!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Σενέκας

Re: Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Γιάννης έγραψε: 05 Ιουν 2020, 19:33
Σενέκας έγραψε: 05 Ιουν 2020, 19:31
sys3x έγραψε: 05 Ιουν 2020, 19:13

Ποιο κοινό ρε παληκαράκι μου, σας έχει κάνει να παραμιλάτε μέχρι και στον ύπνο σας.

Χου, έχω κλάσει στο γέλιο ρε μλκ, δείξε λίγο, λιγάκι, ελάχιστο έλεος, όχι σε αυτούς, στη κοιλιά μου, πονάει.
:smt005:
συ, έχω την εντύπωση ότι "χα! σας δουλεύω όλους, βάζω μόνο αστεία screens και μιμίδια χωρίς να υποστηρίξω καμια θέση. Τι κορόιδα που είστε!" είναι sooo 2015

γενικά, η όλη περσόνα "pretedning to be retarded" του χου, είναι λίγο ξεπερασμένη. Βασικά είναι ο γιώργης της αλτ ράιτ
Δεν είναι "pretending". To άτομο είναι όντως λειτουργικά καθυστερημένο και κλινικά ηλίθιο.
Το ξέρω. Είναι κλασική τεχνική των alt right troll. Όπως είπα, ξεπερασμένη εδώ και χρόνια, αλλά για τους μπαρμπάδες του πχορουμ είναι νεωτερισμός και πέφτουν κάτω απο τα γέλια, όπως ο συ

https://knowyourmeme.com/memes/i-was-on ... e-retarded
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

τι στην ευχη, εσεις δεν εχετε ignore function ?
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Σενέκας έγραψε: 05 Ιουν 2020, 01:21

δε θες να κάνεις ούτε μια μικρούλα προσπάθεια, έτσι για το γαμώτο? Για το κοινό που μας βλέπει?
Ποιο κοινό ρε παληκαράκι μου, σας έχει κάνει να παραμιλάτε μέχρι και στον ύπνο σας.

Χου, έχω κλάσει στο γέλιο ρε μλκ, δείξε λίγο, λιγάκι, ελάχιστο έλεος, όχι σε αυτούς, στη κοιλιά μου, πονάει.
συ, έχω την εντύπωση ότι "χα! σας δουλεύω όλους, βάζω μόνο αστεία screens και μιμίδια χωρίς να υποστηρίξω καμια θέση. Τι κορόιδα που είστε!" είναι sooo 2015

γενικά, η όλη περσόνα "pretedning to be retarded" του χου, είναι λίγο ξεπερασμένη. Βασικά είναι ο γιώργης της αλτ ράιτ
Ναι, είναι αλήθεια ότι χρειάζεται μερικές δεκάδες μονάδες άη κιού παραπάνω για να απορροφήσει ο μέσος ζαίος το 1/4 από το κόντεντ που ποστάρει.
Τον Γκέοργκ μην τον πιάνεις στο στόμα σου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Σενέκας

Δεν είναι "pretending". To άτομο είναι όντως λειτουργικά καθυστερημένο και κλινικά ηλίθιο.
Πρέπει να αναφέρω, η κορυφαία του στιγμή ήταν σε κάποια φάση που είχε βάλει μια φωτο με διαδηλώσεις στο Μπαγκλαντες με κάτι τύπους να καίνε μια σουηδική σημαία, νομίζοντας ότι είναι στη Σουηδία, και μόλις του το επεσήμανα άρχισε να λέει ότι "την έβαλε για πλάκα για να μας ψαρώσει" και "η περσόνα του είναι επίτηδες γελοία"
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

sys3x έγραψε: 05 Ιουν 2020, 19:41 Ναι, είναι αλήθεια ότι χρειάζεται μερικές δεκάδες μονάδες άη κιού παραπάνω για να απορροφήσει ο μέσος ζαίος το 1/4 από το κόντεντ που ποστάρει.
To be fair, you have to have a very high IQ to understand Rick and Morty. The humour is extremely subtle, and without a solid grasp of theoretical physics most of the jokes will go over a typical viewer's head. There's also Rick's nihilistic outlook, which is deftly woven into his characterisation- his personal philosophy draws heavily from Narodnaya Volya literature, for instance. The fans understand this stuff; they have the intellectual capacity to truly appreciate the depths of these jokes, to realise that they're not just funny- they say something deep about LIFE. As a consequence people who dislike Rick & Morty truly ARE idiots- of course they wouldn't appreciate, for instance, the humour in Rick's existential catchphrase "Wubba Lubba Dub Dub," which itself is a cryptic reference to Turgenev's Russian epic Fathers and Sons. I'm smirking right now just imagining one of those addlepated simpletons scratching their heads in confusion as Dan Harmon's genius wit unfolds itself on their television screens. What fools.. how I pity them. 😂

And yes, by the way, i DO have a Rick & Morty tattoo. And no, you cannot see it. It's for the ladies' eyes only- and even then they have to demonstrate that they're within 5 IQ points of my own (preferably lower) beforehand. Nothin personnel kid 😎
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

talaipwros έγραψε: 05 Ιουν 2020, 19:40 τι στην ευχη, εσεις δεν εχετε ignore function ?
Και να χάσουμε την κωμωδία, πλλλλάκα με κάνεις;
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Γιάννης έγραψε: 05 Ιουν 2020, 19:56
talaipwros έγραψε: 05 Ιουν 2020, 19:40 τι στην ευχη, εσεις δεν εχετε ignore function ?
καθολου, εχω ενα σωρο κοσμο, απο βαρετους, σε ενοχλητικους εως ανθρωπινα σκουπιδια. πολυ πιο καλη η περιηγηση ετσι
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

talaipwros έγραψε: 05 Ιουν 2020, 19:57
καθολου, εχω ενα σωρο κοσμο, απο βαρετους, σε ενοχλητικους εως ανθρωπινα σκουπιδια. πολυ πιο καλη η περιηγηση ετσι
Κι εγώ κάποτε έτσι έκανα, και μάλιστα προς το τέλος κάθε ημερολογιακού έτος με έπιανε μια ηλίθια ψυχοπόνια και έδινα αμνηστία και άδειαζα τη λίστα ιγκνόρ, αλλά μέχρι το πάσχα τους είχα ξαναβάλει όλους.

Αυτά μέχρι τον τελευταίο Δεκέμβρη, που έκανα new year's resolution για το 2020: Να μη βάλω κανέναν στο ιγκνόρ, και να μην πατήσω ούτε μια φορά το ρουφιανόκουμπο.

Μέχρι στιγμής έχω αντέξει μια χαρα. Το "κανένας στο ιγκνόρ" θα παραμείνει, γιατί συνειδητοποίησα ότι η μεγαλύτερη ηδονή που μου προσφέρει το πχόρουμ διαχρονικά είναι να οικτίρω ανθρώπινα σκουπίδια. Για το άλλο δεν ξέρω ακόμα, θα αποφασίσω κάποια στιγμή μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Σενέκας έγραψε: 05 Ιουν 2020, 19:38

Το ξέρω. Είναι κλασική τεχνική των alt right troll. Όπως είπα, ξεπερασμένη εδώ και χρόνια, αλλά για τους μπαρμπάδες του πχορουμ είναι νεωτερισμός και πέφτουν κάτω απο τα γέλια, όπως ο συ

https://knowyourmeme.com/memes/i-was-on ... e-retarded
Ώη παναήαμ.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Γιάννης έγραψε: 05 Ιουν 2020, 20:03
talaipwros έγραψε: 05 Ιουν 2020, 19:57

Κι εγώ κάποτε έτσι έκανα, και μάλιστα προς το τέλος κάθε ημερολογιακού έτος με έπιανε μια ηλίθια ψυχοπόνια και έδινα αμνηστία και άδειαζα τη λίστα ιγκνόρ, αλλά μέχρι το πάσχα τους είχα ξαναβάλει όλους.

Αυτά μέχρι τον τελευταίο Δεκέμβρη, που έκανα new year's resolution για το 2020: Να μη βάλω κανέναν στο ιγκνόρ, και να μην πατήσω ούτε μια φορά το ρουφιανόκουμπο.

Μέχρι στιγμής έχω αντέξει μια χαρα. Το "κανένας στο ιγκνόρ" θα παραμείνει, γιατί συνειδητοποίησα ότι η μεγαλύτερη ηδονή που μου προσφέρει το πχόρουμ διαχρονικά είναι να οικτίρω ανθρώπινα σκουπίδια. Για το άλλο δεν ξέρω ακόμα, θα αποφασίσω κάποια στιγμή μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Πραγματικά, εξαιρετικά ενδιαφέρον.
:D

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Ιουν 2020, 19:45
sys3x έγραψε: 05 Ιουν 2020, 19:41 Ναι, είναι αλήθεια ότι χρειάζεται μερικές δεκάδες μονάδες άη κιού παραπάνω για να απορροφήσει ο μέσος ζαίος το 1/4 από το κόντεντ που ποστάρει.
To be fair, you have to have a very high IQ to understand Rick and Morty. The humour is extremely subtle, and without a solid grasp of theoretical physics most of the jokes will go over a typical viewer's head. There's also Rick's nihilistic outlook, which is deftly woven into his characterisation- his personal philosophy draws heavily from Narodnaya Volya literature, for instance. The fans understand this stuff; they have the intellectual capacity to truly appreciate the depths of these jokes, to realise that they're not just funny- they say something deep about LIFE. As a consequence people who dislike Rick & Morty truly ARE idiots- of course they wouldn't appreciate, for instance, the humour in Rick's existential catchphrase "Wubba Lubba Dub Dub," which itself is a cryptic reference to Turgenev's Russian epic Fathers and Sons. I'm smirking right now just imagining one of those addlepated simpletons scratching their heads in confusion as Dan Harmon's genius wit unfolds itself on their television screens. What fools.. how I pity them. 😂

And yes, by the way, i DO have a Rick & Morty tattoo. And no, you cannot see it. It's for the ladies' eyes only- and even then they have to demonstrate that they're within 5 IQ points of my own (preferably lower) beforehand. Nothin personnel kid 😎
Χτεσινό.
Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Ιουν 2020, 19:37
talaipwros έγραψε: 05 Ιουν 2020, 19:32 https://twitter.com/TeamTrump/status/12 ... 9052100608

This is a great day for George

δεν υπαρχει αυτο το πραμα
ΟΚ στο γνωστό tremendous στυλ του αλλά δεν ήταν κακή προσπάθεια. Αν είχε το μυαλό να κάνει κάτι τέτοιο από την αρχή, να τραγουδήσει το imagine όπως έλεγαν ειρωνικά οι οπαδοί του, θα είχε αποφευχθεί η βία και δεν θα ήταν σε τόσο δεινή θέση. Μπορεί ακόμα και να τα έριχνε με τακτ στις τοπικές κυβερνήσεις και να έβγαινε από πάνω.

Τώρα θα δούμε κατά πόσο θα πιάσει.
Never mind, νόμιζα ότι είναι great day επειδή ανακοίνωνε κάποιο πρωτοβουλία για την ισότητα.
Τώρα διάβασα ότι εννοούσε τα unemployment numbers :e040: :e040: :e040:
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Namrail έγραψε: 05 Ιουν 2020, 19:33 Είδα ότι κάποιοι καμμενοι στα σοσιαλ, ξεκίνησαν "για πλάκα" να ανεβάζουν βιντεο, αναπαριστώντας τη σκηνή όπου ο μπάτσος πατάει το κεφάλι του Φλόιντ.

Ο ένας καμμενος κάνει το μπάτσο και ο άλλος το θύμα. Η σκατοψυχια έχει ξεφύγει.
τα ακουγα τον Εισαγγελατο ...κατι πιτσιρικια που κανανε πλακα γιατι ετσι νομιζανε ... ειχε ρεπορταζ για κατι μαθητες λυκειου τους οποιους απειλουνε να σκοτωσουνε οι αντιφαδες ... αυτα και αλλα δημοκρατες μου
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Σενέκας

Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Ιουν 2020, 20:29
Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Ιουν 2020, 19:37
talaipwros έγραψε: 05 Ιουν 2020, 19:32 https://twitter.com/TeamTrump/status/12 ... 9052100608

This is a great day for George

δεν υπαρχει αυτο το πραμα
ΟΚ στο γνωστό tremendous στυλ του αλλά δεν ήταν κακή προσπάθεια. Αν είχε το μυαλό να κάνει κάτι τέτοιο από την αρχή, να τραγουδήσει το imagine όπως έλεγαν ειρωνικά οι οπαδοί του, θα είχε αποφευχθεί η βία και δεν θα ήταν σε τόσο δεινή θέση. Μπορεί ακόμα και να τα έριχνε με τακτ στις τοπικές κυβερνήσεις και να έβγαινε από πάνω.

Τώρα θα δούμε κατά πόσο θα πιάσει.
Never mind, νόμιζα ότι είναι great day επειδή ανακοίνωνε κάποιο πρωτοβουλία για την ισότητα.
Τώρα διάβασα ότι εννοούσε τα unemployment numbers :e040: :e040: :e040:
Δεν είναι ότι είναι μόνο ψυχοπαθής, δεν έχει και αρκετή νοημοσύνη για να παριστάνει ότι έχει συναισθήματα ρε γμτ. Είναι σαν να μεγάλωσε σε μπουνκερ χωρίς ανθρώπινη επαφή ή σαν τον Μόγλη στο δάσος και άρχισε να μαθαίνει πως φέρονται οι άνθρωποι στα 70 του. 0 κοινωνικές δεξιότητες
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Τον σοδομίσαν οι δημοκρατικές δυνάμεις τον αναγκάσαν να προσκυνάει τον Τζώρτζ. Too little too late.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”