!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άσεμνες κνίτισες

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Άσεμνες κνίτισες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Έχω συναντήσει δυό-τρεις.
Δεν μιλάμε για τάνες επί πληρωμή, διότι αυτές ανήκουν στον επαγγελματικό χώρο και δεν υπάρχει θέμα.
Αλλά αυτές αρέσκονται σε προκλητικές χειρονομίες, φοράνε σούπερ μίνι, συχνάζουν σε χώρους που είναι για άντρες βασικά και όχι για γυναίκες (π.χ. ποδοσφαιράκια) και μετά προκύπτει ότι είναι κνίτισες.
Πως εξηγείται αυτό το φαινόμενο ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Άσεμνες κνίτισες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Oi κνιτισσες;Ποιος τις λογαριαζει και αυτες.Εχω θειους παλιους κουκουεδες και οσες γυναικες φορουσαν μινι φουστα η πηγαιναν στην
Σιβιτανιδειο σχολη τις θεωρουσαν πουτανες. :lol:

Δεν ξερω βεβαια τι κανουν οι καινουργιες κνιτισσες τι να σου πω.Μπορει να εχουν μαθει να παιρνουν τσιμπουκια και να ειναι ωραια
γκομενακια.Ας πουμε οτι εχουν εκσυγχρονιστει που δεν το νομιζω.

Μιλαμε για τα μελη της παραθρησκευτικης σεχτας των ιεχωβαδων του Περισσου αγαπητε και πολυ φοβαμαι οτι αν τα φτιαξεις με κνιτισσα
θα προσπαθησει να σε φερει στον δρομο τον δικο της δηλαδη να γινεις και εσυ κουμμουνι.

Τωρα αν εχεις βιτσια με ιεχωβουδες εσυ ξερεις καλυτερα αλλα μην περιμενεις οτι μια τετοια σχεση θα μακροημερευσει μεγαλο παιδι εισαι
και αντιλαμβανεσαι τα νοηματα. :wink
Άβαταρ μέλους
ammophila
Phorum.gr user: Alamo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ammophila »

Ποδοσφαιράκια; Το 2020;
Αν έχουμε φθηνύνει πολύ , εξηγεί το γαμημένο φαινόμενο .
Γιατί δεν κάνεις μια δημοσίευση;
µυρµηκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

plouf έγραψε: 07 Ιουν 2020, 18:20 Oi κνιτισσες;Ποιος τις λογαριαζει και αυτες.Εχω θειους παλιους κουκουεδες και οσες γυναικες φορουσαν μινι φουστα η πηγαιναν στην
Σιβιτανιδειο σχολη τις θεωρουσαν πουτανες. :lol:

Δεν ξερω βεβαια τι κανουν οι καινουργιες κνιτισσες τι να σου πω.Μπορει να εχουν μαθει να παιρνουν τσιμπουκια και να ειναι ωραια
γκομενακια.Ας πουμε οτι εχουν εκσυγχρονιστει που δεν το νομιζω.

Μιλαμε για τα μελη της παραθρησκευτικης σεχτας των ιεχωβαδων του Περισσου αγαπητε και πολυ φοβαμαι οτι αν τα φτιαξεις με κνιτισσα
θα προσπαθησει να σε φερει στον δρομο τον δικο της δηλαδη να γινεις και εσυ κουμμουνι.

Τωρα αν εχεις βιτσια με ιεχωβουδες εσυ ξερεις καλυτερα αλλα μην περιμενεις οτι μια τετοια σχεση θα μακροημερευσει μεγαλο παιδι εισαι
και αντιλαμβανεσαι τα νοηματα. :wink
Όχι, όχι, άλλωστε δε μπορούσα να ακούω να μου λένε για το πενταετές σχέδιο.
Λόγω παναγουλιάσεως ποτέ δεν απέκτησα τέτοια σχέση, αν και μιλάμε για σωματοτυπικώς δυνατές καταστάσεις.
Δεν ξέρω αν αργότερα θα μου έλεγαν να "join the party" - μάλλον. Αλλά επίσης αυτές αν δουν ότι κάποιος επιμένει να λέει ντεβιάτσες δεν τον συγχωρούν.
Και οι συριζαίες το ίδιο αλλά μιλάμε επί Ελληνικού εδάφους πάντα. Τα κανονικά καγκεμπάκια Ρωσιδάκια εγώ τα πάω.
Ωστόσο το φαινόμενο το οποίο περιγράφω δεν είναι απόλυτα καινούριο και είναι περίεργο.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

ammophila έγραψε: 07 Ιουν 2020, 18:28 Ποδοσφαιράκια; Το 2020;
Αν έχουμε φθηνύνει πολύ , εξηγεί το γαμημένο φαινόμενο .
Γιατί δεν κάνεις μια δημοσίευση;
Γιατί ; Αιώνιο παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Δεν σας κρύβω, πως όταν ήμουν μικρός, τον είχα παίξει για τη Λίλα Καφαντάρη.

1.01.45

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μιλάμε για Ελληνίδες πάντα ότι έχουν λασκάρει.
Όχι για Ρωσίδες.
Εγώ πιστεύω ότι η κακομοίρα η Κλεμπ θα ήταν χρυσή γυναίκα και μαγείρισσα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Ηταν μια ωραία μέρα τον καιρό που ήμουν φοιτητής, όταν πήγαινα να εξέλθω από τη σχολή μου για να γυρίσω σπίτι.

Καθώς προχωρούσα προς την είσοδο, μπούκαραν κάτι κνίτισες αντρογυναίκες. Μία από αυτές είχε μια ντουντούκα και τη στιγμή ακριβώς που περνούσα από δίπλα της, χωρίς να προλάβω καν να αντιδράσω, την έφερε στο στόμα της και άρχισε να τσιρίζει συνθήματα.

"Α, πανάθεμά σε μωρή, θα με κουφάνεις", της είπα, αλλά εκείνη πείσμωσε και στρέφοντας τη ντουντούκα προς το μέρος μου, άρχισε να τσιρίζει ακόμη περισσότερο.

Εφυγα τρέχοντας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

AlienWay έγραψε: 07 Ιουν 2020, 18:57 Ηταν μια ωραία μέρα τον καιρό που ήμουν φοιτητής, όταν πήγαινα να εξέλθω από τη σχολή μου για να γυρίσω σπίτι.

Καθώς προχωρούσα προς την είσοδο, μπούκαραν κάτι κνίτισες αντρογυναίκες. Μία από αυτές είχε μια ντουντούκα και τη στιγμή ακριβώς που περνούσα από δίπλα της, χωρίς να προλάβω καν να αντιδράσω, την έφερε στο στόμα της και άρχισε να τσιρίζει συνθήματα.

"Α, πανάθεμά σε μωρή, θα με κουφάνεις", της είπα, αλλά εκείνη πείσμωσε και στρέφοντας τη ντουντούκα προς το μέρος μου, άρχισε να τσιρίζει ακόμη περισσότερο.

Εφυγα τρέχοντας.
Καλά αυτές είναι νορμάλ.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

AlienWay έγραψε: 07 Ιουν 2020, 18:57 Ηταν μια ωραία μέρα τον καιρό που ήμουν φοιτητής, όταν πήγαινα να εξέλθω από τη σχολή μου για να γυρίσω σπίτι.

Εφυγα τρέχοντας.
Υπάρχουν και χειρότερα δικέμου, σκέψου ότι κάποιος συμπολίτης μας το παντρεύτηκε αυτό το πράγμα.
(σόρρυ γουντ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 07 Ιουν 2020, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Γάταρος έγραψε: 07 Ιουν 2020, 18:35 Δεν σας κρύβω, πως όταν ήμουν μικρός, τον είχα παίξει για τη Λίλα Καφαντάρη.

1.01.45

Το τσιμπησε το τεκνο στα γεραματα και αυτη.
Θα του κανει εντατικα μαθηματα σταλινικης διαπαιδαγωγισης για να γινει ενας σωστος μπολσεβικος που θα φερει
στην ανθρωποτητα το λαμπρο μελλον που ευαγγελιζεται ο κομμουνισμος.

Καλο θα ειναι βεβαια να ειναι σε μονιμη επαγρυπνηση γιατι το τεκνο μπορει να κανει τα γλυκα ματια στην ομορφη κορουλα της.
Τοτε η γραια θα γινει φονισσα και σαν αλλος Μπλοχιν θα τον σκοτωσει με μια σφαιρα στον αυχενα.
Κριμα ειναι να χαραμισει το υπολοιπο της ζωης της μεσα στην ψειρου.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Γάταρος έγραψε: 07 Ιουν 2020, 18:35 Δεν σας κρύβω, πως όταν ήμουν μικρός, τον είχα παίξει για τη Λίλα Καφαντάρη.

1.01.45

Εικόνα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

Ααα εγώ ήμουν πορνιδιο από μικρή ,στο καφενείο πηγαινα ,στο ιερό εμπαινα ( καθαριζαμε την εκκλησία) κνιτισσα δεν με είπαν ποτέ. Ο θείος μου που ήταν παππάς με έλεγε ζουρλό ,κάτι χωριανες πουταναριο . Εγώ ονειρευόμουν να γίνω ψάλτης .... Αλωνιζα μέσα στην εκκλησία. Μην και πληρώνω τούτη την αμαρτία;
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Kiki mat έγραψε: 07 Ιουν 2020, 23:25 Ααα εγώ ήμουν πορνιδιο από μικρή ,
:o :roll:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”