!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μουντιάλ Ρωσίας 2018
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
οι ιταλοι ειναι textbook παραδειγμα αυτου που λεει(μαζι με την ελλαδα του ρεχαγκελ) αλλα τεσπα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Οποιος τον επαιξε δυαδα με CR7?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Rocco Siffredi
και το 02 οι γερμανοι δεν ηταν τπτ ιδιαιτεροΝταρνάκας έγραψε: 25 Ιουν 2018, 19:25Δηλαδή δεν έχεις δει ποτέ εσύ τη Βραζιλία η άλλο μεγαλο όνομα να κερδίζει με άθλια εμφάνιση; Εγώ γιατί θυμάμαι τους Γερμανούς να σέρνονται κι όμως να φτάνουν τελικό με τα ψέματα το 82 και το 86, και παρομοίως τους Ιταλούς το 94;Maspoli έγραψε: 25 Ιουν 2018, 18:20 Οτι μπορει να κερδισει πχ τη Βραζιλια οντας χειροτερη στο ματς ενω το αντιστροφο, να κερδισει η Βραζιλια την Ουρουγουαη οντας χειροτερη ειναι μαλλον απιθανο.
και γω σε ξαναρωταω σε μουντιαλ πριν το 10 ποσα χρονια ειχε να συμβει αυτο που φαντασιωνεσαιMaspoli έγραψε: 25 Ιουν 2018, 18:20 Ροκο θα στο πω αλλη μια μπας και γινω πιο κατανοητος. Δε σου λεω οτι η Ουρουγουαη εχει συνηθως καλυτερη ομαδα απο αυτες που εχεις στο νου σου. Σου λεω οτι εχει βαρυτερη φανελα. Αυτο σημαινει οτι σαν ομαδα τα παει καλυτερα απο την αξια των παικτων της. Οτι μπορει να κερδισει πχ τη Βραζιλια οντας χειροτερη στο ματς ενω το αντιστροφο, να κερδισει η Βραζιλια την Ουρουγουαη οντας χειροτερη ειναι μαλλον απιθανο.
ποτε η βαρυτερη φανελα λυγισε ομαδες σαν την Βραζιλια η' μια ευρωπαικη;
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Περνάω από στοιχηματζίδικο της γειτονιάς και ενοικιάζεται

Νομίζω όμως έχει κάτω στη φίλη μου που θα πάω να δούμε τον αγώνα
Νομίζω όμως έχει κάτω στη φίλη μου που θα πάω να δούμε τον αγώνα
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Οι Γερμανοί είναι η επιτομή αυτού που λέει ο Maspoli, να αποκλείεις αντίπαλο καλύτερο από σένα. Οι Γάλλοι ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν πώς η ομαδάρα των Πλατινί, Τιγκανά, Ζιρές κ.α. αποκλείστηκε σε δύο συνεχόμενα Μουντιάλ από μια μέτρια Γερμανία, το 82 και 86. Ειδικά το 82, που βρέθηκαν να προηγούνται 3-1 στην παράταση και τους ισοφάρισαν σε 5 λεπτά τα γερμανόσκυλα.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Οι γερμανοι θελουν ΙΤΑΛΙΚΗ ΨΩΛΗ για να στρωσουν.
Μολις βλεπουν ΙΤΑΛΙΚΗ ΨΩΛΗ, τους πεφτουν τα σαλια. Αμεσως γυριζουν 180 μοιρες και πεφτουν στα 4.
Μολις βλεπουν ΙΤΑΛΙΚΗ ΨΩΛΗ, τους πεφτουν τα σαλια. Αμεσως γυριζουν 180 μοιρες και πεφτουν στα 4.
2+ goal ο CR7
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ Ο CR7 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΤΟ 2+ ΣΗΜΕΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ Ο CR7 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΤΟ 2+ ΣΗΜΕΡΑ
ποτογαλία/οβερ 1,5
2,00
πορτογαλία/οβερ 2,5
2,63
πορτογαλία/αντερ 3,5
2,20
κριατιάνο 1,95
2,00
πορτογαλία/οβερ 2,5
2,63
πορτογαλία/αντερ 3,5
2,20
κριατιάνο 1,95
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Στο Eleftero. Net κάνουν φοβερές προβλέψεις
Χατσισαφι καρτα 5.00 οποιος προλαβε προλαβε
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εχεις δικιο ως προς το οτι στον ομιλο ειχαν τη Δανια. Στο ευκολα απο την Αργεντινη, οχι τοσο πολυ. Στον δε ομιλο ειχαν φερει 1-1 με τη Δ. Γερμανια.alekhine έγραψε: 25 Ιουν 2018, 19:23το 86 η ουρουγουαη εφυγε στα νοκαουτ χανοντας ευκολα απο την αργεντινη 1-0Maspoli έγραψε: 25 Ιουν 2018, 19:17Κι ομως μεσα σε αυτα πηρε τρια κοπα αμερικα. Το 1986 περασε τους ομιλους απλα επεσε στην εθνικη που επαιξε ομορφοτερα απο καθε αλλη που εχω δει ποτε. Τη Δανια του 1986.zteo έγραψε: 25 Ιουν 2018, 19:08 Η αληθεια ειναι Maspoli οτι απο το 1970-2010 η Ουρουγουαη ηταν σε παρακμη κατι που την απαξιωσε σαν δυναμη ποδοσφαιρικη.
τα 6 απο την δανια ταφαγε στους ομιλους
Οτιδηποτε πανω απο 3.00 ειναι τρελο value.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
-
- 24 Απαντήσεις