ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 04 Ιουν 2020, 07:34
Δεν μου αρεσουν αυτα τα μαγαζια που παιρνεις να φας κατι στο ορθιο και εχουν τοσο μεγαλο μενου
Θα ελεγα πως πρεπει να εχεις 3 τετραδες κωδικων Α+Β+Γ
Θα παιρνει ο πελατης κατι απο την Α κατι απο την Β και κατι απο την Γ και θα φευγει
Σε συμβουλευω επισης να μην μπεις σε franchise
Η ιστορια στην Ελλαδα μας εχειδιδαξει πως απο τα υπαρχοντα franchise σε 5 χρονια δεν θα υπαρχει το 90%
Συμφωνώ με τον Άγι. Το μενού που παρέθεσες είναι ένα μικρό χάος και ο συνδυασμός ποικιλίας σε σαντουτσοειδή και γλυκά, είναι πολύ δύσκολο στη διαχείριση, ενώ το ψήσιμο των σουβλακιών όχι.
Ειδικώς όταν πρόκειται για παραγγελία στο πόδι.
Τα μικρά μαγαζιά που πετυχαίνουν είναι συνήθως κάτι "τρύπες" που κάνουν πολύ καλά κάτι συγκεκριμένο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιουν 2020, 19:15
Συμφωνώ με τον Άγι. Το μενού που παρέθεσες είναι ένα μικρό χάος και ο συνδυασμός ποικιλίας σε σαντουτσοειδή και γλυκά, είναι πολύ δύσκολο στη διαχείριση, ενώ το ψήσιμο των σουβλακιών όχι.
Ειδικώς όταν πρόκειται για παραγγελία στο πόδι.
Τα μικρά μαγαζιά που πετυχαίνουν είναι συνήθως κάτι "τρύπες" που κάνουν πολύ καλά κάτι συγκεκριμένο.
.
Τό Μενού πού παρέθεσα είναι κωμωδία.....
Για τό τί γελοίο μπορεί νά πουληθει ως φρανσάιζ.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Καθώς γυρνάμε όλα τα προάστια για βολτάρισμα, μαγαζιά τέτοιας φύσεως επιτυγχάνουν εστιάζοντας σε συγκεκριμένο είδος φαγώσιμου άντε με κάποιες προσθήκες.
Αρκετά τέτοια μαγαζιά φτιάχνουν κρέπες γλυκές ή αλμυρές, κλαμπ σάντουιτς, χοτ ντογκ, πίτσα με το μέτρο, ντονατς αντίστοιχα και αρκετά πάνε καλά τουλάχιστον από τη κίνηση που πετυχαίνω.
Η πρόταση του Αγι σε συνδυασμό με ψωμί σάντουιτς(φάση "βρώμικο") έχει αποδώσει αρκετά σε μαγαζιά σε διάφορες περιοχές.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Αρχέλαος έγραψε: 04 Ιουν 2020, 19:26
Καθώς γυρνάμε όλα τα προάστια για βολτάρισμα, μαγαζιά τέτοιας φύσεως επιτυγχάνουν εστιάζοντας σε συγκεκριμένο είδος φαγώσιμου άντε με κάποιες προσθήκες.
Αρκετά τέτοια μαγαζιά φτιάχνουν κρέπες γλυκές ή αλμυρές, κλαμπ σάντουιτς, χοτ ντογκ, πίτσα με το μέτρο, ντονατς αντίστοιχα και αρκετά πάνε καλά τουλάχιστον από τη κίνηση που πετυχαίνω.
Η πρόταση του Αγι σε συνδυασμό με ψωμί σάντουιτς(φάση "βρώμικο") έχει αποδώσει αρκετά σε μαγαζιά σε διάφορες περιοχές.
Όχι, δεν είναι φάση "βρώμικο" αλλά το τελείως αντίθετο.
Στα "βρώμικα" και όχι μόνον, σκεπάζονται τα μέτρια ή κακά υλικά με είκοσι ετερόκλητες γεύσεις.
Δέν καταλαβαίνω γιατί αποκλείης τούς φτωχούς από σουβλάκι τού 1 €.....
.
αου απαντησε η Γαλη
ολοι τα ιδια σκεπτονται κ προσφερουν εκτος απο το να εξειδικευτουν
σκεψου - απαιτησεις χωρου - προσωπικο - εξοπλισμο - συντηρησεις- δεκαδες προμηθευτες - χαρτομανι - για να προσφερεις κατι μετριο στην καλυτερη περιπτωση δλδ πολυ χρημα κ χρονο κ μια απο τα ιδια με ολους
κοντινη μου οικογενειακη μικροταβερνα κονομαει απο το κοτσι που ειναι η σπεσιαλιτε της - πανω απο το 50% του τζιρου της - θεωρειται ακριβο κ ειναι αλλα ερχονται για αυτο απο παντου λογω ποιοτητας
το ωραιο ειναι πως ειναι ουσιαστικα κρυμμενη - εκτος πιατσας κ κινησης δεν περνας μπροστα της τυχαια με τπτ
ψηνει μονο μπριτζολες κλπ εχει σαλατες εποχης + χορτα - τυρια
σε ενα γλεντι γαμου που πηγα σε αυτην ειχε για φαγητο μονο αυτα κ ηταν το καλυτερο απ οσα εχω παρευρεθει
Δέν καταλαβαίνω γιατί αποκλείης τούς φτωχούς από σουβλάκι τού 1 €.....
.
αου απαντησε η Γαλη
ολοι τα ιδια σκεπτονται κ προσφερουν εκτος απο το να εξειδικευτουν
σκεψου - απαιτησεις χωρου - προσωπικο - εξοπλισμο - συντηρησεις- δεκαδες προμηθευτες - χαρτομανι - για να προσφερεις κατι μετριο στην καλυτερη περιπτωση δλδ πολυ χρημα κ χρονο κ μια απο τα ιδια με ολους
κοντινη μου οικογενειακη μικροταβερνα κονομαει απο το κοτσι που ειναι η σπεσιαλιτε της - πανω απο το 50% του τζιρου της - θεωρειται ακριβο κ ειναι αλλα ερχονται για αυτο απο παντου λογω ποιοτητας
το ωραιο ειναι πως ειναι ουσιαστικα κρυμμενη - εκτος πιατσας κ κινησης δεν περνας μπροστα της τυχαια με τπτ
ψηνει μονο μπριτζολες κλπ εχει σαλατες εποχης + χορτα - τυρια
σε ενα γλεντι γαμου που πηγα σε αυτην ειχε για φαγητο μονο αυτα κ ηταν το καλυτερο απ οσα εχω παρευρεθει
.
Θά υπάρχει εξειδίκευση ..... αλλα είναι η καινοτομία πού λέγαμε....
Αν έβλεπες ολοκληρωμένη τήν εικόνα θά καταλάβαινες....
Στό προηγούμενο μαγαζί πού είχα έτρωγε ο στάρ Διατροφολόγος
Ο Γρηγοράκης......Τυχαία ;;;.....δέ νομίζω.....
Καί τό πρώτο τρίμηνο ανοιχτός.....μού ζήτησαν νά τούς φτιάξω μαγαζιά σε
Αράχωβα Γιάννενα Ξεσαλονίκη Κατερίνη Πάτρα.....
Κι ο μάλαξ αντί νά αφήσω τό μαγαζί καί νά φτιάχνω μαγαζιά άλλων.....κάθησα....
Τή μαλακίαν φυγείν αδύνατον.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Γεμιστα να έχεις. Δεν ξέρω αν θα πουλήσουν αλλά εγώ θα τα αγοραζα
Σωστά. Πιπεριές, τοματες, μελιτζάνες, μανιτάρια, καλαμαράκια όλα στο φούρνο με ρύζι, και γιαλαντζι με ντολμαλικ φιστίκ (κουκουνάρι) και μπόλικο λάδι. Μετά θα είχα μερικά πιάτα με όσπρια, φασόλια πλακί, φασολάκια, μπάμιες, φακές, ρεβίθια και δύο-τρία πιάτα κουσ κους, φαλαφελ και κολοκυθοκεφτεδες.
.
Αν καί η "καινοτομία" πού προσθέτω εχει νά κάνει περισσότερο
Γεμιστα να έχεις. Δεν ξέρω αν θα πουλήσουν αλλά εγώ θα τα αγοραζα
Σωστά. Πιπεριές, τοματες, μελιτζάνες, μανιτάρια, καλαμαράκια όλα στο φούρνο με ρύζι, και γιαλαντζι με ντολμαλικ φιστίκ (κουκουνάρι) και μπόλικο λάδι. Μετά θα είχα μερικά πιάτα με όσπρια, φασόλια πλακί, φασολάκια, μπάμιες, φακές, ρεβίθια και δύο-τρία πιάτα κουσ κους, φαλαφελ και κολοκυθοκεφτεδες.
.
Αν καί η "καινοτομία" πού προσθέτω εχει νά κάνει περισσότερο