!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλει να υιοθετήσει παιδί παρ'ολη τη δαιδαλώδη και χρονοβόρα διαδικασία

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Ο Νίκος Μουτσινάς θέλει να υιοθετήσει παιδί παρ'ολη τη δαιδαλώδη και χρονοβόρα διαδικασία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Cecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 20:34
Nandros έγραψε: 04 Ιουν 2020, 20:13 .
Μια ενημέρωση σε κάποιους, εντοπίζεται κάποια κοπέλα που είναι έγκυος ή λεχώνα εκτός γάμου και αναγνωρίζει επίσημα το νεογέννητο σαν δικό του.

Τόσο απλά!
Επισης, υπάρχουμε πολλές που έχουμε κολλητούς γκέυ και κανένα πρόβλημα να μπούμε σε διαδικασία εξωσωματικής με κοινή συνεισφορά. Απλά δεν γουστάρω λευκούς γάμους με την καμία. Δε θέλω να δουλεύει τους γύρω του και τον εαυτό του.
Το έχω ξαναγράψει, εδώ - ίσως - ή στο παλιό.
Λεσβία, από τον ίδιο κύκλο γνωριμιών που ανέφερα στο προηγούμενο, είναι ζευγαρωμένη με άλλη λεσβία και ήθελαν παιδί.
Μετά από καιρό παίρνω πρόσκληση μέσω Φ/Β για τα βαφτίσια σε εκκλησία του παιδιού τους!
Δεν πήγα με κάποια δικαιολογία και δεν γνωρίζω αν εμφανίστηκε "πατέρας" ή το βάπτισε μόνη της, ως "μητέρα" του.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Nandros

Re: Ο Νίκος Μουτσινάς θέλει να υιοθετήσει παιδί παρ'ολη τη δαιδαλώδη και χρονοβόρα διαδικασία

Zhukov έγραψε: 04 Ιουν 2020, 20:37 H μπορεί να πηδήξει και να κάνει σε 9 μήνες
Είναι γκέυ και δεν νομίζω ότι θα ακολουθούσε τον κλασικό τρόπο.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Nandros έγραψε: 04 Ιουν 2020, 21:02
Λεσβία, από τον ίδιο κύκλο γνωριμιών που ανέφερα στο προηγούμενο, είναι ζευγαρωμένη με άλλη λεσβία.
Μετά από καιρό παίρνω πρόσκληση μέσω Φ/Β για τα βαφτίσια σε εκκλησία του παιδιού τους!
Δεν πήγα με κάποια δικαιολογία και δεν γνωρίζω αν εμφανίστηκε "πατέρας" ή το βάπτισε μόνη της, ως "μητέρα" του.
Καλά έκαναν ρε συ, εφόσον δεν μπορούν να υιοθετήσουν, ας το κάνουν με συνεννόηση. Εγώ δεν το θεωρώ υπερβολή. Υπάρχει τόσος κόσμος που το θέλει πραγματικά και δεν μπορεί και τους κράζουμε, αντί να κράζουμε αυτούς που τα κάνουν 5-5 και τα αφήνουν στον αυτόματο πιλότο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Nandros

Cecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 21:04
Nandros έγραψε: 04 Ιουν 2020, 21:02
Λεσβία, από τον ίδιο κύκλο γνωριμιών που ανέφερα στο προηγούμενο, είναι ζευγαρωμένη με άλλη λεσβία.
Καλά έκαναν ρε συ, εφόσον δεν μπορούν να υιοθετήσουν, ας το κάνουν με συνεννόηση. Εγώ δεν το θεωρώ υπερβολή. Υπάρχει τόσος κόσμος που το θέλει πραγματικά και δεν μπορεί και τους κράζουμε, αντί να κράζουμε αυτούς που τα κάνουν 5-5 και τα αφήνουν στον αυτόματο πιλότο.
Δεν έχω πρόβλημα, αντίθετα είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟΣ σε υιοθεσίες από ζευγάρια οιουδήποτε είδους, στρέιτ ή γκέυ ή και μόνους γονείς.
Οι προσπάθειες τους δείχνουν ότι έχουν μητρικό ή/και πατρικό ένστικτο και θα φροντίσουν τα υιοθετημένα παιδιά τους.
Για μένα, τα ορφανοτροφεία πρέπει να κλείσουν, λόγω έλλειψης ορφανών.
.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Cecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 20:34
Μια ενημέρωση σε κάποιους, εντοπίζεται κάποια κοπέλα που είναι έγκυος ή λεχώνα εκτός γάμου και αναγνωρίζει επίσημα το νεογέννητο σαν δικό του.

Τόσο απλά!
.
Επισης, υπάρχουμε πολλές που έχουμε κολλητούς γκέυ και κανένα πρόβλημα να μπούμε σε διαδικασία εξωσωματικής με κοινή συνεισφορά. Απλά δεν γουστάρω λευκούς γάμους με την καμία. Δε θέλω να δουλεύει τους γύρω του και τον εαυτό του.
Πρώτο πληθυντικό; Έμπαινες σε μια τέτοια επίπονη διαδικασία, με σοβαρές επιδράσεις στο σώμα και το χρόνο σου, για ένα φίλο;
Άβαταρ μέλους
Namrail

Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Ιουν 2020, 20:37

Τόσο απλά!
.
Γιά κάποιον διάσημο σαν τον Μουτσινα αυτό είναι πανεύκολο, αλλά εξίσου εύκολο είναι και το να βγει αργότερα στη φόρα το σχετικό σκάνδαλο.
Το ίδιο δεν έκανε και ο Σεργουλόπουλος; Δεν τον επηρέασε κάπου.

Βέβαια εκείνου η τηλεοπτική καριέρα είχε ουσιαστικά τελειωσει εδώ και καιρό...
Άβαταρ μέλους
Namrail

Nandros έγραψε: 04 Ιουν 2020, 21:04
Zhukov έγραψε: 04 Ιουν 2020, 20:37 H μπορεί να πηδήξει και να κάνει σε 9 μήνες
Είναι γκέυ και δεν νομίζω ότι θα ακολουθούσε τον κλασικό τρόπο.
Μπορεί να το ψήνει και από τις δύο μεριές το ψάρι. Δεν θα μου έκανε εντύπωση. :D
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Namrail έγραψε: 04 Ιουν 2020, 21:24

Πρώτο πληθυντικό; Έμπαινες σε μια τέτοια επίπονη διαδικασία, με σοβαρές επιδράσεις στο σώμα και το χρόνο σου, για ένα φίλο;
Ο πρώτος πληθυντικός καλύπτει εμένα, για εμένα θα έμπαινα, ο φίλος βοηθάει εμένα και συνάμα τον εαυτό του. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μεγαλώσω παιδί με τον κολλητό μου, όχι.

Επίσης, δεν μπορείς να γλιτώσεις την επίπονη διαδικασία σε αυτές τις περιπτώσεις. Ακόμα και να ξεπερνούσαμε το τεχνικό πρόβλημα με κάποιο φάρμακο, δεν εγγυάται κανένας ότι θα είμαστε τυχεροι με την πρώτη επαφή, όσο τυπική να είμαι με θερμομετρήσεις κλπ. Σαφέστατα θα ήταν πιο φτηνά, αν ήταν λειτουργικός και σαφέστατα θα γλίτωνα τα κακώς κείμενα των ορμονοθεραπειών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 04 Ιουν 2020, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Namrail

Cecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 21:36
Namrail έγραψε: 04 Ιουν 2020, 21:24

Ο πρώτος πληθυντικός καλύπτει εμένα, για εμένα θα έμπαινα, ο φίλος βοηθάει εμένα και συνάμα τον εαυτό του. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μεγαλώσω παιδί με τον κολλητό μου, όχι.
Τολμηρό και όμορφο.

Φοβάμαι όμως ότι στην Ελλάδα του σήμερα, αν ένα παιδάκι εκμυστηρευτεί στα άλλα μια τέτοια κατάσταση στο σπίτι, θα πέσει θύμα διακρίσεων το λιγότερο.
Άβαταρ μέλους
Nandros

Namrail έγραψε: 04 Ιουν 2020, 21:44
Cecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 21:36 Ο πρώτος πληθυντικός καλύπτει εμένα, για εμένα θα έμπαινα, ο φίλος βοηθάει εμένα και συνάμα τον εαυτό του. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μεγαλώσω παιδί με τον κολλητό μου, όχι.
Τολμηρό και όμορφο.

Φοβάμαι όμως ότι στην Ελλάδα του σήμερα, αν ένα παιδάκι εκμυστηρευτεί στα άλλα μια τέτοια κατάσταση στο σπίτι, θα πέσει θύμα διακρίσεων το λιγότερο.
Αυτό ακριβώς είχα τονίσει στην φίλη μου την λεσβία από την προηγούμενη 10ετία.
Αλλά όταν τα ένστικτα βαράνε την καμπάνα, η λογική πάει στον διάολο.
Ικανοποίηση της δικής της ανάγκης, χωρίς να νοιαστεί για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει το παιδί, με το που θα πάει σχολείο.
.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Namrail έγραψε: 04 Ιουν 2020, 21:44
Τολμηρό και όμορφο.

Ναι, βέβαια μιλάς σε άνθρωπο από νησί που ξέρουμε τα κερατιάτικα και της τελευταίας φραγκόκοτας. Να μη σχολιάσω ότι τα μισά είναι περίεργα από διάφορες γενετικές ανωμαλίες, διότι είναι σόγια το ζευγάρι. Και γενικά ας μην ανοίξουμε αυτή την κουβέντα. Καταλαβαίνω, όμως, τι θες να πεις και έχεις δίκαιο ότι άπαξ και μπεις σε τέτοιες διαδικασίες, θα πρέπει να υπάρχει υποστήριξη από πισω. Θεωρώ ότι άνθρωποι στην ηλικία μας έχουν τον τρόπο να βρουν τους σωστούς ανθρώπους να τους ενισχύσουν.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Να σε ρωτήσω κατι απο περιέργεια. Τα ορια μεταξύ μιας τετοιας φιλιας με την ερωτική σχεση και ακομα περισσοτερο με την πυρηνική οικογένεια δε θα μπορούσαμε να πούμε ότι ειναι ασαφή; Εννοω, αν τον κολλητό σου τον αγαπάς τοσο πολυ που δεχεσαι να κυοφορησεις το παιδι του, έχετε προφανώς ηδη στενη σχέση απλα δεν κάνετε σεξ (σιγα το πράγμα, μετα απο 30 χρόνια γάμου μπορεί κ πάλι να μην κανατε κ να κοιμόμασταν κ σε διαφορετικα κρεβατια), σκεφτεστε να μεγαλωσετε μαζι ενα παιδι, επίσης θα κουβαλας μαλλον το DNA του μεσα σου, ενδεχομένως για παντα ( https://en.m.wikipedia.org/wiki/Microchimerism ) ... τι κολλητοί ειναι αυτοι δηλαδή (με το συμπαθειο) ;; εγω τους αγαπαω τους κολλητούς μου, είμαστε φιλοι απο παντα, απο το σχολείο, αλλα δε θα μπορούσα να φανταστώ να ειμαι σε μια τέτοια σχεση με κανεναν τους. Δε σε κρίνω, σε θαυμάζω, κ προσπαθώ να καταλάβω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Ιουν 2020, 21:58
Να σε ρωτήσω κατι απο περιέργεια. Τα ορια μεταξύ μιας τετοιας φιλιας με την ερωτική σχεση και ακομα περισσοτερο με την πυρηνική οικογένεια δε θα μπορούσαμε να πούμε ότι ειναι ασαφή; Εννοω, αν τον κολλητό σου τον αγαπάς τοσο πολυ που δεχεσαι να κυοφορησεις το παιδι του, έχετε προφανώς ηδη στενη σχέση απλα δεν κάνετε σεξ (σιγα το πράγμα, μετα απο 30 χρόνια γάμου μπορεί κ πάλι να μην κανατε κ να κοιμόμασταν κ σε διαφορετικα κρεβατια), σκεφτεστε να μεγαλωσετε μαζι ενα παιδι, επίσης θα κουβαλας μαλλον το DNA του μεσα σου, ενδεχομένως για παντα ( https://en.m.wikipedia.org/wiki/Microchimerism ) ... τι κολλητοί ειναι αυτοι δηλαδή (με το συμπαθειο) ;; εγω τους αγαπαω τους κολλητούς μου, είμαστε φιλοι απο παντα, απο το σχολείο, αλλα δε θα μπορούσα να φανταστώ να ειμαι σε μια τέτοια σχεση με κανεναν τους. Δε σε κρίνω, σε θαυμάζω, κ προσπαθώ να καταλάβω.
Kαταρχάς, συζητάμε ένα υποθετικό μακροπρόθεσμο σενάριο που έχει ήδη συζητηθεί μεταξύ δύο φίλων και ως εκεί. Δεν είναι μία τετελεσμένη απόφαση που θα συμβεί αύριο. Επίσης, είναι ένα σενάριο που το έχω δει να συζητιέται αρκετά στην συγκεκριμένη κοινότητα.

Σε ό,τι αφορά σε αυτά που με ρωτάς, δεν καταλαβαίνω, γιατί σε ξενίζει τόσο. Με έναν άνθρωπο, τον οποίο αγαπάς αδερφικά/φιλικά (πάντως όχι ερωτικά), τον θαυμάζεις, τον θεωρείς αξιόλογο χαρακτήρα, προσωπικότητα, επαγγελματία, κρίνοντας από τη συμπεριφορά του σε ανίψια, βαφτιστήρια κλπ έχεις βάσιμες υποψίες ότι θα ήταν πολυ καλός πατέρας, ξέρεις ότι το θέλει και ο ίδιος πάρα πολύ, αλλά για πρακτικούς λόγους ΔΕΝ μπορεί και αντίστοιχα αισθάνεται ακριβώς τα ίδια αυτός για σένα, γιατί είναι τόσο δύσκολο να υπάρξει co-parenting? Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, ίσα ίσα έχουμε πολλά να μοιραστούμε. Δεν περιγράφω μία ιδανική συνθήκη, ούτε θέλω να το περάσω σαν κάτι το φυσιολογικό, κατ'εμέ δεν αντικαθιστά τίποτα μία πυρηνική οικογένεια. Αυτό που λέω είναι ότι σε ένα δυστυχές σενάριο που δύο άνθρωποι θέλουν να κάνουν παιδι και δεν μπορούν με άλλο τρόπο, ενώ μαζί μπορούν, γιατί να μην το κάνουν;
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Δε με ξενιζει, ουτε και με αφορα: αν εσας σας αρέσει by all means go for it, απλα μου κανει εντύπωση. Δηλαδή εχω πολλους που θαυμάζω κ αγαπώ κ σέβομαι κ ολα αυτα αλλα δε σημαίνει οτι θα τους εδινα κ πωπο ρε παιδί μου, να στο πω λιγο χυδαία, ουτε οτι θα ήθελα να τους παντρευτώ.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Ιουν 2020, 22:28 Δε με ξενιζει, ουτε και με αφορα: αν εσας σας αρέσει by all means go for it, απλα μου κανει εντύπωση. Δηλαδή εχω πολλους που θαυμάζω κ αγαπώ κ σέβομαι κ ολα αυτα αλλα δε σημαίνει οτι θα τους εδινα κ πωπο ρε παιδί μου, να στο πω λιγο χυδαία, ουτε οτι θα ήθελα να τους παντρευτώ.
Ποιός μίλησε για γάμο και πωπούς κλπ; :o Δεν τέθηκε θέμα επαφής μεταξύ μιας στρέιτ κοπέλας και ενός γκέυ άντρα. Αν και ξαναλέω θα γλιτώναμε λεφτά και ορμόνες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”