!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μας οδηγουνε σε πολεμο οι μπατριωτες: "Βυθιστε το πλωτο γεωτρυπανο της Τουρκιας"

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Μας οδηγουνε σε πολεμο οι μπατριωτες: "Βυθιστε το πλωτο γεωτρυπανο της Τουρκιας"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Jimmy81 έγραψε: 07 Ιουν 2020, 01:55 Κοροϊδεύετε τον Northern Spirit αλλά θα ήθελα να δω τις φάτσες σας όταν θα βλέπετε τα φέρετρα καλυμμένα με ελληνικές σημαίες να φθάνουν σωρηδόν από το μέτωπο. Θα πηγαίνετε στις δουλειές σας σκυθρωποί κοιτώντας ο ένας τον άλλο σαν κλαμμένα μ@υνιά. Μαζικό ψυχολογικό σοκ για την ελληνική κοινωνία ένας καταστροφικός πόλεμος πέρα από την οικονομική καταστροφή.

Τραβάτε τώρα για PlayStation και αφήστε τα ελληνοτουρκικά θέματα στους έμπειρους διπλωμάτες.
Για πες μας μερικούς έμπειρους διπλωμάτες και ποιο ακριβώς ήτανε/είναι το έργο τους φίλε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Re: Μας οδηγουνε σε πολεμο οι μπατριωτες: "Βυθιστε το πλωτο γεωτρυπανο της Τουρκιας"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Κι αλλοι εθνογκαγκα ονειρευονται επιθεσεις σε Τουρκικα γεωτρυπανα, ερευνητικα και συνοδευτικα σκαφη σε χρονο που θα επιλεξουμε χωρις να προειδοποιησηουμε. Θα απαντησουμε στον Τουρκικο μαξιμαλισμο με δικο μας. Ουρα!

Αυτα συμβαινουνε αν βλεπεις πολλες στρατιωτικες ταινιες και παζεις Call of duty.

https://www.defence-point.gr/news/plota ... in-toyrkia
Πλωτά γεωτρύπανα όμορφα καίγονται …δραστική αλλαγή της στρατηγικής με την Τουρκία

Θα απαντήσει στον παράνομο τουρκικό μαξιμαλισμό, με ελληνικό μαξιμαλισμό, ο οποίος όμως αυστηρά θα κινείται εντός των πλαισίων του διεθνούς δικαίου.

Παράλληλα,να διακηρυχθεί ότι ΑΝΕΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΤΟΥΣ.

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

Πίθηκα ασχολήσου με τα τις Αγγλίας. Για το τι γίνεται στην Ελλάδα, δεν σου πέφτει λόγος.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Bandit59 έγραψε: 07 Ιουν 2020, 15:33 Πίθηκα ασχολήσου με τα τις Αγγλίας. Για το τι γίνεται στην Ελλάδα, δεν σου πέφτει λόγος.
Ενώ του πέφτει για της Αγγλίας ας ούμε.
:lol:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Philip Mortimer έγραψε: 07 Ιουν 2020, 09:52
OANNHSEA έγραψε: 07 Ιουν 2020, 08:30
Jimmy81 έγραψε: 07 Ιουν 2020, 01:55 Κοροϊδεύετε τον Northern Spirit αλλά θα ήθελα να δω τις φάτσες σας όταν θα βλέπετε τα φέρετρα καλυμμένα με ελληνικές σημαίες να φθάνουν σωρηδόν από το μέτωπο. Θα πηγαίνετε στις δουλειές σας σκυθρωποί κοιτώντας ο ένας τον άλλο σαν κλαμμένα μ@υνιά. Μαζικό ψυχολογικό σοκ για την ελληνική κοινωνία ένας καταστροφικός πόλεμος πέρα από την οικονομική καταστροφή.

Τραβάτε τώρα για PlayStation και αφήστε τα ελληνοτουρκικά θέματα στους έμπειρους διπλωμάτες.
Οι Τούρκοι είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό τους - λιγάκι από τον τόπο μας να έχουν για δικό τους...
Εγώ θέλω να δω όλα τα αριστερά τι θα γράφουν όταν οι Τούρκοι θα καταλάβουν και θα κατέχουν ελληνικό έδαφος, όταν θα βλέπουμε τα καραβάνια από τους πρόσφυγες και θα ακούμε τις ιστορίες τους...
Ή μήπως Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα και όλοι θα κινηθούν όταν το κέντρο της Αθήνας καταληφθεί από τους Τούρκους και θα χάσουν τις δουλειές τους, ιδιαίτερα οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι βρωμιάρηδες οι δημοσιογράφοι;;;

Το τι έγινε στην Κύπρο το έχουμε ξεχάσει ε;;;
Όλος ο αριστερός βόθρος δεν το θυμάται καθόλου!!!!!
Στήστε κώλο ρε!!! Αφήστε τα σκατά τους πολιτικούς να κάνουν ότι γελοιότητα θέλουν για να μην χάσουν ψήφους... Έτσι και αλλιώς για άχρηστα εδάφη θα είναι!!!
Και όταν σας πάρουν για μόνιμους σκλάβους σε οίκους ανοχής, τότε να κλαίτε και να λέτε ότι φταίει η μοίρα...

.
Στην Κύπρο η εισβολή έγινε εξαιτίας του πραξικοπήματος από τους εθνικιστές χουντικούς και τις διώξεις Τουρκοκυπρίων που έδωσαν την αφορμή στην Τουρκία να "παρέμβει".

Έτσι και τώρα η πιθανότητα να γίνουν άνθρωποι πρόσφυγες, είναι μόνο εάν κάνουν βλακείες οι εθνικιστές και δώσουν πάτημα στην Τουρκία για εισβολή+πόλεμο
Το ότι είναι ικανοί να εκμεταλλευτούν τα πάντα για να πάρουν τα εδάφη μας, δεν το έχει καταλάβει ακόμα ε;;;
Δεν έχεις καταλάβει ότι μία κρίση δεν την εκμεταλλεύεται κάποιο άλλο κράτος εάν δεν θέλει ε;;;
Τόσο δύσκολο είναι!!!
Προφανώς στο μυαλό σας στη Συρία τα εδάφη που κατέλαβε η Τουρκία, θα τα γυρίσει πίσω...

Το ξαναγράφω: είσαστε τόσο χέστηδες, που πουτάνες σε μπουρδέλα θα γινόσασταν από τον φόβο σας!!! :011: :011: :011:

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Kiki mat έγραψε: 07 Ιουν 2020, 11:07
OANNHSEA έγραψε: 07 Ιουν 2020, 09:32
Kiki mat έγραψε: 07 Ιουν 2020, 08:56 Ο πόλεμος είναι μία αηδία ξερνά ο ένας μέσα στο στόμα του αλλουνου.
Δεν διαφωνώ...
Πως όμως σταματάς κάποιον που πάει π.χ. να σου πάρει το σπίτι;;;

.
Moυ έχει συμβεί, ο πατέρας του παππού μου είχε μία περιουσία χ ψ πέθανε ,ο παππούς μου μικρός ,η μανα του ξαναπαντρευτηκε και ο παππούς μου υιοθετήθηκε . Και βρισκόμαστε καμποσοι κληρονόμοι τώρα με οικόπεδα στο κέντρο της πόλης και τίτλους κυριότητας.
Χτίστηκε πολυκατοικία και έχουμε κακοποιηθεί για τις προθέσεις μας .. Το να ξεσπιτωσεις κάποιον είναι βαρύ . Εμας παρεμποδιστηκαν οι νόμιμες διεκδικήσεις με ενσυναίσθηση του υποθετικου αποτελέσματος σου πήρα το σπίτι. Εγώ δώρο το κάνω . Σπίτια έχω μπολικα . Ποιος παρεμποδίζει της νόμιμες διεκδικήσεις και το δικαίωμα Μου να μαι το γαϊδούρι που είμαι. Τώρα άμα το σκαλισουμε οι κληρονόμοι ξανά . Θα μας εβρει κάνα τροχαίο για το δίκιο του εργάτη . Δεν κάνω εγώ κάτι παράνομο
Και επειδή σου έχει συμβεί, θέλεις να σου συμβεί και πάλι;;;
Ή επειδή είναι και δικό μου, λες ότι "χέστηκα το τι θα συμβεί, δεν είναι πλήρως δικό μου";;;

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Psekasma

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Psekasma »

Northern Spirit έγραψε: 07 Ιουν 2020, 15:25 Κι αλλοι εθνογκαγκα ονειρευονται επιθεσεις σε Τουρκικα γεωτρυπανα, ερευνητικα και συνοδευτικα σκαφη σε χρονο που θα επιλεξουμε χωρις να προειδοποιησηουμε. Θα απαντησουμε στον Τουρκικο μαξιμαλισμο με δικο μας. Ουρα!

Αυτα συμβαινουνε αν βλεπεις πολλες στρατιωτικες ταινιες και παζεις Call of duty.
Πιθανότατα αυτοί που τα λένε δεν θα είναι αυτοί που θα κληθούν να φάνε τις συνέπειες, και τα λένε εκ τους ασφαλούς, εκτός κι αν πρόκειται για αυτοκτονικούς τύπους... :102:
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Bandit59 έγραψε: 07 Ιουν 2020, 15:33 Πίθηκα ασχολήσου με τα τις Αγγλίας. Για το τι γίνεται στην Ελλάδα, δεν σου πέφτει λόγος.
Εχω οικογενεια και ακινητα στη μπανανια λεμε...Δεν θα μας καταστρεψετε εσεις!
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Northern Spirit έγραψε: 07 Ιουν 2020, 16:58
Τα ακίνητα κατάσχονται :g030:
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

ετσι που η ελλαδα παντα υποτακτικη εχασε ευκαιριες να αντιμετωπισει την τουρκια πληρωνεται

πολεμο δε θελει η ελλαδα και τωρα τρεχει παλι για διπλωματια

όμως η τουρκια είναι η επιτεθεμενη και εχει την...κατανοηση αυτων που η ελλαδα ζητα βοηθεια γερμανια και αμερικη

ως επιτεθεμενη εχει αυτή την πρωτοβουλια κινήσεων και η ελλαδα στριμωγμενη θα πολεμησει υπο δυσμενέστερους ορους αποπαλαιοτερα ή θα οδηγηθεί από ααμερικανους και γερμανους να συζητησει οσα η τουρκια απαιτει δηλ παραχωρηση ελληνικων εδαφων θαλασσας και αερος
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Αλλο παληκαρας...Νοτης Μαριας.
Επρεπε να ειχαμε ανακηρυξει ΑΟΖ και..(κρατηθειτε) να βαζουμε ρητρα στρατιωτικης συνδρομης σε χωρες απο τις οποιες αγοραζουμε φραγατες και αλλο οπλισμο.. :smt005:

Θα τους λεμε για παραδειγμα; "πουληστε μας μερικα F-35 αλλα για να τα αγορασουμε θα υπογραψετε ρητρα στρατιωτικης συνδρομης του Αμερικανικου στρατου στην Ελλαδα αν δεχτει επιθεση..Αλλιως δεν..υπογραφουμε :smt005:

Ρε δεν μιλαμε απλα για αστειους μιλαμε για σοβαρες περιπτωσεις εθνικιστικης βλαβης..

“Αυτά δεν κάναμε με την Τουρκία και καταλήξαμε εδώ”… Συνέντευξη
Οι διμερείς αμυντικές συμφωνίες θα έπρεπε να περιέχουν και ρήτρα στρατιωτικής συνδρομής. Οφείλουμε σε χώρες με τις οποίες συνομιλούμε για την προμήθεια φρεγατών, θα πρέπει να έχουμε εξασφαλίσει κάτι τέτοιο πριν προχωρήσουμε.
https://www.defence-point.gr/news/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Northern Spirit την 08 Ιουν 2020, 01:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

OANNHSEA έγραψε: 07 Ιουν 2020, 15:45
Philip Mortimer έγραψε: 07 Ιουν 2020, 09:52
OANNHSEA έγραψε: 07 Ιουν 2020, 08:30

Οι Τούρκοι είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό τους - λιγάκι από τον τόπο μας να έχουν για δικό τους...
Εγώ θέλω να δω όλα τα αριστερά τι θα γράφουν όταν οι Τούρκοι θα καταλάβουν και θα κατέχουν ελληνικό έδαφος, όταν θα βλέπουμε τα καραβάνια από τους πρόσφυγες και θα ακούμε τις ιστορίες τους...
Ή μήπως Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα και όλοι θα κινηθούν όταν το κέντρο της Αθήνας καταληφθεί από τους Τούρκους και θα χάσουν τις δουλειές τους, ιδιαίτερα οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι βρωμιάρηδες οι δημοσιογράφοι;;;

Το τι έγινε στην Κύπρο το έχουμε ξεχάσει ε;;;
Όλος ο αριστερός βόθρος δεν το θυμάται καθόλου!!!!!
Στήστε κώλο ρε!!! Αφήστε τα σκατά τους πολιτικούς να κάνουν ότι γελοιότητα θέλουν για να μην χάσουν ψήφους... Έτσι και αλλιώς για άχρηστα εδάφη θα είναι!!!
Και όταν σας πάρουν για μόνιμους σκλάβους σε οίκους ανοχής, τότε να κλαίτε και να λέτε ότι φταίει η μοίρα...

.
Στην Κύπρο η εισβολή έγινε εξαιτίας του πραξικοπήματος από τους εθνικιστές χουντικούς και τις διώξεις Τουρκοκυπρίων που έδωσαν την αφορμή στην Τουρκία να "παρέμβει".

Έτσι και τώρα η πιθανότητα να γίνουν άνθρωποι πρόσφυγες, είναι μόνο εάν κάνουν βλακείες οι εθνικιστές και δώσουν πάτημα στην Τουρκία για εισβολή+πόλεμο
Το ότι είναι ικανοί να εκμεταλλευτούν τα πάντα για να πάρουν τα εδάφη μας, δεν το έχει καταλάβει ακόμα ε;;;
Δεν έχεις καταλάβει ότι μία κρίση δεν την εκμεταλλεύεται κάποιο άλλο κράτος εάν δεν θέλει ε;;;
Τόσο δύσκολο είναι!!!
Προφανώς στο μυαλό σας στη Συρία τα εδάφη που κατέλαβε η Τουρκία, θα τα γυρίσει πίσω...

Το ξαναγράφω: είσαστε τόσο χέστηδες, που πουτάνες σε μπουρδέλα θα γινόσασταν από τον φόβο σας!!! :011: :011: :011:

.
Αυτο λέγεται πόλεμος . Στον πόλεμο στην Κυπρο ο πατέρας μου ήταν ελδυκαριος ασυρματιστής που απολυόταν μέσα ιουλη όλη η σειρά του και επειστρατευτηκαν . Ένας ΜΑυροσκουφής ανώτερος ( ο πατέρας μου είχε γίνει πουτάνα πεζικάριος,ελευθερος σκοπευτής, μηχανοκατι τέλος πάντων)συνεχίζω ο ΜΑυροσκουφής έδωσε μία εντολή στον πατέρα μου ,ο πατέρας μου αρνήθηκε και ο ΜΑυροσκουφής του χωσε την κάνη ενος όπλου στο στόμα . Ο πατέρας μου χαμογέλασε και ο ΜΑυροσκουφής του δώσε συγχαρητήρια .
Εγώ δεν ξέρω κάνα χεστη.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2020, 14:13

Για πες μας μερικούς έμπειρους διπλωμάτες και ποιο ακριβώς ήτανε/είναι το έργο τους φίλε.
EE και ΗΠΑ έχουν αποδοκιμάσει το τουρκολιβυκό μνημόνιο και στηρίζουν τα δικαιώματα της Ελλάδας στην περιοχή. Αν όμως βυθίσεις ένα πλοίο προφανώς δεν θα έχεις την ίδια αντιμετώπιση.
https://www.zougla.gr/politiki/article/ ... kias-livis
https://www.zougla.gr/kosmos/article/i- ... a-ke-kipro

Κατά καιρούς έχουν προταθεί κι άλλες ιδέες όπως του Κοτζιά για επέκταση των χωρικών μας υδάτων σε 12 ν.μ. γύρω από την Κρήτη που το κάνεις μονομερώς. Είχαν γίνει κάποιες προετοιμασίες γι' αυτό κατά τη διάρκεια της θητείας του αλλά μετά την αποχώρησή του πάγωσαν.
https://www.sofokleousin.gr/kotzias-na- ... -sta-12-mi

Ο ίδιος έχει κάνει κι άλλες προτάσεις όπως οριοθέτηση ΑΟΖ με Κύπρο ώστε να πέσει πάνω στην Τουρκολιβυκή ζώνη και αναγκαστικά να πάμε Χάγη μόνο γι'αυτό το θέμα.
https://www.news247.gr/sthles/paichnidi ... 99026.html

Επίσης αν πιστέψουμε τον Δένδια, έχουν ήδη ξεκινήσει συνομιλίες με μεσογειακά κράτη όπως η Αίγυπτος για τον καθορισμό θαλάσσιων ζωνών
https://www.sofokleousin.gr/dendias-oti ... poumerangk

Γενικά υπάρχουν κινήσεις σε διπλωματικό επίπεδο που μπορούν να γίνουν προτού στείλουμε τα ελληνόπουλα στον τάφο.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Belisarius έγραψε: 04 Ιουν 2020, 13:25
hades έγραψε: 04 Ιουν 2020, 13:15 Και τι πέτυχε ο Σημίτης;Tπτ μας άφησε απλώς προίκα κάτι λουλούδια στο ΕΛΙΑΜΕΠ και στο Πάντειο
Για το Πάντειο σε ποιους αναφέρεσαι;
Και είχα ξεχάσει τον γνωστό Ηρακλείδη Αυτός σπάει τα κοντέρ Διάβασα εχθές μια συνέντευξη του για το καινούριο του βιβλίο και πάλι έλεγε τα δικά του που λέει από το 1997 Μαργαριτάρια όπως η Τουρκία τώρα είναι όπως την σκέφτονται οι καλοί εθνικιστές Έλληνες- πριν δεν ήταν -ότι ακόμα και αν η Ελλάδα στην απίθανη περίπτωση που επικρατήσει σε θερμό επεισόδιο πάλι θα χάσει μια και η Τουρκία θα θέλει ρεβάνς και άλλα πολλά Και αυτός είναι καθηγητής σε ελληνικό ΑΕΙ
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Northern Spirit έγραψε: 07 Ιουν 2020, 16:58
Για την οποία οικογενεια σου θα πολεμησουμε εμεις αν χρειαστει ενω εσυ θα εχεις καλλυμενο τον κωλαρακο σου στο πουστρονησι.
Κανε στην ακρη λεμε Εφιαλτη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”