!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει «όχι» στα αγγλικά στο νηπιαγωγείο: Εξυπηρετούν αμερικανικά συμφέροντα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
under

Re: Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει «όχι» στα αγγλικά στο νηπιαγωγείο: Εξυπηρετούν αμερικανικά συμφέροντα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Maspoli έγραψε: 05 Ιουν 2020, 08:21 Kαι με φοβερά αποτελέσματα καθότι οι Ιταλοί αριστεύουν εις την εκμάθηση αγγλικών
Εγω μιλαω για καλους ιδιωτικους σταθμους και νηπιαγωγεια.Δεν πανε ολοι εκει.Και προφανως ο Ιταλος που δινει 700-1000 ευρω το μηνα για να παει το παιδι του εκει,θα τα δωσει και αργοτερα στις κανονικες σχολες ξενων γλωσσων.
Η διαφορα η δικη μας ειναι οτι ακομα και οι πιο αδυναμοι οικονομικα Ελληνες επενδυουν στις ξενες γλωσσες.Οι οικονομικα αδυναμοι Ιταλοι αλλα και αρκετοι και απο τη μεσαια ταξη δεν το κανουν.Ισως επειδη τα ιταλικα τα μιλανε πολλοι ξενοι και επειδη εχουν δυνατοτητα να συνεννοουνται με τον ισπανοφωνο κοσμο.Το ιδιο ισχυει και για τους γαλλους.
Εχω γνωρισει Ιταλους μεσαιας ταξης που μιλανε αγγλικα,εχω γνωρισει Ιταλους με αρκετα λεφτα που δεν μιλανε τιποτα αλλα και Ιταλους με μεταπτυχιακα (ακομα και σε διεθνεις σχεσεις) που δεν μπορουν να βρουν δουλεια γιατι δεν εχουν στο βιογραφικο τους γνωση ξενων γλωσσων.Ιταλους οικονομικα αδυναμους που να μιλανε αγγλικα δεν εχω γνωρισει.
Το οτι ομως ηδη βαζουν αγγλικα ακομα και στα προνηπια για τα παιδια αυτων που μπορουν να πληρωσουν,κατι λεει.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Re: Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει «όχι» στα αγγλικά στο νηπιαγωγείο: Εξυπηρετούν αμερικανικά συμφέροντα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 05 Ιουν 2020, 08:39
τεν τεν έγραψε: 05 Ιουν 2020, 08:34
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 05 Ιουν 2020, 08:25
από πού αντλείς αυτήν την πληροφορία;
Η σύζυγος μου είναι νηπιαγωγός και τους έχουν ταράξει στην τηλεδιάσκεψη για να τους πείσουν ότι είναι ωφέλιμο και παιδαγωγικά ορθό. Σε αυτές τις τηλεδιασκέψεις τους έχουν πει ότι θα τα αναλάβουν αγγλικής φιλολογίας
Αυτό είναι απαράδεκτο. Κατ' αρχάς οι φιλόλογοι δεν είναι νηπιαγωγοί, είναι εντελώς ακατάλληλοι για την δουλειά.
Μα γι'αυτό λένε οι εκπαιδευτικοί ότι είναι αντιπαιδαγωγικο.
Αλλά κυβέρνηση και αντιπολίτευση "μαλώνουν " για ανούσια θεματάκια με σκοπό να περάσει και να ξεχαστεί γρήγορα
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Οτι μαθαινεις καλο ειναι αλλα νομιζω οτι καλυτερα να τα βαλουν να κανουν γυμναστική που ειναι ολα σαν κεφτεδες.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

τεν τεν έγραψε: 05 Ιουν 2020, 08:24
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 05 Ιουν 2020, 08:18 δουλειά των νηπιαγωγών είναι κάτι τέτοιο
Και όμως θα πάρουν αγγλικής φιλολογίας.
Δεν θέλω να σκεφτώ ότι μπορεί η αιτία να είναι η Ζαχαράκη.
εξευτελισμός πτυχίου
αλλά εξυπηρέτηση συντεχνίας.
Αριστερίζει επικίνδυνα ο Κούλης.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ εξυπηρετουν τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
Είναι στο DNA τους.

Εικόνα

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
περαστικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστικος »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 05 Ιουν 2020, 14:59 Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ εξυπηρετουν τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
Είναι στο DNA τους.

Εικόνα

Εικόνα
Εσεις του ΚΚ τι εξυπηρετειτε; Τα Ρωσικα συμφεροντα;
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

jimdenin έγραψε: 04 Ιουν 2020, 17:24 Μάλλον στο πνεύμα των τότε τοποθέτησεων Διαμαντοπούλου. Να γίνουν μητρική γλώσσα τα αγγλικά. Ένα πρώτο βήμα θα μπορούσε να είναι αυτό.

Και από ότι φαίνεται, πλήρως συμβατό με τα διαπολιτισμικά σχολεία που λόγω των μεταναστευτικών εξελίξεων είναι σε μεγάλο βαθμό πραγματικότητα.

Δυστυχώς η μοίρα αυτού του τόπου δεν θα προλάβει να εξαρτηθεί από κάποιον εξωτερικό εχθρό. Οι εσωτερικοί λογιών λογιών μια χαρά θα την κάνουν την δουλειά τους.
:+1:
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Maspoli έγραψε: 05 Ιουν 2020, 08:30
Ασέβαστος έγραψε: 05 Ιουν 2020, 08:29
Maspoli έγραψε: 05 Ιουν 2020, 08:26 Εννοείται ότι θα πάρουν δασκάλους/ες αγγλικής για τα νήπια
σιγα μην παρουν και μαθηματικους για να τα μαθουν να μετρανε μεχρι το 10, και πολιτικους μηχανικους για να τα διδαξουν να χτιζουν σπιτια με λεγκο.
Εδώ θα είμαστε άμα γίνει πράξη
Και εδώ θα είμαστε να δούμε την ξεφτίλα κάποιων που όταν οι προφητείες τους διαψευστούν, θα κάνουν την πάπια! Αλλά ποιος θα τα θυμάται μετά από λίγο!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Otto Weininger έγραψε: 05 Ιουν 2020, 14:47 Εικόνα
Ο Φίλης μου είναι αντιπαθής. Απ' ότι διαβάζω όμως, σήμερα μίλησε ορθά.

https://www.google.gr/amp/s/www.protago ... 065436/amp
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Maspoli έγραψε: 05 Ιουν 2020, 17:14

"Ως υπουργός Παιδείας στη θητεία μου θέσπισα την εκμάθηση της ξένης γλώσσας στην Α’ και Β’ τάξη όλων των δημοτικών σχολείων, με αντιδράσεις μάλιστα βουλευτών της ΝΔ, ότι «θα προκαλούσαμε σύγχυση στα παιδιά»!" Πηγή: Protagon.gr
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Maspoli έγραψε: 05 Ιουν 2020, 17:14

Δηλαδή το ορθό είναι να μαθαίνουν τα παιδιά πακιστανικά στο νηπιαγωγείο, όχι αγγλικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”