του, με τους οποίους συνίδρυσαν το κόμμα, αποχώρησαν απο το κόμμα του.
Εθνικιστική ή για την ακρίβεια αντιτουρκική πολιτική μετά το 1974 μπορούσε να γίνει μόνο με προσέγγιση της ΕΣΣΔ και του κομμουνιστικού μπλοκ και αυτό είχε συγκεκριμένες συνέπειες στο εσωτερικό.Αυτό έκανε ο Παπανδρέου και όλη η αριστερά (και η 17Ν) μέχρι που έπεσε το Τείχος στο κεφάλι τους.
Υπό τις συνθήκες αυτές κάποιος σαν τον Φαήλο που ήταν φοιτητής τη δεκαετία του 70 εάν ήταν αντιτούρκος οδηγείτο εκεί.
Ο "δεξιός ηγετικός πυρήνας" έφυγε όταν ονόμασε τον όλο χώρο ως υπολείμματα δικτατορικών καταστάσεων και τάχθηκε υπέρ του Βενιζέλου στον εθνικό διχασμό.Και εδώ ερχόμαστε στο ιστορικό πρόβλημα του ελληνικού εθνικισμού.Για τον ίδιο λόγο που είπα,σύνδεση εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής το πλέον εθνικιστικό στην πράξη κόμμα της ελληνικής ιστορίας ήταν το Κόμμα Φιλελευθέρων του Βενιζέλου.Οι παραδοσιακοί ας τους πούμε μη φαηλικούς "εθνικιστές" που έχουν θεοποιήσει τον Δραγούμη,δηλαδή κάποιον που δολοφονήθηκε σε αντίποινα για την απόπειρα κατά του Βενιζέλου μόλις είχε υπογράψει τη συνθήκη των Σεβρών ζουν μια απόλυτη αντίφαση.Δεν μπορεις να δηλώνεις εθνικιστής και στη δεκαετία της Μεγάλης Ιδέας να είσαι αντιβενιζελικός.Χάνεις την αξιοπιστία σου και την έχει χάσει όλος ο χώρος.
Ο Βελόπουλος και ο Κασιδιάρης δεν παίρνουν απο την ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων.Η δυναμική του Βελόπουλου είναι άτομα ώριμης ηλικίας και η δύναμη του βρίσκεται βασικά στην Βόρεια Ελλάδα(ο ιδιος ζει στη Θεσσαλονίκη).Αντίθετα ο Κασιδιάρης έχει νεότερο ακροατήριο και έχει μεγαλύτερη δυναμική στην νότια Ελλάδα(ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων είχε πάρει διψήφια ποσοστά).independent_44 έγραψε: 07 Ιουν 2020, 15:17 Αυτός που αγχώνεται είναι ο Βελόπουλος. Το κόμμα του θα εξατμιστεί υπέρ Κασιδιάρη και θα μείνει στο 1,5%
Υπεράνω όλων η πατρίς
Golden Age έγραψε: 08 Ιουν 2020, 11:48Έχεις να πεις κάτι για τις πολιτικές θέσεις του φορέα του;oldjedi έγραψε: 07 Ιουν 2020, 23:55Απολυτως ... Θα προτιμησω να μην ψηφισω καθολου ( κατι που ειναι αντιθετο με τις πεποιθησεις μου ) παρα να ψηφισω εστω και δια της πλαγιας εναν ναζι ...Γάταρος έγραψε: 07 Ιουν 2020, 14:06
Αν στηρίξεις Κρανιδιώτη και συνεργαστεί με Κασιδιάρη, θ' αποσύρεις την υποστήριξή σου;
Κατανοητον ;;
Με τί κριτήρια τον κρίνεις;
ΑΝ αναφερεσαι στο πολιτικο κομμα του Κασιδιαρη , εχω να πω οτι οι θεσεις του ειναι αντιγραφη των θεσεων του Βελοπουλου τις οποιες υιοθετει για ευνοητους λογους ...
Τον κρινω με τον αγκυλωτο σταυρο στον ωμο του που δειχνει την νοοτροπια του η οποια δεν μπορει να κρυφτει με τιποτα αλλα και με την θητεια του στο ναζιστικο κομμα της ΧΑ ... ΑΝ ΔΕΝ ηταν ναζιστης , δεν θα συμμετειχε ...
Απλα τωρα βαζει την προβια του πατριωτη , για να κρυψει το οτι ειναι ενας λυκος του φασισμου ...
Πετυχημένη η επιλογή των λέξεων πάντως...Golden Age έγραψε: 08 Ιουν 2020, 11:54 Δεν υπάρχει ακρωνύμιο ΓΤΠ, είναι επινόηση των πολιτικών του αντιπάλων (...)
Υποσυνείδητα στρέφεται προς τη σωστή κατεύθυνση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση