!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οδηγος τρενου αρνειται να οδηγησει επειδη σκυλος επιβατη δεν εχει φιμωτρο
Re: Οδηγος τρενου αρνειται να οδηγησει επειδη σκυλος επιβατη δεν εχει φιμωτρο
ότι λέει ο νόμος. Δεν μπορώ τους βλαχοτσαμπουκάδες είτε από τη μία είτε από την άλλη πλευρά.
Κάποιες φορές μπορούμε να είμαστε ελαστικοί σε κάποια μικροπαραπτωματα. Αν έχει κάποιος σκυλι χωρίς φίμωτρο δε θα του έκανα μανούρα εννοείται, αν όμως θα έπρεπε να έρθει η αστυνομία και να καταθέσω τη γνώμη μου, τότε φυσικά θα τασσομουν με την πλευρά ότι πρέπει να φορεθεί φίμωτρο άνευ άλλης συζήτησης.
Υπερβολικός ο οδηγος; φυσικά
Άδικος στην αντίδραση του; Όχι.
Επίσης δε γνωρίζω πως στην ακραια περίπτωση που κάποιος επιβάτης δεχτεί επίθεση από κατοικίδιο χωρίς φίμωτρο, Αν κάνει μήνυση στον οδηγό που δέχτηκε το "παρανομο" τι κυρώσεις μπορεί να υπάρχουν. Γιατί αν υπάρχουν τότε είναι ακόμη περισσότερο δίκαιο αυτό που έγινε.
Επίσης δε γνωρίζω πως στην ακραια περίπτωση που κάποιος επιβάτης δεχτεί επίθεση από κατοικίδιο χωρίς φίμωτρο, Αν κάνει μήνυση στον οδηγό που δέχτηκε το "παρανομο" τι κυρώσεις μπορεί να υπάρχουν. Γιατί αν υπάρχουν τότε είναι ακόμη περισσότερο δίκαιο αυτό που έγινε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Νομίζω πως είναι ευθύνη του οδηγου, ναι. Οπότε είναι κατανοητή από την πλευρά του η οποία <<υπερβολή>>Ερμής έγραψε: 06 Ιουν 2020, 14:38 Κάποιες φορές μπορούμε να είμαστε ελαστικοί σε κάποια μικροπαραπτωματα. Αν έχει κάποιος σκυλι χωρίς φίμωτρο δε θα του έκανα μανούρα εννοείται, αν όμως θα έπρεπε να έρθει η αστυνομία και να καταθέσω τη γνώμη μου, τότε φυσικά θα τασσομουν με την πλευρά ότι πρέπει να φορεθεί φίμωτρο άνευ άλλης συζήτησης.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Εάν ο νόμος επιβάλλει φίμωτρο δεν υπήρχε κανένας λόγος για μανουρα.
Ο οδηγός έπρεπε να μην επιτρέψει την είσοδο στο όχημα.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ήδη πήρα θέση για τα μμμ. Πόσες φορές ακόμη πρέπει να το διευκρινήσω;Ερμής έγραψε: 06 Ιουν 2020, 14:24Αυτο δε μπορεις να το ξερεις, δε μιλαμε για αψυχα αντικειμενα ουτε για ανθρωπους με νοημοσυνη.
Έστω ότι ο σκύλος δεν επιτίθεται σε κανέναν αλλά εκεί που κάθεται με τον ιδιοκτήτη του είτε στάζουν σαλια σε κάποιον επιβάτη είτε του τραβήξει καμία γλειψια. Αυτό δε μπαίνει στην ενοχληση;
Η γνώμη μου είναι ότι σε δημόσιους χώρους γενικότερα, οι ιδιοκτήτες των σκύλων σαφώς και πρέπει να είναι όσο πιο διακριτικοί μπορούν, ανεξαρτήτως του αν είναι φιλικό και ήρεμο το ζώο. Πρέπει δηλαδή να αποδεχθούν ότι υπάρχουν και άνθρωποι που σιχαίνονται ή φοβούνται τα σκυλιά για τον χ ή ψ λόγο.
Όταν λοιπόν γράφω για "ενόχληση" ξεκαθαρίζω ότι αυτό δεν αφορά σε πιθανή σωματική επαφή με το ζώο αλλά γενικότερα στην ενόχληση που τους προκαλεί το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι ενδιαφέρονται για τα ζώα τους ακόμη και όταν αυτό δεν προκαλεί στους επικριτές κάποιο πρόβλημα.
Και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ΠΟΛΥ συγκεκριμένο μπακγκράουντ και ακριβώς γι' αυτό βρίσκω παντελώς αδιάφορη την άποψη τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είναι δύσκολο να προσέχει ο οδηγός για το ποιος μπαίνει σε ένα τραίνο.Beria έγραψε: 06 Ιουν 2020, 14:43 Εάν ο νόμος επιβάλλει φίμωτρο δεν υπήρχε κανένας λόγος για μανουρα.
Στο περιστατικό που έτυχε να μαι παρών, η γυναίκα μπήκε με το σκυλί αγκαλιά στο αστικό, κι οδηγός συνέχισε κανονικά. Σταμάτησε το αστικό, αφού του παραπονέθηκε μια γυναίκα η οποία ανέβηκε σε επόμενη στάση. Η βαβούρα κράτησε ούτε λεπτό. Της είπε πως αν δεν κατέβει θα φωνάξει την αστυνομία, κι αυτό ήταν. Κατέβηκε ρίχνοντας καντήλια στην σκυλοφοβική.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δεν φταίτε εσείς, οι νόμοι φταίνε που επιτρέπουν σε ψυχασθενείς σαν εσάς να ζουν!!!Γιάννης έγραψε: 05 Ιουν 2020, 18:43Δεν φταίς εσύ. Φταίει ο μπόγιας που δεν σε έχει μαζέψει.OANNHSEA έγραψε: 04 Ιουν 2020, 18:14 Τι τοποθέτηση να κάνω;;;
Το έχω πει εδώ και τόσα χρόνια: όλοι οι ψυχοπροβληματικοί είναι και σκυλολάτρες!!!
Έπρεπε να ήμουν εγώ εκεί για να τα χώσω κανονικά στα σκατά τους σκυλολάτρες!!!
Μπράβο στον οδηγό!!!
Καταλάβετε το όλοι οι ψυχανώμαλοι σκυλόφιλοι: έχετε σταματήσει να είσαστε άνθρωποι ρε!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μην το υπογράφεις αυτό.Belisarius έγραψε: 05 Ιουν 2020, 18:36 ...
Οι ιδιοκτήτες των κατοικίδιων προσαρμόστηκαν και μαζεύουν τα κόπρανα από τους δρόμους, το φίμωτρο θα είναι παιχνιδάκι αν γίνει κατανοητός ο κανόνας.
Ακριβώς εχτές έβρισα χοντρά μια σκυλού, που άφησε τον αφέντη-σκύλο της να χέσει ακριβώς μπροστά στο κατώφλι του γείτονα απέναντι μου.
Σημειωτέο ότι είχε σακουλάκια μιας χρήσης στο λουρί του αφέντη.
Περίμενα να απομακρυνθεί 3-4 μέτρα και την ρώτησα γιατί δεν τα μάζεψε.
Αντί να βάλει την ουρά της κάτω από τα σκέλια του αφέντη της, τόλμησε να απαντήσει ότι ΘΑ τα καθάριζε.
Τότε άκουσε τα γαμοσταυρίδια και την υπόλοιπη λιτανεία που της άξιζαν!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Το piercing στο φρύδι του κάμεραμαν ήταν trade mark!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Δεν το υπογράφω. Ξέρω ότι δε γίνεται καθολικά. Ωστόσο άρχισε να γίνεται σε μεγάλο βαθμό πριν καν υπάρξει ανάλογος νόμος.Nandros έγραψε: 06 Ιουν 2020, 22:55Μην το υπογράφεις αυτό.Belisarius έγραψε: 05 Ιουν 2020, 18:36 ...
Οι ιδιοκτήτες των κατοικίδιων προσαρμόστηκαν και μαζεύουν τα κόπρανα από τους δρόμους, το φίμωτρο θα είναι παιχνιδάκι αν γίνει κατανοητός ο κανόνας.
Ακριβώς εχτές έβρισα χοντρά μια σκυλού, που άφησε τον αφέντη-σκύλο της να χέσει ακριβώς μπροστά στο κατώφλι του γείτονα απέναντι μου.
Σημειωτέο ότι είχε σακουλάκια μιας χρήσης στο λουρί του αφέντη.
Περίμενα να απομακρυνθεί 3-4 μέτρα και την ρώτησα γιατί δεν τα μάζεψε.
Αντί να βάλει την ουρά της κάτω από τα σκέλια του αφέντη της, τόλμησε να απαντήσει ότι ΘΑ τα καθάριζε.
Τότε άκουσε τα γαμοσταυρίδια και την υπόλοιπη λιτανεία που της άξιζαν!
.
-
Γιάννης
Δεν μαζεύεσαι λίγο λέω γω;OANNHSEA έγραψε: 06 Ιουν 2020, 20:47Δεν φταίτε εσείς, οι νόμοι φταίνε που επιτρέπουν σε ψυχασθενείς σαν εσάς να ζουν!!!Γιάννης έγραψε: 05 Ιουν 2020, 18:43Δεν φταίς εσύ. Φταίει ο μπόγιας που δεν σε έχει μαζέψει.OANNHSEA έγραψε: 04 Ιουν 2020, 18:14 Τι τοποθέτηση να κάνω;;;
Το έχω πει εδώ και τόσα χρόνια: όλοι οι ψυχοπροβληματικοί είναι και σκυλολάτρες!!!
Έπρεπε να ήμουν εγώ εκεί για να τα χώσω κανονικά στα σκατά τους σκυλολάτρες!!!
Μπράβο στον οδηγό!!!
Καταλάβετε το όλοι οι ψυχανώμαλοι σκυλόφιλοι: έχετε σταματήσει να είσαστε άνθρωποι ρε!!!
.
Μπορείς να λες ότι θέλεις, αρκεί να δίνεις στους ψυχασθενείς σκυλόφιλους τα ψυχοφάρμακα τους...
.
-
Γιάννης
Θα'θελα να'ξερα τι ακριβώς σου έκαναν όταν ήσουνα μικρός και βγήκες έτσι.OANNHSEA έγραψε: 07 Ιουν 2020, 16:55Μπορείς να λες ότι θέλεις, αρκεί να δίνεις στους ψυχασθενείς σκυλόφιλους τα ψυχοφάρμακα τους...
.
Εγώ όμως ξέρω τι έδωσαν σε εσάς και γίνατε ανεγκέφαλοι μπαμπουίνοι...Γιάννης έγραψε: 07 Ιουν 2020, 17:02Θα'θελα να'ξερα τι ακριβώς σου έκαναν όταν ήσουνα μικρός και βγήκες έτσι.
![]()
.
-
Γιάννης
Ναι ε; Τι έδωσαν; Για πες.OANNHSEA έγραψε: 07 Ιουν 2020, 17:02Εγώ όμως ξέρω τι έδωσαν σε εσάς και γίνατε ανεγκέφαλοι μπαμπουίνοι...
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 724 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-