!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε λιγο θα μας συλλαμβανουν γιατι σκοτωσαμε κουνουπι
Re: Σε λιγο θα μας συλλαμβανουν γιατι σκοτωσαμε κουνουπι
Και εγώ έχω κάνει καταγγελία για κακοποίηση σκύλων. Και θα την ξανακάνω όποτε και όπου χρειαστεί. Με τα τσιπάκια των σκύλων ίσως τα εξαναγκάζουν σε γαβγίσματα και αυτό είναι ένα καλό όπλο για δημιουργία ανησυχίας σε ενοίκους.
Για την κακοποίηση ανθρώπων κατά τον ίδιο και άλλους τρόπους χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια από τις δυνάμεις του νόμου.
Για την κακοποίηση ανθρώπων κατά τον ίδιο και άλλους τρόπους χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια από τις δυνάμεις του νόμου.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Κακώς πείραξε τα χελιδόνια καθώς έχουν πλέον μεγάλη συμβολική αντιμνημονιακή σημασία!

Αλήθεια τώρα υπάρχει ποινή για χελιδόνια;

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Τα τσιπάκια δεν έχουν καμμία σχέση με τα γαυγίσματα. Σε αστικές περιοχές, σπανίως θα ακούσεις γαυγίσματα σκύλων από μπαλκόνια εκτός από κάποιους ηλίθιους που έχουν μπλέξει τα σκυλιά με τα γεράνια.Antares έγραψε: 07 Ιουν 2020, 12:36 Και εγώ έχω κάνει καταγγελία για κακοποίηση σκύλων. Και θα την ξανακάνω όποτε και όπου χρειαστεί. Με τα τσιπάκια των σκύλων ίσως τα εξαναγκάζουν σε γαβγίσματα και αυτό είναι ένα καλό όπλο για δημιουργία ανησυχίας σε ενοίκους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Για ενημέρωση.
Σε ισόγειο σπίτι σε χωριό μιας οικογένειας γνωστών μου, τα χελιδόνια είχαν φωλιές στον μεγάλο ημιυπαίθριο που υπήρχε μπροστά από το σπίτι. Σε αυτόν τον ημιυπαίθριο η οικογένεια καθόταν όλο το καλοκαίρι.
Μία χρονιά κόλλησαν ψείρες από τα χελιδόνια. Από τότε χάλασαν τις φωλιές τους.
Σε ισόγειο σπίτι σε χωριό μιας οικογένειας γνωστών μου, τα χελιδόνια είχαν φωλιές στον μεγάλο ημιυπαίθριο που υπήρχε μπροστά από το σπίτι. Σε αυτόν τον ημιυπαίθριο η οικογένεια καθόταν όλο το καλοκαίρι.
Μία χρονιά κόλλησαν ψείρες από τα χελιδόνια. Από τότε χάλασαν τις φωλιές τους.
Δεν ξέρω μπορεί να είναι φανταστικά γαβγίσματα. Πάντως δεν βλάπτει μια καταγγελία.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιουν 2020, 12:41 Τα τσιπάκια δεν έχουν καμμία σχέση με τα γαυγίσματα. Σε αστικές περιοχές, σπανίως θα ακούσεις γαυγίσματα σκύλων από μπαλκόνια εκτός από κάποιους ηλίθιους που έχουν μπλέξει τα σκυλιά με τα γεράνια.
Γιατί να μην έχει σχέση το τσιπάκι μέσα στο σώμα του σκύλου με τα γαβγίσματα; Δεν θεωρώ όλους τους κατόχους σκύλου ιδιαίτερα φιλόζωους.
Εξάλλου μπορεί ο κάθε φιλόζωος να έχει κάνει άλλη επέμβαση παράνομη στον σκύλο του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 07 Ιουν 2020, 12:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ας χάλαγε τις φωλιές τους τον χειμώνα. Τώρα ας πληρώσει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το "φανταστικά γαυγίσματα" ούτε τη σχέση του τσιπ με τα γαυγίσματα.Antares έγραψε: 07 Ιουν 2020, 12:46Δεν ξέρω μπορεί να είναι φανταστικά γαβγίσματα. Πάντως δεν βλάπτει μια καταγγελία.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιουν 2020, 12:41 Τα τσιπάκια δεν έχουν καμμία σχέση με τα γαυγίσματα. Σε αστικές περιοχές, σπανίως θα ακούσεις γαυγίσματα σκύλων από μπαλκόνια εκτός από κάποιους ηλίθιους που έχουν μπλέξει τα σκυλιά με τα γεράνια.
Γιατί να μην έχει σχέση το τσιπάκι μέσα στο σώμα του σκύλου με τα γαβγίσματα; Δεν θεωρώ όλους τους κατόχους σκύλου ιδιαίτερα φιλόζωους.
Στο ότι δεν είναι φιλόζωοι όλοι οι κάτοχοι σκύλων, συμφωνώ. Αν ήταν, δεν θα υπήρχαν τόσα αδέσποτα.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και "φιλόζωοι" που είναι το ίδιο ανεύθυνοι και υστερικοί με τους ζωοφοβικούς, οπότε καταγγελία με καταγγελία έχει σαφή διαφορά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Spiros252 έγραψε: 07 Ιουν 2020, 12:37 Κακώς πείραξε τα χελιδόνια καθώς έχουν πλέον μεγάλη συμβολική αντιμνημονιακή σημασία!![]()
Έχει μπει και μιά ξαδέρφη μου στο ντίεμ25 (χωρίς να έχουμε μιλήσει ποτέ γι'αυτό ή/και να την έχω επηρεάσει
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
καλη η ξαδελφη;
Θα κανεις κονε;
Κια γω Μερα25 ψηφισα
Θα κανεις κονε;
Κια γω Μερα25 ψηφισα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Σε λίγο δεν θα μας συλλαμβάνουν ούτε όταν σκοτώνουμε άνθρωπο...ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 07 Ιουν 2020, 11:31 Εχει αρχισει να ξεφευγει το πραγμα
Σε λιγο θα μας συλλαμβανουν γιατι σκοτωσαμε κουνουπι
https://www.protothema.gr/greece/articl ... se-neosso/Σέρρες: Συνελήφθη γιατί γκρέμισε φωλιά χελιδονιών και σκότωσε νεοσσό
Αυτόπτης μάρτυρας είδες τις πράξεις του 64χρονου και αμέσως τον κατήγγειλε
Ίχνος ανθρωπιάς δεν είχε ένας 64χρονος Έλληνας, ο οποίος ενοχλήθηκε από την παρουσία μιας οικογένειας χελιδονιών στο μπαλκόνι του σπιτιού του γιου του στις Σέρρες, όπου έκανε εργασίες και δεν δίστασε να την καταστρέψει θανατώνοντας ένα νεοσσό!
Μια γυναίκα που έτυχε να περνάει από το σημείο το απόγευμα της Παρασκευής, είδε τι έκανε ο 64χρονος και προσπάθησε να τον σταματήσει, όμως εκείνος άρχισε να την βρίζει και να την απειλεί! Μάλιστα, κατέβηκε στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι κρατώντας μια σκούπα και φαράσι με τα οποία μάζεψε το νεκρό χελιδόνι και το πέταξε στα σκουπίδια!
Ωστόσο, η αυτόπτης μάρτυρας υπέβαλε καταγγελία στον Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών και αμέσως ενημερώθηκαν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι συνέλαβαν τον 64χρονο, τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενο για θανάτωση ζώου και του επέβαλαν το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.
Ναι καλή είναι και είναι σχετικά κοντά κιόλας.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 07 Ιουν 2020, 13:06 καλη η ξαδελφη;
Θα κανεις κονε;
Κια γω Μερα25 ψηφισα
Κονέ αν εννοείς απλή γνωριμία φυσικά, τι είμαστε τίποτα οπισθοδρομικοί σύντροφε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Φανταστικά εννοώ να τα ακούει μόνο το πρόσωπο που κάνει την καταγγελία.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιουν 2020, 12:57 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το "φανταστικά γαυγίσματα" ούτε τη σχέση του τσιπ με τα γαυγίσματα.
Στο ότι δεν είναι φιλόζωοι όλοι οι κάτοχοι σκύλων, συμφωνώ. Αν ήταν, δεν θα υπήρχαν τόσα αδέσποτα.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και "φιλόζωοι" που είναι το ίδιο ανεύθυνοι και υστερικοί με τους ζωοφοβικούς, οπότε καταγγελία με καταγγελία έχει σαφή διαφορά.
Αν δεν έχει χρησιμοποιηθεί το κανονικό τσιπάκι αλλά κάτι άλλο το οποίο μπορεί να στέλνει ηλεκτρικές εκκενώσεις ή σήματα νομίζω το γάβγισμα μπορεί να γίνει εξαναγκασμένο. Θα μπορούσε να συντονίζεται και με άλλα τσιπάκια.
Αν δεν βγάζει τα παπούτσια της όταν μπαίνει σπίτι, μην του τη γνωρίσεις.sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2020, 13:09Ναι καλή είναι και είναι σχετικά κοντά κιόλας.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 07 Ιουν 2020, 13:06 καλη η ξαδελφη;
Θα κανεις κονε;
Κια γω Μερα25 ψηφισα
Κονέ αν εννοείς απλή γνωριμία φυσικά, τι είμαστε τίποτα οπισθοδρομικοί σύντροφε;
Τώρα μένει ο Χελατζένς να μας πει ότι ψήφισε ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να τα έχω δει όλα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 1049 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 1 Απαντήσεις