Μέντορα, μεγάλε αλχημιστή, θα το ξαναπιάσω το Σεπτέμβρη να'χω χαλαρώσει απ'τάλλα, διότι τώρα είμαι στη τσίτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
GYM
- Cecily Anne
Re: GYM
Με μαγιώ λέω του ματς, αλλά μπορούμε να βάλουμε crop bra & capri pants/shorts
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Θα σε εξετάσω, παιδί μου, και θα δω...Cecily Anne έγραψε: 06 Μάιος 2018, 20:52 Με μαγιώ λέω του ματς, αλλά μπορούμε να βάλουμε crop bra & capri pants/shorts
Μέντορα, μεγάλε αλχημιστή, θα το ξαναπιάσω το Σεπτέμβρη να'χω χαλαρώσει απ'τάλλα, διότι τώρα είμαι στη τσίτα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Cecily Anne
- Cecily Anne
Αυτό που κάνει ο τύπος πάντως διδάσκεται στο cirquedusoleil.com για αρχάριους. χοχοοχ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγώ τον αγάπησα ...Cecily Anne έγραψε: 06 Μάιος 2018, 21:04 Αυτό που κάνει ο τύπος πάντως διδάσκεται στο cirquedusoleil.com για αρχάριους. χοχοοχ
Ξηγημένοι
Ούτις ,Τρξ ναι. Απλά πάνε όλοι κ σπαζομαι. Θέλω πιο πριβέ κ δεν έχει θέσεις
~~¥~~
Κάνε πέρσοναλ...lyna έγραψε: 06 Μάιος 2018, 21:07Εγώ τον αγάπησα ...Cecily Anne έγραψε: 06 Μάιος 2018, 21:04 Αυτό που κάνει ο τύπος πάντως διδάσκεται στο cirquedusoleil.com για αρχάριους. χοχοοχ![]()
Ξηγημένοι
Ούτις ,Τρξ ναι. Απλά πάνε όλοι κ σπαζομαι. Θέλω πιο πριβέ κ δεν έχει θέσεις
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Εγώ ξανάρχισα πρόσφατα μετά από αποχή 6-7 μηνών.
Κάνω διάδρομο, ραχιαίους-κοιλιακούς, προσαγωγούς και κάτι που μοιάζει σαν κωπηλασία (τα έχουν εξαφανίσει τα ακριβώς κωπηλατικά).
Σ' αυτό που μοιάζει σαν κωπηλασία, συγκεντρώνομαι στα κομμάτια από Ben Hur που τον έδειχνε κωπηλάτη σε τριήρη, ώστε να παίρνω κουράγιο και να μη βαριέμαι.
Κάνω διάδρομο, ραχιαίους-κοιλιακούς, προσαγωγούς και κάτι που μοιάζει σαν κωπηλασία (τα έχουν εξαφανίσει τα ακριβώς κωπηλατικά).
Σ' αυτό που μοιάζει σαν κωπηλασία, συγκεντρώνομαι στα κομμάτια από Ben Hur που τον έδειχνε κωπηλάτη σε τριήρη, ώστε να παίρνω κουράγιο και να μη βαριέμαι.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
μπορει σε αυτο που πας,στο δικο μου οχι και φανταζομαι και σε πολλα αλλα.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιουν 2018, 02:15Επικλινη παγκο εχουν για ραχιαιους τα γυμναστηρια.Thor1 έγραψε: 25 Ιουν 2018, 17:56 ειναι το κλασσικο μηχανημα για ραχιαιους,οποτε φανταζομαι,καθε γυμναστηριο που σεβεται τον εαυτο του,εχει τουλαχιστον ενα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.