απο τοτε που το κοκοε εγινε ευνουχισμενο κανις των καπιταλιστων ΝικολαCavaliere έγραψε: 06 Ιουν 2020, 22:15 Να ψηφίζετε ό,τι θέλετε, δεν θεωρώ πως κανείς πρέπει να ψηφίζει ΚΚΕ, αλλά πώς γίνεται από ΚΚΕ να γίνεσαι φασίστας;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα κάνει ο Κουτσούμπας αν τον ψηφίσει ο λαός;
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Τι θα κάνει ο Κουτσούμπας αν τον ψηφίσει ο λαός;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τα παιδιά του καναπέ να μου πουν για το μικροσκοπικο μαλτεζακι με την τρανη ψ@λη που τρώει σαλτες και δαγκώνει . Τα καημενα
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Red piller φαση κι ετσι MGTOW απεταξαμην.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Ιουν 2020, 22:13ειδες το φως το αληθινοplouf έγραψε: 06 Ιουν 2020, 17:38Ναι ψηφιζα ΚΚΕ αλλα ανενηψα απο την λεπρα της αρρωστερας και εγινα πατριωτης εθνικοφρων
οπως ο Γεωργαλας της χουντας που ενω ειχε αποφοιτησει απο το Κομμουνιστικο Πανεπιστημιο
Εργαζομενων της Ανατολης κι εκανε μαρξιστικη προπαγανδα ανενηψε κι εγινε εθνικοφρων πολιτης.
Λοιπον κι εγω ετσι ακριβως ανενηψα κι εγινα εθνικοφρωνας.Δεν σε χαλασε νομιζω.![]()
![]()
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Φως του ηλιου γυρισες πισω καλωσηρθες και παλι σ' αγαπω πολυ πολυ.Kiki mat έγραψε: 06 Ιουν 2020, 22:26 Τα παιδιά του καναπέ να μου πουν για το μικροσκοπικο μαλτεζακι με την τρανη ψ@λη που τρώει σαλτες και δαγκώνει . Τα καημενα
Βαφτίσια και συνταξαμεθα . Performance για κεπαplouf έγραψε: 06 Ιουν 2020, 22:29Red piller φαση κι ετσι MGTOW απεταξαμην.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Ιουν 2020, 22:13ειδες το φως το αληθινοplouf έγραψε: 06 Ιουν 2020, 17:38
Ναι ψηφιζα ΚΚΕ αλλα ανενηψα απο την λεπρα της αρρωστερας και εγινα πατριωτης εθνικοφρων
οπως ο Γεωργαλας της χουντας που ενω ειχε αποφοιτησει απο το Κομμουνιστικο Πανεπιστημιο
Εργαζομενων της Ανατολης κι εκανε μαρξιστικη προπαγανδα ανενηψε κι εγινε εθνικοφρων πολιτης.
Λοιπον κι εγω ετσι ακριβως ανενηψα κι εγινα εθνικοφρωνας.Δεν σε χαλασε νομιζω.![]()
![]()
![]()
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Αν ζούσαμε σε παράλληλο σύμπαν θα υπήρχε αριστερά;Τι θα κάνει ο Κουτσούμπας αν τον ψηφίσει ο λαός;
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Αγαπούσα τόσο πολύ
Και ακόμα παραπάνω
Plouf δεν αγαπάς εμένα
Τώρα εδώ αρχίζουν πολλές συζητήσεις . Ωσαν γνωστό στο κάμπο τούτο τον θεό τον φαντάζομαι με τρανα παπαρια και να φαίνονται σαν ενοχλητικές μύγες τα αναίσθητα γομαρια .plouf έγραψε: 06 Ιουν 2020, 22:38Τωρα που ηρθες δεν θελω να σε χασω απο εδω.Γεμισαμε με αρχιδια και εχουμε γινει αρχιδοκαμπος.
Πολλες φιλουρες.![]()
Ρε πλουφ γαμσατικα σου να πληρωσω; γκαφρα έχω .
Σε μόνιμη εργασιοθεραπεια ειναι
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ενταξει αλλα η παρουσια σου ειναι πολυτιμη και μου αρεσει οταν με το καυστικο χιουμορ
που εχεις ξεμπροστιαζεις τις αριστεραντζες και τις ψοφοδεεις δεξιαντζες.
Και στα αλλα θεματα που σε εχω δει συμφωνω αλλα οχι και σε ολα.
Αφου εισαι εξυπνη και πολυστροφη το εχεις σου λεω.
Τα γραφομενα σου παντως μου φτιαχνουν την διαθεση και χρειαζομαστε περισσοτερα κοριτσια σε τουτον
εδω τον διαδικτυακο αρχιδοκαμπο.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Καλος ειναι για να βγαζει σελφι μπροστα σε κοκκινες σημαιες με νεολαιους "κομμουνιστικων" κομματων
απο αλλες χωρες.Αν το γελειο κομματιδιο του χασει την εισοδο στο κυνοβουλιο θα πρεπει να βρει μια
κανονικη δουλεια οπως ολοι οι ανθρωποι.
Τα ρολεξ που φοραει στο χερι ο Κουτσουμπας γαματα δεν λεω ας ειναι καλα οι βλακες που πληρωνουν τα κουπονια που
μοιραζουν τα κνιτομπαλα.Οσοι πληρωνουν τα κουπονια των κνιτων και νομιζουν οτι το ΚΟΚΟΕ θα τους λυσει τα προβληματα
ειναι γελασμενοι.
Αντιλαμβανεσαι τι θελω να πω.
- Eθνικοκοινωνιστης
σαρεσουν οι κοκκινομαλλες?plouf έγραψε: 07 Ιουν 2020, 00:03Καλος ειναι για να βγαζει σελφι μπροστα σε κοκκινες σημαιες με νεολαιους "κομμουνιστικων" κομματων
απο αλλες χωρες.Αν το γελειο κομματιδιο του χασει την εισοδο στο κυνοβουλιο θα πρεπει να βρει μια
Τα ρολεξ που φοραει στο χερι ο Κουτσουμπας γαματα δεν λεω ας ειναι καλα οι βλακες που πληρωνουν τα κουπονια που
μοιραζουν τα κνιτομπαλα.Οσοι πληρωνουν τα κουπονια των κνιτων και νομιζουν οτι το ΚΟΚΟΕ θα τους λυσει τα προβληματα
ειναι γελασμενοι.
Αντιλαμβανεσαι τι θελω να πω.![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Нет,нет и ещё раз нет.Мне никогда не нравились и не собираются.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Ιουν 2020, 00:05σαρεσουν οι κοκκινομαλλες?plouf έγραψε: 07 Ιουν 2020, 00:03Καλος ειναι για να βγαζει σελφι μπροστα σε κοκκινες σημαιες με νεολαιους "κομμουνιστικων" κομματων
ειναι γελασμενοι.
Αντιλαμβανεσαι τι θελω να πω.![]()
![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 07 Ιουν 2020, 00:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση