Σχέδιο Μάρσαλ Νο 1
Καθημερινή, Γεώργιος Βλάχος: Τώρα θα φάμε με χρυσά κουτάλια!
+
Σχέδιο Μάρσαλ Νο 2
«Ευρω-Πακέτο» 60 δισ. για την Ελλάδα
.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
https://www.capital.gr/forex/3458604/st ... -dis-i-ektNandros έγραψε: 01 Ιουν 2020, 21:43 .
Σχέδιο Μάρσαλ Νο 1
Καθημερινή, Γεώργιος Βλάχος: Τώρα θα φάμε με χρυσά κουτάλια!
+
Σχέδιο Μάρσαλ Νο 2
«Ευρω-Πακέτο» 60 δισ. για την Ελλάδα
![]()
.
Να παρεις ιαπωνικό φίλε. Εκτός κι αν ειναι κι αυτοί στο κόλπο.nostromos έγραψε: 05 Ιουν 2020, 14:58 ας επιδοτησουμε λοιπον τη Γερμανικη αυτοκινητοβιομηχανια με τα δανεια του νεου πακετου ... προφανως ειναι μεσα στη συμφωνια ... επιδοτηση υβριδικων για να μην γινουνε περιστερωνες τα γερμανικα ιχ
Το νέο πακέτο ΔΕΝ είναι μόνο δάνεια. Το μεγαλύτερο κομμάτι είναι επιδότηση/χάρισμα.nostromos έγραψε: 05 Ιουν 2020, 14:58ας επιδοτησουμε λοιπον τη Γερμανικη αυτοκινητοβιομηχανια με τα δανεια του νεου πακετου ... προφανως ειναι μεσα στη συμφωνια ... επιδοτηση υβριδικων για να μην γινουνε περιστερωνες τα γερμανικα ιχ
εδω θα ειμαστε να δουμε ποιος λεει ψεματα και ποιος φερεται σαν κομματοσκυλο ...Nandros έγραψε: 05 Ιουν 2020, 16:05Το νέο πακέτο ΔΕΝ είναι μόνο δάνεια. Το μεγαλύτερο κομμάτι είναι επιδότηση/χάρισμα.nostromos έγραψε: 05 Ιουν 2020, 14:58ας επιδοτησουμε λοιπον τη Γερμανικη αυτοκινητοβιομηχανια με τα δανεια του νεου πακετου ... προφανως ειναι μεσα στη συμφωνια ... επιδοτηση υβριδικων για να μην γινουνε περιστερωνες τα γερμανικα ιχ
ΔΕΝ αφορά την αγορά αυτοκινήτων αλλά βοήθεια στην οικονομία των πληγέντων από τον κορωνοϊό χωρών.
ΔΕΝ είναι επιδότηση υβριδικών.
ΔΕΝ παράγουν μόνοι οι Γερμανοί αυτοκίνητα.
Έχεις κι άλλα ψέματα να σου τα ανατρέψω;
.
Δεν έχει άλλα ψέματα πια;nostromos έγραψε: 05 Ιουν 2020, 16:10εδω θα ειμαστε να δουμε ποιος λεει ψεματα και ποιος φερεται σαν κομματοσκυλο ...Nandros έγραψε: 05 Ιουν 2020, 16:05Το νέο πακέτο ΔΕΝ είναι μόνο δάνεια. Το μεγαλύτερο κομμάτι είναι επιδότηση/χάρισμα.nostromos έγραψε: 05 Ιουν 2020, 14:58ας επιδοτησουμε λοιπον τη Γερμανικη αυτοκινητοβιομηχανια με τα δανεια του νεου πακετου ... προφανως ειναι μεσα στη συμφωνια ... επιδοτηση υβριδικων για να μην γινουνε περιστερωνες τα γερμανικα ιχ
ΔΕΝ αφορά την αγορά αυτοκινήτων αλλά βοήθεια στην οικονομία των πληγέντων από τον κορωνοϊό χωρών.
ΔΕΝ είναι επιδότηση υβριδικών.
ΔΕΝ παράγουν μόνοι οι Γερμανοί αυτοκίνητα.
Έχεις κι άλλα ψέματα να σου τα ανατρέψω;
nostromos έγραψε: 05 Ιουν 2020, 15:04 να παρω αν το χρειαζομαι ... οχι να μου βαλεις τρελα τελη για να με υποχρεωσεις εχω δεν εχω χρηματα να παρω αμαξι...
Θα προσθέσει καινούργια ειδικά τέλη για όλα τα αυτοκίνητα δεκαετίας...
Tα κομματοσκυλα εισαστε εσεις που σε συνθηκες κρισης δεν εχετε παψει να μας τα πριζετε για το ποσο τεραστιος ηγετης ειναι ο κουλης σας. Πρεπει να ειναι μοναδικη περιπτωση που σε συνθηκες υφεσης μας τα κανετε μπαλονια με το ποσο γαματος ειναι. Αλλα βεβαια αυτο κανουν τα κομματοσκυλα.Nandros έγραψε: 05 Ιουν 2020, 16:35 Ξέρω κάποια - πραγματικά και όχι σαν - κομματόσκυλα που στενοχωρήθηκαν για τις σωστές και γρήγορες αντιδράσεις στον Έβρο και με τον κορωνοϊό και χαίρονται ιδιαίτερα, μέχρι γέλιου, επειδή προβλέπουν ότι η οικονομία θα φουντάρει και άκουσαν τα μπινελίκια που τους χρειάζονται.
Αλλά σαν προδοτικά κομματόσκυλα που είναι δεν νοιάζονται, δεν έχουν τσίπα!
Nandros έγραψε: 28 Απρ 2020, 21:28Επειδή είμαι too old to tolerate shit, ενημερώνω τα shits, ότι τα έχω ρίξει στον βόθρο του ignore. Όσο και να με παραθέτουν, δεν τους διαβάζω/απαντώ.