Κανονικά ,θα συμβουλευομαι λογικούς...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα κάνει ο Κουτσούμπας αν τον ψηφίσει ο λαός;
Re: Τι θα κάνει ο Κουτσούμπας αν τον ψηφίσει ο λαός;
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν πειραζει καθολου ακους την φωνη της αληθειας.
Αν ο λαός ψηφίσει το ΚΚΕ να κυβερνήσει, θα κυβερνήσει. Θα πρόκειται βέβαια για ένα ΚΚΕ που έχει παραπεταξει τον επαναστατικό του χαρακτήρα και έχει μεταβληθεί σε αστικό κόμμα διαχείρισης. Έχει ξαναγίνει σε άλλα κκ.
Βέβαια ο πυρήνας του ερωτήματος είναι αν ο σοσιαλισμός μπορεί να επιβληθεί βουλησιαρχικα. Η αλήθεια είναι ότι δε γίνεται.
Βέβαια ο πυρήνας του ερωτήματος είναι αν ο σοσιαλισμός μπορεί να επιβληθεί βουλησιαρχικα. Η αλήθεια είναι ότι δε γίνεται.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ενταξει παρε το χαπακι σου κνιτη.Namrail έγραψε: 07 Ιουν 2020, 06:59 Αν ο λαός ψηφίσει το ΚΚΕ να κυβερνήσει, θα κυβερνήσει. Θα πρόκειται βέβαια για ένα ΚΚΕ που έχει παραπεταξει τον επαναστατικό του χαρακτήρα και έχει μεταβληθεί σε αστικό κόμμα διαχείρισης. Έχει ξαναγίνει σε άλλα κκ.
Πρώτα ο άλλος και μετά εγώ . Μου διδάσκουν αυταπαρνηση. Τέλος πάντων μου πονάει πολυ το δεξί μου χέρι από τον ώμο πάνω . Κατάταλα αγάπη μου είμαι μία χαρά....
Τώρα τι θα κάνε ο Κουτσουμπας άμα εβγαινε;
Αντιπολίτευση στον εαυτό του
Γύρνα ξανά στο παραλήρημα σου με το Γιαρουζέλσκι σε ακροδεξιό απολειφαδι. Έτσι κι αλλιώς τρεις ατάκες έχεις και τις πετάς ξανά και ξανα, σε κάθε ευκαιρία.
Ο πυρήνας του ερωτήματος είναι άλλος . Υπηρετεί το ΚΚΕ την σοσιαλδημοκρατία ; Αν ναι πως θα κυβερνήσει; Με σοβιετικό μοντέλο;Ο plouf ξέρει ρωσσικα θα μεταφράσει μπ#ιετNamrail έγραψε: 07 Ιουν 2020, 06:59 Αν ο λαός ψηφίσει το ΚΚΕ να κυβερνήσει, θα κυβερνήσει. Θα πρόκειται βέβαια για ένα ΚΚΕ που έχει παραπεταξει τον επαναστατικό του χαρακτήρα και έχει μεταβληθεί σε αστικό κόμμα διαχείρισης. Έχει ξαναγίνει σε άλλα κκ.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Κρατικόποιηση χρηματοπιστωτικου τομέα μονοπωλίων, ολιγοπολιων, εφοπλιστικου τομέα, ενέργειας, δημόσιος ο ΟΤΕ πάλι ανταγωνιστικος με επενδύσεις, εθελοντικοι συνεταιρισμόι στον αγροτικό τομέα και στο εμπόριο όπως σουπερμάρκετ, με ανταγωνιστές τιμές και επανεπενδυση, δημιουργία κοινωνικών κέντρων στις γειτονιές για διασκέδαση, γενικά μια προσπάθεια η κοινωνία να ελέγξει πάλι τις συνθήκες ζωής στην παραγωγή και στην καθημερινότητα της, και να μην τρομοκρατειται και ισοπεδωνεται από τις "αόρατες δυνάμεις των αγορών" που προτείνουν μόνο ηττοπάθεια, ρατσισμό, κανιβαλισμο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Golden Age
Και το σημαντικότερο απ' όλα! Δημοκρατία απο το λαό!!!!!! Να λέμε όλο το πακέτο!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Ιουν 2020, 07:49 Κρατικόποιηση χρηματοπιστωτικου τομέα μονοπωλίων, ολιγοπολιων, εφοπλιστικου τομέα, ενέργειας, δημόσιος ο ΟΤΕ πάλι ανταγωνιστικος με επενδύσεις, εθελοντικοι συνεταιρισμόι στον αγροτικό τομέα και στο εμπόριο όπως σουπερμάρκετ, με ανταγωνιστές τιμές και επανεπενδυση, δημιουργία κοινωνικών κέντρων στις γειτονιές για διασκέδαση, γενικά μια προσπάθεια η κοινωνία να ελέγξει πάλι τις συνθήκες ζωής στην παραγωγή και στην καθημερινότητα της, και να μην τρομοκρατειται και ισοπεδωνεται από τις "αόρατες δυνάμεις των αγορών" που προτείνουν μόνο ηττοπάθεια, ρατσισμό, κανιβαλισμο.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Λίγη σοβαρότητα. Οπότε γίνεται κάποια εξέγερση τύπου δεκεμβρη η συγκρούσεις σε πορείες βλέπε μνημόνια, το ΚΚΕ είναι σοβαρό, με τάξη, ευπρέπεια, ασφάλεια, δημοκρατία. Μόνο αυτο άλλωστε περικυκλώσε τη βουλή για να την προστατεύσει από τους διαδηλωτές, και πήρε και εύσημα από τον αδωνι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
που προτείνουν μόνο ηττοπάθεια, ρατσισμό, κανιβαλισμο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Ιουν 2020, 07:49 Κρατικόποιηση χρηματοπιστωτικου τομέα μονοπωλίων, ολιγοπολιων, εφοπλιστικου τομέα, ενέργειας, δημόσιος ο ΟΤΕ πάλι ανταγωνιστικος με επενδύσεις, εθελοντικοι συνεταιρισμόι στον αγροτικό τομέα και στο εμπόριο όπως σουπερμάρκετ, με ανταγωνιστές τιμές και επανεπενδυση, δημιουργία κοινωνικών κέντρων στις γειτονιές για διασκέδαση, γενικά μια προσπάθεια η κοινωνία να ελέγξει πάλι τις συνθήκες ζωής στην παραγωγή και στην καθημερινότητα της, και να μην τρομοκρατειται και ισοπεδωνεται από τις "αόρατες δυνάμεις των αγορών" που προτείνουν μόνο ηττοπάθεια, ρατσισμό, κανιβαλισμο.
Ξηγησου τώρα ,κάτι παίζει με το στριπτίζ σου
Νευράκια ήταν και πέρασαν ...
Ρώσικα μαθαίνεις μόνος σου ή πηγαίνεις σε φροντιστήριο;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
karadeniz1
μια χαρα θα κυβερνησει το κκε αν το διαταξουν ταφεντικα του...
κομουνιστικη ρητορικη για τους ξεφτιλισμενους της μακρονησου και αλλα τετοια δακρυβρεχτα για την ταχα μου εθνικη αντισταση για τους ταχα μου νεκρους του πολυτεχνειου , δολοφονιες φιλελευθερων δημοκρατικων πολιτων, και στην ουσια απολυτη συμμορφωση με τις εντολες αυτων που το ελεγχουν και συντηρουν ακομα...
οπως εγινε με τον αγραμματο τσιπρα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση