!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σκάνδαλο ολκής από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: Σκάνδαλο ολκής από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Hector Buas έγραψε: 06 Ιουν 2020, 08:48
Maspoli έγραψε: 06 Ιουν 2020, 08:41
karadeniz1 έγραψε: 06 Ιουν 2020, 00:08

ο αδωνις σας ξεφτιλιζει τα ιερα και οσια της αρωστημενης θρησκειας σας του κομουνισμου σας σταλινικα αποβρασματα
Σιτίζοντας κοπριτες από το δημόσιο χρήμα. Μπράβο Γεωργιάδη. Να τα λέμε αυτά.
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Καρανίκας...
:smt005:

Ποσό ξεφτίλες, μα πόσο ξεφτίλες πρέπει να νιώθετε;
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Maspoli έγραψε: 06 Ιουν 2020, 08:50

Σύντροφε, δεν είμαστε όλοι ίδιοι...
Zhukov

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zhukov »

Hector Buas έγραψε: 06 Ιουν 2020, 08:54

Είστε χειρότεροι
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Zhukov έγραψε: 06 Ιουν 2020, 08:56

Είστε χειρότεροι
Σύντροφε, η περίπτωση του διορισμού του Καρανίκα σε θέση συμβούλου "στρατηγικού σχεδιασμού" του πρώην πρωθυπουργού είναι μοναδική και δεν μπορεί τίποτε να την ξεπεράσει...

Στρατηγικός σχεδιασμός και Καρανίκας στην ίδια φράση. Πόσο πιο κάτω να φτάσει κανείς?
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Φυσικά δεν είμαστε ίδιοι. Δε χρησιμοποίησα εγώ το επιχείρημα "τα έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ αυτά, τα κάνουμε κι εμείς" ως δικαιολογία. Ίδιοι εσείς και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ασφαλώς και δε είμαστε όλοι ίδιοι.
Zhukov

Hector Buas έγραψε: 06 Ιουν 2020, 09:01
Zhukov έγραψε: 06 Ιουν 2020, 08:56

Είστε χειρότεροι
Σύντροφε, η περίπτωση του διορισμού του Καρανίκα σε θέση συμβούλου "στρατηγικού σχεδιασμού" του πρώην πρωθυπουργού είναι μοναδική και δεν μπορεί τίποτε να την ξεπεράσει...

Στρατηγικός σχεδιασμός και Καρανίκας στην ίδια φράση. Πόσο πιο κάτω να φτάσει κανείς?
Μπορώ να σου αναφέρω 10 Καρανίκες αυτή την στιγμή που έχουν πέσει σαν τις ακρίδες.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Maspoli έγραψε: 06 Ιουν 2020, 09:01
Φυσικά δεν είμαστε ίδιοι. Δε χρησιμοποίησα εγώ το επιχείρημα "τα έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ αυτά, τα κάνουμε κι εμείς" ως δικαιολογία. Ίδιοι εσείς και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ασφαλώς και δε είμαστε όλοι ίδιοι.
Σύντροφε, καταλαβαίνεις νομίζω πως αν κάποιος υπουργός (πολιτικός) επιλέξει έναν σύμβουλο του για πρόεδρο ενός οργανισμού δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα, όσο θες να το παρουσιάσεις. Να θυμίσουμε πως οι συγκεκριμένοι διορίζονται σε πολιτικές θέσεις και αντικαθίστανται όταν αλλάζει η κυβέρνηση.

Από την άλλη δεν φαίνεται να έχετε καταλάβει πως δεν έχετε κανένα "ηθικό πλεονέκτημα" στα θέματα αυτά. Ειδικά με τον διορισμό του Καρανίκα...
Zhukov έγραψε: 06 Ιουν 2020, 09:03 ...
Μπορώ να σου αναφέρω 10 Καρανίκες αυτή την στιγμή που έχουν πέσει σαν τις ακρίδες.
Σύντροφε, χαίρομαι που αναγνωρίζεις πως το όνομα "Καρανίκας" είναι πλέον το "πρότυπο" στα θέματα αυτά...
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Οταν εχεις κανει βουλκανιζετερα διοικητη νοσοκομειου και Καρανικα υπευθυνο στρατηγικου σχεδιασμου της κυβερνησης πραγματικα μπορεις να διαμαρτυρεσαι οταν η επομενη κυβερνηση βαλει στελεχος της με πτυχιο και μεταπτυχιακο σε καποια θεση ;
Τοσο γτπκ ρε ζαιοι ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Hector Buas έγραψε: 06 Ιουν 2020, 09:12
Maspoli έγραψε: 06 Ιουν 2020, 09:01
Σύντροφε, καταλαβαίνεις νομίζω πως αν κάποιος υπουργός (πολιτικός) επιλέξει έναν σύμβουλο του για πρόεδρο ενός οργανισμού δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα, όσο θες να το παρουσιάσεις. Να θυμίσουμε πως οι συγκεκριμένοι διορίζονται σε πολιτικές θέσεις και αντικαθίστανται όταν αλλάζει η κυβέρνηση.

Από την άλλη δεν φαίνεται να έχετε καταλάβει πως δεν έχετε κανένα "ηθικό πλεονέκτημα" στα θέματα αυτά. Ειδικά με τον διορισμό του Καρανίκα...
Δεν ειναι πρόβλημα ο απόφοιτος λογιστικής να κάνει προκοπή όταν έχει το μεγάλο προσόν να είναι φίλος του Γεωργιάδη.
Αυτή είναι η ΝΔ, τέτοιος και ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν βρεις τι έχω γράψει εγώ για τον Καρανίκα μπορείς να το προσκομισεις για να δούμε ποιος έχει μεταξύ ημών των δύο, ηθικό πλεονέκτημα και ποιος όχι.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

under έγραψε: 06 Ιουν 2020, 09:20 Οταν εχεις κανει βουλκανιζετερα διοικητη νοσοκομειου και Καρανικα υπευθυνο στρατηγικου σχεδιασμου της κυβερνησης πραγματικα μπορεις να διαμαρτυρεσαι οταν η επομενη κυβερνηση βαλει στελεχος της με πτυχιο και μεταπτυχιακο σε καποια θεση ;
Τοσο γτπκ ρε ζαιοι ;
Πτυχίο ΤΕΙ λογιστικής vs ΤΕΙ τουρισμού.

Η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

Αν ο Σ. Α. Γεωργιάδης ήταν πρωθυπουργός, είναι βέβαια ένα ερώτημα το πού θα τοποθετούσε τον φίλο του που έχει το προσόν να είναι φίλος του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 06 Ιουν 2020, 09:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Zhukov

under έγραψε: 06 Ιουν 2020, 09:20 Οταν εχεις κανει βουλκανιζετερα διοικητη νοσοκομειου και Καρανικα υπευθυνο στρατηγικου σχεδιασμου της κυβερνησης πραγματικα μπορεις να διαμαρτυρεσαι οταν η επομενη κυβερνηση βαλει στελεχος της με πτυχιο και μεταπτυχιακο σε καποια θεση ;
Τοσο γτπκ ρε ζαιοι ;
Ρε βλάκα γιατί αναπαράγεις fake news;

http://www.avgi.gr/article/10811/10445294
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Maspoli έγραψε: 06 Ιουν 2020, 09:21 ...
Δεν ειναι πρόβλημα ο απόφοιτος λογιστικής να κάνει προκοπή όταν έχει το μεγάλο προσόν να είναι φίλος του Γεωργιάδη.
Αυτή είναι η ΝΔ, τέτοιος και ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν βρεις τι έχω γράψει εγώ για τον Καρανίκα μπορείς να το προσκομισεις για να δούμε ποιος έχει μεταξύ ημών των δύο, ηθικό πλεονέκτημα και ποιος όχι.
Σύντροφε, δεν έχω καμμία διάθεση να αμφβάλλω για τις "καλές προθέσεις" που φαίνεται πως έχεις για την αξιοκρατία στα θέματα αυτά. Απλώς διαπιστώνω πως η ευαισθησία σου αυτή σου "βγαίνει" όταν ο Ελληνικός λαός έχει κάνει συγκεκριμένες επιλογές ενω την ξεχνάς σε άλλες περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Hector Buas έγραψε: 06 Ιουν 2020, 09:28
Maspoli έγραψε: 06 Ιουν 2020, 09:21 ...
Σύντροφε, δεν έχω καμμία διάθεση να αμφβάλλω για τις "καλές προθέσεις" που φαίνεται πως έχεις για την αξιοκρατία στα θέματα αυτά. Απλώς διαπιστώνω πως η ευαισθησία σου αυτή σου "βγαίνει" όταν ο Ελληνικός λαός έχει κάνει συγκεκριμένες επιλογές ενω την ξεχνάς σε άλλες περιπτώσεις.
Επειδή δεν είμαι καινούργιος χρήστης μπορείς να αναζητήσεις σχόλιά μου ή να ρωτήσεις άλλους παλιούς χρήστες για το αν και κατά πόσο εκαν κριτική ή όχι στο ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι να βρεις κάτι που να δικαιολογεί αυτό που "βλέπεις" αμφιβάλλω για την ικανότητά σου να βλέπεις.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

karadeniz1 έγραψε: 06 Ιουν 2020, 00:08

ο αδωνις σας ξεφτιλιζει τα ιερα και οσια της αρωστημενης θρησκειας σας του κομουνισμου σας σταλινικα αποβρασματα
Τυπε καταλαβε ενα πραμα: ο καρανικας ηταν συμβουλος του τσιπρα. Συμβουλους παιρνουν ολοι οι πρωθυπουργοι, και βαζουν δικους τους.
Ο αδωνης βαζει εναν κομματικο σε εναν οργανισμο, και με χρυσες αποδοχες, χωρις να εχει και τα απαιτουμενα προσοντα. Αυτος μεχρι να μαθει τι ειναι πατεντα θα περασει ενας χρονος
Δεν ειναι το ιδιο
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Maspoli έγραψε: 06 Ιουν 2020, 09:33 ...
Επειδή δεν είμαι καινούργιος χρήστης μπορείς να αναζητήσεις σχόλιά μου ή να ρωτήσεις άλλους παλιούς χρήστες για το αν και κατά πόσο εκαν κριτική ή όχι στο ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι να βρεις κάτι που να δικαιολογεί αυτό που "βλέπεις" αμφιβάλλω για την ικανότητά σου να βλέπεις.
Σύντροφε, μπορώ νομίζω να σχολιάζω αυτά που γράφεις σήμερα. Αν χρειαστεί να σχολιάσω αυτά που έγραφες παλιά θα τα ψάξω και θα τα σολιάσω.
Υδράργυρος έγραψε: 06 Ιουν 2020, 09:37 ...
Τυπε καταλαβε ενα πραμα: ο καρανικας ηταν συμβουλος του τσιπρα. Συμβουλους παιρνουν ολοι οι πρωθυπουργοι, και βαζουν δικους τους.
Ο αδωνης βαζει εναν κομματικο σε εναν οργανισμο, και με χρυσες αποδοχες, χωρις να εχει και τα απαιτουμενα προσοντα. Αυτος μεχρι να μαθει τι ειναι πατεντα θα περασει ενας χρονος
Δεν ειναι το ιδιο
Τι πάω και θυμάμαι πάλι σύντροφε,

Κράτος συγγενών και φίλων: Ολα τα ονόματα των διορισμών
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”