Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2020, 01:13Είχες δει πάμε πακέτο το γυφτόπουλο το υιοθετημένο που είχε φαγωθεί να γνωρίσει τους φυσιολογικούς γονείς και σκανε μύτη στο στούντιο το γυφτοσόι με ατάκες από τα 4-5 αδέρφια στο περίπου τύπου (γιατί δε θυμάμαι, πάνε χρόνια) "μακάρι να με είχαν υιοθετήσει κι εμένα" ή τη γυφτομάνα να λέει (στο περίπου πάλι γτ δε θυμάμαι) "έχω δώσει 2-3 σε υιοθεσία ακομα" και όπου φύγει φύγει η μικρή, κλείνοντας με την θεϊκή ατάκα "θα ήθελα να γνωρίσω μόνο τα άλλα υιοθετημένα αδέρφια μου";
Ναι, από το να συνεννοηθείς για καμιά παράνομη υιοθεσία από τίποτα τέτοιο, τα χειρουργεία σαφέστατα γίνονται πιο εύκολα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Νίκος Μουτσινάς θέλει να υιοθετήσει παιδί παρ'ολη τη δαιδαλώδη και χρονοβόρα διαδικασία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ο Νίκος Μουτσινάς θέλει να υιοθετήσει παιδί παρ'ολη τη δαιδαλώδη και χρονοβόρα διαδικασία
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Re: Ο Νίκος Μουτσινάς θέλει να υιοθετήσει παιδί παρ'ολη τη δαιδαλώδη και χρονοβόρα διαδικασία
Ναι αυτό.Δημοκράτης έγραψε: 05 Ιουν 2020, 01:58Οπότε το υποθετικό σενάριο είναι ότι έχουμε έναν ομοφυλόφιλο και μια με τόσα ψυχολογικά που δεν μπορεί να βρει άντρα που είναι οκ να κάνουν παιδί. Άνθρωπος που δεν είναι ψυχολογικά οκ να βρει κανονικό σύντροφο είναι σε θέση να μεγαλώσει παιδίCecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2020, 00:50Ποιός σου είπε ότι δεν έχω σχέση της προκοπής και ότι δε θα κάνω μαζί της παιδί; Τι σχέση έχει αυτό με ένα υποθετικό σενάριο που δύο άνθρωποι καταλήγουν να κάνουν μαζί παιδί, με κοινή απόφαση; Ξαναδιαβάστε τον τίτλο του νήματος. Αν θέλετε να μιλήσουμε για πυρηνική οικογένεια και ετεροφυλόφιλες σχέσεις καλύτερα να γίνει άλλο νήμα.Δημοκράτης έγραψε: 05 Ιουν 2020, 00:47
Το ενδεχόμενο να κάνεις παιδί μόνο να βρεις κάποια σχέση της προκοπής το έχεις σκεφτεί;
Λέω εγώ τώρα μια χαζή ιδεα![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Δημοκράτης
Ε είναι σίγουρη η επιτυχία το παιδί δεν θα έχει κανένα θέμα με τέτοιους γονεις
-
Δημοκράτης
btw έχω μια φίλη που έφτασε τα 35 και είναι ανύπαντρη. Δεν είναι όμορφη αλλά δεν είναι και πατσαβούρα. Στα 34 της για πρώτη φορά στην ζωή της έφυγε από το πατρικό και έμεινε μόνη της σε σπίτι που νοίκιασε. Είναι καθηγήτρια γυμνασίου διορισμένη από τα 25. Κλαίγεται από το πρωί ως το βράδυ εδώ και πάνω από 5 χρόνια γιατί δεν έχει άντρα και τώρα που μένει μόνη έχει πάρει την μισή Αθήνα αλλά φυσικά κανένας δεν την βλέπει για σχέση γιατί είναι μουρλή. Τώρα σκέφτεται και αυτή να κάνει παιδί μόνη της. Πήγε σε ψυχολόγο και της είπε το πολύ επιστημονικό ότι δεν είναι έτοιμη καν για σχέση και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που δεν έχει σχέση. Γιατί μόνη της δεν μπορούσε να το καταλάβει
. Φαντάζομαι τώρα αυτό το άτομο να βρει και έναν γκέι και να κάνουν παιδάκι. Αν δεν πέσει στα ναρκωτικά από τα 12 θαύμα θα είναι
τα πραγματα στα σχολεια του σημερα δεν ειναι οπως τα γνωρισαμε εμεις. τα παιδια ειναι καλυτερα απο οτι ειμασταν εμεις, και κρινω οτι δεν θα ειχε προβλημα ενα τετοιο παιδι.Nandros έγραψε: 04 Ιουν 2020, 21:50Αυτό ακριβώς είχα τονίσει στην φίλη μου την λεσβία από την προηγούμενη 10ετία.Namrail έγραψε: 04 Ιουν 2020, 21:44Τολμηρό και όμορφο.Cecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 21:36 Ο πρώτος πληθυντικός καλύπτει εμένα, για εμένα θα έμπαινα, ο φίλος βοηθάει εμένα και συνάμα τον εαυτό του. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μεγαλώσω παιδί με τον κολλητό μου, όχι.
Φοβάμαι όμως ότι στην Ελλάδα του σήμερα, αν ένα παιδάκι εκμυστηρευτεί στα άλλα μια τέτοια κατάσταση στο σπίτι, θα πέσει θύμα διακρίσεων το λιγότερο.
Αλλά όταν τα ένστικτα βαράνε την καμπάνα, η λογική πάει στον διάολο.
Ικανοποίηση της δικής της ανάγκης, χωρίς να νοιαστεί για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει το παιδί, με το που θα πάει σχολείο.
.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Εγω θυμαμαι παντως εναν αλβανογυφτο που μου ειχε φερει ιδιωτικο συμφωνητικο απο συμβολαιογραφο να το διαβασω οπου αναφερονταν τιμη 10 χιλ για το αγεννητο παιδι.
ναι, είναι αποδεκτές αυτές οι πρακτικές εδώ και κάποιες δεκαετίεςCecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 20:34 υπάρχουμε πολλές που έχουμε κολλητούς γκέυ και κανένα πρόβλημα να μπούμε σε διαδικασία εξωσωματικής με κοινή συνεισφορά. Απλά δεν γουστάρω λευκούς γάμους με την καμία. Δε θέλω να δουλεύει τους γύρω του και τον εαυτό του.
ωστόσο παρότι συζητιούνται συχνά σαν προοπτική, δεν έχω ακούσει τίποτα σαν απολογισμό
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Νομίζω ότι δεν ισχύει ως κανών. Το ότι η συντριπτική πλειοψηφία θέλει μικρό και υγιές παιδάκι είναι γεγονός, όπως και το ότι οι υπεύθυνοι ενδιαφέρονται περισσότερο για τη "διάθεση" των παιδιών που θέλουν φροντίδα.Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 00:53Τα ιδρύματα θέλουν να έχουν παιδιά. Όσο πιο πολλά τα παιδιά τόσο πιο πολλά τα χρήματα που παίρνουν. Για αυτό οι υιοθεσίες κρατάνε δεκαετίες στην Ελλάδα. Συνήθως μπαίνεις στη λίστα και σου λένε θα περιμένεις. Σε κάποιες περιπτώσεις περνάνε τα χρόνια και σου λένε σε βγάλαμε απ' τη λίστα γιατί πλέον παραμεγάλωσες και δυστυχώς δεν μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε. Δεν τους ενδιαφέρει να δώσουν το υγιές παιδί αλλά το άρρωστο που χρειάζεται φροντίδα. Το υγιές θα καταλήξει συνήθως στα 18 του χρόνια, άστεγο γιατί α. δεν το υιοθέτησε κάνεις και β. το ίδρυμα δεν φροντίζει ενήλικες. Ο μόνος τρόπος να πάρεις παιδί είναι να πληρώσεις. Γνωρίζω προσωπικά περίπτωση. Πλήρωσαν και το πήραν.Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2020, 00:42Για εξήγησε, ενδιαφέρον.Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 00:41 Αν είναι από ορφανοτροφείο, ας τον ενημερώσει κάποιος πως, δεν θα το υιοθετήσει αλλά θα το αγοράσει.
Αλλά δεν πληρώνουν όλοι. Ξέρω δύο περιπτώσεις ζευγαριών που υιοθέτησαν πιτσιρίκι μετά από απανωτές συνεντεύξεις, μετά από ένα χρόνο περίπου. Το ένα ζευγάρι υιοθέτησε και άλλο παιδάκι (με κάποιο πρόβλημα στο μάτι που ξεπεράστηκε με επέμβαση) όταν οι οι υπεύθυνοι διαπίστωσαν πόσο καλές ήταν οι συνθήκες για το πρώτο.
Δυστυχώς, υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις όπου ακόμη και αν υπάρχει έγκριση για την οικογένεια, το παιδί δεν μπορεί να δοθεί γιατί έχει ακόμη την επιμέλεια του ο γονέας, που λόγω απορίας, ναρκωτικών κλπ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει προσωρινά. Και αυτό το "προσωρινά" μπορεί να κρατήσει χρόνια. Αυτές τις περιπτώσεις εξυπηρετούν οι ανάδοχες οικογένειες αλλά κατά τη γνώμη μου είναι πολύ πιο προβληματικό για ένα παιδί, το να μεγαλώνει σε χ συνθήκες και ανά πάσα στιγμή να πρέπει να αλλάξει περιβάλλον, όταν ο φυσικός γονέας αποφασίσει να το πάρει για τον χ ή ψ λόγο. Εδώ παίζονται πολλά δράματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Που τα περισσότερα θα είναι βρώμες που βγάζετε και διασπείρετε μόνες σας κατά πάσα πιθανότηταCecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 21:51 Ναι, βέβαια μιλάς σε άνθρωπο από νησί που ξέρουμε τα κερατιάτικα και της τελευταίας φραγκόκοτας
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν τα ξέρω από μέσα. Ότι ξέρω είναι πληροφορίες από φιλικό ζευγάρι που έγιναν γονείς ενός 9χρονου. 5 αδέρφια από διαφορετικό πατέρα το καθένα και η μάνα κανένα ενδιαφέρον, ώσπου της τα πήρε η πρόνοια και τα έβαλε σε ορφανοτροφεία. Όλα ανήλικα και τα χώρισαν κιόλας. Βρήκαν τα 4, το μικρότερο είναι εξαφανισμένο, τότε ήταν κάτω από 2. Μιλάμε για παιδί, όχι για τσιμπιδάκι φρυδιών, το οποίο το εξαφάνισαν.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2020, 09:21Νομίζω ότι δεν ισχύει ως κανών. Το ότι η συντριπτική πλειοψηφία θέλει μικρό και υγιές παιδάκι είναι γεγονός, όπως και το ότι οι υπεύθυνοι ενδιαφέρονται περισσότερο για τη "διάθεση" των παιδιών που θέλουν φροντίδα.Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 00:53Τα ιδρύματα θέλουν να έχουν παιδιά. Όσο πιο πολλά τα παιδιά τόσο πιο πολλά τα χρήματα που παίρνουν. Για αυτό οι υιοθεσίες κρατάνε δεκαετίες στην Ελλάδα. Συνήθως μπαίνεις στη λίστα και σου λένε θα περιμένεις. Σε κάποιες περιπτώσεις περνάνε τα χρόνια και σου λένε σε βγάλαμε απ' τη λίστα γιατί πλέον παραμεγάλωσες και δυστυχώς δεν μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε. Δεν τους ενδιαφέρει να δώσουν το υγιές παιδί αλλά το άρρωστο που χρειάζεται φροντίδα. Το υγιές θα καταλήξει συνήθως στα 18 του χρόνια, άστεγο γιατί α. δεν το υιοθέτησε κάνεις και β. το ίδρυμα δεν φροντίζει ενήλικες. Ο μόνος τρόπος να πάρεις παιδί είναι να πληρώσεις. Γνωρίζω προσωπικά περίπτωση. Πλήρωσαν και το πήραν.
Αλλά δεν πληρώνουν όλοι. Ξέρω δύο περιπτώσεις ζευγαριών που υιοθέτησαν πιτσιρίκι μετά από απανωτές συνεντεύξεις, μετά από ένα χρόνο περίπου. Το ένα ζευγάρι υιοθέτησε και άλλο παιδάκι (με κάποιο πρόβλημα στο μάτι που ξεπεράστηκε με επέμβαση) όταν οι οι υπεύθυνοι διαπίστωσαν πόσο καλές ήταν οι συνθήκες για το πρώτο.
Δυστυχώς, υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις όπου ακόμη και αν υπάρχει έγκριση για την οικογένεια, το παιδί δεν μπορεί να δοθεί γιατί έχει ακόμη την επιμέλεια του ο γονέας, που λόγω απορίας, ναρκωτικών κλπ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει προσωρινά. Και αυτό το "προσωρινά" μπορεί να κρατήσει χρόνια. Αυτές τις περιπτώσεις εξυπηρετούν οι ανάδοχες οικογένειες αλλά κατά τη γνώμη μου είναι πολύ πιο προβληματικό για ένα παιδί, το να μεγαλώνει σε χ συνθήκες και ανά πάσα στιγμή να πρέπει να αλλάξει περιβάλλον, όταν ο φυσικός γονέας αποφασίσει να το πάρει για τον χ ή ψ λόγο. Εδώ παίζονται πολλά δράματα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Νομίζω ότι έπεσαν στην περίπτωση των μπολντ. Το πρόβλημα στη συγκεκριμένη φάση είναι το ότι ενώ η πρόνοια παίρνει πολύ δύσκολα ένα παιδί από τους γονείς (ακόμη και αν υπάρχουν εμφανή στοιχεία ψυχικής ή σωματικής κακοποίησης του και γενικότερα πλήρους αδιαφορίας) δίνονται πολύ δύσκολα παιδιά για υιοθεσία. Και ενώ όλοι ξέρουν ότι για πολλούς φυσικούς γονείς, τα παιδιά δεν είναι τίποτε άλλο παρά εργαλεία για επιδόματα, ουδείς κάνει κάτι για λόγους "κοινωνικής ευαισθησίας".Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:15Δεν τα ξέρω από μέσα. Ότι ξέρω είναι πληροφορίες από φιλικό ζευγάρι που έγιναν γονείς ενός 9χρονου. 5 αδέρφια από διαφορετικό πατέρα το καθένα και η μάνα κανένα ενδιαφέρον, ώσπου της τα πήρε η πρόνοια και τα έβαλε σε ορφανοτροφεία. Όλα ανήλικα και τα χώρισαν κιόλας. Βρήκαν τα 4, το μικρότερο είναι εξαφανισμένο, τότε ήταν κάτω από 2. Μιλάμε για παιδί, όχι για τσιμπιδάκι φρυδιών, το οποίο το εξαφάνισαν.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2020, 09:21 Δυστυχώς, υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις όπου ακόμη και αν υπάρχει έγκριση για την οικογένεια, το παιδί δεν μπορεί να δοθεί γιατί έχει ακόμη την επιμέλεια του ο γονέας, που λόγω απορίας, ναρκωτικών κλπ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει προσωρινά. Και αυτό το "προσωρινά" μπορεί να κρατήσει χρόνια. Αυτές τις περιπτώσεις εξυπηρετούν οι ανάδοχες οικογένειες αλλά κατά τη γνώμη μου είναι πολύ πιο προβληματικό για ένα παιδί, το να μεγαλώνει σε χ συνθήκες και ανά πάσα στιγμή να πρέπει να αλλάξει περιβάλλον, όταν ο φυσικός γονέας αποφασίσει να το πάρει για τον χ ή ψ λόγο. Εδώ παίζονται πολλά δράματα.
Σε τέτοιες περιπτώσεις, σαφώς και ο Μουτσινάς μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα, ειδικώς όταν κάνει το αίτημα ως μεμονωμένο άτομο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Ωχ αυτό σε άγγιξε.ζιτανιτα έγραψε: 05 Ιουν 2020, 09:52Που τα περισσότερα θα είναι βρώμες που βγάζετε και διασπείρετε μόνες σας κατά πάσα πιθανότηταCecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 21:51 Ναι, βέβαια μιλάς σε άνθρωπο από νησί που ξέρουμε τα κερατιάτικα και της τελευταίας φραγκόκοτας
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Δημοκράτης
Ναι σήμερα τα παιδάκια δεν κοροϊδεύουν τα χοντρά παιδάκια, τα άσχημα, τους πουστηδες κτλ λολ δεν έχετε επαφή με το τι γίνεται στο σχολείοΑσέβαστος έγραψε: 05 Ιουν 2020, 08:45τα πραγματα στα σχολεια του σημερα δεν ειναι οπως τα γνωρισαμε εμεις. τα παιδια ειναι καλυτερα απο οτι ειμασταν εμεις, και κρινω οτι δεν θα ειχε προβλημα ενα τετοιο παιδι.Nandros έγραψε: 04 Ιουν 2020, 21:50Αυτό ακριβώς είχα τονίσει στην φίλη μου την λεσβία από την προηγούμενη 10ετία.Namrail έγραψε: 04 Ιουν 2020, 21:44 Τολμηρό και όμορφο.
Φοβάμαι όμως ότι στην Ελλάδα του σήμερα, αν ένα παιδάκι εκμυστηρευτεί στα άλλα μια τέτοια κατάσταση στο σπίτι, θα πέσει θύμα διακρίσεων το λιγότερο.
Αλλά όταν τα ένστικτα βαράνε την καμπάνα, η λογική πάει στον διάολο.
Ικανοποίηση της δικής της ανάγκης, χωρίς να νοιαστεί για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει το παιδί, με το που θα πάει σχολείο.
.
Το πρόβλημα όμως δεν είναι τι θα λένε τα άλλα παιδάκια το πρόβλημα είναι πως θα αισθάνεται το ίδιο το παιδάκι που οι συμμαθητές του ζουν σε φυσιολογικός γονείς και το ίδιο με τοτς τρελούς
οχι, δεν τα κοροιδευουν, η αν το κανουν ειναι στο 10% της κοροιδιας που επαιζε 30 χρονια πριν που ημουν εγω στο σχολειο.Δημοκράτης έγραψε: 05 Ιουν 2020, 11:41
Ναι σήμερα τα παιδάκια δεν κοροϊδεύουν τα χοντρά παιδάκια, τα άσχημα, τους πουστηδες κτλ λολ δεν έχετε επαφή με το τι γίνεται στο σχολείο
Το πρόβλημα όμως δεν είναι τι θα λένε τα άλλα παιδάκια το πρόβλημα είναι πως θα αισθάνεται το ίδιο το παιδάκι που οι συμμαθητές του ζουν σε φυσιολογικός γονείς και το ίδιο με τοτς τρελούς
το ιδιο το παιδακι ναι, θα εχει προβλημα αν ζει σε προβληματικο περιβαλλον.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
Δημοκράτης
Κανονικότατα κοροϊδεύουν και τους χοντρός και τους περίεργους και τα τραβελιαΑσέβαστος έγραψε: 05 Ιουν 2020, 11:48οχι, δεν τα κοροιδευουν, η αν το κανουν ειναι στο 10% της κοροιδιας που επαιζε 30 χρονια πριν που ημουν εγω στο σχολειο.Δημοκράτης έγραψε: 05 Ιουν 2020, 11:41
Ναι σήμερα τα παιδάκια δεν κοροϊδεύουν τα χοντρά παιδάκια, τα άσχημα, τους πουστηδες κτλ λολ δεν έχετε επαφή με το τι γίνεται στο σχολείο
το ιδιο το παιδακι ναι, θα εχει προβλημα αν ζει σε προβληματικο περιβαλλον.
Τα παιδάκια δεν κοροϊδεύουν λόγω έλλειψης κάποιου είδους εκπαίδευσης, κοριδςυυον γιατί ο εγκέφαλος τους δεν έχει ανάπτυξη ακόμα την συναίσθηση και δεν καταλαβαίνουν καν ότι κοροϊδεύουν άρα κάνουν κάποιον να αισθανθεί άσχημα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 369 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-
- 8 Απαντήσεις